Kanonväder :)


Vi har nyss ätit lunch och skall snart gå ut och leka på lekplatsen :) Vädret är strålande idag och det brukar vara ovnligt till valborg. Ikväll så kommer Freyda över på middag och för att umgås <3 Det skall bli mys.

Nej klä på sig lite och sen gå ut o leka i några timmar. Sen skall jag hem och baka en kladdkaka till efterrätt!


Lillsnutten ligger och pratar med sina fjärilar i babygymet ;P

Lek och bus


Jahapp, valborg nu då. Känns inte som något speciellt. Vi skall leka lite idag med Pernilla och Wilma. Och ikväll skall vi äta gott och kanske gå ner till Brunnen och kolla på elden ifall Linda och Pontus kommer hit :) Får se hur det blir.

Jag har sovit alldeles för gott i natt känner jag. Man blir bortskämd när man har en liten bebis som sover hela nätterna med endast ett uppvaknande för ett litet nattmål mat ;P Så man är rätt trött i kroppen för den är inte van att få sova så mycket haha.

Elliot är den som vaknade först i morse som alltid. Så jag var lite snäll o gå upp med honom, bytte blöja och nu väntar vi på att pappa Pelle skall komma upp ur sängen för att äta lite frukost med oss. Ian ligger ännu och sover han med, så vi får väl se när han vaknar. Den lilla skruttungen är inte så liten längre! Han har redan gått upp till 3:or i blöjor och väger nog över 6kg nu och är lika lång som Svergie haha. Har kommit på varför han blir så arg när han ligger i vagnen med, han blir för varm! Igår testade jag att klä av honom byxorna, men strumporna fick vara kvar och sen ha sitt täcke över sig bara och han sov länge och blev så nöjd. Plus att jag hade lägt mitt nattlinne bredvid hans ansikte så han känner min lukt för han är grymt mammig av sig och det är sällan någon annan passar än mig. Det fungerade hihi!

Nope väcka min fästman, klä på sig lite och käka frukost. Sen blir det en promenad till affären så här tidigt så man slipper kön och allt folk :)










Fredag


Så var det fredag och snart helg igen. Blir det inget annat nu för tiden? Jaja, har lite småont i huvudet idag, men har tagit värktabletter så får se om det går över. Snart kommer Anna hit för jag skall färga håret på henne. Efter det så skall jag, Pelle och barnen upp till lekplatsen utanför Moa o leka lite med dom :) Sen blir det lugnt i kväll. Det behövs nog efter den här dagen.

Skriver mer sen, Anna kom precis :)


Förlossningsberättelsen med Ian


Onsdag 2011-03-09

Ca 15:30 värkarna börjar. Visserligen så tror jag att det är förvärkar och att bebis bara retas med mig.


16:30 Går jag till bussen för att va med på mammagruppen. Det gör ont när jag går och känns annorlunda. Jag får stanna två gånger på vägen och andas.


17:00 Mammagruppen börjar, men jag har svårt att koncentrera mig på vad vi pratar om. Vill inte visa att jag får ont och griper tag i armstöden på stolen och andas tyst när jag får en värk. Men jag tror ändå att det bara är förvärkar och dom andra mammorna ser att jag får ont ibland.


19:00 Slutar mammagruppen och jag får skjus av en mamma från guppen. Under tiden på väg hem så får jag bara en eller två värkar och det avtar lite grann. Dock när jag kliver ur bilen så får jag en värk och den mamman säger till mig att det kommer bli bebis snart.


Ca 19:30 Så lägger jag mig i badet här hemma för att slappna av lite grann. Svea, Henka och Elliot sitter i köket och spelar Yatzy. Men jag får ingen ro i badet så jag kliver upp kanske efter 15-20 min.


Ca 20:30 Så sitter jag i soffan och Henka har åkt hem. Svea och Pelle sitter i den andra soffan och försöker få Elliot att somna som vägrar. Vi klockar värkar och dom kommer väldigt oregelbundet, så jag tror ännu inte att det är på gång, även om det börjar göra kännas mer och mer. Vi ringer till Jesper och förvarnar honom att det kanske blir att vi måste åka in i natt.


Ca 23:00 Vill jag gå och lägga mig för jag börjar bli väldigt trött. Så att försöka sova verkar som en god idé. Elliot ligger mellan mig och Pelle för han sover väldigt oroligt. Och någonstans vid den här tiden så ringer jag och förbereder förlossningsavdelningen på att det kanske är på gång. Även här, trots att jag måste andas genom värkarna och försvinner in i min egna lilla värld pga smärtan, så tror jag att det är falskt alarm haha.


23:50 Ringer vi till Jesper och säger att han får komma nu. Jag står inte ut längre utan måste få nått mot smärtan och något att sova på.



Torsdag 2011-03-10

00:00 kommer Jepser och vi åker in till förlossningen. Värkarna kommer tätare och mellan dom så pratar vi och skämtar med varandra. Jag skickar sms till alla nära o kära och säger att vi åker in nu.


00:30 Så kommer vi fram till förlossningen och vi måste ta hissen upp. Dirket när den startar så går mitt vatten. Lika dramatiskt som det kan vara på film, det säger bara splasch och allt vätten rinner ner på benen, i skorna och ner på golvet haha.


00:35 Blir vi inskrivna på förlossningen och möter vår barnmorska som även förlöser oss sen, Christina heter hon. Vi får ett förlossningsrum på en gång och jag blir irriterad på mina äckliga blöta byxor o svär över dom hela tiden. Direkt när jag fått av mig dom och fått på mig ett par av deras ursexiga, men jättesköna nättrosor så ber jag om lustgas. Värkarna gör nu väldigt ont. Jag var öppen 5cm när bm kände efter.




01:00 så ringer min barnmorska ner till narkosläkaren om att jag vill ha ryggbedövning. Jag hade det när Elliot föddes och tyckte det var så skönt. Under värkarna nu så skriker jag av smärta och kan inte riktigt koncentrera mig. Pelle ger mig vatten, saft och smörjer mina läppar med lypsyl hela tiden.


01:20 kommer narkosläkaren och lägger ryggbedövningen. Nu kan jag äntligen slappna av.


01:40 får jag en rejäl halsbränna och får någon vit, äcklig sörja. Smakade sån där pencillin som man fick när man var liten. Nu börjar även bedövningen verka, så jag pratar och skojar med Pelle och barnmorskorna i rummet. Behöver bara andas lite i lustgasen när jag får värkar. Bm gör en undersökning för att se hur mycket öppen jag var och då var jag öppen 7-8cm.


02:20 Börjar jag känna att det trycker neråt och jag säger att jag vill krysta. Jag var nu öppen 10cm. Men hålet på fosterhinnan hade glidit längre upp, så barnmorskan var tvungen att ta hål på den en gång till och då gick det väldigt fort upplevde jag det.

02:25 Börjar jag krysta. Vilken smärta! När jag födde Elliot tyckte jag inte att det var så farligt, för jag var så borta och kommer knappt ihåg vad som hände. Men nu, jag var helt klarvaken och var närvarande till 110%. Jag fick panik när huvudet kom ut och skrek som en stucken gris haha. Höll på att strypa Pelle för jag klängde runt halsen på honom. När huvudet väl var ut då, så fick jag panik som sagt. Jag ville inte vara med längre och sa det till alla i rummet att jag ville hem. Jag försökte kliva ur sängen med Ian huvud hängandes mellan benen och undersköterskan och Pelle kämpade med att hålla fast mig och lugna ner mig. Barnmorskan pratade lugnt med mig. Till slut återfick jag kontrollen o fortsatte att krysta ut resten av vårt lilla underverk.


02:38 Föds vår lille Ian med huvudet före. Skriker när han torkas av och sedan läggs han på mitt bröst. Både jag och Pelle gråter av lycka. Vår andra lilla prins, 3865g och 50cm lång.







02:44 så Krystar jag ut moderkakan. Självklart så fick jag den turen att spricka lite igen och fick sy två stygn! Fy och usch, den smärtan när bedövningssprayen spayas på. Fast jag mådde ändå ganska bra som fick 100% lustgas och mådde relativt bra iaf haha. Kändes som en ren fylla och försökte övertala Pelle att prova den goda drinken.


03.00 ca, får jag gå och duscha och det var nog det skönaste jag varit med om på länge. Så fräsch jag kände mig och blev en helt annan människa kände jag. Vi skulle få ligga kvar på förlossningen fram tills att vi skulle få åka hem.



07:49 dyker min barnmorska upp som jag hade på MVC, gratulerar och berättar att vi måste läggas in på BB iaf, för att det blev fullt på förlossningen och att dom behövde ha rummet till ett annat par. Så vi fick vänta på att barnläkaren skulle komma och undersöka Ian.








10:06 skrivs vi ut från BB och vi får åka hem till oss. Jag kan ju säga att det var helt underbart att få komma hem så fort som möjligt. Pelle hämtade Elliot på dagis kl. 14 och vi kunde börja vårt liv som riktiga 2-barnsföräldrar :)


Underbara onsdag! :)


Idag har det verkligen en bra dag! Det behövdes efter besök på vårdcentralen igår. Haha min läpp började svullna upp i förrgår och trodde att jag var på väg att få munsår, för det började sticka i den och klia som tusan. Men under natten vart det ännu värre så jag trodde att det va en allergisk reaktion eftersom det har hänt mig många gånger tidigare. MEN det var för 5 år sen sist. Panik fick jag över att se ut som en överkonsument på botox, så jag ringde till sjukvårdsrådgivningen som skickade vidare mig till vårdcentralen. Sagt och gjort, tid fick jag samma dag. Jag hade sällskap av Freyda och hade så klart med mig lille Ian med. Några timmar innan vi skulle dit så började jag få blåsor på läppen och trodde då att jag var på väg att få herpes eller nått. Mycket riktigt, så hade jag fått herpes pga stress :/ Skit också! Jaja, fick också massa allergimedicin. Jaja så det var hela dagen igår, resten av dagen var det typ lugnt. Vi tvättade och jag skrev ett brev(!) till en släkting som inte har någon email.

Idag har vi varit uppe hos barnens farmor och farfar. Även Svea kom efter en stund. Vi var där ett bar tag. Fikade och pratade. Jag var ute med Ozzy också. Lilla knäppa hund! Galen är han nu när han är könsmogen. Sen gick jag, Svea och barnen o fikade på caféet som ligger nära affären. Så det blev lite mellis där innan vi handlade på Willys. Efter det gick vi hem. Jag städade badrummet riktigt noga och lagade därefter mat till alla oss. Henka kom också hit för att äta mat och umgås efter jobbet. Blev stuvade makaroner och kättbullar idag :) Alla åt med god apptit hihi.

Nu återstår det bara mys i sängen hela kvällen. Skall se på One tree hill (det nyaste avsnittet), Greys Anatomy och sen Off the map :) En bra kväll med andra ord. Skall berätta om ett mirakelmedel jag köpte idag! Men det gör jag i morgon för nu skall barnen ha pyjamas och jag skall byta om till myskläder o gosa ner mig i sängen med ett stort glas saft och mina underbara barn <3 :D Medans Pelle är i affären och köper det jag missade förut hihih ;P

Tillbaka :)


Nu är vi fria från magsjukan, har klarat av påsken som har varit helt underbar för övrigt och har haft en helt underbar dag idag!

Elliot somnade tidigt i förmiddags igen så då frågade jag Ida om hon, Johan och barnen ville komma och leka. Vilket dom ville också :) Strax innan dom kom så kom min svärfar hit på oväntat besök. Det gillas alltid! :) När Ida o co kom så blev det en massa lek och runt 1 åt vi lunch allihop. Det var mysigt. Sen bestämde vi oss för att gå ut. På vägen upp till lekplatsen så skulle jag förbi Moa med lite blöjor till hennes lilla Elis som är 1½ vecka. Men istället för att gå till den lekplatsen vi hade tänkt sen, följde vi med Moa och hennes barn ut till deras lekplats och har lekt där hela dagen, fikat och snackat massor! Jättetrevligt!

Nu har vi iaf kommit hem igen. Elliot slocknade nästan dirket vi hade kommit hem så han har gått o lagt sig i sin säng nu och sover. Ian sover han med och jag hoppas han fortsätter med det så jag hinner äta kvällsmat iaf. Jagh ar iaf hunnit diska nu och Pelle är o hämtar mat från pizzerian. Vi kör en slöis idag och orkade inte laga nån mat efter att ha varit ute i solen hela dagen. Freyda kommer hit snart med och för att umgås med oss <3

Ikväll blir det så klart En unge i minuten på tv. Innan det så skall jag vika lite tvätt och sortera tvätten som skall tvättas i morgon.

Hade tänkt lägga in lite kort på datorn, men glömde sladden hemma hos Sandra och Jesper i fredags så ni får ha lite tålamod ett tag till ;P Men bilder kommer hihi! Nej nu matdags för mamma och sen blir det matdags för lillfisen Ian innan pyjamasen åker på.

Magsjuka


Elliot är magsjuk och Pelle har också varit krasslig, så jag har en liten paus med bloggen nu tills alla är friska igen. Har knappt tid till mig själv just nu.

Men vi lever iaf! :P

Fredag


En härlig och lugn fredag var det ja? Nja knappast. Vi skall dock bara vara hemma idag men det är lite som skall göras idag.Pelles storasyster Anna och hennes sambo Peter har precis varit här och klippt Pelle så nu ser han vettig ut och fin till dopet i morgon. Har fått en helt ny sambo känns det som, en riktig snygging ;P Elliot skall snart få mellis och efter det skall jag duscha honom o klippa honom så han oxå blir fin i håret tills i morgon. Ian skall få bada han med efter att vi har ätit ikväll. Mina mysungar <3 Och när vet jag inte, men jag måste stryka skjortorna till mina stora pojkar och Ians kläder skall plockas fram. Allt skall hängas upp så det håller sig fint till i morgon :) Mina naglar måste målas, men det gör jag när jag är klar med allt så att dom håller sig till i morgon. Som ni märker så ser jag alltså fram emot dopet jättemycket och det skall bli så kul att få se lilla Elias döpas.

Ikväll skall vi faktiskt bara ta det lugnt. Äta tacos till middag och sen kolla på Talang 2011 med barnen. Elliot tycker det är spännande tills han somnar hehe.

Just det ja, efter helgen så får jag en sladd till kameran så jag äntligen kan lägga ut nya bilder på datorn, bloggen och fb :D Så min förslossningsberättelse lägger jag ut på bloggen när jag har alla bilder på datorn. Hoppas ni tycker det är okej. Jag har dessutom bara slutet kvar att skriva nu på berättelsen hihi.

Nu skall jag göra mellis åt Elliot som sitter i mitt knä o väntar :) Sen blir det massa pyssel o donande.

Den nya tekniken när man har bebis.


Det är en sak som jag bara gör när barnen är yttepytte små och det är att sova sittandes, bara så där rakt upp och ner. Fattar inte hur jag kan göra det, men jag tror tröttheten är en annan sak när man har en liten bebis. Jaja, somnade iaf en liten stund (sittandes) i soffan och laddat nya krafter. Vart helt slut efter stan, men nu är jag något pigg igen :) Hittade massor av fint inne i stan så nu är min klädsel till dopet klart, sminket inköpt och dessutom nya fina nagellack som skall pryda mina naglar på lördag. Hittade även en fin tröja till Pelle och ett skärp till Elliot. Men hittade massor av fint till Ian med, men han har så mycket att jag knappt hinner använda allt nu haha.

Sandra, Jesper o Elias kommer hit på middag snart, och ikväll blir det kycklingwok med nudlar. Gott! Men skall börja med maten snart, fast först skall jag sätta mig och skriva färdigt förlossningsberättelsen :)

Är det bara för att?


Ja morgonen inleddes för en timme sen och det har varit katastrof den senaste halvtimmen. Elliot spillde ut ett helt glas fruktsoppa över sig själv, soffan, golvet, mattan samt Pelle. Och det var inte meningen dock, men han krånglade och vägrade sätta sig upp i soffan och när han väl gör det så sparkar han ut hela. Jaja, sen så bajsade Ian igenom sin pyjamas. Allt detta när jag loggade in på datorn för att skriva ett snabbt inlägg medans jag åt frukost haha. Men nu har båda barnen rena och torra kläder.

Jag skall snart klä på mig, för att om en timme så skall jag, Ian och Freyda åka in till stan under tiden Elliot är på dagis. Måste köpa nytt smink, skärp till Elliot och nått att ha på mig till dopet. Vet ej vad det blir för nått bara, men känner inte för att slänga ut hur mycket pengar som helst på mig själv. Barnen är roligare hihi  :P

Nej kläder var det och sen ge min lilla skrutt lite tutte och Elliot skall få ny fruktsoppa :) Hoppas ni får en bra och lugn förmiddag ;P

Duktiga lilla jag :P


Jag känner mig duktig nu. Har diskat, dammsugit, plockat upp all pant från golvet i klädkammaren, torkat rent under diskbänken, gjort rent katternas matskålar och mycket mycket mer, med min duktiga lilla Elliot till hjälp :) Nu skall jag faktiskt sätta mig och börja skriva förlossningsberättelsen. Ian ligger och sover i Pelles knä så jag kan lika gärna passa på.

Dags att börja med maten med om en stund :)

Så himla godans gott!!


Vi har nyss fikat/ätit mellis här hemma. Förut när jag var i affären så köpte jag dom nya kakorna från Marabou och jag måste ju säga att dom var absolut värda dom pengarna, för tusan så goda dom är!

Jag har hämtat hem Elliot från dagis nu medans lilla Ian fick stanna hemma med Pelle. Vi har ju så nära och bra till dagis så det är en kort stund jag blir borta bara. Nu skall jag sätta lite fart och diska. Min tur idag, och sen blir att börja med maten om en timme typ. Mums! Blir torskfilé i dill-tomatsås ikväll med potatis till. Skall bli riktigt gott :)


Onsdag


Ian är verkligen inte på humör just nu men sitter i pappas famn. Så får se hur långt jag hinner blogga, tror att han är lite hungrig.

Elliot är på dagis just nu och jag gick upp ur sängen för 40 min sen. Så skönt att få sova ut lite, även om natten har varit helt okej. Var iaf vaken en stund nu i morse för att säga hej då till Elliot.

Annars idag då? Jo, jag skall iaf ta mig ut på en liten promenix ner till affären för självklart så glämde jag ju hälften av det vi skulle ha till middagen idag, igår. Promenader är alltid skönt att ta, även om vädret inte är nå vidare ute. Freyda kommer hit sen för Pelle skall fixa hennes dator :)

Nej, måste klä på mig nu medans Ian är liiiite nöjd iaf. Sen bär det nog av ut i det mysiga vädret ;P

Ett väldigt sent inlägg


Har verkligen inte haft tid till att blogga förens nu. Har kanske inte haft så mycket att göra, men Ian är jättemammig idag o vill inte ens sova utan mig. Så idag har man inte fått så mycket gjort. Ida och hennes lilla Elin var här i eftermiddags o pratade. Det har blivit allt mer sällan, men det skall det bli ändring på. Sent på eftermiddagen så skulle Ida hämta Isak på dagis, så då följde jag med med Ian för att ha sällskap till affären o bara få komma ut lite. När jag skulle hjälpa Ida ner med hennes vagn så ramlade jag i trappen på väg upp. Tog emot med den högra armen o hela skiten bara knakade till. Herregud så j*vla ont det gjorde! Har nu en ständig smärta som kommer uppe i axeln, så blir det inte bättre i morgon så blir att söka vård. Men duschade varmt förut, så nu känns det iaf lite bättre.

Kvällen har varit blandat med kaos och så mycket annat. Som föräldrar så kommer jag och Pelle inte alls överens ibland och så var det ikväll. Men som tur va, så satte vi oss ner och pratade ut om det o löste det. SKÖNT!

Nej, nu är jag himlans trött o skall krypa ner i sängen. Om Ian tillåter det vill säga. Förhoppningsvis så somnar han snart. Elliot har iaf varit en ängel idag <3 Visst alla barn har sina bra och dåliga stunder på dagen, men han var så söt o snäll mot Elin o lekte lite med henne. Mitt mammahjärta smällte kan jag lova, plus att Elliot bäddade ner sig själv och Ian i vår säng förut med hans filtar hihi. Mina älskade barn, så mycket som jag älskar dom två <3


En snäll och omtänksam storebror som älskar att pyssla om lillebror <3


En alldeles underbar dag


Idag har det varit en helt fantastisk underbar dag. Allt har varit så bra. På BVC så gick det hur bra som helst. Och jag hade rätt om Ians vikt, han vägde 5250g och var 55,5cm lång nu. Mammas stora kille nu ju hihi :) Efter BVC så mötte Sandra och Elias upp oss utanför BVC, så gick vi på en lång härlig promenad nere i stan, kanalen och sen upp till Willys o fixområdet för att stanna på fiket som ligger där och tog en mysig fika. Barnen sov hela tiden och var hur snälla som helst.

Jag gick och mötte upp Elliot och Pelle på vägen gem när dom var på väg från dagis. Då bestämde vi oss för att gå upp till Pelles föräldrar direkt och fika, prata och umgås. Ozzy (hunden alltså) har blivit könsmogen och försöker hela tiden att hitta nån att para sig med haha! Blev överfallen direkt när man kom in nästan, men sa då att jag nog inte var rätt för honom och att jag var upptagen *fniss*.

Nej vi var iaf där en bra stund och gick väl hem runt 17-tiden för att laga mat. Freyda kom över på middag och det är alltid lika trevligt och mysigt.

Så nu ikväll har Pelle fåttlite tid framför datorn medans jag har sett på 112-Poliser och sen En unge i minuten. Nu är det dock dags att lägga oss i sängen o hoppas på att få en god natts sömn :)

Ja, så den här dagen skall man inte klaga på. Och inte minst vädret som har varit helt ljuvligt! Det var 33 grader på balkongen hos Pelles föräldrar, så gissa om vi solade? :)

God natt på er så hörs vi i morgon igen! <3

Våren är här!


Fåglarna kvittrar och det har till och med börjat komma knoppar på träden utanför :) Men det bästa av allt så har älskling letat fram min vårjacka i morse. Den är lite liten, men jag kan få på mig den, det enda som inte går är att knäppa den, men men. Kilona måste bort!

Natten har varit så skön och jaghar verkligen fått sova massor! Ian åt bara en gång i natt o Elliot sov hela natten. Ibland kan man få tur hihi. Så jag gick upp lite efter 8 i morse, sa hej då till Elliot som gick till dagis med Pelle och jag åt frukost, har gjort mig i ordning och skall precis klä på Ian kläder o tvätta honom. Sen bär det av till BVC för att väga o mäta :) Efter det så skall jag möta upp Sandra för att gå en promenad. Skall bli härligt! Älskar att umgås med henne.

Jag har lovat mig själv att jag skall blogga mer nu, för äntligen har man fått kläm på vardagarna och kan ägna lite tid åt datorn när lillprinsen sover. Har ni sett förresten att jag har fixat designen nu?

Nej dags att klä på Ian o slänga fram tutten innan man går ;P


Här är jag på våren för 2 år sen, här var jag gravid med Elliot :) Ni behöver dock inte titta på mitt ansikte haha!


Ännu en söndag, men inte vilken söndag som helst!


Idag blir vår lilla skrutt en månad! En månad!? Kan ni förstå att jag tycker tiden går fort? Herregud, jag hinner inte med. Det kanske inte är så konstigt att man är deppig från och till?

Idag har vi verkligen slöat här hemma. Jag låg i sängen fram till 12, sen hoppade jag och Elliot in i duschen och duschade tillsammans. Myspys! Sist vi gjorde det så var jag höggravid med Ian. Efter det så åt vi lunch. jag gjorde hemmagjord pizza igår och det vart mycket över till lunch. Så himla gott det blev och så mycket billigare med och göra egen deg och lägga på allt vad man nu ville ha på.

För 2 timmar sen så var vi ute på promenad och det är verkligen superskönt ute. Typiskt bara att man inte kan klä av sig hur mycket som helst tanke på att jag ammar o vill helst inte ha någon mjölkstockning hehe. Men men, tog iaf av mig jackan dom sista meterna hem. Jag passade även på att städa toaletten, göra rent kattlådorna och sen plocka upp här hemma medans min fina familj roade sig.

Ian och Elliot ligger o sover just nu. Inte så bra att Elliot sover men det här är tredje natten som har varit helt knasig. Ian sover hur bra som helst nu när vi har börjat med Minifom-droppar, men det är Elliot som vaknar mitt i natten, går ut o sätter sig i soffan, somnar och sen får vi gå ut och hämta honom o lägga honom i sån säng igen. Då passar han på att vakna igen för att tjata om vatten, ny blöja, kissen, nappen, ja you name it. Men tur att vi är två och att Pelle är så snäll som låter mig sova igenom hela förmidddagarna.

I morgon är det dagisdags för Elliots del igen och vi skall upp till BVC för att väga o mäta Ian :) Alltid lika spännande hihi. Nu väger nog Ian över 5kg skulle jag tro. Han äter som en häst ungen min <3

Nej snart dags att börja med maten. Blir hemmagjort potatismos och köttbullar med lingon till middag ikväll. Mumsigt!




Ville bara..


Ville bara säga att vi lever och mår bra. Fast jag är galet trött hela tiden och huvudvärken är ett faktum. Jag skulle egentligen sätta mig och skriva förlossningsberättelsen idag, men min allra minsta prins ville inte det. Han har ont i magen och har sina skrikperioder. Och ja, vi rapar honom efter han har ätit. Mitt humör är inte det bästa längre och det känns nästan som man går i en dvala.

Nej, matdags igen och sen försöka få i sig själv lite mat kanske? Dagarna bara försvinner iväg så jag hinner ju ingenting längre. Jaja, så är det att ha bebis och en snart 2-åring :P

RSS 2.0