Vad dagarna går fort!

Ja helt plötsligt var det onsdag och det har gått några dagar sen jag bloggade sist. Igår bakade jag bullar, vilket är ett litet måste när det var kanelbullens dag. Vilket vart uppskattat av familjen, svärföräldrarna och Freyda :) under tiden jag bakade så passade jag på att laga mat med. Gissa om jag var trött i ryggen sen. Barnen var trötta och ledsna när allt var färdigt så det var en väldigt trött mamma som satte sig i soffan sen med bullar och ett glas kall mjölk.

Onsdag idag som sagt. Elliot brukar vanligtvis gå på dagis på onsdagar men idag så har dagiset studiedag och är med andra ord stängt. Så det blev en mysig frukost som vanligt med gröt, smörgås och kaffe :) tillsammans med Vakna med the voice, så gjorde det min morgon. Elliot har precis ätit en bulle och leker med Ian på golvet.

Senare skall jag slänga mig i duschen och göra mig i ordning. Det är mammagruppen idag och det skall bli lika roligt som alltid. Jag funderar på om jag skall baka nått till gruppen men får se om jag har tiden :P

Nu skall jag leka med barnen innan det är dags för Ian att sova en stund. Jag bjuder på en bild på Elliots bulle i en fin Muminbullform som jag fick av mamma förra julen i julklapp :)


Lördag

Det här har varit en riktigt lugn och en slapp lördag. Barnen vakna som vanligt vid sju så då gick jag upp med dom och lät Pelle få en liten sovmorgon till halv 9. Sen gick jag och Ian o la oss i sängen för att sova en stund hihi. Vi sov till 12 :P då var det lunchdags, Elliot skulle vila middag efter. Jag klev in i duschen och duschade länge. Såg verkligen till att fixa mig :) jag fixade mina naglar efter och gjorde en fin manikyr med lila tippar! Riktigt fint :)

Nu har vi varit och handlat till kvällen och jag lagar för tillfället middag. Det blir kycklingwok med ris och till efterrätt bananer i ugn med choklad och sen vaniljglass till det :) Smaskigt!

Måste fortsätta med maten nu men hoppas ni har en trevlig lördag!


RSS 2.0