Nu blir det sängen!

Årets första dopp var underbart, fast jag doppade mig bara upp till slutet av låren. Vågade inte riktigt doppa brösten för jag var rädd för att få mjölkstockning. Men skönt var det för mina svullna fötter =) Svea doppade sig helt iaf! Helt galen, men det var jättekul att umågs med henne och Emil. Dock blev det ingen grillning men det gör inget. Sen efter att vi hade bytt om hemma så gick jag och älsklingen upp till Svea och Emil o spelade tv-spel =D Så kul och va jag skrattade! Svea är ju bara för söt när hon spelar och hon blev bara bättre o bättre ju längre vi spelade hihi! Det måste vi bara göra om!

Just nu så håller älsklingen på att laga lite pasta och sås. Är hungrig (trots att jag åt några varma mackor hos Svea). Och så vill jag inte lägga mig hungrig ifall om det blir så att vi måste åka in i natt. Inte för att det blir så tror jag, men det är alltid bra att vara förberädd. Jag skall försöka se om jag kan övertala älsklingen att se på Twilight igen =P Vi såg på den igår med, men den är ju så himla bra! En av dom bästa filmerna jag sett på länge =D!

Nu skall jag lägga mig i sängen igen och vänta på att älsk är klar med pastan!

Sov gott nu gott folk!

PoK

Älskar dig Pelle mest av allt <3 Du och bebis är det bästa jag har!

Fullspäckad dag.

Den här dagen har varit full av saker som vi gjort och som ännu inte är slut. jag och älsk vaknade vid 11 ungefär och åt frukost. Sen så gick vi upp till hans mormor för att fira morsdag med alla deras kusiner, mostrar och morbror. Sen  gick vi hem till oss och gjorde i ordning tonfisksallad *mums*. Det var jag, Pelle, Svea, Anna och deras kusin Dennis som åt här hos oss. Det var trevligt =)

Nu så har jag, Svea och Anna precis suttit ute i solen en stund och pratat. Det var riktigt skönt kan jag lova. Och snart skall vi åka till en sjö för att bada och grilla! Det skall bli underbart att få doppa fötterna, speciellt när dom är så svullna =P
Nu skall jag sätta igång med att packa allt som vi skall ha med oss ikväll till sjön. Men jag skriver nog mer sen när jag är hemma igen.

PoK

P.S. Ingen bebis har kommit ännu! Fast vi får hoppas på att Lillen kan titta ut snart =)

Kraaaaamp och sällskapssjuk.

Jag har världens kramp i mina ben, men det var värre förut innan jag la mig i badet en stund för att få musklerna att slappna av lite. Men det försvann inte helt tyvärr =/

Lina var här tidigare idag och fikade =) Åh hennes Lukas har blivit en stor kille nu och så otoligt söt! Han var så charmig med sina gulliga leenden och sitt babyprat hihi. Vi fikade iaf på lättdryck och glass med kolasås! Det var mumsigt det =)
Sen när dom hade gått så la jag mig och sov en stund. Jag var helt slut i kroppen och det var då krampen kom. Men men, nu är det iaf bättre.

Jag och älsk skall snart beställa mat för att lyxa till det lite för oss ikväll! Det är ju Robinson final hihi =) Freyda och Micke kommer snart ner hit med för att umgås en liten stund innan dom skall iväg. Men jag är grymt sugen på att vara social idag! Jag vill göra nått i det fina vädret men det är lite tråkigt när man inte känner så många. Äsch hellre få vänner som är dom bästa än för många ytliga vänner =)

Nu är det dags att beställa mat! Hungrig som en varg kan jag lova hihi =P

PoK

Nu är jag helt färdig!

Med städningen alltså =) Så nu skall det bli dags för en macka och ett glas lättdryck! Är så varm och hungrig hihi.

Hoppas ni har en bra dag som jag har! Men dagen skulle bli ännu bättre om bebis ville titta ut snart *fniss* =D

PoK

Konstig eller inte?

Jag har redan satt igång o städat. Det är inte alls mycket som behövs göras men ändå. Lika bra att få det gjort så fort som möjligt. Älskling sover ännu =/ Väckte honom för en timme sen men han är ju kille! Killar är alltid sega när det gäller det där med o gå upp. Mina bröder är precis likadana haha! Hade gjort varm choklad till frukost, men älsklingens står i kylen nu. Han får värma den sen när han vaknar igen. Får inte tjata för mycket på honom för då blir han irriterad och idag är det en sån dag som jag inte vill att nån skall ha en sur min =) Själv är jag på strålande humör trots att jag gått upp tidigt i morse. Fast jag lär bli trött senare under dagen men då är det bara att ta sig en tupplur så fort man får chansen.

Jaja, man måste vara bra konstig som ställer sig och städar klockan 9 på morgonen en lördag =P Men det är en härlig dag så jag vill inte missa en enda minut! Nu skall jag ta mig an badrummet och katternas lådor. Uscha! Men det måste göras =) Vill bara att älsk skall vakna så man kan få bädda sängen så det ser klokt ut här i vårt rum! Men han vaknar nog när jag sätter igång damsugaren, fast då skall man ha lite tur. Han är svårväckt hehe!

Nehepp, nu skall jag sätta fart =)

PoK


Ni får njuta av en bild på mig så länge tills nästa inlägg =)

Halv 7 en lördag?

Jisses jag måste vara dum som inte sover vidare när man vaknar så här tidigt på morgonen. Men jag drömde helt sjuka drömmar och har så svårt att somna om då igen. Jag är livrädd att jag skall drömma samma sak igen även om chansen kanske inte är så stor kanske. Nej så jag valde att gå upp. Jag skall väcka älskling om nån timme så jag får underhålla mig själv en stund till haha! Måste fixa lite här hemma innan Lina kommer *fniss*.

Det har inte blivit nån bebis ännu, så ni får vänta lika mycket som jag gör. Fast det börjar bli jobbigt nu! Det är bara 2 dagar kvar till BF men det kan ändå dröja två veckor till innan skrutten har kommit. Usch hur skall jag orka med allt tjat om att jag får skynda på det lite? Jag tycker att det är jobbigt redan nu när folk frågar mig jämt =( Visst är alla lika nyfikna precis om vi och jag förstår att ni vill vara dom första att veta. Men ni får veta när det väl är dags, jag lovar! Så ni behöver inte vara oroliga om att missa nått. Det kommer stå här i bloggen och vissa av er kommer få ett sms eller att vi ringer er. Får se vad man hinner med. Först och främst så skall jag tänka på mig själv, bebis, Pelle och Svea. Nu vet ni det. Gud, nu lät jag en aning bitchig igen, men det är så frustrerande när alla frågar hela tiden. För jag vill inget annat än att vår lilla bebis skall komma snart. Men ut kommer h*n iaf =)

Usch vilken halsbränna jag har fick nyss då =/ Inte så skönt! Fan att pengarna skall strula för oss just den här veckan! Men nästa vecka så är vi rika igen! Då så blir det underbart igen! Tur att vi har lite pengar nu så vi klarar oss i helgen iaf =) Är man dum om man är städsugen klockan 7 på morgonen? Hmm jag funderar på om jag skall göra varm choklad, några mackor och sen krypa ner i soffan under täcket och kolla på tv. Hade varit mysigt eller hur? Äsch, jag skall kolla runt lite på nätet först. Måste kolla in Tradera lite och se om man kan buda på  nån billig skötväska. Vi har ingen ännu *suck*. Fast vi har en provisorisk så länge haha!

Nej vi hörs senare! Nu har jag inte tid med det här längre hihi =)

PoK

Film och fredgasmys med älsk.

Jag och älsklingen håller på att kolla på film just nu med ölite godis och läsk som sällskap =) Riktigt mysigt med en mysfredag!

Det här blir sista inlägget för ikväll. Jag vill bara njuta av att vara med älsk just nu! Men ingen bebis på g ännu så ni vet. Skriver som sagt här i bloggen om det skulle va nått =)

I morgon kommer Lina hit, weeeii! Det skall bli jättekul att få träffa henne igen och hennes son =D

Sov gott nu och dröm sött!

PoK

Helt slut i kroppen!

Nu har jag minnsan varit duktig. Fast det tog iofs lite tid o gå ner då, men skönt var det. Kroppen gör jätteont nu men det känns ändå bra att jag klarade att gå ner till Posten. Köpte en glass på ICA oxå hihi =P

Nu skall jag lägga mig på sängen och vila kroppen. Sen blir det nog en dusch för fy vad jag är varm. Det är ju så himla varmt även om jag gick väldigt långsamt så svettas man som en gris. Nu är det iaf inte många dagar kvar tills vi har vår plutt här får vi hoppas. Jag hade nästan hoppats på att dagens promenad skulle sätta igång nått, men icke! Jaja det kommer väl =P

Här är Lillens pyjamas som h*n fått av sin mormor =)



Så otroligt söta =) Tack mamma!

PoK

Magen V.40 ( 39+4 )




Tjollahej!

Idag har det varit ganska segt fram tills nu. Älskling och jag har precis ätit mat. Tror magarna skall spricka på oss! Men så underbart gott var det.

Snart skall jag försöka gå ner till Posten och hämta ut ett paket. Det är Lillens pyjamasar som h*n fått av sin mormor. Kommer gå väldigt långsamt ner men det kan va skönt med en promenad. Kanske tar bussen hem sen. Inte för att det är så långt o gå, men för mig är det långt. Speciellt om man har ont. Får se hur det går helt enkelt hehe =)

Annars lär det nog bli en lugn dag. Det mesta ser ut o fixa sig nu bara att det kan va otroligt segt! Att man skall behöva kämpa som ett as i en vecka bara för att få dom förstå vad man menar. Jaja, det är csn vi pratar om och dom är ju som dom är.

Nej nu skall jag ta och fixa i ordning mig lite och sen skall jag gå ner till stan =)

Höres senare!

PoK

Ett snabbt blogginlägg.

Jag och älskling är ännu pigga och håller på o kollar på Navy CIS! En bra serie det där. Men det var inte det jag skulle skriva om utan att jag är/var grymt godissugen! Jag visste inte vad jag kunde göra åt det tills jag kom på den smarta ideén att kolla upp några snabba godisrecept på nätet. Först kollade jag upp chokladsås, men kom på att vi inte har nån glass hemma. Sen kom jag på att man kunde göra chokladkola! I micron dessutom! Så det har jag stått och gjort nu! Snabbt och väldigt enkelt hihi =)

Här har ni receptet till er godissugna en torsdagsnatt =P

Snabbkola i micron!

  • 50 g smör eller margarin 
  • 1/2 dl vetemjöl 
  • 2 msk kakao
  • 1 dl strösocker 
  • 1/2 dl ljus sirap 

  • Rör samman allt i en micro-tålig form. Kör på full effekt i cirka en minut. Tag ut formen och rör om. Kör kolan på full effekt i 4-5 minuter. Slå upp på bakplåtspapper och ställ svalt tills kolan går att klippa i bitar.



    Ett tips är att man inte skall köra kolan i micron i 4-5 minuter utan 1-2 minuter högst! Annars bränns kolan jättelätt och man har gjort allt i onädan! Lycka till!


    PoK

    Sweet dreams.

    Jag skall se på tv en liten stund till nu med älsk och sen så skall jag lägga mig. Vi kollar på den där dokumentären om han som har fettma och skall gifta sig. Det går på 3:an nu iaf. Till tv:n har jag och älskling druckit thé =) Tycker det är tragiskt när någon blir så tjock som honom. Jag lider med personen och tycker det är hemskt hur man kan utsätta sig för något sådant. Men eftersom man själv inte är i den sitsen så vet man inte hur det är.

    Nu så skall jag sätta mig vid älsk igen <3 Sov gott så hörs vi i morgon!

    PoK


    Förvärkar.

    Det kanske är bra att vara på dåligt humör, för nu har jag förvärkar igen. Det har tagit ett tag för mig att börja städa och kom precis igång typ haha! Men nu är jag på lite bättre humör iaf. Byggarbetarna är borta och vi kan komma ut igen. Plus att jag har löst postmysteriet =P Ringde till det lokala postkontorket här i Sörping och vi får all post i morgon. Jag hade rätt om varför vi inte hade fått nån post idag. Jag är för bra på att gissa! Så i morgon kommer pyjamasarna till Lillen =)

    Nu skall jag damsuga lägenheten och damma lite. Börjar bli för mycket katthår här hemma känner jag. Måste boka tvättid så vi kan tvätta lite nu nån dag.

    Hörs senare!

    PoK

    På dåligt humör.

    Jag är verkligen inte på bra humör idag. Först krånglar CSN, sen så FK. Och nu så har vi inte fått någon post heller. Fast egentligen är det inte så konstigt eftersom dom håller på och hackar sten här ute som små grottmänniskor. Dom har dessutom lagt världens största hög med kullersten utanför vår dörr precis så vi kommer inte ut! Roligt va? Jag skulle få Lillens pyjamasar från mamma idag, men eftersom postbilen inte kommer in här så blir det väl ingen post. Vi har inte fått någon post sen i måndags. Hmm det är ju lite skumt och måste bero på dom här byggarbetarna?

    Usch vilket klag-inlägg det blev nu! Men jag är så irriterad på att inget går som man vill. Och vi har fan inte haft nån medgång på evigheter känns det som. Blir så less och trött då.. Just det ja! Dom har tagit bort vår handikappramp oxå. Vilket dom inte får! Det måste ett handikappförbund godkänna först och sen får dom ta bort den. Och vi har sagt till dom att dom inte får göra det men ändå så gör dom det. Inget blir som man tänkt sig..

    Nu skall jag städa det sista i lägenheten och jag hoppas att jag kan komma ut snart för att slänga soporna. Dom stinker ju!

    PoK

    4 dagar kvar.

    Idag är det 4 dagar kvar. Och inget har ännu hänt. Hade förvärkar förut (antar att det var det eftersom dom slutade för en liten stund sen). Fast visst har jag som lite molande värk bak i ryggen och fram till i magen, men det känns knappt. Jaja, får väl se.

    Jävla CSN! Älskling skulle få sina pengar idag, men tror ni att det kommit in nått? Nej! Vi måste fan betala räkningar och hyran i MORGON! Jag blir seriöst galen på det här! VI har inte ett öre kvar och så strular dom till det som vanligt! Jag blir så himla arg!

    Snart skall jag äta frukost och se om jag får upp Pelle! Har väckt honom nu i en halvtimme och han börjar om en minut!! Jag blir tokig! Men men. Han måste iaf ringa CSN innan han går till skolan, för han skall ha sina pengar! IDAG! Nån sovstund idag blir det inte iaf! Dom håller på utanför med nått så det dånar i hela huset! Jag hör knappt mig själv *suck*. En bra start på dagen? Nja inte riktigt. Men den blir väl bättre får vi hoppas =P.

    Frukost nu.

    PoK

    Säng säng säng.

    Fy jag är helt slut i huvudet och i kroppen nu kan jag lova. Känner mig sjuk, men det är bara för att jag är trött. Kom på förut att jag inte sovit någon middag varken igår eller idag. Inte undra på att jag är trött!

    Just nu så ser jag på "Girls on the Playboy mansion". Dom är ju så grymma! Hihi älskar den serien =)

    Annars har kvällen varit lugn. Jag har pratat med min farmor i telefon och så kollat på massa tv som jag brukar göra på kvällarna haha! Ingen bebis ännu =( Jag orkar inte vänta längre, men det blir när det blir. Så jobbigt bara när alla håller på o tjatar om det. För jag kan ju faktiskt inte göra nått åt det, utan det är ju bebis som bestämmer när h*n vill ut. Jaja, snart blir det slut på det tjatet får vi hoppas! Jag förstår oxå att alla är nyfikna, men den dagen då jag får värkar eller att vattnet gått eller ja, hur det nu sätter igång så skall jag skriva det på bloggen. Vill inte låta bitchig eller dum, men det är verkligen frustrerande när man får höra det tjatet flera gånger per dag. För jag kan ju inte göra nått åt det som sagt.

    Nej nu skall jag ta och krypa ner i sängen med älsk och kolla en stund till på tv innan jag somnar. Skäms lite för igår, för jag och Pelle skulle "mysa" och jag somnade istället. Vi han knappt börja hahah! Pinsamt värre. Jaja det är ju så när man är höggravid och trött hihi =P

    Sov gott  och dröm sött!

    PoK

    Matlagning nu.

    Nu är jag i stort sätt klar med städningen. Bara damsugningen kvar, men det får bli sen efter maten. Vi skall nog äta pasta med kött till eller fiskpinnar. Får se vad det blir. Mina fötter gör ganska ont nu och är väldigt svullna.

    Nej nu skall jag fixa mat. Min mage skriker efter maaaat!

    PoK

    Stora projekt är nog på gång.

    Nu håller jag på o städar för fullt. Vilket brukar leda till att jag alltid drar igång nått projekt. Så idag SKALL jag fixa klädkammaren! Men först så blir det badrummet som skall göras i ordning =P Fast jag har ju hela dagen på mig så jag behöver inte stressa iaf =)

    Nej lika bra att dra igång. Skall leta fram nå kort som jag skall sätta in i mina toma ramar.

    PoK


    En riktigt gammal bild på mig =P

    När skall man orka?

    Jag måste ta tag i städningen snart, men jag har inte riktigt lust haha! Fast det går inte alltid o säga att man inte har lust. Måste man så måste man. Och jag avskyr när det är stökigt, så det är bara att ta tag i det så är det ju klart sen =) Då kan man ju njuta av dagen istället!

    Just det! Kom på att jag måste packa det sista i BB-väskan idag oxå! Typ myskläder till mig och lite sånt.

    Älskling kommer hem om en stund så då antar jag att jag kanske kan få lite hjälp med städningen? Hihi allt orkar jag inte göra själv =P Men men, han kan iaf få ta disken, för det klarar inte min rygg av haha! Äsch det löser sig.

    Dags att fylla windows madia player med bra musik och sen sätta gång. Det går ju rätt fort när man väl kommit igång. Brukar vara helt svettig och slut när jag är klar, men det är skönt! Och med lite tur så kanske man kan starta en förlossning oxå? =P

    Vi hörs sen!

    PoK



    God morgon på er!

    Gud vad jag har sovit gott i natt. Visst har jag vaknat några gånger och så när jag skall vända på mig eller gå på toa. Men jag har ändå sovit jättegott. Nu är jag utvilad så gott jag kan bli och skall snart sätta mig för att äta frukost. Till frukost blir en film för min del på canal+. En svensk film som heter Angel. Får se om den är nå bra. Har inte så mycket annat att föra här hemma så det blir tv:n för min del idag. Plus att jag skall småstäda lite. Badrummet är ganska skitigt nu så det är dags för att göra rent det och sen damsuga upp all jävla sand som ligger i hallen. Dom har ju rivit upp hela vår framsida så det enda vi har där ute är stora hål i marken och sand. Trevligt trevligt! Eller inte. Dom blir klara med det där i början av JULI! Fin och rolig sommar det blir utanför oss haha!

    Nu väntar frukosten på att få ätas upp av mig och Lillen =) Ingen bebis har alltså kommit ännu!
    Skriver mer sen!

    PoK

    Barnmorskan.

    Nu är jag hemma från barnmorskan igen. Och allt såg jättefint ut med Lillen och mig =) Jag hade gått upp 3kg till, men det var i stort sätt bara vatten. Jag har svullnat upp som tusan och får knappt på mig mina skor längre =( yeye, det går ju över sen när bebis är ute, weeeiii!

    Så här såg det ut iaf:
    SF-mått: 36 (blev nog lite mindre tack vare att jag fick ligga lite på sidan för min foglossning.)
    Mitt HB: 140 ( riktigt bra, så nu skall jag sluta äta järntabletter)
    Blodsocker: 5,5
    Blodtryck: 135/75
    Fosterläge: Höger
    Rörligt/Fixerat: Fixerat
    Hjärtslag: 150 slag/min

    Det var iaf jättebra alltihop =) Så det var ju skönt det. Så nu skall jag lägga mig på soffan en stund med ett glas iskallt vatten och så skall jag ringa till mormor! Hon fyllde 62 år igår hihi =)

    Ha en toppendag!

    PoK

    Tiden går så långsaaaaamt.

    Ännu en morgon utan att det är en bebis som tittat ut *snyft*. Jag hade grymma förvärkar igårkväll straxt efter att jag skrivit det sista inlägget här på bloggen. Så självklart trodde vi att det var dags, men icke! Det var bara förvärkar så det blir ännu mer väntan och det är ju så drygt. Jag har snart inget tålamod kvar hahah! Jaja, det är bara att försöka ha det. Lillen tittar ut när h*n känner för det =P Mer än så kan jag inte göra.

    Om 45 min så skall älsklingen vakna. Han börjar kvart över 8 i skolan, men han skall inte vara med på första lektionen som är idrott. Han har skadat benet, men skall iaf dit så han får godkänd närvaro =) Min duktiga älskling! Själv så skall jag sitta här hemma och slöa ett tag till och vid kvart över 10 så skall jag till BM på kontroll =D Sen efter det så skall jag hem och vila lite o ta en liten tupplur tror jag. Sen så skall jag hem till svärmor, för hon fyller 51 år idag! Svea kommer vara där oxå så då blir det extra kul. Plus att vi skall äta massor med bullar o tårta *mums*. Det gillar vi haha =) Älsklingen kommer dit senare efter att han slutat skolan.

    Nu skall jag sätta mig och läsa några bloggar. Sen är det dags att fixa frukost! Bebis är nog lika hungrig som jag där inne =P

    PoK

    Lång mysdag med Svea.

    Jag älskar verkligen min svärmor och Svea. Dom får en alltid på bättre humör och dom stöttar en till max oavsett vad som har hänt. Det känns jätteskönt att ha dom vid sin sida och jag är glad att det är just Pelles föräldrar och syskon som är min nya familj. Underbara människor! Dom och min familj betyder allt för mig, förutom Pelle och bebis så klart =) <3.

    Idag så har jag, Svea, A och P varit i Norrköping i Hageby och gjort ärenden. Plus så blev det lunch vid McDonalds =) Muuumsigt! Tack Svea för att du bjöd mig <3
    Sen när vi kom tillbaka till Sörping så hjälpte jag Svea att plugga lite och var mest sällskap hihi. Mycket snack blev det iaf =P Sen kom älsklingen och vi lagade mat ihop. Kött, klyftpotatis och bea-sås blev det till kvällsmat! Riktigt gott!

    Och nu kom vi nästan hem precis och skall bara mysa och umgås nu, jag o älsk. Det behöver vi efter den här förmiddagen iaf. Sen blir det nog sängen för min del, för jag är helt slut i kroppen och Lillen börjar trycka på jättemycket neråt. Det känns kan jag lova. Förvärkarna börjar bli lite mer intensiva nu. Fast det är bara 7 dagar kvar! 7 dagar, kan ni fatta!? Det är helt sjukt vad tiden har gått fort!

    Nej nu skall jag mysa med älsk <3 Saknat honom som en tok idag när vi varit ifrån varandra hihi!

    Sov gott och god natt!

    PoK

    Jag älskar dig verkligen Pelle. Du och vårat lilla mirakel som snart är här är det som betyder mest i mitt liv. Du får mig att orka andas varje dag. Jag är glad för att jag skall bli din fästmö och känner mig som världens lyckligaste människa. Du är den rätta, min själsfrände. Utan dig i mitt liv skulle jag inte vara där jag är idag. Jag älskar dig mer och mer för var dag som går och vår kärlek är så stark att ingen kan krossa oss. Tänk att du skall bli min man? Jag kan inte förstå att du är min, bara min. Älskar dig mest älskling <3

    Medgångar.

    Nu efter mycket om och men så ser det lite ljusare ut. Men att man skall behöva kämpa som ett as bara för att kunna överleva är helt galet.

    Sitter och väntar på att FK skall ringa mig. Jag har heller inte fått mina pengar! Jag blir tokig på alla myndigheter som finns. Fast Soc är nog dom värsta. Helt dumma i huvudet.. Jaja det är en lång historia. Nu får vi iaf pengar och det är huvudsaken. Pelle får sitt studielån och jag får min föräldrapenning.

    Äsch lika bra att sluta skriva ifall dom skulle ringa nu. Lite väl sega bara på att ringa upp bara =/

    PoK

    V.40 ( 39 + 0 ) <3

    Så här ser din graviditet ut

    Beräknat förlossningsdatum: 2009-06-01

    Barnet blev till omkring: 2008-09-08

    Du är i vecka: 40

    Du är i månad: 9

    Antal graviditetsveckor och dagar: 39 veckor 0 dagar

    Antal dagar kvar till förlossningen: 7


    Lillen:

    Ca 50-52 cm och 3.5-4 kg. Barnet fyller ut hela din mage. Allt är klart. Förlossningen närmar sig, kanske har du redan fött? Förvärkarna påverkar livmoderhalsen att mjukas upp och kortas av. Ändå är det inte konstigt om du får vänta ytterligare en vecka eller två på ditt barn. Glöm inte att det är helt normalt att passera utsatt datum för förlossningen. Det allra bästa för både dig och barnet är att kroppen hinner mogna fullt ut innan de första värkarna kommer. Livmodertappen skall mjukas upp och dina bäckenfogar hinner också mjukna lite till. 92 procent av alla barn som föds i Sverige gör det mellan vecka 37 och 42. Cirka 4 procent föds före vecka 38. Även om det kan kännas hopplöst tungt att passera sitt förlossningsdatum kan det vara en tröst att veta att 90 procent av allt kvinnor som passerar vecka 40 har fött sitt barn innan vecka 42 är över. En del kvinnor drabbas av besvär med diarré i slutet av graviditeten. Antagligen beror det på att nivåerna av hormonet prostaglandin ökar och påverkar tarmen att tömma sig, något som är helt ändamålsenligt inför förlossningen.


    Jag:

    När förlossningen väl startar kommer du att förbruka ungefär 500 kalorier i timmen. Det är ett maratonlopp att föda barn och det är en bra tanke att du skall förbereda dig för ett sådant. Vila mycket, ät bra och lagra kolhydrater så kommer du att orka bättre. Förbered dig väl och kom ihåg att din kropp är skapt för att föda, bara du låter den. Möt den första värken med mod, tillit och fokusera på din uppgift. Du har något stort och överväldigande att se fram emot. Att föda är en sak. Men det är först efteråt, när barnet äntligen finns hos er, som det riktigt stora äventyret börjar. Nu är ni mamma och pappa!
    Lycka till!


    Kan en dag bli sämre?

    Jag skulle inte tro det. Gick upp för en liten stund sen i ren nyfikenhet om våra pengar hade kommit in. FK:s pengar får jag hem på en avi ( slarviga jag glömde skriva kontonummer) men sen över till älsklingens studielån. Pelles lärare har inte skickat in dom papprena som han skulle så nu har Pelle inte fått ett jävla skvatt!! Vi kan ju inte leva på min föräldrapenning direkt! Jag blir så fruktansvärt arg och besviken på Pelles mentor ( vi har kontakt utanför skolan oxå ). Jag har fått panik och är stressad som ett as! Nu måste vi lösa det här på nått sätt och det är inte sånt man vill fixa med på en måndagsmorgon direkt. Vi har massor som skall betalas den här månaden och sen kommer ju bebis oxå! Att han inte tänker på det!? Jävla helvetes skit!!! Hela måndagen är helt totalförstörd och lika så jag. Att det alltid skall krångla för oss och att inget kan gå som det skall nån jävla gång!! Jag känner mig så himla värdelös som mamma just nu... Tårarna rinner och allt bara känns så meningslöst.. Gå på socialbidrag är inget vi vill, speciellt inte nu. Jag skäms och mår otroligt dåligt. Jag är upprörd och allt känns som en mardröm. Min stackars älskling kan inte hjälpa att han har en slarvig mentor.. Jag som trodde det skulle bli en toppenmåndag och så blev det en skitmåndag i stället... Vi får bara motvindar och uppförsbackar, men när fan kommer medvindarna och nerförsbackarna!? Vi kämpar ju som dårar för att allt skall fungera och när vi tror att allt är ordnat eller fixat så brakar allt bara ihop och vi måste kämpa mot dom där förbannade motvindarna igen! Jag är så otroligt trött på alla jävla människor som bara krånglar för oss!!



    Nej jag orkar inte med det här.. Nu skall jag dra täcket över huvudet och gråta en skvätt hos älsklingen oxå. Han får man bättre tröst av än den här dumburken.. Älskling behöver nog oxå lite tröst skulle jag tro... Tycker synd om hans lärare idag. Snacka om att få en redig utskällning!

    Hörs senare under dagen!

    PoK

    Jag lever.

    Ville bara säga att jag lever. Men min kropp är i stort sätt död. Där av att jag inte orkat blogga idag. Så jag tänkte bara säga att bebis inte kommit ännu och att vi mår bra allihop. Är bara så trött att jag inte orkat bry mig om nått idag. I morgon blir allt som vanligt igen =) Lovar!

    Ha en bra fortsatt kväll!

    PoK

    Nu kan jag nästan rulla.

    Idagh ar det varit en jättetrevlig dag. Massa god mat och riktigt goda kakor o tårta =). Plus massa trevligt sällskap.

    Snart skall vi hem till Svea på hennes fest. Det skall bli riktigt kul att få träffa lite folk. Bara bebis inte kommer idag haha! Jag har nämligen lovat Svea att hålla igen idag =P Älskling håller på att göra sig i ordning och jag är redan klar. Men jag skall snart fixa med lite frukt och dricka jag skall ha med mig dit på festen, så jag kan knapra på lite gott medans dom andra dricker sig fulla hehe =P Det skall bli kul o va nykter o kolla på när dom andra blir onyktra. Har jag lite tur så kanske älskling oxå blir lite rund under förtterna hihi!

    Nu mitt herrskap så skall jag kolla lite andra bloggar och sen skall jag börja fixa med frukten. Förlåt för att det vart dåligt bloggande nu under två dagar, men har inte tid och ork tyvärr. Men skall skärpa mig i morgon! =) Hörs i morgon, för vi kommer nog antagligen hem sent ikväll. Tur att det inte är så långt hem =P

    Ha en toppenkväll, för det skall jag ha!

    PoK från mig o Lillen <3

    Grattis Svea på 18-årsdagen!

    Snart skall jag sätta mig för att äta frukost och sen skall jag börja göra mig i ordning. Det tar ju sån tid o få allt så som jag vill ha det. Speciellt nu när man ser ut som ett stort runt klot hehe =P

    Svea fyller 18 år idag! Så henne skall vi fira hela dagen =) Skall bli jättekul. Först på dagen så skall hon firas av oss ( släkt och några vänner ) och på kvällen så skall hon ha fest för sina vänner hos sig. Självklart skall jag och Pelle på båda festerna =) Pelle skall väl dricka lite och jag skall va lite "fyllepolis" så gott jag kan. jag har även köpt en öl, alkoholfri Carlrsberg så klart =D Jag älskar smaken av öl, det är ju så gott! Och jag är glad för att dom har gjort alkoholfri öl så även dom som är gravida kan dricka gott till mat och annat.

    Igår så bakade vi hela dagen lång och blev klar på kvällen. Efter det så såg vi på Talang 2009. Sen åkte jag och Pelle hem för vi var så trötta, plus att jag skulle hinna duscha innan jag slocknade i sängen haha!

    Nu skall jag ta och sätta i mig några mackor och dricka thé. Jag bloggar igen när vi har kommit hem från kalaset nu på eftermiddagen!

    PoK

    2½ timmars sömn duger det?

    Nu har jag vaknat från en tuff och jobbig natt. Kroppen har i stort sätt varit klarvaken till klockan halv 7. Jag lyckades alltså somna då. Så nu kan jag säga att min kropp är mer än död. Den känns inte levande på nått sätt men ändå så är jag på bra humör. Även om det inte syns på mig. Jag skall nämligen iväg om 40 minuter till mina svärföräldrar för att ha en bakdag. Vi skall baka bullar och kakor till Sveas 18-årsdag i morgon =) Och sånt är det självklart att man ställer upp på hihi! Så jag skall snart sätta mig o äta frukost och pussa lite på älskling innan jag och Svea blir hämtade av P ( vet ej om jag får skriva hela hans namn så jag håller mig till första bokstaven =P ).

    När vi väl är klara med baket så vet jag inte riktigt vad som händer. Får se om jag skall hem en stund och ta mig några timmar så jag är pigg ikväll. Då blir det Talang 2009 som vanligt =)

    Nej nu skall jag ta ett stort glas mjölk och några mackor. Har varit hungrig hela natten men inte vågat ta nått i tron om att jag skulle bli ännu piggare. Stackars bebis som kan ha en sån omständig mamma haha. Jag hoppas bara att h*n mår bra därinne. Mamma får kompencera med lite smakprov från bullar och kakor idag om man har tur =P

    Jag skriver när jag är hemma igen. Vilket blir senare under dagen alltså.

    PoK

    Tomt hemma.

    Älskling är borta hos sina föräldrar och så fort han gick så blev det så tomt här hemma. Saknar honom redan haha =P Hur skall det bli sen i sommar när vi är på Gotland då? Jag och bebis alltså. Pelle kanske inte kommer kunna vara med hela tiden *snyft*. Hela två veckor skall vi vara där iaf. Men det kan va skönt att få komma hem lite, men vill ju inte ha semester utan älskling.

    Snart så blir det Sjukhuset på tv för min del och några mackor som sällskap och en kopp thé. Sen skall jag bara slappa framför tv tills älskling kommer hem.

    Jag var iaf ute på en promenad förut och gissa om det va skönt? Det luktade sommar ute och solen sken. Det var jättevarmt och skönt =) Så nu har jag varit lite nyttig oxå *fniss*.

    Jag tror det inte blir så mycket mer blogginlägg idag. Vill slappna av och bara vara ikväll =P Hoppas ni förlåter mig. Men iaf så mår jag och bebis bra idag =) Plus att jag och Pelle har det underbart <3

    Ni får ha det så bra ikväll!

    PoK


    Jisses vad tiden går fort.

    Klockan är redan fyra och vi har ännu inte gjort nått speciellt ännu. Jag sov fram till kl. 14 förut. Mamma ringde och väckte mig hihi =P Jag och älsklingen skall nog gå ut på en liten promenad sen. För jag vill verkligen komma ut och få lite luft och röra på mig. Sen pratade älsklingen om att han skulle hem till sina föräldrar och hälsa på en stund. Då kanske jag passar på o diskar och förbereder lite middag kanske? Känner iaf att jag måste göra nått, för det går bara inte att gå hemma och inte göra ett smack. Jag blir så lätt rastlös haha!

    Sirie håller på att jaga en fluga här hemma just nu och har gjort det i två timmar. Ingen vidare katt till o jaga inte =P Men hon är så söt när hon hoppar runt och har sig. Skrållan ligger på sin kartong och tittar på bara. Hon är lite lat så här dags på dagen hehe.

    Nej nu skall jag släpa med mig Pelle ut på en promenad annars lär han väl somna i sängen hehe =P

    PoK

    Irriterande sömn och ont i bäckenet.

    Jag har sovit lite från och till i natt. Inte nå vidare när man egentligen vill sova flera timmar i sträck. Så jag har sovit oskönt och är hur trött som helst nu. Det blir för mig sen att vänta på att älskling har vaknat så kan jag lägga mig i sängen igen o sträcka ut mig o sova hihi =P

    Grannen fick för sig att spela musik lite innan 9 i morse! Lite väl hög musik kunde jag tycka.

    Nu i denna stund som jag skriver det här inlägget så välte Sirie en utav våra blommor i fönstret i köket. Har hänt förut såklart, men den här gången överlevde inte krukan! Så nu skall jag ta dammsugaren och suga upp all keramik som ligger på golvet så inte vi får in det i fötterna och katterna inte får in det i tassarna. Jobbiga katter vi har ibland! Men men, det är bara att stå ut.

    Nej dammsugaren var det och sen blir det frukost!

    PoK

    Sista inlägget för ikväll.

    Jag och älsklingen har precis ätit. Väldigt sent, men mat måste man ju ha. Var inte hungriga förrens nu. Sen har det varit så mycket på tv som varken jag eller Pelle ville missa. Men gott var det med mat i magen =)

    Så nu sitter jag här och lyssnar på Kobojsarna med Bambi. En riktigt bra låt som jag och min tjejkompis Johanna lyssnade jättemycket på när vi var ute o gled med bilen hemma på ön. Ibland kan jag faktiskt sakna den tiden lite då jag kunde kunde röka och dricka. Men jag ångrar inte något av det jag har nu och kommer att få. Vårt barn betyder allt för mig, Pelle och katterna oxå såklart hihi =) Men just den där tiden då man var ute och gled med bilen i stora gäng. Vi samlades i ÅG ( Ålhens-garaget ), snackade skit, lyssnade och överröstade allt med bara musik. Det var kvällar det =P

    Men nu har jag verkligen allt jag har önskat mig! Och det är ju inte förbjudet att sakna vissa saker. Plus att livet är inte över för att man skaffat barn heller. Men med det så menar jag inte att jag skall ut o supa och ha mig bara för att jag saknar det. Utan man kan alltid hitta på nya saker för att ha kul =)

    Nej nu skall jag krypa ner i soffan med älskling och glo på tv. Visserligen är det så varje kväll men det är min och Pelles tid =)

    Så god natt och sov gott!

    PoK


    Jag och min Fia <3
    På väg till krogen hihi i höstas precis innan jag blev gravid.

    Barnmorskorna i Norge.

    Nu har jag precis kollat på första avsnittet på Barnmorskorna - Norge på 2:an. Hihi det är lite skrämmande och jag undrar om det är en bra idé att titta på det där när man snart skall föda själv, men men. Det är ju intressant faktiskt =P

    Så nu skall jag kolla på Grey's Anatomy och umgås lite med älsklingen förhoppningsvis. Han vill nog sitta vid datan men det får vi se om han får för mig hihi =P Nä skojja. Han får göra det om han vill.

    Nej nu får jag inte missa början! Uppdatering kommer senare.

    PoK

    Årets första åskväder hos oss.

    Det kanske inte är det första, men det är det första för min del iaf. Jisses vad det dundrade på där ute. Tråkigt att det måste ta slut så snabbt bara. Jag älskar verkligen när det åskar och blixtrar på som tusan =) Mysigare och häftigare väder finns inte. Katterna var med oss ute på balkongen när det var precis över oss och helt plötsligt kommer världens dundersmäll och båda katterna flög in. Skrållan har återhämtat sig, men Sirie ligger ännu under soffan och är rädd. Stackars kisse. Hon har blivit lite småfeg sen vi flyttade hit =/ Men hon kanske blir sig själv snart igen.

    Jag har iaf städat klart precis allt i lägenheten och då menar jag allt =) Men fick inte igång några värkar inte. Bara några ynka förvärkar. Så nu ger jag upp. Bebis kommer ut när den vill. Jag skall inte stressa på den =P Så snart skall jag nog hoppa in i duschen och rå om mig själv lite. Skall raka benen ( om jag är smidig nog), smörja in mig och måla mina naglar. Pelle skall få hjälpa mig att måla tånaglarna hihi =P Får se hur resultatet blir! Min älskling kan nog det om han lägger ner lite kärlek på mina tånaglar. Jag älskar att känna mig fräsch, den känslan är helt obeskrivligt härlig =)

    Vi hörs senare!

    PoK

    Promenad med lite paus ;P

    Jag kom hem för en liten stund sen. Jag träffade på Svea och Madde när jag gick utanför Svea så det blev en liten paus där. Plus att Svea bjöd upp oss på en liten fika *mums* =) Åt Snickerskaka med ett glas mjölk till! Gud så gott det var hihi. Till och med Lillen blev lycklig där inne i magen *fniss*. Sen skulle Svea åka till Josse så då fortsatte jag hem. Hihi så nu har jag lite förvärkar igen och värre skall dom bli har jag bestämt mig för. Jag skall nämligen putsa fönster ( det behövs faktiskt ). Så får hoppas att det sätts igång snart =P

    Älskling kommer hem om ett tag så jag skall nog pyssla lite här hemma innan han kommer hem. Nu skall ungen ut nämligen! Jag skall röra på mig och få värre förvärkar så det kanske blir på riktigt till slut =P Nej lite lugnt måste jag ta det, men inte för lugnt *s*.

    PoK

    Tror jag väntar..

    Med att gå ut på en promenad alltså. När jag drog upp persienerna så såg jag att det regnade ute. Då har jag faktiskt ingen lust att gå ut om jag skall vara ärlig. Så nu kommer jag till det där igen om vad man skall hitta på. Jag har inte den blekaste aning om vad man kan hitta på. Visst jag kan städa lite, men jag har verkligen ingen lust och det är inte så att det behövs städas här. Bara damsugas lite, men det gör jag kanske senare. Just nu ligger katterna och sover, så vill inte väcka dom med deras värsta skräck. Nej, så det får vänta!

    Nej nu går jag ut. Jag skiter i om jag blir blöt, jag skall röra lite på mig.

    PoK

    Segare än en sengångare.

    Jisses jag fattar inte hur jag fortfarande kan vara så trött. Jag har ju sovit i 1½ timme nu men icke vill min kropp bli pigg inte. Förvärkarna har nästan försvunnit helt nu så det blir ingen bebis idag heller skulle jag tro. Yeye, plutten kommer ut när h*n vill.

    Jag funderar på om man skall klä på sig och borsta tänderna o sen ut o gå min lilla runda. Visserligen så kommer jag va hemma inom en kvart igen men men, kan va skönt att få komma ut lite.

    Åh jag önskar att älskling kan komma hem snart, men det dröjer några timmar till *suck*. Jag har så förbannat tråkigt jämt på dagarna när han är borta. Jag vill hitta på nått men mitt huvud har inga fina idéer längre. Fy fan för att bara gå hemma =( Kan inte något roligt hända så jag kan göra nått skoj..?

    Nehepp, jag får väl ta och klä på mig lite och sen gå en sväng. Kanske kommer jag på nått då hihi.

    PoK

    Gud va jag är trötter.

    Jag har inte sovit så mycket i natt tack vare förvärkar. Men nu i morse så fick jag mer ont och det smyger på en då och då ganska regelbundet. Kanske är det en bebis på g? Det återstår o se. Jag orkar inte hoppas på för mycket, blir bara besviken som ni redan vet. Men jag har iaf ganska ont till o från o det känns som en rejäl mensvärk. Så håll tummarna är ni snälla.

    Skall väcka älsklingen nu för att äta lite frukost o sen skall han iväg till skolan för att skriva ett prov. Jag är riktigt sugen på varm choklad och ostmackor, så det får bli dagens frukost. Sen skall jag försöka sova lite till. Är helt slut i kroppen och är endast vaken för att jag är hungrig. Nej så nu blir det frukost och sen sängen igen.

    PoK

    Blir totaly galen på mina förvärkar.

    Jag vilade en stund för en timme sen och vaknade med förvärkar. Den här gången mer kraftigare och satt i en stund och sen släppte dom igen. Sen kom dom tillbaka och höll på så en stund. Sen bestämde jag mig för att lägga mig i badet för att lindra det lite. Även där gjorde det lite ont. Men nu är dom som bortblåsta och jag känner mig lika blåst själv! När skall det sättas igång? Jag vill ju så gärna föda nu och få se vår lilla skatt för första gången. Jag skiter i om det kommer göra extremt ont, bara jag får vår bebis nu. Men men, vi har fått en blyg liten bebis som tittar ut när h*n är redo för det =P

    Nu skall jag hoppa lite på älskling så han vaknar! Han skall till sina föräldrar snart och då är det bäst att han är vaken hihi =)

    PoK

    Ojoj.

    Jag började tjuta direkt när jag började se OTH. Bättre avslut kunde det inte bli i den här serien nu när dom slutar. OTH kommer aldrig att bli sig likt igen när nästa säsong börjar. Åh jag älskar verkligen OTH! Fast jag älskar Pelle och bebis mest av allt såklart <3

    Älskling är hemma nu, så jag skall mysa lite med honom =)

    PoK

    Snart så.

    Nu har jag hittat OTH-avsnittet. Det sista med Lucas o Peyton *snyft*. Tror ni att serien kommer bli den samma efter att dom har slutat? Det tror verkligen inte jag. Men skall försöka följa den sjunde säsongen. Så om 45 minuter så kommer jag sitta och gråta. Fy fan det känns som om någon har dött. Fast det är ju nästan sant. Serien lär dö efter det här avsnittet.

    Jag skall göra lite nudlar nu till lunch. Är inte speciellt hungrig men måste ha nått litet i magen känner jag.

    Nu börjar jag få förvärkar igen =/ Antagligen falskt alarm den här gången oxå. Men man känner hur bebis trycker ner huvudet mot bäckenet. Äsch nu sitter jag o hoppas igen. Det är ingen idé för jag blir bara besviken om det nu inte är dags..

    Hörs senare!

    PoK


    Minnen, nu och då.

    Får ni oxå tillbaka minnen när ni hör en speciell låt? Eller det är väl klart att ni får.

    Det finns en låt som jag lyssnade jättemycket på för två år sen. Snow Patrol med Chasing Cars.
    Då hade jag flyttat hemifrån och bodde med ett svin. Jag var helt förstörd och olycklig. Fast jag upplevde väldigt mycket bra saker oxå för den delen. Men innan jag flyttade till fastlandet så mådde jag riktigt dåligt. Jag blev hotad, jag drack varje dag och var ute på nätterna och kom hem på morgonen. Jag struntade i om Han gjorde mig illa. Den enda jag skyddade med mitt liv var Skrållan. Min katt alltså. Hon var så liten och försvarslös. Jag får dåligt samvete än idag när jag tänker på hur hon fick leva. Vi flyttade mellan mitt och mammas hem hela tiden och runt bland mina kompisar när Han hade hotat mig eller gjort mig illa. Jag kommer ihåg just en natt/morgon när jag och två tjejkompisar var ute och åkte efter att ha varit på krogen. Då ringde Han o sa att han var hemma hos mig ( efter att vi gjort slut alltså ). Att han skulle hämta sina saker. Han var extremt full och jag var totalt livrädd att han skulle skada Skrållan. När jag kom hem så trodde jag att jag skulle få se Skrållan död på golvet och att han skulle ha ihjäl mig. Men hon låg och sov på soffan och Han hade åkt hem till sitt nya boende. Den lättnaden var så otrolig, ni skulle inte förstå.
    Sen några dagar efter kom räddningen. Min egen pappa kom och räddade mig. Han tog med mig till nått som skulle rädda mitt liv för alltid. han tog med mig till en trygghet jag inte känt på väldigt länge. Han tog med mig till fastlandet där jag bor än idag, lyckligare än någonsin. Tänk att det har gått snart två år sen jag flyttade hit, men det känns som om det var igår.

    Nu har jag bara bra minnen med mig. Och bra upplevelser. Jag mår så otroligt bra. Jag har pojkvän och väntar mitt första barn. Hag har två busiga katter och en lägenhet jag trivs i. Den här känslan är obeskrivlig. Jag älskar mitt liv nu. Tack vare personerna i min omgivning. Och störst av allt så älskar jag Pelle och vårat barn. Tack vare dom så har jag fått en anledning till att orka andas och lägga ner energi på att vara lycklig <3

    Så det finns både bra och dåliga minnen. Sånna som man kommer bära med sig hela livet ut. Men det är aldrig försent att förändra sin framtid om man inte är nöjd. Precis så gjorde jag och nu lever jag i en dröm.

    PoK


    Kom på en sak.

    Jag skall inte alls sätta mig och läsa tidningen idag. Jag skall sätta mig i soffan med mitt täcke och kolla på gamla OTH-avsnitt. Har ju DVD-säsongerna hemma så nu skall det bli OTH-marathon! Fast det hade varit roligare med sällskap men men, det kan va skönt o se själv ibland, eller nått haha =)

    Så hörs senare när alla säsonger är avklarade.... skooooojar med er =P Vi hörs sen när jag inte orkar se mer helt enkelt hihi.

    PoK

    Tisdag.

    Jahapp nu är det bara 13 dagar kvar. Jag börjar bli riktigt frustrerad och vill så gärna att bebis skall komma ut nu. Men inget händer. Bara lite förvärkar och sen är allt bra. Nu vill jag att det skall sättas i gång. Jag vill ha ont och framför allt så vill jag ha vårat barn här nu. Men det tar den tid det tar. Kan inte göra nått åt att det dröjer =P Lillen kommer ut när h*n själv tycker det är dags. Fast en sak som är säker är ju att vi snart kommer få vår bebis iaf =)

    Älsklingen gick till skolan för en stund sen så nu är jag helt själv hemma. Hatar tisdagarna då han är i skolan. Han slutar så förbaskat sent, eller lite efter två är väl inte sent men för mig känns det som en evighet haha =P Så jag lär bara gå här hemma och inte ha nått att göra. Dra en sväng med dammsugaren och vänta på att sista OTH-avsnittet skall komma ut. Usch idag är det verkligen en grå trisst dag. Jag vill att det skall hända nått som sätter lite fart på tillvaron. Typ som att min förlossning kan starta haha! Nej men istället så skall jag få gå hemma, ha ont och sörja OTH *snyft*. Men men, nått får jag hitta på så jag inte blir allt för uttråkad haha =P

    Nu däremot skall jag sätta mig vid köksbordet med en kopp thé, några mackor och tidningen. Samt lyssna på radion. Snacka om att jag känner mig gammal haha!

    See ya!

    PoK

    Sussa-dags för min del.

    Nu är jag helt slut i kroppen så jag ser verkligen fram emot att få sova. Det skall bli riktigt skönt hihi =)

    Älsklingen blev jättefin i sin nya frisyr. Min älskade heting =P Just nu ligger han i badet med katterna som sällskap nedanför badkaret. Och jag sitter här och funderar på om jag skall ta en macka innan jag lägger mig eller inte. Äsch får se hur jag gör.

    Nu skall jag iaf ta och njuta resten av kvällen med älsklingen. Sov så gott!

    PoK

    Magbild V.39 (38+0)




    Chockbeskedet.

    Jag sitter här med chockbeskedet mitt framför mina ögon och jag kan inte fatta det! Tårarna bränner innanför ögonlocken och det känns som om att någon har dött.

    Nu pratar jag självklart om One Tree Hill. Om att Hilarie Burton och Chad Michael Murrays avgång i serien. Säsong 6 är den sista serien med dom två i. I 7:ans säsong så kommer dom inte vara med utan då kommer två nya karaktärer flytta in i One Tree Hill som gör serien lika intressant som förut... Tror dom ja!

    Kanske är lite fånigt att börja tjuta över att två skall sluta i OTH, men va fan, dom är ju i princip huvudrollerna i serien. Så ikväll, i USA, visas sista avsnittet med dom. Och i morgon kommer det ut på nätet. Som jag längtar efter det avsnittet. Men min största fasa är att den sjunde säsongen inte alls skall bli som innan. Usch vågar inte ens tänka tanken.

    Nej när dom slutar i serien så kommer dom förlora många trogna tittare. Men jag kommer nog inte sluta se bara för att dom slutat. Dock kommer jag nog inte följa serien lika ihärdigt som jag gör just nu och kanske älska den lite mindre.

    Tycker ni inte att det är hemskt!? Jag visste att OTH skulle ta slut efter några säsonger, men inte så här. Det här kommer bli ett lika stort fiasko som när The O.C fortsatte efter Marissas död.


    Tvättstugan.

    Just nu håller jag på o tvättar. Älsklingen är o klipper sig =) Så nu skall han bli fin i håret. Längtar tills jag får se honom med hans nya frisyr.

    Skönt att det inte är så jättemycket som skall tvättas idag. Mest är det kläder som vi använder mest. Så snart skall jag ner igen för att starta dom två sista maskinerna. Sen skall jag ta en dusch. Och när älsklingen är hemma igen så skall vi börja med maten. Idag blir det kött, ris och sås. Får hoppas att jag får ner nån köttbit iaf. Är så grymt sugen på det hehe =)

    Äsch Lillen får ta och komma ut nu tycker jag. Jag struntar i att jag inte mår så jättebra, jag vill bara ha vår bebis här nu. Det går inte ens beskriva med ord hur mycket vi längtar! Bara 14 dagar kvar, men det känns som en evighet tycker jag.

    Ojdå, nu måste jag rusa ner till tvättstugan igen. Usch Pelle skrämde upp mig förut när vi var där nere. Han sa att The Grudge kan komma och ta mig =/ Schysst, jag som är mörkrädd haha! Nej men jag fixar nog det tihi!

    PoK


    V.39 ( 38+0)

    Så här ser din graviditet ut

    Beräknat förlossningsdatum: 2009-06-01

    Barnet blev till omkring: 2008-09-08

    Du är i vecka: 39

    Du är i månad: 9

    Antal graviditetsveckor och dagar: 38 veckor 0 dagar

    Antal dagar kvar till förlossningen: 14


    Lillen:

    Vid den här tiden brukar det vara lite lugnare i magen. Det är inte bara trångt, barnet sover mer då det tar på krafterna att växa och utvecklas. Dessutom samlar barnet energi inför kommande födsel. Sover du oroligt och vaknar ofta? Vila under dagen. Tänk tanken att det är en förberedelse för kommande amningsperiod där du kommer att nattamma flera gånger den första tiden. Du träffar din barnmorska varje vecka. Hon kontrollerar noga barnets läge och hur det sjunker ner i bäckenet.


    Jag:

    Din kropp är snart redo att föda, livmoderhalsen mjukas upp och du vet vid det här laget hur en förlossning kan starta. Många kvinnor upplever att de inte riktigt känner igen sig under de här sista veckorna. Det är helt normalt om du känner dig labil och svänger mer i humöret. Kanske är du mer inåtvänd, blir lättare irriterad och upplever att du inte får någonting alls gjort. Andra får en plötslig ny energi och en lust att städa. Det är inte ovanligt att höggravida kvinnor sätter i gång med storstädning av huset, med ett storbak eller med att laga massor av mat inför kommande behov. Antagligen är det en drift vi bär med oss. Vi "boar" och ser om vårt hem som ett led i förberedelserna inför barnets ankomst.



    2 timmar..

    ...som det alltså har tagit för mig att försöka somna om. Men det gick inte så jag satte mig här en stund i hopp om att jag skall bli trött igen. Snart så skall älsklingen upp med så då kanske vi kan äta lite frukost tillsammans och kolla på Stargate Atlantis. Sen skall jag försöka sova nån timme igen.

    Just nu känner jag knappt av min visdomstand och mår hyfsat okej. Så det här börjar nog gå över får man hoppas. Tandläkaren får vänta. Jag orkar verkligen inte gå dit plus att då sparar man massor med pengar. Vill ju inte gå dit om jag känner att jag mår bättre idag. Men vi får se sen hur det är då. Tandläkaren har ju telefontider till klockan 16 så.

    Har tvättstugan idag oxå så det blir nått som jag och älsklingen skall sysselsätta oss med i eftermiddag. Innan det så skall jag bara ta de lugnt och vila.

    Lillen är så lugn i magen nu. Inte alls lika rörlig som förut utan är mest still. Det kan va nån gång ibland som man kan få sig en knuff eller att h*n försöker sträcka lite på sig. Så vi får se när vår lille älskling tittar ut =)

    Nu skall jag sätta på thévatten och fixa fram lite bröd o sånt. Älskar att äta frukost! Bästa målet på hela dagen hihi.

    PoK


    Nu blir det sängen för min del.

    Jag är totalt slutkörd. Hela kroppen värker av feber och annat ont. Så nu får bebis gärna vänta lite så mamma hinner bli frisk. Så nu blir det sängen för min del tillsammans med ett glas isvatten i hopp om att det skall lindra lite smärta.

    Sov gott. Jag skall försöka iaf. I morgon så blir det tandläkaren för min del, skooooj eller inte.

    PoK

    Dålig uppdatering.

    Jag kommer nog inte blogga så mycket idag. Jag mår jättedåligt =( Så det blir bara o ta det lugnt för min del idag.

    Just nu håller älsklingen på o diskar. Han är så himla söt min Pelle. Han är jätteorolig för mig fast jag inte säger att han behöver det. Han skulle ha praktik idag egentligen, men vill inte gå för att jag mår så dåligt. Jag själv håller på att plocka upp lite här hemma och småpysslar lite med Lillens saker och skall snart ta att fixa badrummet. Kattlådorna behövs göras rena och handfatet med. Är det nått jag tycker är äckligt så är det skitigt handfat o toalett. Uscha! Även om jag skulle va ännu sämre än vad jag är idag så skulle jag ha städat den om den såg äcklig ut haha =P

    Nej dags att fortsätta så man blir klar. Jag skall laga lite mat åt älsklingen o mig sen. Fast jag skall bara äta lite ris och sås. Pelle skall få kött till, men det verkar vara lite vågat för min del att försöka äta det just nu. Skall ta några alvedon och vila sen. Skööönt.

    Hörs!

    PoK


    Ond morgon.

    Jag kan knappt öppna munnen nu. Jag har så förbannat ont i hela kroppen och tror nog att inflamationen sprids ut i mina leder i käkarna. Det skall bli otroligt intressant o se om jag kan äta nån frukost nu. Usch det här är inte trevligt kan jag lova. Jag som snart skall föda barn vill ju inte vara sjuk den dagen jag gör det. Då vill jag ju vara frisk. Aja tandläkaren i morgon kanske?

    Grannen brevid oss spelar hög jävla musik och jag blir galen på honom. Dock är han väldigt trevlig, men man kan inte låta bli o bli irriterad. Snart skall jag oxå väcka älsklingen, för vi skall se på Robinson eftersom vi missade det igår.

    Annars idag så skall vi bara städa här hemma och småpyssla lite. Får se hur mycket jag orkar, men måste iaf hjälpa till lite. Älsklingen skall inte behöva göra allt.

    Hade iaf en riktigt trevlig kväll igår fast jag hade ont. Älskar verkligen Pelles familj! Dom är underbara <3

    Nu är det frukostdags som gäller.

    PoK

    Hemma igen.

    Kroppen är helt slut nu kan jag lova. Så nu skall vi hoppa i säng och försöka sova. Grannarna håller på som fan utan för oss så om dom nu inte kniper käft så ringer vi störningsjouren. Dom beter sig som världens största fjortisar och det värsta är att det är vuxna med oxå! Alltså då menar jag såna som är över 40! Herre min gud, va trött jag blir. Så vi skall som sagt försöka sova nu. Tror jag börjar få feber oxå. Min tand gör så himla ont, så jag lär nog få gå till tandläkaren =(

    Lillen har varit som vanligt i magen och det har varit några förvärkar ikväll bara. Men inget som har satts igång ännu *suck*. Jag vill ha vår bebis nu! Tur att man har Pelle som kan lugna en hehe =P

    Nu skall jag lägga mig och gosa med älsk. Sov gott!

    PoK

    Nu har jag fått nog av detta.

    Jag orkar inte ha ooooont i hela kroppen. Jag vet inte vad jag skall göra för att underlätta eller för att må bättre. Jag försöker ju iaf att röra på mig så gott det går, men det gör ändå ont. Det är inte alltid en dans på rosor o va gravid! Och så kan den här visdomstanden sluta bråka med mig. Jag har väl tillräckligt ont iaf, men det tycker väl inte min kropp.

    Nu har jag fått i mig nudlar iaf, men känner mig inte piggare för fem öre. Jag mår verkligen inte bra. Hade gärna krypit ner i sängen med en godispåse tillsammans med älsklingen. Men men, nu skall vi hem till svärföräldrarna och det är trevligt det med. Ikväll kommer det va mycket folk så vi får se hur jag mår sen när jag väl är hemma igen.

    Snart kommer dom och hämtar oss så jag skall ta och kolla sminket en sista gång o besöka toaletten.

    Hörs sen ikväll kanske.

    PoK

    Vilken slö lördag.

    Jag känner mig en aning seg idag. Vi har verkligen inte gjort ett skit. Jag har mest mått dåligt =( Älskling har försökt att göra allt han kan för att jag inte skall må så dåligt, men det blir inte bättre. Snarare värre. Hade ju ont i visdomstanden förut, men nu värkar det ännu mer och har gått ut i käkleder o upp i öronen =( Jag har försökt att sova med, men lyckades nog blunda i en halvtimme sen vaknade jag igen. Det här känns som om det kommer bli en jobbig kväll. Mår så fruktansvärt illa oxå så jag har inte lyckats äta så mycket. Får se om jag får i mig nån mat senare hos svärföräldrarna. Vi funderade på om man skulle ta med sig nått att laga till där eller vi får se hur vi gör. Jag kanske skall slänga i mig lite nudlar bara för att få i mig nått att äta överhuvudtaget.

    Om en stund skall vi åka hem till dom då och kolla på Eurovision. Sen skall vi ner till vår gamla lägenhet, eller inte just den men till självaste "gården" där en gammal granne skall ha lite fest. Vi tänkte att vi kanske skulle dit o säga hej iaf. Freyda skall vara där så =)

    Nej nu skall jag ta och fixa lite nudlar. Tror nog att det är det enda jag kan få i mig just nu.. Får så dåligt samvete för Lillen måste ju få näring, så jag känner mig tvingad till att äta. Men måste man så måste man!

    Hörs kanske sen ikväll. Får se vad jag orkar.

    PoK

    God morgon/eftermiddag!

    Vaknade för drygt en timme sen och har sovit ganska skönt i natt. Visst har jag varit vaken nån gång på natten men det var endast för att kissa. Sen har jag sovit i stort sätt hela tiden *skönt*.

    Igår så blev det en lång dag hos svärföräldrarna. Jag åkte hemifrån vid halv två och kom hem halv 1 i natt. Älskling kom oxå dit sen lite efter 8 för att se på Talang 2009 med oss. Innan och efter det så spelade vi massor o då menar jag massor med poängpoker! Och jag vann inte en endaste gång! Fast jag va nära till en början haha =P

    Min hals gör lite smmåont idag, men det kan ha o göra med att en visdomstand håller på att växa ut helt nu. Det känns lite kan jag lova. Annars idag så händer det inte så mycket här hemma. Skall väl vila och småplocka lite. Sen ikväll så skall vi hem till Pelles föräldrar igen för att kolla på Eurovision =) Det är riktigt kul att göra saker ihop. Speciellt när vi är så många hihi!

    Lillen är jättelugn idag, men jag har inte haft nån förvärk alls idag. Jag vill ju bara att det skall dra igång snart. Jag vill så gärna ha vår bebis nu! Men men, det kommer nog igång snart får vi hoppas.

    Just det ja, idag blir det inte mycket bloggande för mig. Jag skall bara njuta av att det är lördag tillsammans med älsklingen. Han och jag var inte alls mycket igår så vi skall ta igen det lite idag =) Men nått inlägg till blri det nog!

    PoK

    Buss tur till svärföräldrarna =)

    Jag skall snart åka till mina svärföräldrar för att umgås lite med dom och Svea. Det var ett tag sen jag och Svea gjorde nått själva så det är dags att vi gör nått nu =P Älskar att umgås med henne så det är bara roligt att man gör nått ihop. Med Svea får man aldrig det tråkigt haha!

    Låg och vilade en stund förut och jag har verkligen jätteont i låren och i ryggen. Förvärkarna kommer och går lite då och då. Så man får väl hoppas på att det snart är dags! Jag skulle bli så överlycklig och lättad hehe =)

    Nej nu skall jag ta och kolla runt lite på nätet och sen skall jag åka! Men vi hörs sen i kväll =D

    PoK

    Nya låtar från lillebror.

    http://www.myspace.com/gotlandclubber

    Här inne har han sina senaste låtar. Blir stolt över honom som tusan hihi =)

    PoK

    Förvärk eller inte, det är frågan?

    Jisses vilken natt. Jag kan lova att jag har sovit oroligt. Jag tror jag vaknade en gång i timmen för att vända mig o för att känna efter om det onda fortfarande satt i. Och vaje gång jag kände efter så var det borta, så besviken jag blev. För precis innan jag och älskling somnade vid halv 3 ( hade sovit tre timmar innan ungefär) så fick jag som molande värk i ryggen och i magen. Precis som mensvärk nästan. Den satt i ganska länge och försvann o sedan kom den tillbaka. Men men, i morse när jag vaknade så var allt borta.

    Men nu när jag sitter här igen så får jag samma värk igen. Hmm, men det är nog bara en förvärk. Fortsätter det så skall jag ringa in till förlossningen. Man får väl hoppas på att det blir en bebis snart iaf. Åh för jag vill så gärna ha vår bebis här nu, innan alla födelsedagar och studenten.

    Jag skall ta och äta lite frukost nu. Är hungrig som en varg hehe =P

    PoK

    Toalettbesök och sängdags.

    Jag blir galen på alla toalettbesök jag gör. Så fort man lagt sig till rätta så blir man kissnödig igen. Skönt att det är över snart iaf =)

    Nu skall jag förhoppningsvis göra mitt sista besök på någon timme och sen blir det sängen för min del. Skall bli underbart att få sova. Tyvärr mår jag illa, men det kan nog bero på att jag ätit lite för mycket ikväll. Egentligen har jag ätit normalt men kanske inte normalt nog för någon som är höggravid haha!

    Nu är det sussadags för min del! Sov gott och dröm sött =)

    PoK

    Jisses vad underbart liv jag har.

    Nu har jag och älsklingen precis varit ute på en liten promenad. Vi var nog ute max en kvart och ni kan ju gissa hur anfådd jag blev bara av den lilla korta biten. Så nu är jag helt slut och skall slänga mig på soffan med en skål med glass och kolla på Sjukhuset. Älsklingen får passa på att spela lite då, för han är ju inte det minsta intresserad av den serien hehe =P

    Lillen har hicka just nu, stackaren. Men det går över snart =) Åh jag vill ha min bebis nu! Då är mitt liv fulländat. Just när det är sånt här väder och luktar så gott så är det ju så mysigt att gå ut på promenad.

    Nej nu börjar Sjukhuset snart så det är dags att sätta lite fart mot tv:n hihi =)

    PoK

    Så duktig man är.

    Jag har inte orkat ta klädkammaren idag! Tusan blev ju helt slut av att städa här så jag tar det i morgon istället hehe. Har även bäddat om Lillens säng nu. Så den blev riktigt bra faktiskt =)

    Nu har jag precis duschat och väntar på att älsklingen min skall komma hem. Han är nere på Willys och handlar lite smått o gott. Sen när han väl kommer hem så skall vi laga mat =)

    Jaja, jag skall slänga mig på soffan en stund, för tusan vad trött jag är. Älskling och jag skall ut på en pytteliten promenad sen så jag bara får komma ut och röra på mig lite! Det skall bli såå skönt hihi =D

    PoK


    Nu var man igång igen tihi!

    Jag måste skaffa mig ett intresse så länge man väntar på bebis. Men jag kan inte komma på ett skit om vad man kan hitta på. Kan ni kanske hjälpa mig med att komma med några förslag? Jag börjar bli desperat och jag vill inte ha det så här i två veckor till haha =P

    Japp jag städar nu igen. Det måste vara nå fel på mig eller så älskar jag bara känslan av att ha det rent. Jag tror nog att det är det sista alternativet som gäller. Nu håller jag på med att bädda sängen men var tvungen att pausa då jag fick en förvärk och var tvungen att vila lite. Måste ta det lite lugnt haha!

    Ni vet dom där grannarna jag alltid klagar på, dom höll på att driva mig till vansinne förut när jag sov. Dom dunsade och höll på som fan där uppe och jag hoppades på att dom höll på o flytta! Och vet ni? Det gör dom oxå!! Fan va glad jag blir! Nu får man bara hoppas på att nästa person som skall bo där är lugn och inte spelar så hög musik iaf =)

    Nej jag måste fortsätta. Har så mycket som jag vill få gjort idag hehe =) Skall fixa klädkammaren oxå så älsklingen bli lite glad. Han blir så irriterad varje gång han går in där för han hittar inget så nu skall jag ta tag i det, så det blir ordning och reda på vårt hem hihi =D

    Till städningen så lyssnar jag på min lillebrors webb-radio förresten! Riktigt bra kanal om man älskar att lyssna på fartfylld musik =)
    Adressen till den är www.pulseradio.se . Gå in, lyssna och läs om deras planer =) Jag kan ju säga att jag är en stolt storasyster till min duktiga lillebror! Är det nått han är bra på så är det att göra musik! Dock inte sjunga, den biten har jag fått istället haha!

    PoK

    Kan inte det komma lite regn?

    Tycker inte ni att det luktar gott när det regnar på våren och somaren? Själv älskar jag den lukten, ännu mer nu när man är gravid. Ibland har jag bara lust att sticka ut tungan och fånga alla regndroppar i hopp om att det skall smaka likadant som det luktar haha =P Men jag tror nog att det är lite förorenat regn som trillar ner på oss. Tanken på all skit vi släpper ut i luften nu för tiden. Nej men lite regn vill jag ha, så jag och älsklingen kan ut o gå en sväng sen, runt i villakvarteret mitt emot oss dock, men det är bättre än inget. Måste få komma ut känner jag, annars blir jag nog galen till slut =P

    Jag har sovit 3 timmar nu och det var helt underbart! Jag känner mig inte så utvilad, man är alltid trött oavsett hur mycket man har sovit. Men jag känner att jag är på mycket bättre humör nu iaf =) Inget idag kan gå fel hihi.

    Min svärfar var här nyss på en fika. Han hade lämnat lite pengar till älsklingen i skolan, så han kunde köpa årsboken. Den har han fått som en tidig studentpresent =) Så vi satt iaf o pratade i över en timme och allt möjligt. Så nu när han har gått så är det lika tråkigt här hemma igen. Så jag funderar på om man skall ta och dammsuga lite och sen småpyssla. Egentligen så vill jag inte anstränga mig för mycket, för jag svettas som en gris just nu! Det är en av dom dåliga sakerna med o vara gravid. Man är törstig hela tiden och svettas som en dåre haha. Men men, sånt är livet.

    Nej man kanske skall ta och fixa lite här hemma? Älsklingen kommer nog hem om en timme eller två så det är lika bra att överraska honom lite hihi =)

    PoK

    Moooorgon.

    Jepp efter en rätt jobbig natt av ont och massor med toabesök så kom iaf morgonen till oss oxå. Skööönt. Jag sitter just nu här vid datorn och funderar på vad jag är sugen på till frukost. Just nu är jag sugen på mjölk men jag drack upp sista igår och ingen utav oss har orkat köpa ny mjölk, så jag antar att det får bli thé och macka =) Älsklingen sitter i sängen och försöker hålla sig vaken för att snart gå till skolan. Han har det inte lätt på morgonen han inte, men snart är det ju över. Det är ju mindre än en månad kvar tills han tar studenten! Herregud vad tiden går snabbt.

    Jag drömde en ganska konstig dröm nu innan jag vaknade förresten. Drömde om att jag var surrugatmamma åt en familj och fick en liten pojke. Sen när jag skulle lämna över honom till familjen så blev jag jättesjuk. Jag började blöda och familjen bara gick därifrån för att lämna mig o dö. Hemsk dröm! Jag så rädd att någon skall ta mitt barn och skada det! Vet ej varför men jag bara är det. Jag kommer aldrig våga någon okänd hålla i min bebis hehe =P Jodå.

    Nej nu är det frukost som gäller. Tusan mår illa som bara den när jag inte äter direkt när jag vaknat. Att jag aldrig lär mig det =P

    Hörs sen senare idag! Som vanligt så skall jag försöka ge mig på en tupplur efter frukosten.

    PoK

    Sovdags för oss.

    Snart så skall jag krypa ner i sängen igen. Skall bara borsta mina tänder sen är man helt färdig för att få John Blund på besök. Förhoppningsvis så lyckas jag sova längre och bättre i morgon =) Men det återstår att se.

    Nej sova var det. Orkar inte blogga så mycket nu. Är så trött och Lillen har precis haft sin lilla runda i magen.

    God natt!

    PoK

    Stöööörd igen.

    Jag gjorde ett nytt försök till att ta mig en liten tupplur för en stund sen och efter att ha sovit i 15 min kanske, så ringer min mobil. När jag svarade så la den andra personen bara på i örat på mig. Åh sånt blir jag irriterad på, speciellt när jag precis lyckats somna. Sen vart jag så klart för irriterad för att somna om. Men men inget att göra åt.

    Så nu sitter jag och väntar på att älsklingen skall komma hem så skall vi diska lite och laga mat sen =) Vi skall göra spagetti och köttfärssås *mums*. Sen till kvällen så skall jag baka en kladdkaka till mig och älsklingen! Det är ju Grey's Anatomy ikväll så nått gott måste man ju ha hihi =P

    Nej jag kanske skall starta med disken så att älskling inte behöver stressa med allt. Han skall oxå spela nån match nu vid 6 så vi får se när det blir mat.

    PoK

    Segare kan inget vara.

    Det suger verkligen o va hemma här helt själv. Visst kan det va skönt o så ibland, men det är så tråkigt. Jag gör typ inget förutom o städar om jag orkar. Fast Pelle är snart klar med skolan och det är ju skönt de iaf =) Då får jag ju annat att göra plus att vi kommer få vår bebis när som helst <3!

    Pelle slutar skolan om en stund och sen skall han ner till ett ställe som tar in gamla dataspel som han skall sälja till dom. Det är alltid kul med lite extra pengar =) Så jag skall passa på och duscha nu, så jag hinner vara mer med Pelle sen hihi =P

    Återkommer!

    PoK

    Ny spis och pyttelite sömn.

    Efter att jag hade ätit frukost så kröp jag ner brevid älsklingen i sängen igen och hade kanske sovit 5 minuter, sen ringer det på dörren. Jo då är det Ramunderstaden som skall installera vår nya spis =) En riktig skönhet om man jämför med vår gamla haha! Så nu kan vi äntligen göra mat i ugnen utan att saker o ting brinner upp hoppas jag. Sen la jag mig för att sova igen när dom hade gått och älsklingen gick upp och gjorde sig klar för att gå till skolan. Sen när jag väl somnat igen så ringer det på dörren igen, den här gången är det Pelles kompis Fredrik som kom. Fast då var jag så trött att jag kanske lyckades somna om så fort dom hade gått till skolan. Sen efter 10-15 min börjar grannen dra på världens musik, så jag vaknar självklart igen. Så nu har jag gett upp med sovandet. Jag får se om jag blir sömnig sen igen eller om jag skall låta bli helt o sova. Kanske bättre o låta bli så man blir riktigt trött ikväll så man somnar tidigt? Jaja, får se vad man gör.

    Nu är det Cascadas musik i mina högtalare på låg volym och Lillen poppar för fullt inne i magen. Jag gissar på att h*n gillar det hihi =) Och det är oxå ett sätt för mig att bli pigg haha!

    Nu skall jag ta och se vad man kan hitta på. Jag har så himla tråkigt här hemma och jag fattar inte hur jag kommer stå ut nu dom här sista veckorna innan Lillen kommer ut. BORING!

    PoK

    Tidig morgon.

    Inte kanske för er, men för mig som brukar gå upp tidigast halv 10 så är det här tidigt. Men Pelle är så jobbig nu när han sover så det går inte o ligga brevid honom haha =P Så jag skall göra ett nytt försökt efter att ha ätit frukost.

    Idag händer det ingenting vad jag vet. Det är rätt segt när man inte vet vad man skall hitta på men på nått sätt så skall jag väl lyckas underhålla mig själv under en timme då Pelle är i skolan och har lektion. Att gå en promenad är uteslutet tyvärr =/ Annars hade jag gärna gjort det. Men men, jag får se vad man skall hitta på. Våra fönster ser ju inte allt för fina ut, så det kanske blir att man putsar av dom lite?

    Nåja, nu skall jag sätta mig i köket och äta fruksot *mums*. Efter det lär jag nog ta en tupplur till, så hörs efter det =)

    PoK

    One Tree Hill = Done!

    Nu har vi kollat klart på One Tree Hill och jisses vad spännande det är nu! Jag dör om det där var sista avsnittet i säsong 6! Jag skall inte avslöja för mycket nu för er som kanske följer den på tv i stället för att tanka hem serien. Men gud vad jag vill att det skall komma ett avsnitt till så man vet vad som kommer hända!

    Innan OTH så åt vi våfflor! Muuuuums vad gott det var och mättande. Nu står magen åt alla håll o kanter. Och den här gången är det inte Lillen som bufflar runt, utan det är våfflorna som gör magen fyrkantig haha =D

    Nu skall jag nog lägga mig i badet en stund så älsklingen får spela lite. För sen skall vi mysa igen framför tv:n. Fast det finns typ inget att se på tv, så vi får se vad det blir för nått som vi skall se på.

    Lillen är otroligt lugn i magen nu. Och jag har haft några rejäla förvärkar idag, så det kanske är på g? Jag hoppas det iaf, för jag orkar inte vänta längre! Jag spricker av nyfikenhet och vill bara få hålla om mitt barn. Jag skiter i om förlossningen gör ont, bara jag får vårt barn!

    Nej badet var det =) Sov gott, det här va sista inlägget för mig idag. Nu skall jag bara njuta av kvällen med älsklingen.

    PoK


    Våfflor och mys med älsklingen.

    Vi skall äta våfflor nu ikväll med massor med mys och bara rå om varandra. Så underbart när man får vara med den man älskar.

    OTH-avsnittet har kommit ut nu oxå, så jag skall se det ikväll med älsklingen hihi =)

    Nej nu börjar Sjukhuset igen! Det är en förlossning med idag, riktigt spännande och se. Lite läskigt bara, men det behöver inte betyda att det kommer bli så för just mig heller.

    See ya!

    PoK

    Vaken och hungrig!

    Nu har man vaknat till lite sen min tupplur. Och nu är jag hungrig istället. Så vi skall väl ta och klura ut vad vi skall ha till middag. Får se vad det blir hehe =) Nått blir det iaf.

    Har precis sett på Shrek den tredje! Hihi den är ju för himla bra =P

    Nej mat var det! Hörs sen.

    PoK

    Slappilislapp.

    Nu är jag helt klar med precis allt jag skulle göra idag! Känns så otroligt skönt att det är klart, så nu kan man slappa resten av dagen och bara njuta. Dock orkade jag inte med disken. Kände att min rygg inte håller för det, så Pelle har lite o göra när han kommer hem hehe =P Men jag har till och med lyckats stryka gardinen som jag pratade om. Så nu är det verkligen sommrigt i köket!

    Så just nu sitter jag och avnjuter några mackor och lite lugn musik till detta. Så snart skall jag slänga mig i sängen eller soffan och vila en stund. Och med det menar jag att jag kommer somna inom 10 minuter och sova en riktigt bra stund =) Men det är skönt och jag behöver ju all vila jag kan få =P

    Hörs senare!

    PoK

    Magbild V.38 (37+1)





    Vem är det som ligger i magen?
    Jag/Vi är så nyfikna på dig nu!
    Kom uuuuut lilla älskade bebis <3

    Städning pågår.

    Iofs så har jag inte kommit så långt ännu, men det rullar på iaf. Har dock mycket kvar att göra och lite tid på mig, så egentligen fattar jag inte varför jag sitter här för. Men men, det är inte så mycket att göra. Bara plocka upp lite, göra rent kattlådorna och dammsuga. Disken tror jag att jag skall lämna över till Pelle. Jag orkar inte stå så länge just nu. Men vi får se hur det blir med det. Ibland kan jag fövåna mig själv oxå =P Skall stryka en gardin som vi skall ha i köket oxå, som är lite mer sommrig =)

    Nej dags att sätta igång så man blir klar nån gång tihi!

    PoK

    Det bästa jag har.

    Jag tror att man underskattar sitt liv. Jag tror att alla gör det någon gång. Att man inte inser hur bra man har det om man jämnför med andra människor i andra länder. Nästan alla har tak över huvudet och någon som bryr sig om en. Oavsett vad man har gjort så finns det alltid någon som tar emot en om man faller ner mot marken och vill ge upp. En sak som jag tror på är att man kan inte leva om man inte får kärlek eller ger kärlek. Man måste känna något. Kanske en iskall mördare innerst inne är en ensam liten människa som inte ar fått känna av all värme eller den kärleken som vi har. Fast skall man få kärlek så måste man ju förtjäna att få den. Det är en sak som jag tänkt på jättemycket. Vi ser nog ner på kärleken tills vi väl får känna den själv.

    När kärleken väl dyker upp till en så vill man aldrig ge upp den. Man kämpar och man håller hårt i den. Man släpper aldrig taget oavsett vad.

    Så kände jag när jag mötte Pelle för första gången. Den kvällen insåg jag nog inte att han var "the one", men när vi umgåtts ett tag så får jag all kärlek och värme från honom. Även om jag inte bad om det så fanns han där. Han tog mitt hjärta som en stormvind och har hållt kvar vid det även när vi har bråkat. Jag älskar den här människan oerhört mycket. Jag tror inte ens att ord räcker till för vad jag känner för honom. Nu vet jag hur äkta kärlek känns. Den är skör men ändå så stark. Min andra stora kärlek jag har, ligger i min mage och väntar på att få ta sitt första andetag om bara några veckor. Det här är det bästa jag har. Min älskade Pelle och mitt älskade barn. Ni är mina mest värdefullaste skatter och jag skall vara rädda om er <3


    Tjollahopp.

    I natt så har jag sovit som en gud! Tror nog inte jag har sovit så här gott på flera veckor. Fast jag är ännu trött, men eftersom det skall komma några hit från vår hyresvärd och slutbesikta våra balkonger så kan jag inte lägga mig och sova igen. Även om jag vill, min kropp skriker efter mer sömn så går det inte. För jag kan ju inte sova när dom klampar in här =/ Nej så jag får gott hålla mig vaken ett tag till *snyft*.

    Igår så orkade jag inte blogga nått när vi kom hem. Jag var totalt slut och värre blev det. Jag hade så grymt ont i min kropp igår. Jag trodde att jag skulle gå sönder helt enkelt. Tog en promenad ner till Willys igårkväll med och det får jag sota för idag. Min kropp gör ännu ondare idag och varje rörelse jag gör får mig att nästan att vråla av smärta. Det här är inte roligt! Jag önskar jag slapp röra på mig överhuvudtaget, men det går ju inte. Måste ju röra lite på mig för bebisen skull iaf.

    På föräldragruppen igår så var det bara jag och Pelle som kom. Lite tråkigt men ändå skönt för då anpassades hela samtalet efter oss. Så vi pratade om relationer och smärtlindring igår och sen lite övriga frågor som man tänkte på. Nu vet jag iaf vad jag vill ha för smärtlindring. Jag skall försöka hålla ut så länge som möjligt, för jag vill ju ändå känna att jag föder barn. Så jag tänkte först bara försöka med lustgas och att bada, men om inte det funkar ( är rätt smärtkänslig ) så skall jag ta ryggbedövning. Vi får se hur det blir helt enkelt.

    Älsklingen är i skolan nu och det är verkligen tomt när han har gått. Plus att jag inte har nått att göra. Det behövs visserligen städas lite, så jag kanske skall försöka så gott jag kan att fixa det. Skulle va skönt att få lite ordning och att få överraska Pelle lite =) Jaja, vi får se hur det blir. Först och främst så skall jag klä på mig lite kläder, så att man ser lite vettig ut när dom där gubbarna kommer och sen så skall jag ta och hälla i mig lite vatten! För jisses vad törstig jag är!

    Ahapp, innan jag hann avsluta inlägget så kom gubbarna för att kolla balkongen. Tror dom va här i en minut eller nått, sen gick dom igen haha! Så nu kan jag lägga mig och sova, weeeiii =) Men man kanske skall städa lite först och sen sova? Nä, jag tror jag sover först hihi.

    PoK

    Trötter.

    Längtar tills en timme. Då skall vi in till Norrköping och gå på sista träffen med föräldragruppen plus att jag får passa på att sova på bussen =P Jag är helt slut. Fattar inte hur jag skall orka hålla mig vaken i 4 timmar till =/ Men men, det kommer nog funka.

    Nu skall jag koka lite pasta. Är hungrig dessutom =P Ovanligt för lilla mig, eller inte hehe.

    Älsklingen kom precis hem oxå så jag skall passa på och mysa med honom lite med =)

    PoK

    Barnmorskebesöket.

    Nu har jag varit hos BM. Allt såg bara bra ut och Lillen växer som h*n skall. H*n hade knakat på rätt bra i växten nu sen vi var där sist så det är ju jättebra, bara inte h*n blir så stor hehe =P Nej men h*n får vara hur stor hon vill.

    Så här såg det ut iaf.

    SF-måttet: 35
    Hjärtslag: 150 slag/min
    Fosterläge: Högerläge
    Rörligt/ fixerat: Fixerat

    Jag hade bara gått upp ett kilo sen jag var där sist så det är ju bra. Hon sa ju senast att jag inte fick gå upp så mycket mer hehe =P Men hur skall man kunna stå emot ett sug som är så starkt? Får helt enkelt låta bli haha!

    Nej nu skall jag ta och kolla på en film och äta lite. Jag är vrålhungrig hihi =)

    PoK

    V.38 ( 37+0) <3

    Så här ser din graviditet ut

    Beräknat förlossningsdatum: 2009-06-01

    Barnet blev till omkring: 2008-09-08

    Du är i vecka: 38

    Du är i månad: 9

    Antal graviditetsveckor och dagar: 37 veckor 0 dagar

    Antal dagar kvar till förlossningen: 21


    Lillen:

    Vikten är oftast mer än 3 kilo. Barnet räknas som fullgånget och många föderi den här veckan. Det är barnet själv som bestämmer när det är dags att födas. Forskning visar att graviditetslängden finns programmerad i arvsanlaget. Det är nedärvt från dig och din partner och har bestämts efter vad som är en normal graviditetslängd i just ert fall. Har du inte packat din bb-väska är det hög tid att du gör det. Låt den stå redo så att du inte behöver tänka på om du fått med dig allt när värkarna väl startar. Det är mycket barn i magen och moderkakan är mellan 20-25 cm i diameter. Den väger ungefär ett halvt kilo och det är av stor betydelse att den fungerar fullt ut.


    Jag:

    Hos rökande mödrar ses ofta kalkinlagringar i moderkakan. Följden blir att den inte fungerar lika bra. Nu när barnet behöver extra mycket näring kan det hämma tillväxten och kanske leder det också till att barnet inte orkar med ett förlossningsarbete lika bra som den annars skulle ha gjort. Du kan känna hur barnet trycker och pressar nedåt mot underlivet. Många barn sjunker ännu djupare ner. Ditt bäcken är något vidgat och barnets skallben har förmågan att omforma sig för att passa in i förlossningskanalen. Det kan vara svårt att hitta bekväma ställningar att sitta och ligga i. Magen är hela tiden i vägen. Du väntar på det första riktiga tecknet på att förlossningen startar. Hur känns en värk, kan vattnet gå utan att jag märker det, vad gör jag om det startar med en blödning? Det är många frågor som din barnmorska alltid kan ge dig lugnande svar på.




    Weeeii, snart har vi vår bebis! <3


    Jag är sååå trött.

    Älsklingen gick för en liten stund sen till skolan. Så nu skall jag straxt göra mig i ordning för att sen gå till bm. Kan ju säga att jag inte har med mig själv idag. Jag är helt slut i kroppen. Den vill inte fungera idag och varje liten rörelse jag gör, gör grymt ont. Ta sig ur sängen är en riktig kamp för mig idag, så jag får se hur länga jag går utan värktabletter idag. Vill ju helst inte ta så många för Lillens skull men måste jag så är det bara så.

    Vädret idag är ju inget att hurra för heller. Grått o trist ute och det får ju inte en piggare precis. Jaja det kanske blir bättre när jag kommer ut en sväng.

    Idag har man gått in i V.38 oxå =) Tänk, nu är det inte lång tid kvar och om senast 5 veckor så har vi vårt lilla knyte här! 5 veckor!? Det är ju ingenting! Och om en månad så tar älsklingen studenten med =D Jag har nog kommit på den bästa studentpresenten från mig och Lillen tihi <3

    Nu skall jag göra mig i ordning om jag får av mina två bråkstakar till katter! Jag kan bli tokig på dom små virvelvindarna som bråkar HELA tiden. Eller bråkar gör dom ju inte, utan dom låtsas bara. Men det är jobbigt kan jag säga!

    Hörs sen när jag kommit hem från BM. Skriver som vanligt fakta i ett annat inlägg =)

    PoK

    *Morr morr*.

    Kan inte någon dunka nå hårt i skallen på mig så jag somnar trots min halsbränna? Jag står seriöst inte ut mer! Har försökt allt, men det hjälper inte! Det blir bara värre och värre. Så himla förbaskat typiskt att det skall bli så här. Men men, snart är det över =D

    Jag skall väl försöka ta och sova nu sista två timmarna innan vi skall upp, både jag och Pelle. Men jag funderar på om man skulle somna om sen en stund sen när Pelle har gått till skolan. Jag måste ju få min sömn och 4 timmar räcker ju inte på långa vägar om man skall göra massa saker idag. Speciellt inte som häggravid =P Så jag får nog ta mig en timme sen iaf. Tråkigt bara att sova själv utan älsklingen.

    Nej sängen var det, för nu gäspar jag som bara den här. Måste bara säga hej då till en killkompis på msn som är vaken oxå. Helt sjukt att det kan gå över ett halvår innan vi pratar igen. Så vi har ju mycket att prata om så att säga. Fast kanske inte klockan halv 6 på morgonen haha =P

    God natt =)

    PoK

    Kan inte hålla mig borta.

    Jag kan inte hålla mig ifrån bloggen. Det är svårare än vad man tror.

    Ikväll så har jag och älsklingen sett på tv och bara myst i soffan. Underbart <3 Sen la jag mig i badet en lång stund oxå medans älsklingen spelade en viktig omgång i sitt spel. Det är så skönt att bara få koppla av. Efter det så kollade vi på Bones och nu ser vi hockey-finalen på 6:an. Älsklingen lagade oxå mat till oss två för att jag hade så ont i axlarna o ryggen. Han är så underbart snäll. Och det är tråkigt att när man bråkar så har man svårt att komma ihåg det som är bra. Fast när man tänker efter så är vårt förhållande riktigt bra, bara att man inte tänker på det just då. Tänk idag har vi inte ens gjort en sur min mot varandra överhuvudtaget. Och vår myskväll fortsätter hela kvällen =) Vi måste vila upp oss för i morgon. Tack vare att jag missar min "sovstund" när jag skall till barnmorskan så får jag ta det lugnt ikväll så jag är utvilad i morgon. Plus att älsklingen skall till skolan och skall upp tidigt och plugga innan.

    Nej nu skall jag återgå till soffan och till älsklingen! Hockeyn är så spännande! Vilket lag hejar ni på?
    Vi håller på Kanada =)

    Sov gott och dröm sött, för det kommer minnsan jag göra!

    PoK

    Bloggfri söndag.

    Jag orkar inte blogga alls idag. Känner mig så otroligt trött och hängig. Så idag skall jag ta och vilka upp mig och umgås med Pelle endast. Så ni vet det och att det inte har hänt nått.

    Över till det där inlägget jag skrev igår. På kvällen alltså.
    Jag och Pelle vi har det bra ihop, men det är så här att jag är på ett visst sätt och Pelle på ett annat. Jag är en svår människa att leva med och det vet jag om själv. Sen så skall ni veta att jag och Pelle blev sams väldigt fort igår. Jag gör framsteg med mitt humör och nu är det lite jobbigt med precis allt. Jag är frustrerad, orolig och dessutom rädd för allt som skall komma. Jag visste vad jag gav mig in på när vi bestämde oss för att vi skulle behålla bebisen, men jag visste inte hur det skulle bli. Nu är det så här och mina hormoner sprutar ut från alla håll och kanter. Sen är Pelle oxå stressad över skolan, han är oxå rädd som jag och vi försöker faktiskt inte gå varandra på nerverna. Alla par bråkar någon gång och känner sig irriterade på varandra. Jag är en hemsk person att leva med ibland och jag söker bråk i vissa stunder. Det är sån jag är. Pelle har sina ovanor som jag kan irritera mig på och jag har mina dåliga ovanor som han irriterar sig på. Nu är ju inte han som jag och skriver allt i sin blogg heller. Egentligen så skall jag inte behöva förklara mig hur vi lever eller hur vi har det. Det här är mitt liv och jag älskar det över allt annat, men just nu så är jag otroligt jobbig. Jag är höggravid, frustrerad över att bebis inte kommer någon gång, jag känner mig handikappad och att jag utnyttjar alla i min omgivning tack vare att jag inte kan komma någonstans. Då kanske ni förstår att jag inte mår helt ok? Jag försöker faktiskt göra så mycket som möjligt i min vardag som jag klarar av just nu. Men bara att känna den känslan av att inte kunna vända sig i sängen eller att man måste planera varenda liten rörelse jag gör, är faktiskt hemskt frustrerande.

    Men nu är det så här, jag ÄLSKAR verkligen Pelle. Han är helt underbar. Han gör mig otroligt lycklig. Ni förstår inte över hur tacksam jag är över jag har honom. Han får mig o skratta som ingen annan får mig att göra. Han kan få mig att kikna av skratt ibland och vi har det bra ihop. Vissa saker tar längre tid att lära sig bara. Han är min själsfrände och min livskamrat. Tanken på att vara utan honom ger mig fullständig panik, för han är mitt allt. Jag kan inte tänka mig ett liv utan honom så är det bara. Bara för att man kan gå varandra på nerverna ibland, betyder inte att man inte har det bra ihop eller att man inte passar ihop. Jag vet att det är Pelle jag vill ha, för annars hade jag aldrig tänkt skaffa barn med honom. För jag är faktiskt inte så dum och skaffar ett barn med någon som jag inte skulle vilja leva med. Aldrig att jag skulle kunna skada mitt barn.

    Jag är oxå glad för att jag har dom få vännerna jag har här. Speciellt Svea. Hon är den människan som jag kan berätta allt för och jag har full tillit för henne. Hon finns ALLTID där för en och både jag o Pelle är så glada för att just hon skall bli faster och gudmor åt vår lilla skatt. Hon är värd mer än allt guld på hela jorden.

    Så nu skall jag och Pelle bara ha en myssöndag och strunta i allt vad bloggar heter.

    Hörs imorgon. Då skall jag till Bm och sen skall vi in till föräldragruppen för sista gången =(

    PoK

    Vad är det för mening?

    Här står jag och steker kött o fixar till en jättegod måltid och så kan man inte ens äta tillsammans med mig för att man missar Robinson. Rolig kväll det här blev då. Jag har oxå ertappat Pelle med att röka inne på nätterna när jag sover. Visst vår balkongdörr gnisslar lite när man öppnar den, men det är ingen ursäkt. Jag AVSKYR när folk röker inomhus! Så alla bebissaker börjar lukta rök och det vill jag ju inte! Så det där va sista gången hoppas jag. Annars lär jag bli riktigt jävligt förbannad!

    Nu skall jag lägga mig i badet. För nu har jag städat och lagat mat i två hela timmar! Och jag är för sur för att se på Robinson eller att umgås med Pelle! Han har varit minst lika osocial som jag är nu. Han får skylla sig själv helt enkelt. Fan att jag alltid skall bli på dåligt humör! Men jag älskar Pelle oavsett vad, men ibland så har man bara lust o kräkas på den som man bor ihop med! Tror nog att ni känner likadant när ni tänker efter.

    Nu skall jag lugna min nerver. Vi hörs sen och då är jag förhoppningsvis på lite bättre humör.

    PoK

    Få lite kraft till att orka städa lite kanske?

    Jag sitter här nu vid datan och försöker få mig pushad till att städa badrummet och dammsuga. Vilket inte lyckas så bra, men jag försöker iaf =P Älsklingen är hos sin mormor och hälsar på så jag är helt själv hemma med, så då är det ju lite lättare att städa när ingen är i vägen för en, men ändå så kommer jag inte igång. Jaja, får se vad som händer =)

    Jag måste ringa min moster nu tänkte jag! Det var evigheter sen hon och jag pratade. Så jag vill hålla henne lite uppdaterad o så =)

    Skriver sen igen!

    PoK

    God morgon!

    Nu efter en god natts sömn så sitter jag här och är relativt vaken. Fast en gång i natt blev jag livrädd, jag låg ner och sov. Helt plötsligt vaknar jag och kräks =( Usch det var inte roligt! Riktigt läskigt om jag skall va ärlig. Så min mage är helt tom nu och skriker efter frukost. Så jag tänkte att man skulle göra lite varm choklad till mig och älsklingen och sen se på sista avsnittet på Hell´s Kitchen! Plus att det blir några mackor till det då =) Hoppas bara att jag inte är på väg att bli sjuk. Det vill jag verkligen inte bli, inte nu när det är så nära alltihop.

    Nej jag får ta tag i frukosten nu och väcka lite liv i min underbara pojkvän <3 Jag älskar verkligen honom av hela mitt hjärta och det känns fantastiskt tryggt att det är honom jag skall dela resten av mitt liv med. Han, jag och våra barn <3

    PoK


    Ändrade planer för kvällen!

    Jag orkar inte skriva så mycket nu för nu vill jag bara umgås med älsklingen plus att min mage inte mår så bra just nu. Alltså inte Lillen jag menar min mage =P

    Blev dock lite ändrade planer för kvällen. Istället för att sitta hemma och kolla början på hockeyn så var jag, Svea, min svärmor och Emil på teater. Pelles och Sveas storasyster hade en föreställning! Den var jätterolig och dom var jätteduktiga! Innan så åkte vi hem till mina svärföräldrar och åt mat *mums* =)

    Nu ikväll när vi kom hem så kollade vi färdigt på hockeyn, vilket var ett fiasko! Men men, förhoppningsvis så kommer vi ta bronsm eller vad tror ni?

    Jag har då haft en jättebra och härlig dag!
    Nej nu väntar tv:n och soffan på mig plus min älskling hihi =)

    Sov gott och god natt!

    PoK

    Städdags nu igen!

    Älsklingen och jag håller på o städar här hemma för fulla muggar. Jag är snart klar, eller jag har badrummet och dammsugningen kvar här i vårt rum. Sen är jag klar. Svea och min svärmor är på väg hit för att hälsa på en liten stund nu med. Så man vill helst ha allt klart innan dom kommer. Man kan ju inte pausa när man  väl kommit igång, för då blir inget klart sen när dom väl gått igen.

    Jag skall berätta lite mer om gårdagen för er i nästa inlägg när jag inte har så mycket att göra =)
    Usch jag är så jävla hungrig! Skall ta en kopp thé och två knäckemackor för att få upp blodsockret lite innan kvällsmaten sen.

    Glömde bort helt att skriva att min lillasyster Mathilda fyllde 7 år igår =)

    Nu skall jag fortsätta med städningen. Kom på att jag skulle stryka en gardin oxå som skall sitta i köket så det ser lite mer somrigt ut i köket hihi, men det tar jag nog i morgon =P

    PoK


    Min Gullunge till syster! Visst är hon söt?
    Min lilla fotbollsspelare <3

    Frukost till mig tack.

    Jag vaknade inte allt för länge sen så jag blrjar bli riktigt vrålhungrig nu. Så jag skall allldeles staxt sätta mig ner vid köksbordet för att äta frukost och läsa tidningen. Älskar verkligen att göra det på morgonen. Älsklingen vaknade precis oxå =)

    Jag blir galen på vår j*vla granne ovanför oss! Spelar hur jävla hög musik som helst på både nätter och dagar! Vi har redan ringt o klagat på dom ett antal gånger. Men men, sen när Lillen kommer så hoppas jag att dom störs av barnaskrik haha!

    Nej nu skall jag äta frukost med min älskade!
    Hörs sen!

    PoK

    Sista inlägget för ikväll.

    Nu har jag iaf kommit hem, eller jag har varit hemma ett tag nu. Men jag orkar verkligen inte skriva nått ikväll om hur det var idag. Jag får berätta i morgon istället. Jag är så fruktansvärt trött och slockade på sängen vid 19:00 och vaknade upp för en stund sen. Tog ett snabbt bad för att lindra all värk jag har i kroppen och nu sitter jag här.

    Jag tänkte bara säga att jag lever o god natt. För jag klarar inte av att hålla mig vaken. Till och med Lillen är trött märker jag. Det är inte så mycket väsen där inne just nu. Nej nu skall jag se slutet på hockeyn och sen skall jag lägga mig o sova igen. Skall oxå ta en kopp hallonbladsthé som jag fick av Linda <3 Det sägs att det kan hjälpa till att sätta igång förlossningen så vi får se om det händer nått om nån dag =P
    Vi hörs i morgon! Då blir det nya friska tag!

    PoK

    Känner mig faktiskt snygg idag!

    Jag känner mig snygg idag, på riktigt alltså =) Håret och sminket blev precis så som jag vill ha det så man skall inte klaga direkt.

    Jag skall snart ta och fylla på min vattenflaska och sen skall jag nog börja röra mig lite neråt busshållsplatsen. Har lite småont just nu så jag får gå långsamt.

    Jag vill oxå passa på och tipsa dom som tycker om lite dansmusik som typ harddance och trance o sånt, att lyssna på min lillebrors och hans kompanjons radio! Perfekt party musik och i min smak. Dom spelar både kände och okända låtar plus sina egna som dom gjort! Det är verkligen ingen skit om man säger så! I klass med Dj Roine osv.
    www.pluseradio.se

    Nej nu skall jag ta och fixa det sista! Vi hörs sen när jag är hemma ikväll!

    PoK

    Mysmorgon.

    Älsklingen gick upp vid 6 idag för att plugga! Snacka om att jag är stolt över honom! Fast jag låg kvar i sängen till halv 8 och halvsov, så man är bra seg i huvudet just nu. Men skall snart ta och hoppa in i duschen så då blir man väl lite mer pigg. Sen skall jag låta håret lufttorka och fixa naglarna som bara går mig på nerverna. Sen blir det väl till och göra sig i ordning så man inte missar bussen som går kvart i 12 nere vid Östra Ryds-vägen.

    Det här kommer bli en bra dag! Det känner jag på mig.
    Först så skall jag ju till ryggskolan och förhoppningsvis så kommer det o hjälpa mig lite =) Och efter det så skall jag träffa Linda! Det var ju jättelängesen vi sågs så det skall bli kul o snacka lite skit.

    Nej duschen kallar på mig! Om jag nu vågar gå in. Pelle har varit där inne och förgiftat den haha =P

    PoK

    Time for bed.

    Nu är det dags för oss att krypa ner i sängen. Men det värsta är att jag inte är trött ännu. Så vi får kolla på tv tills jag somnar. Det brukar vara ett bra sömnmedel för min del. Jag hoppas bara att jag kan få sova bra i natt =) Har lite planer för i morgon. Då skall jag först till ryggskola på Vrinnevi, sen skall jag hem till Linda och hälsa på henne o henns lilla bebis =) Dock kommer jag inte få träffa Pelle under hela dagen då han börjar kvart över 8 på morgonen och när han slutar så är jag redan inne i Norrköping. Så vi lär inte ses förrens i morgonkväll =/ Men det kan va skönt för oss båda att vara ifrån varandra lite, så man får sakna varandra.

    Jag tror inte bebis kommer stanna inne i min mage så länge till. Idag har jag haft grymma förvärkar och h*n trycker verkligen neråt nu. Så jag är kissnödig ständigt. Men det är skönt att veta oavsett vilken dag h*n kommer så blir det snart. För det är ju inte så lång tid. Men man skall inte säga för mycket nu *peppar peppar*.

    Nej nu har älsklingen krypt ner i sängen så det är bäst att jag gör honom sällskap hihi =)
    Sov gott och god natt!

    PoK

    Mycket bättre med mat, bad och kärlek.

    Nu är det så mycket bättre. Jag har fått sova en timme till och dessutom tagit ett bad plus att jag och älsklingen precis har ätit mat. Så det känns hur bra som helst nu. Jag och Pelle har dessutom pratat lite smått om det här som jag känt. Och nu känner jag mig bara lycklig, men trött.

    Jag älskar verkligen Pelle över hela mitt hjärta. Han och bebis är mitt allt <3

    Nu skall jag se på Grey´s Anatomy! Spännande som bara den!!! Kolla!!


    PoK

    Deppig som tusan.

    Jag vet inte vad det är som är så fel idag. Först var jag på bra humör, men ju längre dagen går, ju mer deppig blir jag. Jag känner mig så dum och elak. Men jag är så trött på att alla bara skall gå o tro att jag fixar allt. Men jag är precis lika männsklig och vissa dagar är jag mer död än levande.

    Kan inte nån bara ge mig en dos av kraft och ork idag?

    Den enda gången jag ler idag är när jag känner Lillen sparka. Då vet jag att h*n mår bra iaf <3

    Det känns som om jag skadar Pelle och att jag får honom att må dåligt. Det tar på ens krafter när man känner som jag gör. Ibland kan jag få känslan av att jag inte gör honom lycklig längre. Att han bara är med mig för att han måste, att jag kräver för mycket och att jag bara är dryg. Han säger att han älskar mig och det tror jag att han gör. Men vissa stunder som han ser på mig så kan man se i hans blick att han funderar på nått. Men vad? Jag är osäker på mig själv och är rädd för att jag inte är bra nog. Jag kanske är för elak och stöter ifrån dom som bryr sig? Det kanske bara är sån jag är? Jag vågar inte ens tänka tanken..

    Jag önskar att någon bara kunde krama om mig utan att jag bad om det. Ibland behöver man en kram..

    Nu skall jag lägga mig i sängen och glo på tv. Sen skall jag diska, laga mat och dammsuga. Toan behövs göras ren med så jag har lite framför mig idag.

    Hörs sen och då får man hoppas på att jag är på bättre humör.

    PoK

    Another day.

    I'm sorry
    For all the words I didn't say
    It's too late
    Cause now you're gone so far away
    I feel like I'm lost
    With nothing left but shattered dreams
    I'm so lonely
    I'm holding on to memories

    But then I feel your love surrounding me
    And it takes away the pain inside of me
    I believe
    I believe we'll be together

    Another day
    Another time and place
    Somewhere, someway
    We'll meet another day
    Another day
    Belongs to you and me
    Somewhere, someway
    Another day

    Oh darling
    We may be so far apart
    But I know that
    You'll allways stay inside my heart
    Forever
    Cause you're the only love I known
    Together
    I'll never have to be alone

    Your spirit gives me hope to carry on
    Now I understand that even though you're gone
    Life goes on
    Life goes on without you baby

    Another day
    Another time and place
    Somewhere, someway
    We'll meet another day
    Another day
    Belongs to you and me
    somewhere, someway




    Nu var det längesen jag skrev om dig. Med åren som går så känns det faktiskt lättare att leva och inte känna samma sorg som innan. Den här texten beskriver det mesta för hur jag känner när jag tänker på dig.

    Ibland kan jag bara få känslan av att allt bara var en dröm. Som min uppväxt med dig, det känns som att det aldrig fanns. Jag bara drömde alltihop. Det tråkiga med att åren går är att man glömmer bort allt. Hur känslan var när man fick en kram eller din lukt. Tänk när du satt i ridhuset i kalla vintern o frös bara för att få se mig rida och skjussa mig till ridskolan. Det jag aldrig kan glömma är hur snäll du var, hur mycket du ställde upp och allt du lärde mig. Du var sträng men på ett snällt sätt. Du uppfostrade mig och David minst lika mycket som mamma och Jens. Jag saknar dig varje dag i mitt hjärta. När smärtan är hård och slår som tunga stenblock i mig, så vet jag att det är okej att släppa en tår.

    Det som gör mig mest ledsen nu är att du inte får träffa ditt första barnbarnsbarn. Det lilla livet som jag bär i mig. När jag var liten så trodde jag att jag skulle få ha dig i mitt liv ännu längre än vad det blev. Att du skulle få träffa mina barn och få ge dom samma visdom som du lärde mig och David. Men jag kan känna mig trygg med att du vakar över oss alla och att du är med mig under förlossningen och att du inte låter något skada mig och vårt barn.

    Jag saknar dig så. Men jag älskar dig ännu mer. Du förblir min morfar oavsett vad som händer och vi ses en annan dag. Den dagen kommer vara en av dom finaste dagarna i mitt liv, då vi alla möts igen.

    Nu är det klart med datum.

    Pappa ringde och väckte mig för en stund sen. Han ville höra mid mig när vi skall åka ner till Gotland. Och då så kom vi fram till att vi skall åka på min födelsedag, alltså den 6 juli =) Klockan 21:10 så går båten med mig, Lillen, pappa och Michaela, sen förhoppnignsvis Pelle oxå om han är ledig då vill säga. Det skall bli så UNDERBART att få komma hem!!

    Nu så skall jag nog lägga mig en stund till. Jag fick inte sova så länge så jag skall ge det ett försök till. Mamma skall bara ringa först så får vi se sen =P

    PoK


    Snälla kan inte John Blund komma?

    Åh jag har inte sovit bra alls i natt. Pelle har tagit grymt stor plats i sängen, knuffats och buffats. Plus att jag inte kan sova skönt längre. Jag som älskar att sova.. Så nu önskar jag bara att John Blund kan komma och söva mina ögon sen när Pelle gått till skolan. Jag orkar inte hålla mig vaken, men Pelle skall upp om 10 min och sen skall vi äta frukost ihop innan han går.

    Var lite småsur innan, men det har gått över. Inser faktiskt att det är lite fånigt. Men min sömn är viktig för mig. Pelle sa nämligen igår innan vi somnade att han skulle upp vid halv 8 och sen när jag väckte honom nu i morse så sa han att han skulle upp halv 9. Så jag hade vaknat alldeles i onödan plus att det är väldigt svårt för mig att somna om på en timme när man har varit vaken att tag innan. Men men, det var då. Nu är jag inte sur längre. Nu är jag bara hungrig och trött, så jag skall sätta i gång thévatten nu och plocka fram lite frukost sen är det dags att väcka älsklingen.

    Antar att jag kommer lägga mig sen så vi hörs igen när jag vaknat =)

    PoK

    Älskar min Pelle och Lillen <3
    Plus våra söta kissemissar såklart =D

    Snart sovdags.

    Jag är hur trött som helst och jag tänkte hoppa ner i badet nu efter OTH. Men Pelle har ännu inte kommit hem från Svea så jag vågar inte lägga mig ännu. Och smart som han va så tog inte han med sig sin nyckel.
    Åh vad jag är hungrig! Det är inte så att man ställer sig och lagar mat kl. 22 på kvällen. Och vi har absolut inget bröd hemma så vad gör man? Jag får gå o rota lite i skåpen och se om jag hittar nått.

    Nu vill jag bara bada! Ryggen gör ooooooont!

    Säger god natt nu oxå, för jag tror jag inte kommer orka skriva ett inlägg till.
    Sov gott!

    PoK

    Nu blir det OTH!

    Är det något som kan göra mig på bra humör så är det One tree hill. Jag bara älskar den serien, så nu skall jag ta och kolla på det =) Sen blir det o fixa lite här hemma tillsammans med älsklingen. Efter det tror jag att det blir sängen för vår del. Båda två är trötta så en god natts sömn hade inte suttit fel, fast det vet jag inte förrens i morgon om jag har sovit bra eller inte.

    Lillen är ännu lugn i magen. Fast nu under kvällen så har h*n rört på sig ganska mycket. Men nu är det lugnt igen. Tror h*n sover hihi =)

    PoK

    Blir inget Willys.

    Jag skiter i Willys. För Pelle vill inte gå ner för han är för trött och jag har för ont och vågar inte gå själv. Känner att jag är på gränsen till att tuppa av i vissa stunder tack vare mitt onda som jag har. Så jag får se hur jag mår i morgon och hoppas att jag kan gå ner då och köpa frukost..

    Nu skall jag se på Sjukhuset och efter det så skall jag göra rent inne i badrummet och lägga mig i badet!

    PoK


    Trötter.

    Usch vad seg jag är. Vaknade för 1½ timme sen och det var underbart att få sova en stund. Men tråkigt att man blir så trött efter bara. Snart så skall ner till Willys, orkar inte men måste handla bröd. Jag tog slut på det i morse =/ Jag som har sååå ont *snyft*.

    Det är väl dags att gå snart så jag skall ta och klä på mig lite. ORKA!


    PoK

    Nu vill jag ha min bebis! NU!!

    Hemma igen.

    Nu är man hemma igen. Och bebis har precis fått hicka hihi!
    För er som undrar så hann Pelle precis hem innan det var dags o gå. Sköööönt. Mötet gick faktiskt väldigt bra, så det känns riktigt bra faktiskt. Så nu skall jag ta lite lunch och sen sätta mig o kolla på Vänner med älsklingen.

    Idag skall jag bara småpyssla lite här hemma och ta det lugnt bara. Jag känner att det behövs. Jag är totalt slut idag. Tänk vad jobbigt det skall vara av att gå upp för en backe. Trodde aldrig att backen vid oss skulle ta slut. Fy, så nu känns benen som gelé.

    Nu blir det lunch!

    PoK

    Sart dags då.

    Måste gå om en liten liten stund, men Pelle har inte kommit hem ännu!! Börjar seriöst bli orolig som tusan för både honom och för att vi kommer missa vår tid och komma försent till mötet. Han har 5 minuter på sig annars går jag själv! Är det nått som kan få mig stressad är om man kommer försent. Jag är en människa som alltid skall komma i tid, annars får jag panik.

    Jaja får se om han dyker upp snart. Jag måste iaf fylla på min vattenflaska och sen gå på toa. Idag är det oxå användning av mitt gravidbälte som gäller! För idag är det en sån dag som jag egentligen vill ligga i sängen och knapra alvedon! Jag har såååå förbannat ont i ryggen!!

    PoK


    Inget OTH =(

    OTH har inte kommit ut ännu *snyft*! Men men, det går ju inte o göra så mycket åt det. Snart skall jag göra mig i ordning för jag och älsklingen skall på ett möte sen vid 1. Roligt, eller inte.

    Nu till frukosten så såg jag på Färjan 2 istället. Missade i stort sett hela igår så var bara tvungen att se på det nu hehe =)

    Lillen är jättelugn i magen idag. Jag kan få några små lätta puffar ibland, men inte några kraftiga. Tänk om det kanske är på g snart? Får hoppas hihi =)

    Nej nu skall jag ta och göra mig i ordning.

    PoK

    God morgon!

    Vädret kanske inte är så hälrigt ute idag, men jag kan inte låta bli och känna mig glad iaf. Jag vet inte vad det kan bero på för jag är tröttare än någonsin och har egentligen ingenting att se fram emot idag förutom att få vara med älsklingen. Jag tror att det kan ha nått med o göra att jag pratade nyss med min kompis Johanna som jag har känt i en evighet. Innan så hade vi inte pratat på så otroligt länge och då vet man inte hur mycket man kan sakna en person innan man pratat med henne. Åh gud vad jag saknar henne! Alla minnen vi har tillsammans, alla dårskap och allt kul tillsammans. Nej, henne skall jag träffa sen när jag kommer ner till ön! Jag bara måste. Nu har man nått mer att se fram emot när man skall åka ner =)

    Älsklingen gick precis till skolan. Vi försov oss lite, eller snarare Pelle försov sig lite, men han kommer bara en 10 min försent så det är bättre än ingenting =)
    Själv så skall jag ta hem det senaste OTH-avsnittet och sen äta frukost. Jag är riktigt hungrig! Konstigt eftersom vi åt så mycket igårkväll haha =P

    Nej nu skall jag ta och äta. Vi hörs sen!

    PoK

    Mat i massor!

    Det borde vara förbjudet att älska mat! Det är så gott. Till kvällsmat så har vi ätit våfflor, maxikansk lasange och nu en ny tacogratäng som jag och Svea kom på. Och jag kan ju säga att om jag skulle lägga mig ner på marken så skulle jag rulla som en stor boll haha!

    Föräldragruppen var hur bra som helst idag. Vi kollade på en förlossningsfilm och pratade lite runt omkring det. Jag kan ju säga att jag både vill och vill inte föda barn nu efter att jag såg filmen. Men jag tror nog att med Pelles och Sveas hjälp så klarar jag det!

    Svea och Madde är här hos oss just nu och varit här en bra stund hihi =) Jättekul att ha dom här! När dom gått sen så skall jag ta en snabbdusch, för jag har fått lite UVI nu igen =/ Men jag klunkar citronvatten i massor så det går nog över till i morgon.

    Nu skall jag bli lite social igen!
    Det här blir nog sista inlägget för idag så ni får sova gott sen när ni nu skall lägga er =)

    PoK

    Föräldragrupp-dags!

    Nu skall jag bara gå på toa och packa det sista sen skall jag möta Svea vid bussen =) Jag skriver mer sen när jag kommit hem igen.

    PoK

    Lunchen är fixad.

    Nu har jag precis ätit lunch. Den blev väldigt enkelt med kokta makaroner och ost plus lite ketchup hehe =) Orkar inte stå och laga någon brakmiddag till lunch, så lat är jag idag haha =P Mina naglar är fixade nu oxå så det känns faktiskt riktigt bra. Nu ser dom iaf lite fräscha ut och inte spruckna o så. Så nu skall jag bara vänta på att nagellacket torkar och sen skall jag göra mig i ordning. Det tar faktiskt lite tid när man har så ont som jag haha =P

    Nej ni, jag skall kolla lite bloggar o så =)
    Återkommer om en stund!

    PoK

    Hick hick =)

    Bebis hickar för fullt där inne. Man kan se hela magen hoppa upp och ner. Känns lite läskigt faktiskt. Känns som det pluserar jättemycket neråt bäckenet hehe =)

    Just nu sitter jag och lyssnar på lite låtar för att se om det är nått som jag vill ha med in till förlossningen sen. När jag satte på en låt med Amy Diamond så började Lillen hoppa och skutta inne i magen, eller ja, sprattla. Hela magen rörde på sig iaf och blev helt missbildad för varje rörelse. Jisses vilka sammandragningar jag har idag! Lillen trycker så mycket neråt oxå, så det kanske blir en bebis snart? Hoppas kan man göra iaf hihi.

    Usch jag vaknade förut och då var Pelle borta. Han glömde alltså att säga hej då till mig när han gick till skolan =( Det är lite läskigt att vakna helt själv när man tror att ens sambo är hemma fast han inte är det. Men alla glömmer ju nån gång. Nehe, om jag skall ta och börja fixa mig lite? Måste måla om mina naglar lite. Fan dom spricker ju hela tiden. Fast snart är det slut med långa naglar. Jag vill ju inte riva Lillen när h*n är ute. Måste äta nått snart oxå och så skall jag göra mig i ordning. Jag undrar vad man skall ha på sig idag? Det verkar vara lite småkyligt ute idag, så vi får se vad det blir för nått.

    Hörs sen!

    PoK

    Mage V.37 (36+0) <3


    Sovdags igen.

    Älsklingen skall gå till skolan om en stund. Så jag skall faktiskt ta och hoppa i säng en stund till och sussa. Förhoppningsvis så får jag sova ifred, för katterna är helt knöppa i huvudet just nu. Skrållan håller på och trotsar mig hela tiden och lyssnar inte heller på Pelle längre, och Sirie går omkring och tror att allt är en hankatt just nu haha! Men men, dom lugnar väl ner sig snart hoppas jag.

    Ni får en helt färsk magbild efter att jag sussat och gjort mig i ordning =D

    God natt eller vad man nu skall säga hihi =P

    PoK

    V.37 <3

    Så här ser din graviditet ut

    Beräknat förlossningsdatum: 2009-06-01

    Barnet blev till omkring: 2008-09-08

    Du är i vecka: 37

    Du är i månad: 8

    Antal graviditetsveckor och dagar: 36 veckor 0 dagar

    Antal dagar kvar till förlossningen: 28


    Lilla Lillen:

    Ca 2.8-3 kg. Nu räknas barnet som fullgånget. Om förlossningen startar gör den det i tid, varken för tidigt eller för sent. Barnet ökar sin vikt med 200-250 gram per vecka och har mer än en liter fostervatten runt sig. Koordinationen är så utvecklad att barnet har förmåga att gripa tag om saker med handens fingrar. Den tränar inför ett liv utanför livmodern genom att dra in och trycka ut fostervatten ur sina lungor. Den lagrar också näring som behövs för att klara en ansträngande förlossning. De allra flesta barn ligger med huvudet nedåt, endast ett fåtal ligger med stjärten först. Om så är fallet gör man vid den här tiden ett försök att vända barnet.


    Jag:

    Du går troligen på ännu en graviditetskontroll. Är det något som fortfarande oroar dig inför förlossningen så prata med din barnmorska. Det är bra om du som skall bli pappa följer med. Även om du skrivit ett brev med dina önskemål kring förlossningen är det vanligt att man också noterar vad du vill i journalen. Denna kommer personalen på förlossningsavdelningen senare att ta del av. De flesta kvinnor känner av allt kraftigare sammandragningar i livmodern. Det är inte farligt utan en påminnelse om att snart startar förlossningen och mötet med barnet närmar sig. Kanske har du slutat arbeta och inlett dina första veckor som föräldraledig. Du kommer att må bra av att få rå dig själv och att släppa arbetet helt. Du behöver också lite tid att förbereda för barnets ankomst och göra de sista förberedelserna inför förlossningen och den stora omställningen till att bli mamma. Nu kan du vila när du behöver det. Ät som tidigare bra mat, gärna med extra kolhydrater så har du lite mer ork om förlossningen skulle starta.



    Regn regn regn.

    Vädret ute ser inte så sommrigt ut idag, men vi behöver nog lite regn så allt damm på gatorna lägger sig och gräset får lite näring o blir ännu grönare.

    Jags kall snart väcka älsklingen så att han kommer upp o hinner till skolan i tid. Jag har nyss satt på thé-vatten till oss och snart skall jag duka fram lite frukost. Vad gör man inte för älsklingen sin? Ja, sen när han har gått till skolan så skall jag lägga mig i sängen och försöka sova en stund till =P

    Idag så går man in i v.37 och det är endast 28 dagar kvar till BF! Herregud, det är inte alls många dagar kvar. Jag låg och tänkte på det innan jag och älsk skulle somna igårkväll. Nu börjar jag seriöst bli rädd. Inte för att bli mamma utan för att föda barn. Vi kvinnor är ju skapta för det, jag vet, men ändå så tvivlar jag på mig själv. Just för att jag har svårt att tänka tanken att just jag skall ligga där, ha ont och få träffa den lilla varelsen som levt i min mage i 9 månader. Fast jag vet oxå att förlossningen kommer nog bli underbar och jag kommer klara det med Pelles och Sveas stöd och hjälp =)

    Nej väcka älsklingen kanske så han kommer upp? =)

    Magbild och fakta kommer sen när älsk har gått till skolan!

    PoK

    Sov gott.

    Älsklingen håller på och duschar nu. Jag själv duschade lite tidigare idag.

    Kvällen har både bestått av skratt, kärlek och lite tårar för min del. Jag är som sagt väldigt trött idag coh det blir lätt så att jag brister för minsta lilla sak. Men nu är det bra iaf =)

    Jag och älsklingen skall snart lägga oss och sova. Tanken på att Pelle har skolan i morgon och jag skall till Föräldragruppen. Tyvärr kan inte älsklingen följa med i morgon, för han har två pprov som han skall göra efter skolan. Men istället så skall Svea följa med =) Han skall ju trots allt vara med på förlossningen, så hon behöver ju oxå veta lite =) I morgon skall vi prata mer om förlossning, smärlindring och även kolla på förlossningsfilm, weeeii! =D

    Nej nu skall jag hoppa i säng igen! Måste kolla på Grannfejden. Det verkar faktiskt vara bra den här gången hihi!

    God natt och sov gott!

    PoK

    Söndag.

    Idag har det varit en otroligt seg dag. Jag har varken orkar bloggat eller något fram tills nu. Jag vet inte vad det är med mig idag. Jag är bara så trött. Vaknade för en gångs skull vid kvart i 11 idag! Kors i taket. Sen åt jag och älsk frukost. Efter det så somnade jag om. Som sagt, jag är otoligt trött idag. Vadmuskeln i mitt vänstra ben är sträckt oxå, så jag kan knappt gå. Det gör otroligt ont!

    Älsklingen håller på att laga lite mat nu och till det blir det hockey-vm =) Jag älskar verkligen Pelle. Han gör så mycket för mig och jag är så tacksam för att jag har honom. Han och bebis är dom i mitt liv som gör det värt att ta ett nytt andetag varje gång.

    Lillen har varit ganska lugn idag. Jag har många förvärkar idag och dom känns lite. Kanske känns lite mer när man känner sig svag? H*n ligger där inne och hickar o sover för jämnan nu. Lillen kanske förbereder sig för förlossningen? Och det kanske jag gör nu oxå? Vad tror ni? Jag längtar så mycket efter vårt lilla pyre nu! Bara få lukta, känna och älska sitt barn. Jag är så otroligt lycklig!

    Nu skall jag hjälpa älsklingen lite.

    Hörs sen!

    PoK

    Riktigt trötter.

    Nu är man helt slut! Pappa och Michaela åkte nyss. Det var jättekul att träffa pappa igen! Det var så längesen vi sågs så det var jätteskönt att träffa honom igen. Och jag tycker om Michaela oxå. Hon är lätt att prata med och är inte alls som en annan person va som pappa var tillsammans med.

    Nu så skall jag sätta på mig nattlinnet och krypa ner i sängen. Jag är som sagt lite trötter och Pelle skall ha datan så jag har inte så mycket val. Tråkigt men men. Jag har dessutom kramp i mitt vänstra ben =/ Icke skönt! Jaja, sängen var det!

    Sov gott så hörs vi i morgon =)

    PoK

    Vad äter man?

    Ja, det var ju det här problemet om vad man skall äta till kvällsmat. Det skall iaf gå fort så vi hinner äta innan pappa och Machaela är här. Vi måste dock diska först, men Pelle är för himla lat för att komma ur sängen! I städningen har jag kvar; dammsugning, dammning, bädda sängen och sen lite annat småplock, samt att jag skall hjälpa älsklingen att torka disken. Det lär ju ta mer än en timme iaf, så vi kanske får vänta med maten tills dom har åkt. Men orka äta mat sent! Fast jag måste ju äta det är ju bara så. Det går ju inte o leva på några mackor och sen lite fika när man är höggravid..!

    Nej jag får sätta lite fart!

    Sätter in några söta bilder på våra missar så länge =)


    Sirie sussar sött <3


    Skrållan provsitter Lillens babysitter haha <3


    Jag på valborg =P Se vilken mage!!



    PoK


    Fasiken vad varmt det skall vara idag!

    Jag, älsklingen och Freyda gick ner till Hemköp förut för att handla lite. Jag och Pelle köpte fika för att pappa förhonningsvis skulle hit. Och det visade sig att han och hans tjej kommer kl. 19:00 ikväll! Skall bli otroligt kul!! =) Men fy tusan vad varmt det är ute. Jag tror att jag skulle storkna i värmen och det är inte lättare för det när man väger hur mycket som helst och svettas som en gris. Just då gillade jag inte att va gravid! Då ville jag helst ha barnvagnen och min lilla bebis där i istället haha =)

    Vi skulle egentligen tvätta idag, men vi är verkligen helt slut nu efter vår promenad. Sen måste vi snygga till lite här innan pappa o Michaela kommer plus att vi måste laga nån mat innan dom kommer. Pelle har dock somnat nu en stund i sängen så jag får passa på att sitta här innan han vaknar igen hehe =P Det blir inte så mycket datasittande när ens karl är hemma *fniss*. 

    Nej nu skall jag kolla lite bloggar och sen skall jag börja småplocka lite. Jag fattar inte hur det kan bli rörigt på bara en dag. Hur skall det bli när Lillen väl blivit stor nog för att krypa runt och riva ner saker hehe? =P

    PoK 

    6 timmars sömn totalt.

    Det är faktiskt helt okej. Jag vaknade nyss, men har nog inte riktigt huvudet med mig bara. Jag väckte Pelle förut i natt när jag inte kunde somna om och då vart han lika pigg som jag. Så i 2½ timme försökte vi sova men det var svårt. Fast efter mycket om och men så gjorde vi det. Riktigt skönt men jag är grymt trött just nu. Kanske blir att man läggar sig sen igen efter att vi ätit frukost. Vi skall inte tvätta förrens vid halv 4 idag så man kan ta det lite lugnt och slappa.

    Så jag har faktiskt ingen aning om vad vi skall hitta på idag. Jag tror nog att vi bara skall vara med varandra =)

    Nej frukost var det och sen en sovstund till.

    Bebis, kom ut nu!! Jag vill ha dig här, vi vill ha dig här <3

    PoK

    Kan inte somna om..

    Jag vaknade för kanske en timme sen och kan inte somna om. Det är så mycket som rör sig i mitt huvud. Jag avskyr när det blir så här. Man kan bara vända och vrida på sig, men utan resultat. Jag blir frustrerad och arg på mig själv och min halsbränna. Pelle har somnat dock. Jag tror inte att han märkte att jag var vaken när han gick och la sig, för jag fick ingen god natt-puss eller inte ens ett god natt. Han rörde inte ens vid mig.. Jag tror inte att han ser mig på samma sätt som han gjorde innan jag blev gravid och det är tråkigt. Det får mig framför allt ledsen..

    Jag måste försöka sova nu. Tror inte jag kommer lyckas, men det är värt ett försök iaf.
    Sov gott!

    PoK

    Magknip =S

    Usch nu har jag fått magknip oxå. Det här är inte bra haha! Men men, det kan inte alltid vara bra.

    Snart skall jag och älsklingen kolla på Humorgalan för Robert Gustavsson är ju med! Han är ju så himla rolig. Både jag och älsklingen diggar honom till tusen hihi! Till det skall vi äta öite chips och ostbågar o dricka lite cola! Det vattnas i munnen när jag tänker på det så jag får väl ta och sätta mig i soffan med älsk nu =)

    Skriver mer senare! Skall ta ett bad sen innan jag skall lägga mig *skööööönt*.

    PoK

    Känns som en söndag.

    På nått sätt känns det som en söndag. Jag vet inte varför men har inte ni fått den känslan oxå?

    Svea har varit här en stund förut. Lika kul som alltid =) Vi satt och kollade på lite Sex and the city-avsnitt och satt ute en stund med. Men det var nästan lite för varmt på balkongen, så efter ett tag så gick vi in igen. Sen åkte vi ner till Willys för att handla lite gott för kvällen.

    Ja, sen har man väl pysslat lite här hemma och så bara. Jag är så otroligt seg så jag orkar inte göra så mycket. Kattlådorna och sen dammsuga är det enda jag skall göra nu sen blir det o ta det lugnt. Skall nog fixa nån mat men jag vet inte vad det blir. Tror det lutar åt en pastasallad bara. Nått enkelt är bäst, tanke på att man brukar alltid bli så mätt och sen skall man proppa i sig lite chips o sånt ikväll.

    Pappa och hans flickvän kommer förhoppningsvis och hälsar på i helgen. Eller jag hoppas verkligen det! Sist jag träffade honom var i slutet på februari. Fast det är inte så konstigt, jobbar han inte här i Norrköping så är han i Göteborg hos flickvännen. Lite synd bara, för man saknar ju honom..

    Nej dammsugaren ropar på mig och lika så kattlådorna.
    Det blir nog nått inlägg till innan kvällens slut, men kanske inte så långa. Jag är så trött idag..

    PoK

    1 maj = 1 månad kvar till BF.

    Tänk snart är vi där! Snart har vi kommit i mål. Jag kan inte vänta längre, jag vill ha min lilla älskling nu. Fast som jag sa igår så behöver h*n nog lite mer hull på kroppen först. Men h*n är i stort sätt klar =)

    Jag vaknada för en liten stund sen. Det är verkligen svårt att sova länge nu. Dels för att kroppen gör ont och sen så lyser solen igenom våra persiener (stavas?). Men men det är lika bra att man vänjer sig hehe =) Älsklingen ligger ännu och sover, men jag tänkte väcka honom om en liten stund. Jag skall fixa frukost åt oss idag tänkte jag. Lite varm choklad och goda mackor *mums*.

    Sirie löper den lilla skruttan, fy tusan! Vi måste skaffa p-piller på henne nu! Jag står verkligen inte ut med hennes jamanden hela tiden. Plus att precis när jag satte mig vid datan nyss, så spyr Skrållan! Tre fina högar med hårbollar på vår matta. Uscha! Så det fick jag torka bort såklart. Men det måste ju göras så har hade inget val.

    Nej jag är jättehungrig nu så det är nog dags att jag sätter lite fart.

    PoK

    RSS 2.0