En snabbis..

.. Hinner man väl skriva åtminstone? Vi skall nämligen upp till Pelles föräldrar och kolla på friidrotten. Så snart skall man klä på Elliot lite kläder för det är ingen värme alls ute idag. Han får ju inte bli sjuk.

Annars är allt bara lugnt här hemma, bara det att jag mår så illa jämt. Uscha, inte trevligt. Men men, min mage är inte som den skall. Har ätit katrinplummon för Elliots skull, för han har inte bajsat på flera dagar nu och jag vet att det är normalt, men nån gång måste han ju bajsa så jag hjälper till lite med det genom att äta det hehe =P

Nej nu skall jag låta älsklingen klä på sig kläder och jag skall sätta på Elliot en tröja, hans mössa och han fina scarf.

Just det ja, ville bara säga att i morgon skall jag och Linda ta bilen till Linköping för att gå på IKEA o lite =) En heldag med henne och barnen kommer bli underbart. Skriver det nu ifall om jag inte skulle hinna blogga nått mer ikväll eller i morgon innan vi åker.

Vi hööööres!

Promenad.

Elliot och jag skall bege oss ut på en promenad här alldeles straxt. Så fint väder ute och det är onödigt o bara sitta inne och slösa bort tiden på ingenting.

Nu är han dock vaken, så det är matdags för honom och sen är det dags för att gå ut på promenix =)


No one wants forever.

Laurel Music - No one wants forever


If you want to be alone here with me
you must understand my weakness
It's the way that he left me and bereft me of of my love
without a warning without mourning almost yawning
No one wants forever anymore
cause no one dares to try
No one wants endeavour like before
If you want to see the world that's in me
You should know I'll always need him
It's the way that I met him
There's no way that I could possibly forget him
like he got me and forgot me
No one wants forever anymore cause no one dares to try
No one wants endeavaour like before
No one wants forever anymore
and no one wants to be there like I know I might have been
No one wants endeavaour like before


Resultatet.

Ett nästan misslyckande den här gången oxå, men idag gick det iaf bättre. Elliot åt mer idag än förra gången. Jag får försöka igen i morgon. Så jag får bara acceptera att jag skall amma mycket. Som sagt är han kanske i en växtperiod nu och vill äta mycket oftare. Får fråga på BVC på torsdag när vi skall dit om vad dom tycker va man kan göra. Så nu vet ni hur det gick.

Ett nytt försök.

Jag måste prova och ge Elliot ersättning igen. Den här gången så blandar jag ut med den lilla bröstmjölk som jag pumpade ur. Anledningen den här gången är att jag har knappt nån mjölk kvar. Jag pumpar och pumpar hela tiden för att få ut mer och att mina bröst skall producera mera. Men det händer inget. Det är nog inte så konstigt att Elliot aldrig blir nöjd när jag har så lite i mina bröst. Förut kunde jag pumpa ur två fulla rör om inte mer och nu kunde jag inte ens ett halvt. Så det här är värt ett försök iaf. Elliot måste bli mätt och vad gör man inte för sin lilla älskling. Är irriterad på mina bröst som inte vill ge tillräckligt med mjölk. Han behöver ju allt som finns i den.

Jaja, nu skall jag se om det fungerar och sen skall jag hoppa in i duschen. Vi skall på födelsedagsfika sen hos en tjejkompis som fyller 20 idag =)

Skriver sen och berättar hur det gick. Håll tummarna för vår skull nu!


Frukostdags med en sprallig Elliot i knät.

Elliot har verkligen blivit så rörlig. Nu vill han ta tag i allt han kommer åt och stoppa det i munnen. Är det bara vi som tycker att han är tidig? Elliot kan stå upp nu med om man håller honom i händerna. Duktiga killen =)

Just för stunden så har han hicka hehe =P Han låter så otroligt gullig när han sitter här och hickar o srattlar med benen och vill hjälpa till o skriva hihi.

Men nu dock så blir han lite otålig så jag skall ta en tallrik yoghurt med flingor o kolla lite på Wildfire om jag får av min lilla prins =P

See ya.

Tvättelitvätten.

Håller just på och tvättar. Har inte alls mycket tvätt utan bara tre maskiner och dom är inte ens fulla till hälften! Hur skönt som helst o bara ha lite tvätt.

Elliot ligger just nu för stunden och sover. Men han vaknar nog snart och vill ha rena kläder o en ny blöja. Min stackare till son han inte bajsat på tre dagar nu och har nog ganska ont i magen. Men BVC sa att det kunde vara så och även Lindas Oliver hade så när han var mindre. Så jag är inte oroligt att något är fel iaf.

Nu håller Elliot på o vaknar så jag skall väl sluta skriva. Skriver mer senare =)


Sängen!

Nu blir det helt klart o sussa för min del. Elliot ligger redan och sover så man får väl ta o passa på o sova då. Kanske skall läsa lite i min bok först för det va ju ett tag sen jag läste i den. Det är alltså den nya med Mari Jungstedt som heter Dubbla tystnaden. Den är bra hittills iaf och så kommer den nog fortsätta vara iaf.

Våra jävla idotgrannar ovanför oss spelar sjukt hög musik så nu skall man ringa och klaga med. Stör mig på pundare som inte vet vad hänsyn är för nått. Fast man behöver visserligen inte vara pundare för att ha svårt att förstå vad det är har jag förstått nu. Jaja, nog om sånt där. Det gör mig bara irriterad.

Hela min dag har varit helt underbar! Linda och Oliver kom hit straxt efter halv 2 och då var vi först här hemma hos oss en stund och sen gick vi ner till Jysk o Willys. På Jysk köpte jag en skitsnygg vaxduk, en till kudde till Elliot och sen en nattlampa. Och på Willys handlade vi lite grejer så vi kunde laga varma mackor här hemma. Senare så kom Lindas kille Pontus hit. Då bestämde vi oss för att gå till Smultronstället o käka glass. Pelle var självklart oxå med =) Jag köpte en sjukt god glass som kostade 82kr men det var det värt kan jag lova! Den innehöll chokladglass, chokladsås, chokladmousse, färska jordgubbar och kexchoklad! Heeeeeelt underbar!

Sen gick vi hemåt igen och Linda, Oliver och Pontus åkte hem till sig igen.

Så visst lät det som en bra dag?

Nu blir det sängen som gäller iaf! God natt =)

Torsdag.

Elliot ligger och sover sin lilla lur som han alltid gör på förmiddagen. Och jag själv sitter här o slappar en stund. Men skall snart dra igång med lite städning. Orkade nämligen inte fortsätta igår så jag får göra det idag i stället.

Vid halv 2 kommer Linda och Oliver hit =) Skall bli kul o få visa hur man själv bor eftersom dom aldrig sett det. Så det blir en mysdag idag oxå.

Älskling skulle eventuellt klippa sig idag pratade han om. Han är så långhårig nu så det är nästan ett måste. Lilla pälskling <3

Får se om jag hinner sen, för då tänkte jag skriva upp Elliots vikt och längd sen födseln. Det kan vara spänannde för er med o se hur mycket han har gått upp och hur lång han har blivit. Jag tycker att han lär sig nå nytt varje dag. T ex nu så vägrar han ligga still på skötbordet när man byter blöja, han vill sträcka på sig och knipa i hop benen så man inte kan få på honom blöjan ens. Min lilla busunge, han blir bara större och större!

Nej nu skall jag ta o sätta lite fart så det blir nått gjort här hemma =)

Hörs sen!


Mardrömmar

Varför måste en del drömmar vara så äckliga och läskiga att man inte vågar somna om? Det är som ens eget huvud vill skrämma ihjäl en utan att det ens är på riktigt. Drömmarna existerar ju endast ens eget huvud och ingen annan stans. Det är heller ingen annan som kan få just den där känslan av rädsla som man själv känner just då. Även om man berättar den för en annan så blir det ändå inte samma sak, man bara skrämmer upp sig själv mer o mer. Fast det kan även hjälpa en att prata om det, då kanske det släpper eller så kanske det är en snäll själ som vill trösta. Visst?

Onsdag.

Idag är det en sån där dag man bara vill slappa o inget annat. Men man har ändå saker o göra. Fast det sköna är att det mesta är klart för idag. Bara disken, göra rent kattlådorna och sen dammsuga som är kvar.

Ikväll skall vi upp till Svea på inflyttningsfika =) Mysigt. Och efter det så kommer nog min pappa hit, men det är bara om han orkar. Han jobbar ju nätter nu.

Igår så var jag o Elliot inne Norrköping och hälsade på hos Linda o Oliver. Vi kom nog in vid ett-tiden, då bestämde vi oss för att gå bort till Babyproffsen o Ingelsta-området. Det blev en heldag där inne med massa skoj för oss båda. När vi väl skulle åka hem så missade vi bussen!! Då fick jag panik för nästa buss gick en timme efter och då skulle vi inte va hemma förrens efter halv 11! Först ringde jag till Pelle och vi försökte komma på någon som kunde hämta oss. Men kom inte på någon förrens efter en 20 min ungefär. Då kom jag ju på att pappa kunde komma o hämta oss för han börjar ju jobba vid 12. Perfekt! Och han hämtade oss så klart.

Det var vårat äventyr från igår!

Elliot har nog kommit in i en tillväxtperiod nu. För gud så ledsen han kan bli för ingenting. Han bara gråter o gråter. Och inget duger som man gör. Fast han har bara en sån stund på eftermiddagarna sen är allt bra. Hoppas bara att det slutar snart.

Glömde oxå bort o skriva vad jag köpte igår till Elliot och sen lite till mig o Pelle med. Men iaf så köpte jag en Mumin-filt, en Mumin-leksak som man har i barnvagnen, en jättesöt scarf till Elliot med zebra-mönster på, ett fotoalbum till våra nya kort och sen en deo till Pelle. Just det ja, köpte även badolja, zink-salva och en Ramlösa =P Till lunch åt vi pizza på Ingelsta. Gott gott!

Nu skall man ta sig an kattlådorna tror jag. Är bara så seg att jag egentligen inte orkar, men jag kan inte ta det lugnt förrens det är snyggt här hemma, så jag måste.

Imorgon så kommer  Linda o Oliver hit för vi skall åka ut till Klarsjön här i Söderköping för att sola, slappa och bada. Om vädret tillåter såklart. Sen efter 4-tiden så skulle Lindas kille komma hit så ska vi gå ner till Smultonstället o äta glass eller Konfekthörnan =) Myspys.

Nej nu blev Elliot hungrig oxå så då får man ta o kila. Får se om det blir  nått till inlägg för idag. Men är ganska trött så vi får se helt enkelt =)


Tisdag!

Det är mysigt så här på morgonen när Elliot är nyvaken. Han är så gosig när vi ligger i sängen och han bara ler o skrattar åt en =) Min lilla gosunge.

Idag är det tänkt att vi skall in till Norrköping för att gå på Öppna förskolan med Linda o Oliver. Men tror inte att vi kommer hinna in tills det börjar, tack vare att bussarna går som dom går vid den tiden. Aja, det fixar sig. Jag tror vi ändå skall ses efteråt i sådana fall.

Elliot sitter just nu i mitt knä och är måttligt road haha. Han försöker komma åt tagentbordet men utan att lyckas. Sen dregglar han fruktansvärt mycket hihi. Han är så stor nu. Redan nu kan han stå upp om man håller han i händerna och så "pratar" han tillbaka när man pratar med honom. Det fina är att han o Pelle har fått jättefin kontakt och Elliot kan vara hos honom lika mycket som hos mig. Visst när Elliot skall sova är det jag som tar honom eftersom Elliot får mat då. Annars är det inga problem.

Nej, det är dags för frukost hörre ni. Är jättehungrig! Håll tummarna på att min mage inte krånglar för mig.

Love/ Fanny & Elliot


Update.

Ersättning fungerade inte. Elliot spottade ut och fick kvälvningar. Stackaren. Så det är bara att amma helt o hållet. Lite jobbigt bara att amma varannan timme =S Men men, är han hungrig så är han. Få sitta o amma mycket länge istället så han bli ordentligen mätt. Nu skall jag ta hand om Elliot som vaknat... Igen. Vilken busunge man har!


Pojkarna i mitt liv <3


Måndag!

Idag har vi varit nere på stan och gjort lite ärenden jag, Pelle och Elliot. Sen gick vi till Willys för att handla lite smått o gott. Sen har hela vår dag gått åt städning, blöjbytning, lek och mys tillsammans. Vi har verkligen glott igenom varje OTH säsong vi har typ. Nu håller vi på med den 4:e hihi =)

Elliot vaknade nyss o va hungrig. Och för första gången så skall jag prova och ge ersättning. Han verkar inte bli nöjd på kvällarna när han skall sova och sover bara ett par timmar i taget. Så nu skall vi se om det fungerar. Fast jag skall ändå amma så mycket jag bara kan.

Nu skall jag blanda i ordning ersättningen och sen är det Prison Break som gäller!

Sov gott!

Jag är tillbaka.

Yepp, that's true.

Men jag kommer ändra om lite på min blogg och mitt sätt att skriva om saker o ting. T ex så kommer jag inte nämna nått alldeles personligt som min och Pelles relation, för jag vill inte ha såna kommentarer igen. Utan min blogg kommer handla om vår älskade son Elliot, hans utveckling och vår vardag rent allmänt.

Och självklart om musik, böcker och egna tankar om livet i största allmänhet.

Jag har startat om mitt liv på en ny kula och försöker varje dag sträva efter våra mål vi har tillsammans. Och nu ser det ljust ut.

Så småningom så kommer min förlossningsberättelse och förlossningsjournal.

Men just nu så skall jag ner i tvättstugan och ta hand om tvätten =)


God natt bloggen..

Sista gången jag skriver nu på väldigt länge.. Jag bloggar igen sen när jag har ork o energi. Visst det kommer ta ett tag, men jag måste.

Vi hörs om dagar, veckor, månader. Ja det tar den tid det tar..

PoK

Jag hoppas ännu.

Tack Du ger mig styrka och lust. Allt har en mening, visst?


Min strykande själ..

Vart är du när jag behöver dig?
Jag trodde du vakade över mig så inget ont skulle hända, varken med Elliot eller mig..

Jag saknar dig så och orkar inte fortsätta med den lilla kraft jag har kvar. Jag tänker endast lägga ner den lilla energin på Elliot. Hur trött man än är. Och hur stor lust man bara har att lägga sig ner o dö, så finns det lite mening kvar. Jag försöker endast vara stark för Elliots skull och bryr mig inte om annat.

Alla slagord jag får rätt i ansiktet av dom jag trodde jag gillade och som jag trodde gillade mig tillbaka har satt djupa spår i min själ och jag tänker aldrig mer lita på en endaste människa... Alkoholen är den största fienden vi har och när dess kraft sätter in så sårar man folk omedvetet, tänk på det. Jag glömmer aldrig och jag tänker aldrig förlåta er för det ni sagt eller för det ni gjort. Och jag tänker aldrig förlåta DIG för det du gjorde mot mig igårkväll.

Nu är det slut på bloggandet. Min blogg stängs ner senare idag, för just nu skall jag försöka sova. Har ännu inte fått en blund i mina ögon och tårarana rinner ännu ner från mina kinder. Hjärtat och resten av min kropp är krossad som en liten fluga som fått en smäll av flygsmällaren. Hela kroppen bränner av smärta och jag har inte lust med mitt liv längre. Jag har endast en värdefull person kvar i mitt liv som jag bryr mig om och älskar mest av allt och det är så klart Elliot. Min älskade son..

My body is broken..

Jag vet inte vad jag skall skriva. Hur skall man orka?

Jag lever endast för Elliot skull för tillfälligt..
Jag orkar inte med något annat just nu...


Mitt hjärta går snart i tusen bitar och jag inväntar en dödsdom för mitt hjärta..

Snälla ge mig kraft.

Orden..

Allt som sagts skär in i min kropp som vassa knivblad.
Som den grymaste tortyren.

Jag orkar inte mer...



Elliot, mamma älskar dig <3

Klippning, färgning och massa mys.

Idag så skall Johanna komma hit o klippa mig ocg färga håret. Nu är jag så trött på mitt hår att jag snart rakar av mig skiten, så det var på tiden att bli av med det och få en ny färg. Så jag får väl lägga in nån bild på det senare när det är klart.

Igår så var jag med Johanna, Carlen, Westba och Oskar en stund på kvällen. Mamma passade Elliot i en timme så jag kunde få lite egentid med mina kompisar. Så vi åkte ut till Follingbo o såg på när Westba och några till badade och jag fick känna på vattnet hihi =P Men fy fan va mygg, tillslut gick det inte längre så vi tänkte åka in till stan igen och då skickade mina föräldrar ett mess om att Elliot var hungrig så det var bara o åka hem. Men kul hade vi!

I morgon så skall jag följa med Johanna o tatuera sig. Men jag skall självklart bara kolla på. Så jag o Elliot håller henne alltså bara sällskap.

Nu skall jag bjuda på lite bilder från igår o under den tiden då jag inte bloggat =) Enjoy!

























Hoppas att ni blev nöjda. Orkar inte skriva förklarningar till varje bild så ni får lista ut det själva eller så får ni fråga =)

Nu skall jag hoppa in i duschen innan Johanna kommer hit!

Hörs senare!

PoK

Nu kanske..

Nu kanske det blir lite mer bloggande för min del igen. Har mammas bärbara igen så jag kan sitta i sängen hos Elliot när han sover. Han sover mycket längre då =)

Nu har jag inte bloggat på ett bra tag igen. Men jag har haft så mycket o göra så jag har inte hunnit. Men nu är jag tillbaka som sagt.

Elliot är två månader och 2 dagar nu! Åh han bara blir större o större. Jag kan bli så avundsjuk på dom som ännu är gravida eller precis fått en nyföd. Bara känslan att få föda barn är den mest häftigaste o läskigaste känslan i hela världen. Att sen få upp sitt lilla mirakel på bröstet som har bott i en i 9 månader är helt fantasktisk. Jag skulle lätt kunna göra om det igen bara för att få upp en liten Elliot igen.

Idag skall jag vara med Johanna. Vi skall ut o gå idag igen. Så himla mysigt o få va med henne. Hennes o min humor alltså! Som vi skrattade igår haha! Hennes lilla valp skall med på promenad med plus Elliot så klart.

Blir nog oxå o träffa Westba idag, om han kunde då. Men det tror jag nog =)

Nej nu skall jag ta o hämta lite frukost o sen skall jag kolla på en serie som heter "16 and Pregnant" .

Vi hörs senare idag!

PoK


RSS 2.0