Första advent!

Usch vi sov för länge i morse och vaknade för en timme sen ungefär. Så vi har ätit frukost nu och tagit det lugnt. Jag skall bädda sängen snart och göra rent i kattlådorna. Plus att jag skall natta Elliot för sin förmiddagslur. Mamma o co kommer om en stund så då vill jag ju att det skall se fint ut o inte att man precis vaknat haha.

Annars idag så blir det bara lugnt och inget speciellt o göra direkt. Har lovat Mathilda och Mattias att baka en kladdkaka till dom så det får jag väl ställa mig o göra så fort vi har handlat. Tänkte be Jens köra mig ner till Willys så slipper man gå *fniss*. Jag och mamma skall oxå göra Elliots gipsfot idag om vi hinner iofs.

Åh vi har tappat nycklarna till förrådet så vi kommer inte in till vår adventsljusstake =(. Får se om det går o lyfta av dörren. Jens och Pelle kanske kan klura ut nått annars så får vi be våra vaktmästare klippa av låset. Alltid skall det vara nått som händer. För någon vecka sen så tappade jag vårat tvättlås i en sopkontainer. Men som tar va så fick vi ett nytt.

Nej dags o kanske sätta fart så det blir något gjort. Elliot bajsar nu oxå, så jag vet vad jag har framför mig när han är klar.


Hemma igen från ett fullpackat Norrköping City!

Fy fan vad folk det var på stan då! Men men pengarna försvann inte som Pelle trodde utan det enda jag köpte var två pyjamasar från H&M till Elliot. Jaja, det var iaf trevligt o gå på stan med mamma och resten av min familj. Vi åt lunch på Fräcka Fröken. Mmmmuuuums! Köttfärspaj blev det till mig iaf.

Jag tror att svenska folket drabbas av panik nu när julen börjar närma sig. Dom visar ingen hänsyn till en när man kommer med småbarn eller barnvagnar och då menar jag självklart dom som inte själva har några barn med sig.

Nu är man iaf hemma och tar det lugnt. Pelle myser lite med Elliot och har precis bytt en redig skitblöja (hihi). Och jag sitter o kollar nätet lite. Skönt o bara sitta ner en stund o vila mina stackars ömma fötter. Förstår inte hur man kunde gå på stan i en hel dag förut när man inte hade barn, men går man en timme nu så blir man ju helt slut. 4 timmar på stan är knappt så att jag orkade men jag älskar att gå på stan med mamma, så då kan man faktiskt stå ut =)

Nä kolla nätet nu och samtidigt fundera vad som skall göras till kvällsmat =)


Today!

Igår blev det Idol med Svea så klart. En liten tradition som vi har =) Mysigt mysigt.

Idag dock så skall jag och Elliot springa på stan med mamma och co. Det skall bli riktigt kul. Dom kom upp i torsdags och stannar här hela helgen. Nej men åter till stan, jag skall försöka hitta en overol till Elliot som är vindtät och varm. Sen skall jag köpa julklappen till Pelle och se om jag hittar nått till Elliot oxå.

Nu tror jag att jag o min lilla fisunge skall ta o äta lite frukost. Och väcka Pelle för jag tror vi skall åka till Norrköping ganska tidigt idag. Beror på när mamma o dom har varit på Lekhuset med barnen.

Nä frukost va det!



Weeeiii.

Jag är tillbaka =P Skriver mer senare. Nu skall jag mysa med min lilla Elliot. Har varit på IKEA med mamma o co. Pelle var hemma med Elli så nu är det mysdags som sagt =)


RSS 2.0