En ny vecka


Nu är det en ny vecka igen och vi får se vad den har att erbjuda för äventyr ;) Idag blir det lugnt här hemma. Har städat lite på förmiddagen, diskat, ätit lunch och nu tar vi det lugnt. Vi tvättar idag igen, det behövs alltid! Men snart har vi tvättat färdigt. Och ikväll så blir det lite handling nere på Willys, ifall bebis skulle få för sig att titta ut den här veckan så är det skönt att ha lite hemma. Fast den stora storhandlingen sker på söndag och då är det Pelle och Jesper som åker in (om inget annat har hänt innan dess).

I morgon är det dags för dagis för Elliots del igen. Det behövs för man märker hur rastlös han är här hemma när det inte finns så mycket och göra. Vi leker hela tiden, men han behöver självklart annan stimulans med. Pelle skall först till sin praktik i morgon och sen på kvällen skall han till sitt nya jobb o jobba den första jobbdagen. Svea kommer hit då och leker med mig och Elliot hehe :) Hon skall även sova här så det blir mysigt.

Men nu, nu skall jag leka med Elliot på hans nya fina bilmatta med alla hans djur :P


Djurpoliserna


http://djurpoliserna.blogg.se/ 

Länkar till den här bloggen, så att ni också kan hålla utkik efter en galen kärring som härjar runt i Sverige som söker efter bland annat hundar på Blocket.se och Lokus.se. Om ni ser nått, hör av er till personerna på den här bloggen.

Headhunterz.


Headhunterz är en riktigt bra kille som gör skitbra musik i jumpstyle. Och Elliot är praktiskt taget galen i den musiken, vilket både jag och Pelle också är. Bebis brukar sprattla också o bli livlig hehe :) Bra musik till exempel när man skall städa, festa eller bara dansa på här hemma med mitt lilla vilddjur till son ;P Kanske sätta igång en förlossning så småning om med haha?

Nej, nu skall jag faktiskt ta och sätta igång med maten för snart kommer Sandra, Jesper och Elias hit. Och då vill jag gärna ha börjat lite med maten så att det inte blir så sent, plus att jag är HUNGRIG som vanligt hehe.

Får se om jag hinner skriva nått mer nu ikväll eller om jag är för trött när dom har gått. Brukar ju bli ganska sent hehe ;)

Vart tog lilla tiden vägen?


Jag har suttit här och tagit det lugnt nu medans Elliot har vilat middag. Fixat naglarna, lyssnat på musik och läst bloggar. Men trodde att klockan inte skulle vara så mycket! Om en timme är det dags för mig att röra på mig uppåt mot Anna. Skall vara där kl.15 men går ju en aningens långsamt nu när jaghar så ont.

Så det är bara låta nagellacket torka och sen sätta på sig facet och gå. Men skall nog hjälpa till och fixa lite här hemma med, så slipper Pelle och Elliot ta allt medans jag är borta. För sen när jag kommer hem så är det dags att nästan sätta igång med maten och invänta kvällens gäster :)

Tjooolahopp!

Söndag och ingen bebis i sikte :(


Jag drömde i natt att bebis skulle komma i morgon den 28:e. Men det var ju bara en dröm, fast det hade ju varit häftigt om det verkligen skedde i morgon med ;P

Det vart inget mer skrivande igår, var helt enkelt för trött. Men idag är jag tillbaka! Elliot har varit bökig i natt och varit mycket ledsen. Så till slut fick han komma över till vår säng för han var otröstlig och jag va grymt trött. Men trots den natten så känner jag mig ganska pigg och ser fram emot den här dagen.

Pernilla och jag skall ta en promenad om drygt en timme, ner till affären. Det blir en väldigt långsam promenad eftersom foglossningen har gjort nått med mitt ben, så det vill inte riktigt hänga med haha. I affären så skall jag ha allt till middagen ikväll. Sen blir det lunchdags, söva Elliot, diska och koka nappar o flaskor, vika tvätt och sen skall man hem till Pelles storasyster Anna på kryddparty. Och sen ikväll så kommer Sandra, Jesper och lilla Elias hit på middag o för att umgås lite nu när vi alla är friska :)

Det ser ut att bli en kanondag detta! Och ännu bättre skulle den bli om mina värkar satte igång ikväll eller i natt hihi ;P Nu får jag nog ta och göra mig i ordning så man hinner bli klar till halv 11!

Jag återkommer senare idag.


När jag har hjärnan med mig. Usch är verkligen skittrött idag och har en ond foglossning! Om jagh ar sagt innan att jag har haft skitont så är det inget emot av vad jag har nu tyvärr. Att gå på IKEA var jättekul, men kanske ingen bra idé i mitt tillstånd haha? Jaja, men lär sig.

Måste iaf stolt säga att Elliot sov HELA natten i sin nya säng i natt :D <3 Min duktiga lilla kille <3

Facet är på!


Japp, nu har jag målat på ansiktet och väntar nu bara på att Svea och Henka skall komma och plocka upp mig :) Som jag längtar efter att få komma till IKEA, mitt stora paradis hehe. Mina pojkar här hemma får ha en riktig grabbdag tillsammans och göra sånt jag inte gillar. Den här dagen kommer bli toppen!

Pelle skall ner till affären lite snabbt innan vi åker så jag kan få med mig nån banan. Är galet sugen på det, sen om jag kanske är snäll nog kan Henka nog svänga förbi Donken så jag kan få en milkshake ;P Tur att det ligger bredvid IKEA då haha.

Nej nu är det bara o vänta :)


Fredag


Japp nu var det fredag igen och veckan har bara runnit iväg tycker jag. Idag så skall jag, Svea och Henka till IKEA bland annat. Det skall bli kul att få se nått annat än den här stan och sen få röra mig i lite affärer haha. Elliot skall få sin nya säng idag och jag måste dessutom in på Babyproffsen o köpa en kräm till bröstvårtorna (av egen erfarenhet så lär det bli en del sår efter ammningen) och sen köpa ett regnskydd till liggvagnen. Så det blir läite o göra idag. När man kommer hem sen, måste vi handla lite, montera ihop sängen och fixa i ordning i sovrummet.

Jo, jag vet inte om jag har berättat det, men det var tänkt från början att Svea skulle följa med till förlossningen med oss. Hon var även med på Elliots förlossning, fast dock inte när han föddes tack vare barnmorskan vi hade som förlöste mig. Jaja, men nu så har vi ändrat planerna så att vi alla kan vara trygga och slippa oroa oss för att Elliot skulle vara ledsen när vi åkte. Svea och Henka skall vara barnvakt åt honom, för är det någon jag absolut litar på som kan ta hand om Elliot och förstå hans signaler så är det Svea. Så får det bli. Alltså åker bara jag och Pelle in till förlossningen och åker hem direkt efter, eller ja, 6 timmar efter att bebis har kommit till världen. Allt beror också självklart vad klockan är när plutt föds. Men så fort som möjligt vill jag få komma hem och få börja mitt liv som 2-barnsmamma. Just ja, självklart så var det också tänkt ifrån början att Elliots farmor och farfar skulle vara barnvakt åt Elliot, men nu har dom Ozzy plus att dom inte mår särskillt bra någon av dom.Men jag är helt trygg med dom planerna vi har nu och kan slappna av o låta bli och tänka på den dagen då det är dags. För jag har oroat mig enormt mycket för hur Elliot skall reagera när vi lämnar honom.

Nej nu är det färdigbabblat, dags att sätta lite fart på den här dagen :)


Knasbollen Elliot


Elliot har väldigt svårt att lyssna idag känner jag. Hade tänkt sätta mig och skriva ett lite längre inlägg nu, men han är totalt omöjlig så jag får sätta mig och skriva sen när han har somnat istället :)

Har Svea här på besök med och vi skall snart äta middag :) Vi hörs sen!

Det är inte lätt!


Det är verkligen inte lätt att städa när man har Elliot runt omkring sig. Även om han bara vill väl och hjälpa till så blir det kanske inte som det var tänkt. Jaja, men nu är man iaf klar med alla sysslor för dagen och snart är det dags för lunch. Elliot börjar bli trött och då blir han så himla envis! Om han inte får som han vill blir han frustrerad och börjar slåss :/ Så det är verkligen dags och se om han vill ha lite mat, och sen krypa ner i soffan och sova middag, för Elliots del alltså. Sandra och Elias kommer hit snart med :) Då blir det en massa tjejsnack o bebisprat hihi.

Lunch nu innan Elliot spränger mitt huvud med allt tjat om papper och nappar ;P

Torsdag


Dags att kickstarta den här morgonen med lite musik i högtalarna och en otroligt hjälpsam son. Pelle är på utbildning idag så det blir bara jag och Elliot här hemma nu på förmiddagen. Senare så kommer Sandra och Elias hit på besök :) Det skall bli mysigt. Var evigheter sen vi sågs nu pga av alla sjukdomar vi har haft här hemma. Så jag kan tänka mig att Elias har blivit mycket större än sist jag såg honom. Han är ju snart 3 månader! Vad tiden går fort!

Igår så var jag på mammagruppen, vilket var jättemysigt som vanligt. Känns så tråkigt att tiden bara försvinner när man är där och det dröjer 2 veckor till innan man får träffa dom igen. Men men, när jag kom hem så höll Pelle på o laga mat och Freyda var här o lekte med Elliot samt åt middag med oss :)

Nej, måste sätta igång med lite städning så man slipper ta det senare. Tur att jag har Elliot som hjälper mig *fniss*. Det går kanske inte så jättebra, men han försöker min lilla snuttgubbe <3


Se så duktig han är, han torkar bordet! <3 Haha
Bilden är tagen nyss :)


Bildbomb!


Här kommer massor av bilder som jag har tänkt lägga ut i bloggen men det har inte blivit av :P


Rosorna jag fick av Pelle på vår 3-årsdag :) <3

Se så fint han skriver ;P <3

Mammas charmtroll äter frukost <3

En väldigt trött Elliot <3

Kladdkakemuffinsarna jag gjorde här för ett tag sen :)

Boken jag läser just nu :)

Dagens Elliot <3 Mamma älskar dig!


Magbild v.37 (36+6)






Tror det är trångt i magen haha :P En väldigt missformad mage också!


Min älskade familj


Jag känner att min familj är fullbordad när bebis har kommit och jag kan inte bli mer än nöjd när jag tänker på vilka underbaringar jag har här hemma hos mig. Livet som mamma är det bästa jag vet och skulle aldrig kunna byta ut det mot alla pengar i världen. Snart har jag två underbara barn, en fästman och två busiga katter. Som sagt, jag kna inget annat än att älska mitt liv. Det känns som om att allt bara blir bättre och bättre. Turen har äntligen landat hos oss :)

Jag känner mig stolt när jag säger att jag har allt detta och är stolt över min fina familj som jag och Pelle har skapat tillsammans. Nu vill jag bara ha vår lilla bebis här också, så vi kan njuta ännu mer av vårt liv.

Jag, fullkomligt, älskar mitt liv <3

Välkommen till oss febern!


Elliot har feber. Han fick det igår och troligtvis så är det hans tänder som spökar. Han håller på och få 3 st dessutom så det måste vara det. Han har inte kräkts ännu heller *skönt*.

Det var en ganska rörig kväll igår efter att vi hade kommit hem från MVC. Elliot och jag var vrålhungriga så vi klämde i oss några mackor innan maten, Svea kom förbi o sa hej, sen vart det dags för disken samtidigt som jag var tvungen att trösta Elliot som var ledsen pga febern. Sen kom Freyda och höll oss sällskap. Pelle var ju i Norrköping på arbetsintervjun, vilket gick otroligt bra! Så på tisdag nästa vecka börjar han jobba! Nej, så det var lite rörigt under kvällen som sagt.

Hos MVC gick det bara bra. Elliot tyckte det var lite läskigt när hon klämde på magen och sen vart han jättenyfiken på apparaten man lyssnar på bebis hjärta. Bebis var fixerad nu med! :) Så skönt, nu är allt klart för förlossning. Så nästa vecka får plutten gärna komma ;P

Elliot är otålig nu, så måste rusa. Hörs senare idag!

Plutten, vem är du?


Mina tankar just nu är mycket omkring plutten i magen. Jag är så nyfiken på vem h*n är lik, hur h*n kommer ha för personlighet och hur Elliot kommer reagera när han blir storebror. Jag har jättesvårt att förstå att vi snart blir 4 i familjen och att tiden snart är inne. Tiden har rusat förbi, och bara det gör att jag har svårt att se sig själv som 2-barnsmamma. Mina små älskade barn <3 Nu vill jag bara få föda, få leva livet som en 2-barnsförälder och njuta av livet vi har framför oss!

Om 3 timmar så får jag och Elliot lyssna på syskonets hjärta och förhoppningsvis så ligger h*n fixerad nu :) Förra gången så var huvudet ännu lite ruckbart.


Tisdag


Tisdag brukar ju vara den första dagen Elliot går till dagis varje vecka, men idag blev det lite andra planer. Det går nämligen magsjuka på dagis, så dom har satt upp varningar och massa sånt. Så ja, eftersom jag inte vill riskera att någon av oss blir sjuka i magsjuka nu när det är så nära förlossningen så fick lilleman stanna hemma idag. Även dagis tyckte att det lät som en bra idé. Lite tråkigt för Elliot dock, som hade sett fram emot att få gå till dagis o leka med kompisarna.

Så den här dagen blev inte riktigt vad jag hade tänkt mig då, men man får göra det absolut bästa utav det istället. Får iaf ha min älskling hemma idag o pussa på honom massor :) Om en stund vankas det lunch här hemma också. Sen är det dags att sova middag för Elliot och kanske för mig med. Känner mig en aning trött :/ Kl. 15 så skall jag och Elliot ta bussen till MVC och lyssna på bebis. Pelle skall på en arbetsintervju, så Elliot får följa med mamma och lyssna på syskon idag. Mys!

Annars händer det inte ett smack hemma hos oss. Jag får passa på och vila när den tiden ges. Men nu skall jag leka lite med Elliot innan lunch, för nu börjar han få riktigt tråkigt hehe :P


Vi mår bra


Jagh ar ingen ork att blogga varken idag eller igår. Är bara sjukt trött och kroppen gör så himla ont. Tur att jag skall till min bm i morgon. Då skall jag prata med henne om jag kan få nån hjälp mot värken.

Men för övigt så mår vi bra :)

Dålig bloggning idag


Jag vet inte vad det är idag, men jag är så sjukt galet trött. Jag har kämpat mig igenom den här dagen för att försöka hålla mig vaken. Det märks att man är höggravid och inte alls har långt kvar till förlossning nu. Det var egentligen mycket som jag ville få gjort idag, men istället så fick Pelle göra det mesta :/ I morgon hoppas jag vara mycket piggare, för då skall vi på kalas hos Linda och fira Oliver.

Nu skall jag byta om till myskläder, slänga mig i soffan och kolla på Melodifestivalen med min familj.

Länken


http://www.alltforforaldrar.se/snack2/index.php

Gå in där och bli medlemar så får ni en tidning rabatter :) Tyvärr så går det tydligen inte att öppna länken direkt, men ni får kopiera den och sen infoga den i ett nytt fönster.

Ingen ork.


Jag är helt slut efter dagen inne i stan, så jag och mina älsklingar skall slänga oss i soffan och kolla på första säsongen av Solsidan och ha lite fredagsmys :) Jag återkommer i morgon och då lägger jag in länken på den där bra sidan som man fick rabatter och grejer.

Har för övrigt haft en toppendag inne i Norrköping idag :) <3

Norrköping nästa :)


Om en stund så skall jag och Elliot åka in till Norrköping och träffa Linda o Oliver :) Och så skall jag ju till polisen och fixa ny legitimation (eftersom mitt går ut på tisdag haha). Men innan det blir det en sväng på stan för att leta efter en present till Oliver och skall hämta ut en body på Kappahl som man får gratis om man gick med på en föräldrasida. Kan lägga in länken till den när jag har kommit hem från stan. Efter stan så skall vi hem till Linda och äta lunch! Mums!

Nu skall jag packa det sista i skötväskan, se till så alla mina saker kommer med som jag behöver och sen muta Elliot att sitta i vagnen (vilket inte är speciellt lätt) :P Hörs senare idag!

En vild Elliot och en tokig valp!


Det var drop in-fika på dagis idag :) Riktigt mysig och få träffa andra föräldrar och sen få umgås med våra vänner Pernilla och Rickard samtidigt. Ungarna tyckte nog att det var lika kul som vi. På Elliots avdelning så har dom en ruschkana som Elliot är helt tokig i, så vi funderar på om det kanske är en bra födelsedagspresent till honom sen? När vi var på väg hem sen, så bestämde vi oss för att gå upp till Elliots farmor och farfar o hälsa på istället för att gå hem.

När vi kom dit fick vi ett glatt litet svart yrväder som ville pussa oss och hälsa oss välkomna. Alltså lilla valpen Ozzy :) Som han och Elliot busade då när vi fikade. Haha och som vi skrattade åt dom två. Försökte ta nått kort men dom blev bara suddiga för dom rörde ju på sig så mycket. Pelle fick också vara med i leken senare, och blev anfallen av både Elliot och Ozzy som skulle leka och klänga på stackars Pelle. Pelle fick dessutom Ozzys rumpa rätt i ansiktet hahah! Det gjorde verkligen min dag!

Jaja, för en stund sen åt vi middag, och bestämde mig för att göra korvstroganoff med ris. Vart så himla sugen så min familj för stå ut med att få ris två dagar i rad hehe. Elliot är helt slut nu efter all lek och bus, så han ligger i soffan bredvid Pelle och håller på o somna. Så jag skall ringa min mamma och prata lite, sen krypa ner i ett varmt bad med boken Föda barn som jag har berättat om i ett annat inlägg :)

Hoppas att er dag har varit lika bra som min har varit. Bebis är helt tokig i magen och trycker sig neråt att det ibland känns som om man har huvudet ute redan haha. Men än får det dröja minst 2 veckor till, sen får h*n komma när h*n vill :)

Torsdag


Pelle var snäll och lämnade Elliot idag på dagis. Jag själv har så ont i foglossningen nu att jag knappt vet vart jag skall ta vägen. Det tar emot att till och med gå på toa. Det mest frustrerande är när man blir så pinknödig och måste skynda sig till toan och man själv går som en snigel haha. Aja, det är inte så lång tid kvar så jag kan nog stå ut ett tag till. Huvudsaken är ju att bebis mår bra.

Idag har vi verkligen inget inplanerat. Jag vill bara ta det lugnt och vila så mycket jag bara kan. En liten promenad till dagis blir det sen när Elliot skall hämtas igen. Jag måste ju få lite frisk luft och sen är det alltid roligt att hämta lillfisen hihi :)

I morgon så bär det tidigt in till Norrköping, för jag måste fixa ny legitimation. Mitt går ut nästa vecka haha, kul! Tur att det går fort att få det. Och sen blir det att leta efter en födelsedagspresent till Elliots kompis Oliver som blir 2 år idag! Vi skall på kalas på söndag hos min underbara Linda :) Som jag har längtat efter att få träffa henne igen och nu får jag dessutom träffa hennes familj med. Det skall bli roligt. Så det blir full fart både i morgon och på söndag, men det ser jag fram emot :)

Dags att klä på sig lite nu och sen se vad jag och älsk hittar på :)

Mys här hemma <3


Elliot är verkligen på ett strålande humör idag och det har inte varit mycket gnäll eller tjat från hans sida idag. Just nu står han och lagar mat tillsammans med Pelle. Jag passade på och tog en dusch tillsammans med Elliot för en stund sen, så ikväll kan jag bara slappa på soffan och ha det mys med Pelle älskling. Självklart skall jag kolla på Livet på BB och Efterlyst (om jag inte har hunnit somna).

Nu har vi möblerat helt klart här hemma också! Pelle var så duktig och fixade det sista förut med Elliots hjälp haha. Jag kan ju inte vara mer än stolt över min lilla fina familj. Det slog mig i morse när jag satt och funderade, att jag kan skatta mig verkligen lycklig som har en fästman som ALLTID ställer upp för mig och tar hand om mig när jag har ont eller är sjuk. Och sen har jag 1 och snart 2 helt underbara barn som jag och Pelle har skapat tillsammans. Vi har en egen lägenhet som vi stormtrivs i, vi har pengar så att vi klarar oss och 2 söta busiga katter som också förgyller vår vardag. Så man skall aldrig klaga, jag lever ett gott liv, fast vi inte har så galet mycket pengar. Det tänkte jag på i morse :P

Däremot nu så skall jag ta och pallra mig ut i köket och äta middag <3 och efter det vankas det ett telefonsamtal till Elliots mormor "mommo" och sen blir det läggdags o Halv åtta hos mig :)

Hoppas ni har haft en bra dag, för min har varit helt underbar :)

En liten stund till.


Snart dags att hämta hem lillfisen från dagis. Måste klä på mig lite andra kläder tror jag så man inte bara går runt i myskläder hela dagarna. Tycker att jag inte har gjort annat nu under alla dom här dagarna jag har varit sjuk. Nej, så ett oar jeansleggings och en skön tröja får åka på och mjukisbrallorna får åka av haha.

Om jags kall vara ärlig så skall det bli skönt när Elliot och Pelle väl är hemma här igen. Nu har det varit tyst här ett bra tag, iofs så har jag lyssnat på massor med musik, men saknar Elliots skratt och gnäll hehe <3 Så nu är det bara en liten stund till här hemma, innan det är dags att gå ut i kylan och hämta hem min älskade älskling <3

Ensam hemma


Jag var och lämnade Elliot på dagis för en halvtimme sen ungefär och Pelle är på utbildning ända fram till kl 14 idag. Så han kommer hem någon gång efter 15. Så jag skall verkligen vara själv hela dagen, vilket jag tycker är hemskt skönt. Nu kan jag småpyssla, se på OTH i lugn och ro och bara få va.

Så nu skall jag kolla lite bloggar, ta hem det senaste OTH och sen plocka lite här hemma så man kan slappna av sen och bara vila. Toaletten måste rengöras, disken diskas och sängen bäddas. Det där gör jag på en max en timme när jag är själv :)


1 månad kvar!


Idag är det exakt en månad kvar till BF! Fast jag har en stark känsla av att jag inte kommer gå till dess. Men det återstår och se, man kan inte bestämma över lilla bebis :P H*n kommer ju när den vill. Jag vill iaf gå hela februari ut. Men jag är helt spänd och förväntansfull inför förlossningen och tiden som kommer där efter. Det skall bli så roligt, påfrestande, läskig och helt underbart. Allt på samma gång. Bara 28 dagar kvar :)


Möblering pågår ännu :P


Bokhyllan är iaf på plats och alla saker som skall vara där har iaf kommit rätt. Men nu tar vi en liten micropaus. Pelle skall ner och hämta Elliot på dagis vilken minut som helst. Jag skall fortsätta ordna och fixa här. Annars kommer jag nog ha ett litet troll som river runt i allt som han kanske inte skall ha hehe.

Fortsätta nu då :)

Tisdag


Lilleman är på dagis nu. Han var på ett strålande humör tills det var dags att sätta sig i vagnen. Han vill hellre gå hehe :P Men till slut så gick det att locka ner honom och han lämnade hemmet med ett leende. Åh han är bara för söt! Så snart skall jag och Pelle dra igång med dagens stora projekt för dagen. Man måste ju passa på när Elliot är på dagis. Då går allt mycket fortare! Vi skall nämligen få nya bokhyllor och tv-bänk till vardagsrummet idag som passar in mycket bättre med alla våra möbler. Jag tror det kommer bli riktigt bra detta! Får se hur min kropp mår sen bara, den lär vara död :/ Tur att man inte står ensam och skall möblera om hehe.

Idag så går vi dessutom ner till 29 dagar kvar till BF! Oh herregud vad det går fort! Det känns inte alls som att vi har en bebis senast om 1½ månad. Det är vansinnigt! Men som vi längtar :D

Och sen kom jag på en annan sak med som jag har totalt glömt bort att berätta! Inte den här helgen som kommer, utan nästa, så kommer kanske en av mina allra bästa vänner hit till Söderköping och hälsar på! Har inte träffat henne sen jag var nere på Gotland sist och det var i början på oktober. Gissa om jag blev glad när hon berättade sina planer som hon och hennes pojkvän har planerat! Jag saknar verkligen mina vänner nere på ön, allra mest hon och Camilla. Nu har jag något mer att se fram emot :D

Nu är det dags att dra ur Pelle ur soffan och börja fixa här hemma! Spännande va?


Jag och Jennie, för 7 år sen! (Shit är det så länge sen!?)


Nu var den färdig!


Jag vart supernöjd med resultatet av min header på bloggen. Pelle hjälpte mig nu ikväll så den skulle bli färdig idag haha. Hoppas ni gillade den lika mycket som jag gör :)

Jag och älsklingen har ätit muffins nu och druckit té medans vi fixade bloggen. Måste ju säga att jag är grymt duktig på att baka haha! Dom vart så himla goda att jag skulle kunna äta massor, men måste tänka på vad jag stoppar i mig, för mycket godis är verkligen inte bra. Speciellt inte om man redan har ätit i helgen. Så nu får det vara bra med onyttiga saker på ett tag. Och nej, jag försöker inte gå ner i vikt eller nått. Ni som tror att det bara är att äta vad man vill när man är gravid, ni skulle bara veta, Så tänkte jag med Elliot och gick upp 28kg och hade ännu inte gått ner dom när jag blev gravid med plutten i magen. Nu har jag lyckats att bara gått upp 8,5kg sen inskrivningen och det är kanonbra för någon som vägde så mycket som jag i början :) Det där med vikten är inget jag går och tänker på jämt, men det känns skönt att man inte har gått upp så mycket. Just för att det blir mindre för mig att gå ner sen totalt.

Nu skall jag läsa lite bloggar innan jag kryper i säng med mina älsklingar. Både magen och Elliot, Pelle och våra kissar som också älskar att sova i vår säng på natten :P Man skulle kunna tro att vi driver ett kollo haha!

God natt på er och hoppas er alla hjärtans dag har varit kanon :)

Min kropp = Död


Jag är helt slut nu och foglossningen värker mer än någonsin. Nästan så att jag inte kan ta mig framåt. Men lite har man fått gjort idag och det känns hemskt skönt. Plutts säng är bäddad och i ordning och väskan till förlossningen packad. Det är bara lite som fattas i den, men det är ju sånt som åker i när vi väl skall åka in. Om man nu inte glömmer bort hälften i all hast. Haha nej då! Svea kom hit efter jobbet, lagom till lunchdags :) Så vi gräddade våfflor. Sen efter att disken var diskad så gick jag, Elliot och Svea upp till Pelles föräldrar på fika och självklart o busa lite med Ozzy med.

Och nu ikväll efter maten så har faktiskt ställt mig och gjort kladdkakemuffins och Pelle har duschat Elliot så han är ren och fin till dagis i morgon. Jag själv skall faktiskt hoppa över Halv åtta hos mig ikväll, för att unna mig ett varmt skönt bad med boken "Föda barn" av Katarina Janouch. Visst jag vet hur det är att föda barn, men behöver friska upp minnet lite. Och det passar ju inte bättre än nu när jag skall få lägga mig i badet med massa skum och kanske lite skön musik med :) Men först skall mina smarriga muffins bli klara!

Elliot är jättetrött nu så han lär väl somna innan han har lagt huvudet på kudden haha. Men nu vet jag varför han har varit så gnällig idag. En ny tand är på väg upp nu. Så snart har han 14 tänder!

Nej ta ut muffinsarna nu, sen lägga sig i badet och efter det se på Familjen Annorlunda och njuta av en god muffins med grädde på och lite strössel! Låter inte helt illa för en måndagskväll? ;P Plus att det blir att pilla på en ny header senare med!

Alla <3 dag


Fast för oss känns det precis som en vanlig måndag. Vi firade ju vår dag för 2 veckor sen och det tycker jag är mer viktigt. Fast nått kanske vi hittar på idag, tillsammans med Elliot :)

Annars idag är det inte mycket på listan som skall göras. Städa toan och dra ett varv med dammsugaren. Och sen om jag får någon tid över för Elliot så skall jag packa väskan som skall med till förlossningen och sen fixa med bebisens säng. Elliot är förbaskat intensiv idag! Han tjatar och gnäller hela tiden och får han inte som han vill (t ex så vill han ha kex innan frukost och välling) så blir det ett herrans liv och får världens utbrott. Vi har gått på varv här hemma hela tiden från det att vi vaknade. Vi leker och försöker underhålla honom konstant, men gå på toa ifred vill man ändå. Men det är skillnad på vad man vill och får *suck*. Han har defenitivt vaknat på helt fel sida idag. Tur att mitt tålamod är högt idag, annars hade jag blivit tokig.

Pelle skall iväg sen till sin utbildning, så det blir bara jag och Elliot här hemma sen. Så jag får se hur mycket jag hinner med idag. En tripp till affären blir det nog med, eller så får Pelle passa på när han är på väg hem. Har ganska ont idag så jag vet inte hur mycket jag orkar med.

Vad Elliot är söt, det går verkligen inte att bli arg på honom eller nått när han gör någon dumhet, för han är så förbaskat söt haha! <3 Min lilla bubbe <3

I ordning i morgon.


Vårt älskade photoshop ville inte fungera alls ikväll. Vilket retar mig något, men i morgon skall vi slåss med det så att det blir nån ordning på skiten. Så min header kommer inte in förens i morgon, men tror inte att ni lider. Det är nog bara jag som stör mig haha.

Istället för att pyssla med headern nu då, så hoppar jag i säng och hoppas på en god natt sömn och max 2 toabesök haha. Sen att det finns mjölk kvar i kylen, så man kanske kan ta sig ett glas i natt ;P

Elliot sover så himla djupt nu att nästan inget skulle kunna väcka honom och bebis gör tydligen likadant för det är lugnt nu en stund iaf. Blir väl sen när man har lagt sig för att sova som det skall boxas och trängas där inne. Men det är ju bara mysigt, även om det gör ont.

Sov gott!

Ombyggnad!


Min blogg skall få en helt ny design och kommer bli så mycket roligare och blogga nu! Nu kommer det förändras mycket :)

Söndag


Idag hard et verkligen varit en riktig slapparsöndag, eller den pågår ännu. Pelle och Elliot leker och jag sitter här framför datorn. Jag skall snart föna håret och fixa till det lite och sätta på mig lite mascara. Då kanske jag inte ser så trött ut hehe. Har inte sovit nå vidare i natt, men vem begär det av en som är höggravid och måste springa på toa hela tiden? Jaja, men tog en dusch förut och piggnade till lite grann iaf.

Om ca en timme så skall vi hem till Pernilla på playdate. Då blir det säkert lite mumsigt fika också och en massa prat. Jag måste dessutom klura ut vad vi äter till middag idag. Jag har ingen aning faktiskt, men det blir nog nått enkelt. Igårkväll åt vi fisk och potatis. Otroligt gott, och det blev över till idag med som gick åt till lunchen.

Dags att föna håret nu. Det är så kallt ute och gå ut med blött hår när man redan är förkyld är ingen bra idé haha. Jag lär nog få sällskap av min älskade Elliot som måste se vad jag gör hehe. När jag målade naglarna så skulle han självklart också ha nagellack :P Så nu går han stolt omkring och visar upp sin nagel med lila lack! Så otroligt söt min son är <3

Jag har hittat tillbaka till min musik!


Jag har väldigt länge nu, glömt bort min favoritgrupp inom musik. Men nu när jag skulle fixa mina naglar, så skulle jag sätta på spotify och kom inte på någon bra musik. Det tog ett tag innan jag kom på vilka jag inte har hört på väldigt länge! Och det är mina älsklingar i Good Charlotte. Det var många år sen jag lyssnade på dom och har glömt bort hur bra dom var. Jag har hittat tillbaka till dom! Jag har snart lyssnat igenom hela deras senaste album som kom ut 2010 och det kommer lyssnas mer fram över. Jag kanske till och med tar med en skiva med dom till förlossningen. Vad kan få en lugnare än sin favoritmusik?


Åh vad jag har saknat "mina" grabbar i högtalarna!!



Är det meningen?


Är det meningen att man skall ha så här ont när man är gravid? Jag tror nog det. Gick en promenad ner till affären med Pernilla o hennes familj för två timmar sen. Vi gick i lagom takt utan att jag kände då att jag fick ont, men nu i efterhand så straffar det sig tydligen. Har så ont att man knappt kan ta sig framåt med Elliot i famnen ens. Tur att han är stor nog att kunna gå själv hehe.

Vi har iaf ätit lunch nu. Lite sent, men Elliot somnade innan vi skulle gå så fanns inget att göra åt det. Men men, han sov bara en kort stund och börjar bli trött nu igen. Så det blir nog en liten tupplur för både honom och mig tror jag. Måste sträcka ut på kroppen och vila. Så får vi se sen om jag orkar baka några kladdkakemuffins till fika idag. Känner mig riktigt mysig idag och vill bara mysa om allt här hemma haha :P

Har jag sagt att jag älskar min familj väldigt mycket? :D <3

Denna jäkla vinter!


Jag trodde verkligen att vintern skulle vara över nu när snön var nästan helt borta. I onsdags så hade jag världens vårkänslor men dagen efter när man tittade ut så var det snöstorm! Vad är det här för väder?? Idag har vi iaf turen att få strålande sol, men ännu bättre hade det varit om det var bar mark.

Idag känner jag mig ganska pigg faktiskt. Öronen värker inte, utan bara näsan är mitt stora problem idag. Den rinner hela tiden och får använda 10 miljoner näsdukar varje dag känns det som. Men får se vad vi hittar på här hemma idag. Elliot är på jättebra humör och leker så fint med sina leksaksdjur på golvet just nu. Det blir att leka lite med honom och kanske skall man våga sig ut senare idag? Kan inte sitta inne längre. Jag blir seriöst tokig och en liten promenad i kvarteret skadar nog inte?

I natt så hade jag en sån där dröm man får när man börjar närma sig förlossningen. Jag drömde att plutten var på väg, men man kommer aldrig så långt. Inte jag iaf, förens det är dags att vakna o gå på toa. Men mysigt var det och jag längtar jättemycket nu. Vi får se när h*n vill titta ut :) Igår hade jag nog dom värsta förvärkarna hittills. Men det är ju en liten fjärt i rymden med vad som kommer sen när dom riktiga värkarna sätter igång. Men på nått sätt så längtar jag efter att få dom med. Då vet man att man snart är framme vid mål :)

Dags att leka lite nu och sätta igång dagen på riktigt!


När skall du titta ut lilla älskling?

Ett snabbt inlägg


Som ni har märkt har jag varit borta i några dagar från bloggen. Är förkyld som en galning och minns inte sist jag hade en sån här rejäl förkylning senast. Jag har dessutom fått öroniflammation :/ Elliot börjar tack och lov bli frisk från sin förkylning nu som han fick dagen innan mig.

Men annars mår vi bra, bebis är livlig i magen och har sina rutiner där inne :) Nu hoppas jag bara att jag blir frisk snart för det här är verkligen tråkigt!!


Förkylning på g?


Jag tror förkylningen börjar krypa ikapp mig igen. Elliot hade lite småfeber igår och hostar massor :/ Varför måste man vara så mottaglig mot alla virus när man är gravid? Jaja, bara att härda ut. Elliot somnade precis och snart kommer killen hit som skall hämta vagnen. Jag måste slänga på mig ett par strumpor så jag slipper visa mina svullna fötter haha. Jag brukar gilla mina fötter, men när man är gravid så ser mina tår ut som små miniprinskorvar haha :P

I eftermiddag blir det kanske en sväng upp till Pelles föräldrar och hälsa på en stund. Svea och Henka kommer dit med och det var ett tag sen vi sågs sist :P

Nej lunch nu!

Lördagsmys!


Den här lördagen har varit både bra och lite dålig. I morse så började jag och Pelle tjafsa om dom mest oviktiga sakerna man kan tänka sig. Båda är ju så förbaskat envisa så ingen vill ge med sig heller. Men vi löste det på några timmar iaf och blev sams. Sen somnade både jag och Elliot i sängen i några timmar. Gud så skönt det kan vara att sova! När vi vaknade upp igen så var det dags för lunch. Blev lite rester från gårdagens middag och sen lite isglass till efterrätt.

På eftermiddagen så bestämde vi oss för att gå en promenad och handla hem våffelsmet o coca-cola. Var sjukt sugen på både våfflor och cola. Inte särskillt nyttigt, men vem bryr sig? Lite gott kan man väl få unna sig någon gång ibland. Duktiga Elliot ville gå idag och inte åka vagnen. Så han gick hela vägen till Willys, sen hjälpte han till att lägga varor i korgen och gick sedan en liten bit till när vi hade handlat färdigt. Även om han inte ville sitta i vagnen så fick han göra det till slut. Vill inte matta ut min lilla älskling :)

Nu har vi iaf ätit våfflor till middag. Gott var det, om man bortser från att Elliot vräkte i sig massor med grädde på en gång och började hosta och kräkas. Tycker nu att han känns lite varm så jag skall ta tempen på honom nu när han får pyjamas. Och sen blir det Postkodsmiljonären på tvn och sen självklart Melodifestivalen :)

Just det ja, vi la ju in vår Graco på blocket.se för 3 veckor sen och gissa vad? Det ringde en på den idag och ville köpa den i morgon. Kanon!! Lite extrapengar gillar vi att få in. Så jag har gjort rent den och nu ser den ut som en helt ny vagn om man bortser från hjulen som ser ut som dom gör när man har kört med den på asfalt.

Nej pyjamsdags för Elliot och jag skall få på mig lite myskläder och krypa ner i soffan med min kära fästman och son :) <3


Handlingen, check! Nästa, middag!


Nu har familjen Cederblad-Johansson varit och handlat fredagsmys till ikväll och kattsand till våra bråkiga odjur :P Det blev chokladpudding och en massa Twix till fredagsmys ikväll. Elliot är helt galen i chokladpudding och grädde, så det blir att äta det innan det vankas läggdags för min herre.

Ikväll blir det kött, potatis och beasås till middag :) Mums! Det kan aldrig slå fel det hehe. Om man nu får i sig mat, bebis har alltid en förmåga att pressa sig uppåt när jag äter. Äsch lite går alltid ner iaf.

Jag längtar som en liten tok efter vår bebis nu och börjar faktiskt bli ganska less på att vara gravid och ha ont. Även om det är mysigt att vara gravid så kan man faktiskt ledsna på det. Jag ser ännu fram emot att få föda barn igen och jag vet att jag kan hantera smärtan med Pelles och Sveas hjälp och stöd (plus en aning lustgas o kanske någon bedövning haha). Mest ser jag fram emot att få upp vårt lilla knyte på bröstet och få se vem sötisen är. Elliot anar nog att någonting är på gång med och är väldigt mån om att klappa och mysa med magen. Han säger även "bebbiis" och pekar på min mage. Oj oj vad jag älskar vår son och vår ofödda lilla plutt! <3

Måste sätta igång med maten nu, för det tar sin lilla tid ;P

Sådär ja kroppen min!


Elliot och jag har städat, busat och ätit lunch nu. Vilket resulterar i en helt slut son som just nu ligger och sover middag. Jag fick värsta knäppen förut och storstädade toaletten, som inte stod på dagsplaneringen, men det var skönt att få det gjort. Så nu luktar det riktigt gott där inne och inte lukten av damm och katternas skit :P Iofs så försöker jag alltid hålla toaletten fräsch, men när Skrållan är dålig i magen så är hon, då luktar det mer än normalt. Men men, nu är det rent och fint där inne. Och inte har jag så ont i kroppen ännu!! Diskade upp disken med, eftersom vi var borta så länge igår så hanns det inte med. Pelle hade erbjudit sig att ta disken eftersom jag får så ont, men var snäll och gjorde det iaf. Så han lär bli överraskad när han kommer hem om en liten stund.

Jag skall faktiskt ta och sätta mig i soffan nu och kolla på lite tv o vila. Jag är sjukt sugen på gyros, så jag kanske kan få min snälla älskling att hämta lite mat åt mig på pizzerian? Åt faktiskt bara lite lätt när Elliot åt lunch, för jag vill äta ihop med Pelle älskling med :)

Fredag


Igår hade jag ingen ork eller ro till att blogga, plus att vi var borta hela eftermiddagen hos Elliots farmor och farfar o busade med Ozzy.

Men idag är det andra bullar som gäller. Vädret är så himla tråkigt idag, så har ingen lust att gå ut alls. Men kanske blir en tripp till affären sen när älsk har kommit hem från sin utbildning. Måste ju ha lite fredagsmys hehe. Under tiden pappa Pelle är bort nu så skall jag och Elliot hjälpas åt att pyssla och busa här hemma. Överraska pappa lite grann. Min kropp känns dessutom rätt okej idag, jag kan iaf röra mig :) Dom senaste dagarna har varit katastrofala. Smärtan när man har en foglossning är verkligen svår att beskriva, men ont så in i bängen gör det! Nej, får se hur länge min kropp orkar idag. Annars får Pelle göra resten som är kvar här hemma sen när han kommer hem.

Jag och Elliot diggar till Basshunter just nu :) Han älskar sån musik, vilket jag och Pelle också gör hihi. Även om ni kanske tycker att Basshunter är lite töntig musik, så måste jag erkänna att jag gillar honom! Sen finns det inget sötare eller roligare än att se min lille prins dansa runt på golvet och klappa händerna.

Aja, Elliot har lämnat en rolig present i sin blöja som jag och Pelle brukar säga, så jag får ta tag i blöjbytet och fixa här hemma, så man hinner leka en stund innan det är lunchdags :P


Hej då Söderköping, Hej Norrköping!


Jag blir vansinningt trött när det skall krånglas och man skall fara hit och dit bara för att få något gjort. Så nu åker jag in till Norrköping med Freyda och gör bankärenden, eftersom Swedbank i Söderköping har stängt redan kl.13 idag *suck*.

"Springa" till bussen nu då.

Så där ja!


Sängen bäddad, disken är diskad, lunchen uppäten och posten hämtad. Det kanske inte är så mycket egentligen men är man höggravid och har sjukt ont så är det en kraftansträngning som heter duga. Pelle kom nyss hem från Norrköping och om mindre än en timme så skall vi ner och hämta Elliot på dagis. Direkt efter måste vi ner till banken och sen fixa busskort till Pelle. Orka gå ner, men måste tyvärr. Jag lär ju vara död sen, så ikväll är det Pelleplutt som får laga mat.

Skönt det skall bli att få hem mitt lilla troll snart. Har saknat honom massor, vilket jag gör varje dag i och för sig haha. Nu skall jag fixa mina naglar och göra mig i ordning. Det värsta med en graviditet är nog hormonerna som kommer och alla finnar som jag får :/ Har en dryg finne på hakan som vägrar försvinna. Så himla fint!


Själv hemma


Idag får jag tillbringa flera timmar själv hemma. I början kändes det skönt, men nu när man knappt har nått att göra så är det inte lika roligt längre hehe. Elliot är ju på dagis och Pelle är inne i Norrköping på utbildning. Jag kanske skulle göra lite sysslor här hemma och fördriva tiden lite. Få någon ordning på mina naglar hade heller inte varit helt fel och sen göra i ordning någon lunch och vila? Med lite bra musik i högtalarna så går det nog att orka med lite städning haha. Jag får helt enkelt hålla på så länge som min kropp samtycker med det jag gör.

Men först ett toalett besök! Min kissblåsa är ju minimalt liten :P

En romantisk middag


Älsk gick ner till affären förut och kom hem med det vi skulle ha hem plus en fin buket med 5st röda rosor till mig :) Sen satte vi oss och avnjöt en helt underbar middag som jag hade lagat och till efterrätt vart det chokladmousse och grädde. Gissa vem som åt massor? Elliot så klart. Han undrade väl varför vi åt så god mat och sen dessutom choklad efter maten :P

Men otroligt gott vart det iaf! Nu skall jag lägga mig i soffan och vila ryggen o sen se om Elliot vill sova så han är redo för en dag till på dagis i morgon :) Lägger in lite bilder från middagen i morgon!


Dumma foglossning!


I morse så var jag och pernilla o hämtade den nya vagnen :) Det blev en långpromenad eftersom dom som sålde den bodde så långt ner i stan man kan komma. Vilket som nu har resulterat i en hemsk foglossning. Men vagnen är färdigbäddad och redo att användas sen av bebis. Som jag längtar nu! Bebis får gärna komma om nån vecka hihi. Måste köpa en ståbräda till Elliot också, men det hinner vi ju med. Kanonnöjd är jag iaf med köpet!

Pelle är nere och hämtar Elliot på dagis nu och jag fick stanna hemma. Jag kan knappt röra mig, och bara det har förstört en stor del av min plan som jag skulle göra till Pelle idag :/ Damn it! Vi skall äta en god middag här hemma sen iaf. Skall lyxa till det lite med kött (som Pelle älskar när jag gör), klyftpotatis och sås, med sallad till. Sen får vi se om jags kall baka ihop något till efterrätt kanske?

Nu kom Elliot hem, så nu skall jag pussa massor på honom :) Lägger in några bilder på den nya vagnen!




3 år idag <3


Idag firar jag och älsk 3 år tillsammans. För exakt 3 år sen stod jag och gjorde mig i ordning inför kvällen. Pappa skulle fira sin årsdag och skulle få träffa Pelle för andra gången. Jag var en aning nervös eftersom jag och Pelle hade bara träffats i några veckor. Fast tillsammans var vi inte, förens en jobbarkompis frågade hur det låg till mellan honom och mig. Då bestämde vi, över telefon, att vi kanske skulle ge det ett försök :) Sen dess har vi varit tillsammans. Det har kanske inte varit lätt alla gånger. Alla par stöter på problem nån gång i livet och vi har stött på många. Men en sak får man inte glömma, allt det där har gjort oss mycket starkare som par. Nu skulle verkligen inget komma emellan oss. Vi har ett otroligt lyckligt förhållande nu och våra barn förgyller många av dom timmarna varje dag vi har tillsammans. Jag är otroligt glad att jag har Pelle vid min sida, som får se både dom goda och dåliga. Han känner mig och jag känner honom. Han är den som får mig att skratta och det är han som är där för mig när jag är ledsen. Jag älskar honom och våra barn mer än livet självt <3 Och jag skulle aldrig vilja leva ett liv utan honom <3 Som vi sa redan i början i vårt förhållande, vi är själsfränder.

Så grattis på vår 3-årsdag älskling! <3 Jag älskar dig i all evighet <3



Samma dag som vi blev tillsammans <3

RSS 2.0