Onsdag med magsjuk sambo.

Jahapp, nu har Elliot smittat Pelle som blivit magsjuk. Roligt! Nej men det är ju sånt som blir. Jag själv är lite tjock i halsen o det gör lite ont när jag skall svälja. Plus att Elliot ännu håller på o matvägrar. Va ju på BVC i måndags för en vanlig viktkontroll. Han hade växt till 76cm nu men inte gått upp ett endaste gram! Så han väger ännu 9050g :/ Men det kan ju ha o göra med att han har varit magsjuk..

Idag hade vi tänkt att vi skulle gå på Öppet hus på Pelles storasysters jobb, men det blir inget med det eftersom vi inte känner oss helt friska, plus att det är många som är handikappade så vill vi inte dit o smittas. Så idag blir det en lugn hemmdag med lite pyssel o mycket film :D Eller ja, så gott det går när man har en liten som inte är speciellt road av det. Så man får passa på när han sover.

Igår så va jag och Elliot inne i Norrköping med Svea för att inhandla ett par nya skor till mig o Elliot, plus en väääldigt försenad födelsedagspresent till Pelle. Han fick två t-shirts av mig o Svea, som va med lite v-ringat. Jag köpte oxå en snygg top till mig själv för nästan inga pengar alls. Jag behövde verkligen nått nytt att gå i :)

Jag måste väcka Pelle nu som ännu sover. Jag måste veta hur det är med honom idag o hur han känner sig. Det va verkligen inte trevligt igår när man fick höra honom kräkas så man nästan kräks själv :/



Min lilla söta älskling <3 Här va du inte så stor.

Bye bye..

Nu har mamma, Jens och barnen åkt hem. Eller ja, dom åkte för några timmar sen. Det känns fruktansvärt tomt och det är alltid lika tråkigt o säga hej då. Dagarna har gått så fort att det nästan känns som om jag drömt alltihop. Nu är det bara 2 månader kvar tills vi kommer ner till ön ungefär. Ser fram emot det!

Ikväll skall vi hem till Pelles föräldrar o äta lite middag :) Kan va skönt att få nått annat att tänka på när man är lite deppig o saknar mina föräldrar och syskon.

Får skriva mer sen för nu skall vi iväg!

Lördagkväll.

Idag har jag haft en underbar dag på IKEA med mamma, Jens och Elliot. Dom bjöd även på lunch och fika där. Jag fick en massa saker köpta som vi behövde ha hem och kanske lite saker som va onödiga men ändå värda pengarna hihi. När vi nästan hade gått sista delen av IKEA somnade Elliot i kundvagnen på en gosedjurhund som Elliot fick av hans mommo. Den är han fullkomligt galen i och bara vill mysa med den hela tiden. Av mig fick han en liten nalle som han älskar att hålla i handen :) Jag får lägga in lite bilder på min blogg i morgon o visa vad jag har köpt för nått :)

Nu skall jag sätta mig o soffan o natta Elliot som ännu är vaken och pigg :/ Men men, jag klagar inte på att ha han uppe. Jag har kommt in i en period när jag känner mig beroende av honom. Nästan som abstinens.

Hörs i morgon efter att min familj åkt hem. Dom åker straxt efter lunch och jag saknar dom redan :'( Det dröjer ju två månader tills vi ses igen *snyft*..

Äntligen fredag!

Nu är dagen här som vi har gått o väntat på så länge! Mamma, Jens och mina minsta småsyskon kommer hit och hälsar på :D Åh vad jag har längtat. Dom kommer väl om en timme eller så skulle jag tro. Iaf så skall vi fixa lite innan dom kommer nu men väntar bara på att Elliot skall vakna så jag kan dra ett varv med dammsugaren :P Fast innan det skall jag ta och göra rent kattlådorna för mina syskon avskyr o gå in på en toa där det luktar kattskit. Inte för att det är mycket sånt i lådorna nu men Skrållan va där inne för en liten stund sen o la en härlig illaluktande kringla. nej blir o ta bort det och sen bära ner lite saker från balkongen till förrådet så våra utemöbler får plats där sen :) Annars så skall vi väl visa runt lite i stan idag för dom har ju inte gått i vårat "centrum" ännu.

Och i morgon blir det IKEA!! :D

Nu är det dags att fortsätta lite med sysslorna :/


 
Mattias och Mathilda <3


Torsdag!

Nu va det helt plötsligt torsdag och i morgon så kommer mina föräldrar hit och mina älskade småsyskon! Åh nu längtar jag snart ihjäl mig. Vill bara att det skall bli fredag nu, men jag tror ändå att den här dagen kommer att gå fort. Vi skall städa lite här hemma (mest damma och dammsuga golven). Sen kl. 16:15 skall jag ta och bege mig till mammagruppen som startade för 2 veckor sen. Visst det är en träff varannan vecka, så jag har bara missat en gång, men då skulle jag faktiskt till Göteborg o kunde inte. Nej så idag skall jag dit. Man skall ses utan barn och träffas o prata lite. I 2 timmar blir jag kvar där o eftersom det är så många nya som har börjat så skall vi köra massa lekar o skit idag, vilket jag AVSKYR! Äsch det är väl bara o göra, så jobbigt kan det inte va.

Elliot vaknade vid 5 i morse o ville gå upp så det va bara för mig att krypa ur mitt sköna täcke o byta blöja på honom. Sen när jag skulle fixa i ordning frukost så blev jag plötsligt riktigt illamående o va tvungen att springa till toan men då gick det över som tur va. Jag har alltid haft det lite så där. Fast tack o lov så händer det inte alltid. Bara ibland.

Nej nu börjar lillprinsen bli trött så jag får ta och lägga mig med honom o glo på en film tills han somnar :P Måste skriva mer senare. 

Jag bjuder på en bild på min badälskande lilla vilding :D


WIIIIIIIIEEEEE!

http://www.sexandthecitymovie.com/

Nu är Sex and the City 2-trailern ute! Biopremiär 27 maj :D Som jag har längtat, säkert som många andra!

Måååndag!

Idag har jag en känsla av att det här kommer bli en bra dag! Elliot och jag vaknade upp med det bästa humöret på topp, Elliot krånglade inte när vi bytte blöja och han va supersuperglad när han satt i sin stol o vänta på frukost. Plus att han är ännu på jättebra humör o lika så jag :) Idag skall vi först gå och möta Svea på busstationen för vi skall uträtta lite ärenden på stan. Sen vid 13:40 ungefär så kommer Linda och Oliver hit för att umgås lite. Med andra ord så kommer det bli en jättebra dag, för jag får ju umgås med mina bästa tjejer och sen mysa med min underbara familj hela dagen. Det är inte alla som får göra det på samma dag hihi :)

Igår så städade vi hela dagen och fixade. Så nu är golven, badrummet och resten skinade rent! Kunde inte bli finare nu skulle jag tro.

Nu skall jag dock umgås med min lilla älskade Elliot som håller på att slå sönder sin xylofon haha :P

Idag skall jag släpa med mig min kamera så vi kan ta lite bilder när vi är ute (så ni vet) ;P


Där va alla bra känslor borta..

Bara på ett trollslag så kan allt man sett fram emot i en hel vecka bara vända.. Jag hatar inte att ha fler kompisar för tydligen så behövs det. Jag vet inte men just nu känns hela den här jävla dagen så fel! Vad fan tog alla mina kärlekskänslor och allt mitt toppenhumör?? Jag tror dom försvann samtidigt som jag fick höra att vi inte skulle ses ikväll trots allt.. Det är inte så himla lätt att planera något, för man har ju barn och nu hade både jag och Pelle gjort oss inställda på det här ikväll och jag hade dessutom köpt lite snacks o sånt till filmen.. Jaja inte så mycket att göra åt.. Blir en vanlig tråkig kväll farmför tvn och inget bra att se på. Eftersom Mojje och hans kör åkte ut förra veckan så finns det ingen anledning att se på Körslaget längre heller..

Sorry för alla negativa skriverier, men måste skriva av mig lite iaf...

Lördag med längtan.

Elliot vaknade klockan 6 i morse och ännu är han vaken. Men tror han kommer till mig snart och vill sova. Fast just nu så sitter han på golvet och leker med sina saker. Pelle sover just nu men skall väcka honom snart, för det är ju faktiskt ganska mysigt att tillbringa morgonen tillsammans med hela min lilla familj.

Idag så händer det verkligen ingenting. Jo bara ikväll! Då kommer Svea och Anna hit som jag skrev i ett tidigare inlägg, för att kolla på film. Det skall bli kul. Jag hoppas bara att Elliot kan sova klokt annars för man det inte speciellt roligt i natt.

Jo det där med längtan! Jag längtar sjukt mycket efter den där tiden då Elliot va nyfödd. Den tiden gick så fruktansvärt fort! Jag tror att det är panik över att Elliot snart blir 1. Jag kan knappt fatta att han börjar bli så stor. Men i mina ögon kommer han alltid vara min lilla bebis <3 Jag är så stolt över honom och jag älskar honom mer än någon annan förstår. Jag skulle offra mitt liv för honom, bara han fick leva ett oändligt liv. Men det går ju tyvärr inte.. Det är tur att jag har både Pelle och Elliot i mitt liv. Pojkarna i mitt liv <3 Vi kommer alltid att vara. Jag längtar verkligen till det blir vi två på riktigt! Jag kan inte tänka mig att leva ett liv utan Pelle. Vi har haft våra problem och människor som kom emellan oss några gånger. Allt det där är glömt nu och vi fokuserar på vår framtid tillsammans. Vi har inte bråkat på jättelänge nu. Jag kommer inte ihåg sist det va. Vi trivs så bra ihop nu och har blivit mer mogna och vuxna. Vi hjälps åt mer och sen har vi Elliot som gör vårt liv fullständigt <3 Jag är otroligt lycklig just nu!

Oj, vilket känsloinlägg, men det kan va skönt att få skriva av sig ibland. Nu skall jag krama och pussa på Elliot o sätta på en film. Elliot måste försöka sova lite innan klockan blir för mycket så det inte krockar med lunch :) Hörs.


Jag älskar er två mer än livet självt <3


Ren kärlek <3


Så länge sen <3


Sex and the city.

Elliot vaknade för en stund sen och under tiden så satt jag och kollade på Sex and the city. Man kan inte se för mycket på det för alla avsnitt är verkligen olika vaje gång. Sjukt bra serie och jag hoppas och längtar att film nummer två skall komma ut på bio :)

Än idag har det inte hänt så mycket mer än att vi har slappat. ätit lunch, plockat lite här hemma och busat med Elliot. En riktigt skön fredag med andra ord. Ikväll är det ju Talang 2010 på 4:an som måste ses!

Åh om en vecka så kommer mamma och resten av min familj hit och hälsar på!! Gud vad jag längtar efter dom!

Nej men nu blir det att sätta sig på balkongen en stund och njuta av det fina vädret som har hittat hit till Söderköping.


Freeedag :)

Det är alltid lika härligt när man närmar sig helg. Eller det är väl helg nu eller i eftermiddag? Hmm det är nog många som har olika åsikter där när helgen börjar. Jaja, det kanske inte va det jag skulle skriva om :P Jo, det där askmolnet som skulle komma in här i Sverige, märker ni av det något? Jag har bara märkt att det är lite mörkare moln men inte olikt dom moön som brukar va tycker jag. Jag tror nog att det här är överskattat. Vi får väl se om det blir nån skilland för ögat. Men tycker jag känner mig lurad. Här är det hur mycket som helst i tidningar och på nyheter, men jag hade trott att man skulle kunna se det och att det skulle bli lite utav en naturkatastrof. Jag är en sån som älskar sånt, kanske inte just den biten när alla dör men det är fruktansvärt spännande att se vad jorden har för kraft! Nog om det här nu.

Elliot och jag klädde på oss tidigt idag så slipper man bry sig om det sen. Elliot har sovit ganska oroligt i natt vilket inte va så jättekul. Jag är ganska seg i huvudet idag efter att fått gå upp flera gånger i natt. Plus att jag har drömt massa konstiga saker om en gammal vän som jag inte har träffat på över ett år nu. Men åter till verkligenheten nu. Efter att jag hade klätt på mig och Elliot så gjorde jag frukost till honom och mig. Jag tog macka och mjölk och Elliot fick välling, macka och vatten. Det tycker han är riktigt gott. Men eftersom både jag och Elliot är rätt sega och trötta nu så tror jag att det får bli en dag inomhus med massa lek och lite städ. Kanske blir en lättare proenad senare idag.

I morgon skall vi se på Twilight och New Moon. Svea kommer hit och Anna tror jag. Dom filmerna har man ju aldrig sett så man måste ju se dom hahahah! Nej skoja bara, jag tror närmare sagt att jag har sett på dom lite för mycket.

Nej min lilla sork börjar bli otålig här i mitt knä så måste nog sysselsätta honom lite nu! Men jag bjuder på en bild så länge, där Elliot möblerar om i vårt vardagsrum :D




Torsdag!

Jaha nu va det torsdag helt plötsligt! Igår så va vid mina svärföräldrar hela dagen så jag kunde inte skriva och kom hem så sent att jag bara vill lägga mig i soffan o glo på tv en stund innan jag la mig.

Men iaf så gick vi hem till Pelles föräldrar igår straxt efter att Elliot hade ätit lunch. Pelle skulle åka med bussen klockan 3 så jag stannade kvar där uppe och väntade spänt på att få höra nått från Pelle och veta hur det gick på hans arbetsintervju. Men tydligen så gick det bra iaf och svar får han i mitten på maj! Gud va jag längtar och hoppas. Men iaf så satt jag och svärfar ute på balkongen igår och solade en stund. Elliot satt nedanför mina fötter på en filt och lekte med sina leksaker och farmor :) Det va verkligen en supermysig dag!

Idag så vet jag inte riktigt vad som händer. Jag vill verkligen ut och gå men inte själv. Det är så roligt att ha sällskap ibland. Och just nu känner jag att jag vill prata av mig lite men inte på min blogg. för vissa saker är ännu liiiite för privata för att ni skall få veta allt jag tänker på hehe. Pelle skall till arbetsförmedligen vid 2 idag så man kanske följer med ner och väntar på honom medans han är där inne. Man kan ju alltid passa på att gå längs kanalen lite :)

Nu är Elliot sur och vill mysa med mig i fred hehe. Skriver mer senare!

Städning pågår!

Håller på att städa nu! Behövs verkligen skall jag tala om. Kanske inte ser ut så när man kommer hit men det är skitit överallt. Blir tokig på detta så nu skall man göra det fint igen och även tömma klädkammaren på allt onödigt som inte måste vara här i lägenheten. Kommer bli bra när det är färdigt :)

Elliot han har hemska utslag på stjärten. Och det har han fått av Natusans nya zinksalva som är mer flytande än den gamla. Så det är slut med användandet av denna. Nu är det Inityol, tvätta med vatten och olja plus att lufta så mycket som möjligt. Stackarn blir jätteledsen när man skall byta blöja och jag förstår honom. Bara på en dag så fick han dom där utslagen och kanske beror det på att han bajsar ganska mycket med och att det kan vara lite starkt? Jaja, men får försöka hjälpa honom och underlätta så mycket som möjligt. För kanske ett blöjbyte tog 5 minuter nu tar det min 15 minuter pga att han är så ledsen :( Får hoppas att det ger med sig snart, men det ser redan bättre ut idag! Så det är skönt det iaf.

Ikväll så har jag planer på att ta en promenad för mig själv. Tycker det kan va ganska skönt att bara få komma hemifrån lite och lyssna på hög musik på mp3n i mobilen. Ett bra sätt att rensa skallen även om man inte har så mycket att rensa :P

Nej åter till städningen! Återkommer.

Oj en vecka sen!

Har det redan gått en vecka sen jag bloggade sist? Jisses, tiden springer i väg. Vad har hänt då?

Jo det som jag måste nämna först är ju att i torsdags så åkte jag och Elliot in till Linda och Oliver för att sova över där, eftersom vi skulle upp tidigt för att hinna med tåget till Göteborg! Så på fredagen så kom den dagen som jag och Linda har längtat efter länge! Vi åkte till Baby och Barn-mässan i Göteborg! Dat va hur kul som helst och jag kunde ha med mig någon bättre än Linda dit. Vi hade så skoj (förutom på tåget när vi blev åksjuka och trodde vi skulle dö när våra små älsklingar for runt som vildingar haha). På mässan så fick man massa fina/bra gratisprylar allt från nappar till blöjor. Efter att vi hade gått på mässan i 4 timmar så bestämde vi oss för att åka till min pappa och hälsa på! Även min lillebror David kom dit för att träffa oss. Pappa och hans sambo bjöd på tårta. Så himla gott! Och efter det så drog det ihop sig att åka till tåget igen för att åka hem. En helt underbar dag men synd att den tog slut så snabbt. Men nu vet jag iaf att jag har funnit mig en riktigt god vän :)

Lördagen bestod av att bara ta det lugnt för jag var en aning trött i både kropp och själ efter allt resande så Pelle tog Elliot på förmiddagen så jag kunde få sova ut o vila upp mig. På kvällen så lagade vi smördegsinbakad fläskfilé med klyftpotatis och peppar sås. Svärföräldrarna bjöd vi oxå över för att bjuda på en bit mat och dom älskade det, så det blir att göra det där fler gånger.

Igår så blev det en härlig dag med bara lite pysslande och lek med Elliot. En riktig familjedag. Var oxå med Ida en stund på eftermiddagen. Pelle, jag och Elliot tog en härlig promenad till Willys i solen och köpte lite mat. När vi kom hem igen så kom Svea hit en stund och det var kul att få se henne lite. Blir inte så ofta nu när hon har så mycket i skolan och med allt annat. Och på kvällen kollade jag på Bones och Wallander innan jag gick och la mig.

Idag så blir det massor med ärenden som skall göras. Lika skönt att få det gjort så fort som möjligt så man slipper tänka på det. Jag skall även umgås med Svea en stund idag. Anars har jag ingen aning om vad som skall hända resten av dagen :)

Nu skall jag ta och umgås lite med Elliot som står och dansar till reklamen på tv:n just nu :) Hörs senare!

Måndag.

Idag när jag vaknade upp och gick ut i köket för att fixa välling till Elliot så tittar jag ut och vet ni vad jag ser? Massor med snö!! Snö nu i april när vi ändå har har haft det så varmt nu i nårgra dagar så sjunker temperaturen rejält o det kommer snö. Usch! Men iaf så sprang jag in till Pelle som låg o sov och skrek; "Älskling! Titta ut! Det snööööar!!" och så drog jag upp persienen för att visa att jag hade rätt. Jag fick bara n¨gra grymtanden till svar så jag gav upp och fortsatte med det jag skulle göra.

Något speciellt har inte hänt idag. Det har bara varit lugnt o skönt här hos oss. Jag skall snart ner till affären och handla lite medans Pelle skall fixa lite här hemma. Sen blir det matlagning och bus med Elliot. Ikväll blir det väl o glo på nån film med älsk eller kolla på det nya Stargate Universe-avsnittet som har kommit ut.

Svärmor är här på besök så jag skall väl återgå till o va social nu. Men skriver mer ikväll om det har hänt nått mer som är spännande!

Iaf så är det 4 dagar kvar till jag, Linda och barnen åker till Göteborg på Baby och Barn -mässan :) Det skall bli riktigt kul att få en liten minisemester med en av dom finaste vännerna man har :)

Jaja, nog om babbel. See ya!


Påskhelgen!

Visserligen är inte den helgen slut ännu men tror inte det händer mer firande än vad det va igår. Jaja, som sagt så va vi hos Pelles föräldrar igår och firade påsk. Vi målade ägg, åt massor med mat och sen fikade vi. Det var hur kul som helst. Elliot åt så han nästan storknade. Först mat här hemma till lunch och sen mer mat hos Pelles föräldrar plus att han åt massor med kex o sockerkaka hehe :) På vägen hem gick vi förbi Ida och Johan o frågade om vi skulle äta tacos på kvällen o låta ungarna leka lite. Sagt o gjort, så kom dom förbi här vid halv 5 och då gick jag o Ida med barnen till Willys för att handla sakerna till tacosen. Det va så skönt ute igår så man behövde bara ha på sig en tjocktröja och Elliot hade sin vårjacka på sig! Hur underbart är inte det? Väl hemma igen så lagade vi mat och åt. Vid 8 gick dom iaf hem för både Elliot och Isak var jättetrötta. Så det var bara att slå sig ner i soffan o kolla på Körslaget med Elliot. Kollade även på Flickan som lekte med elden på 1:an sen.

Nu idag så har det inte hänt så mycket. Hade tråkigt förut så efter att Elliot sovit och ätit så gick vi bort till svärmor och svärfar o hälsade på. Pelles storasyster Anna var där med. Hon fråga mig om jag ville följa med ut o gå med hennes kompis o hennes son. Och vem kan tacka nej till ett sånt förslag när det är så härligt väder ute? Inte jag iaf. Så det blev en ganska lång promis. När jag och Elliot kom hem sen så hade Pelle varit duktig! Han hade bäddat sängen, diskat och fixat i köket plus packat upp lite saker från kartongerna som är kvar.

Nu ikväll blir det bara o ta det lugnt som gäller! Elliot är jättetrött och det är snart dags för nån mat med som man ännu inte orkat lista ut. Får se vad det blir. Elliot skall även få bada vilket han älskar. Han måste ju få testa dom nya badleksakerna han fick av oss i sitt påskägg igår :)

Nej nu skriker Elliot så måste rusa! Hörs!

En riktig dag men bara familjen.

Det har varit så mycket nu dom senaste dagarna att det känns som om jag och Pelle bara gått förbi varandra. Det känns som om man har varit själv fast man inte har det så idag när det är en massa "måsten" som skall göras så har vi bestämt oss för att bara ha en dag tillsammans med Elliot och verkligen ägna all tid åt honom. Tror att det behövs och Elliot blir nog glad då med att både mamma och pappa vill leka.

Elliot vaknade precis från sin middagslur. Tror han sov i över en timme iaf. Vilket är väldigt bra för då kanske han klarar sig tills han skall sova i natt :) Innan lunch så tvättade jag golven. Det behövdes verkligen. Nu är golven iaf jätterena och fina. Pelle sitter precis o äter sen lunch och sen skall vi gå ut till lekplatsen och leka lite med Elliot. Testköra gungorna lite. Tror det kommer att gillas.

Ikväll så blir det Talang 2010 som vi skall se tillsammans och till kvällsmat så blir det potatis och kassler- gratäng. Kan vara hemskt smaskigt. Även Elliot skall få en egen liten gratäng :) Det är ju fredag och inte vilken fredag som helst heller. Det är ju långfredag så det måste väl ätas lite gott och vara tillsammans.

I morgon skall vi hem till Pelles föräldrar på påskmiddag vid lunch. Kommer bli trevligt. Då är hela Pelles familj där o äter. Plus att det blir påskägg o lite :) Elliot kommer få 3 ägg vadjag vet just nu. Kanske blir nått mer få se. Men han är ju ännu för liten för godis så hans är ju fyllt med lite leksaker och kläder. Av oss får han ju badleksaker och nappar i sitt ägg.

Snart är det dags för Elliots pencillin som han skall få innan vi går ut på en promenad till parken. Så jag får sätta mig på golvet nu och leka med honom innan det är dags att bege sig ut i det halvdana vädret.

Blir fler inlägg idag skulle jag tro. Tar iaf med mig kameran ut så vi kan fota Elliot lite :)

Tandagnisslande.

Igår upptäckte Elliot att han kan gnissla tänder nu när han har fått två tänder uppe oxå. Det är nog bland det värsta jag vet. Nej fy det får han sluta med, hur man nu skall få en tio-månaders bebis att mamma får ont i sin mun när han håller på så där. Lagom roligt, men han tycker det är kul när jag grimaserar och säger usch haha :)

Idag blir det gamla vanliga just nu i vår vardag. Leka med Elliot och packa upp här hemma. Jag måste försöka få nått på väggarna. Ser så tomt ut och så ekar det. Det enda jag har fått upp på väggarna är tv tavlor och en speldosa vid Elliots säng. Jaja, det kommer upp så småningom :) Jag hoppas verkligen att fastighetesskötaren kommer idag o fixar gradinstångsfästena inne i sovrummet. Vill ju hänga upp gardiner där inne nu.

Snart är det frukostdags för mig och Elliot. Då skall vi sätta oss i soffan o mumsa. Välling och macka till Elliot och mackor till mig med, med ett STORT glas mjölk. Det finns nog inget godare än mjölk o dricka! Jo bubbelvatten som man gör själv i sodastream. Måste skaffa oss en sådan så att man kan göra det. Sjukt gott och mycket nyttigare med det än läsk. Nej, det får bli en sån så fort man har råd eller så får jag önska mig en sån när jag fyller år :P

Jag hittade förrsten min kamera igår när jag fixade i vår klädkammare. Så idag blir det oxå o fota lägenheten lite så att ni kan få se hur det ser ut. Får se när dte blir bara :)

Nu är Elliot inte road längre! Han är hungrig. Hörs!


RSS 2.0