Jag är sjuk!

Usch och fy för att vara dålig. Jag har ont i mitt huvud som tusan, jag är lite förkyld och så spökar mina visdomständer som vanligt. I morgon så blir det tandläkaren och det får kosta vad det vill, för jag vill bara ha hjälp mot den här smärtan. Jag kan öppna min mun endast ca 1-2 cm nu när jag skall äta. Öppnar jag mer så blixtrar det till av smärta och jag ser svart. Nä fy fan för dessa värdelösa tänder!

Jag och Elliot skall snart hoppa ner i ett bad och mysa lite. Både han och jag behöver det så varför inte ta två flugor i en smäll?

Annars idag så har dagen bestått av kräks, ont i huvudet och sova. Plus så har jag diskat lite bara. Har helt enkelt inte orkat nått idag. Tur att Pelle är hemma och kan laga mat till oss och ser till så att allt är bra med både mig och Elliot. Nu är inbjudningskorten klara för dopet med. Skall bara beställa hem dom, men det dröjer fram tills fredag då vi får pengar. Den sidan som jag har beställt dom ifrån tar bara direkt betalning och just nu kan vi inte lägga ut 360kr, så det får vänta.

Svea har dessutom brutit sin lilltå på tal om ingenting =( Usch hon drabbas alltid av nått stackaren. Men hon var snäll och förde över lite bilder på Elliot och från vår förlossning. Åh blev helnöjd med bilderna hihi! Tack Svea <3

Nu skall jag väl ta och vara lite social med Pelle och Elliot. Men ni får njuta av några bilder som Svea har tagit nu!






























Måndag, en riktig mysig dag tro?

Jodå, en natt full av mardrömmar kan faktiskt leda till en bra dag. I morse vaknade Elliot vid halv sju och ville inte somna om, så då fick det bli matdags o sen gick vi ut i köket. Eller ja, Elliot låg i sin vagn medans jag pysslade lite. Jag bakade scones till mig och Pelle som vi skulle ha till frukost och satte på thévatten. Det blev inte äckligt om man säger så hihi =).

Nu har vi precis ötit lunch och det är dags för mmat för lilla busungen. Senare så skall jag baka en kladdkaka för Madde kommer hit, Wiiiie =D!

Jaja, Elliot skall ha mat nu. Höres!






Lördag

Idag har dagen bestått av mys, städning och en massa annat. Just nu rullar livet på och det känns otroligt skönt att det börjar ljusna.

Ikväll så har jag och Pelle ätit chokladpudding och kollat på Hell's Kitchen. Elliot somnade tidigt ikväll, för vi har busat och lekt hela dagen idag! Åh har är så otroligt söt när han vänder på sig, leker med sina saker och är jätteintresserad av att känna på allt. Min lilla busunge börjar bli stor nu.

Som sagt så vill jag inte ha några anonyma åsikter på min blogg. Ingen har någon aning om vad som egentligen händer och det är mina val och mitt beslut, ingen annans! Glöm inte det. Även om jag vet vem det kanske kan vara som skickade kommentaren. Och jag blir inte arg, för jag vet vem du är och att du bryr dig om mig, men som sagt är det mitt val och mitt liv. Ni är inte jag och om ni hade gjort det så hade ni fått tatt ställing då, men nu är det inte så.

Nu skall jag kolla klart på Freaky Friday och sen blir det sova!

God natt!


Några bilder - nya och några dagar gamla.











Älskar honom av hela mitt hjärta <3


Sjukling.

Elliot är förkyld stackaren. Så just nu väntar jag på att vårdcentralen skall ringa upp så jag vet om det går o göra nått åt. Han har ju ingen feber iaf så det är skönt det. Men han är gnällig och väldigt trött.

Annars så är hela mitt liv upp och ner just nu. Jag kan inte ta några beslut ännu. Jag måste känna av vad jag vill.. Ni behöver inte veta vad det är. Det angår bara dom närmaste och dom vet redan.

Nu skall jag dock äta frukost och sen bara ta det lugnt. Elliot sover än så länge så man får passa på och göra det man vill då.

Får se när jag skriver igen. Har ingen ork nu när plutten är sjuk och allt är som det är.

Det enda..

Det enda jag gjorde var o sätta dig på en pedistal.
Du var mitt allt.
Jag älskade dig
Nu är jag bara tom..


Takida - The things we owe























The scars reveal the hidden place deep down in you Like a shadow from the past and nothing is true A reflection from a dejected face, It comes to Memories will last, I am crying for you I’ll give my own time I’ll give my whole life I’ll give my only light Just to heal you The things that we owe Haven appears with deceitful light and angst follow soon She’s not welcome here no more, you have to walk on through Bad dreams haunting the frozen nights, all I can do Longing for a home










Åh det är min tur dag!

Eller inte direkt. Den som inte vill läsa ett inlägg med klagomål och gnäll behöver inte läsa detta!

Igårkväll så gick ju den där filmen på 4:an som jag har längtat efter i ett helt jäkla år! Men den filmen var inte alls som i boken. Dom har ju gjort om allt i filmen. Inget stämde ju för fan! En riktigt stor besvikelse för någon som älskar böckerna och förttaren.. Usch jag är på så himla dåligt humör.

Jo idag så var vi nere och skrev på faderskapspapperna och gemensam vårdnad. Och till det hade jag gjort mig i ordning. Sen när vi går ut så blåser det så mitt platta hår blev inte platt längre och jag börjar svettas som en gris. Sen när vi kommer hem så sticker Pelle iväg och jag välter ut ett glas med vatten. Tur att det bara var det. Plus så går mina visdomständer mig på nerverna och inte har man råd o gå till tandläkaren heller! Jag säger bara en sak! JÄVLA SKIT!

Jaja, nu skall jag kolla ifall min lilla prins har vaknat och kan göra mamma på lite bättre humör.


Söndag!

Idag blir det en helt lugn och skön dag. Inget att göra utan bara sitta och glo på tv och mysa med min lilla Elliot som mår bättre idag. Han har iaf ingen feber idag =) Tror det blir o baka en kladdkaka till kvällen för ikväll mina damer och herrar så kommer något som jag har längtat efter i ett helt år från första gången jag såg vad som hände i mitt älskade lilla Visby. Jo det är ju premiär för Mari Jungstedts första film! Komissarien och havet - Den du inte ser. Åååhh vad jag längtar till den ikväll! Jag och Pelle såg filminspelningarna förra året vid Willys när vi var där och handlade. Vem vet om vi kanske kom med haha?

Nej, jag har faktiskt inget för mig idag. Det är rent och snyggt hemma hos oss. Allt är bara så perfekt hihi!

Nu måste jag ta Elliot för Pelle skall ut och röka med grannen. Hörs senare idag!


Första boken av sju stycken!
Åh älskar dom!! <3


Myskväll med Överlevarna

Nu började Överlevarna på tv som jag och älskling skall se. Jag sitter med en liten skål chips och ett glas saft i soffan bredvid en sovande Elliot. Han är ännu dålig, men har fått alvedon och mat så nu sover han nog en stund. Han vaknar nog sen igen så då blir det lite mer mat och sen tröst.

Det gör ont i mig o se honom vara dålig. Jag vill ju att han skall vara min lilla glada Elliot som han brukar vara.

Nej nu skall jag sätta mig i soffan igen och äta chips *mums*. Vill inte missa näst sista avsnittet av Överlevarna! Jag är helt såld på den lilla serien haha!

God natt och sov gott! Vi hörs i morgon.

Vart är du?

Satt och tänkte precis tillbaka på den gamla tiden. Tillsammans med dig och våra mysiga stunder i skogen, ridbanan och i stallet. Jag undrar vart du är och vad du gör för stunden? Aldrig har jag älskat en häst så mycket som jag älskade dig. Det tog hårt på mig när jag förlorade dig. Och det går inte en dag utan att jag saknar dig. Du var min bästa vän. Jag svek dig och nu får jag aldrig mer se dig. Vart är du nu?





Lass Savoir "Lasse" <3


Min lilla feberpojke.

Åh min lilla gubbe har feber ännu. Han har fått alvedon i morse och just nu sover han. Han brukar inte sova så länge annars men nu är det väl bara för att han har feber =/ Usch tycker inte om att se honom så där.

Idag så blir det en hemmadag. Skall städa toaletten, fixa katternas lådor och sen dammsuga. Även blir det o gå till Willys i dag för att köpa ny ersättning. Elliot har blivit jätteduktig nu! Just det ja, han blev ju vägd igår och mätt. Det har jag glömt o säga =P Han vägde iaf 6740g och var 63cm lång nu! Mammas stora kille hihi.

Nu skall jag dock borsta tänderna och sen pyssla om min lilla skrutt när han vaknar. Skriver mer sen =)

En otroligt seg fredag.

Vi gick upp tidigt i morse för att tvätta och sen skulle vi ju till bvc vid 11. Så man är helt slut i huvudet nu.

Elliot ligger och sover för tillfället. Han fick ju sprutorna idag. Åh min lilla älskling =( Nu har han lätt feber och är väldigt gnällig. Och han vill bara sova hela tiden. Men lite vaken måste han ju va för annars sover han inte i natt.

Vi skall snart laga mat. Det blir köttfärssås och spagetti =) Mums. Och till kvällen skall jag göra en kladdkaka som jag och älskling skall mysa med.

Ja, idag händer det inte så mycket som ni märker. Vi skall bara pyssla om Elliot och ta hand om varandra =)


Torsdag =P

Veckorna bara försvinner tycker jag. Och dagarna bara rinner förbi. Jag hinner knappt reagera längre.

Jag var ute och tog en liten promenad förut med Elliot. Gick ner till apoteket o köpte alvedon i fall om Elliot får feber av sprutan i morgon =/ Lika bra o vara förberedd på det värsta. Vill inte att min lilla älskling skall må dåligt ju. Plus så skall bvc följa upp hans vikt lite mer för han hade inte gått upp så mycket förra gången. Men nu är Elliot duktig o äter ersättningen iaf kombinerat med bröstmjölk. Alltså han får ersättning på flaskan och så får han bröstet efter. Alla säger att man skall göra tvärtom, men då äter han inte sen. Utan då är han hungrig lika fort igen, så man får göra det som känns bäst eller hur?

Snart kommer Svea hit för jag, Pelle, Elliot och Svea skall upp till mina svärföräldrar. Svea skall ta kort på Elliot som vi skall ha på dopinbjudningarna. Sen blir det nog lugnt ikväll. Det är Överlevarna ikväll igen =D Jag och Pelle har knappt kunnat stå ut o vänta haha!

Nej nu skall jag ta och fixa ersättningen till Elliot för Svea kommer när som helst =)

Hörs!


Onsdag.

Ja ni, idag har det inte hänt så mycket förutom att svärfar har varit här och fikat med oss. Vi satt o pratade en massa och visade lite kort från Gotland. Sen gick jag och Elliot o la oss en stund. Mår inget vidare idag, för mina visdomständer spökar igen. Inte alls trevligt. Jag kan knappt få i mig en enda liten matbit utan att få ont. Jaja, det går väl över snart får man hoppas.

Elliot var med i tidningen på Gotland idag. Och på nätet så klart =) http://www.helagotland.se/familj/?nav=Familj
Det är bara att klicka sig vidare där. Min mamma var snäll och satte in en bild på honom. Och vi är inte med utan det är bara Elliot själv hihi!

Min pappa kanske kommer hit sen eller så kommer han i morgon beroende på hur mycket jobb han hade idag. Så vi får se helt enkelt. Plus så är det Idol ikväll som man måste se!

Just det ja, ni vet ju att jag älskar författaren Mari Jungstedt och på söndag kl. 21 på 4:an så börjar den första filmen utav hennes sju böcker! Filmen heter Komissarien och Havet- Den du inte ser. Åh vad jag längtar. Men det känns som om att den skall bli en stor besvikelse för på reklamen är den inte alls som boken och dom har döpt om själva komissarien oxå! I boken heter han Anders Knutas och i filmen Robert Andersson =/ Jaja, vi får se hur den är innan man säger nått. Så min stora fråga idag är Flipp eller Flopp?

Nu skall jag hoppa in i duschen och sen blir det mys med familjen =)


Älskar er <3


Idol är tillbaka!

Weeeii nu har Idol börjat igen! Pelle står och diskar upp kvällsdisken och jag sitter som fastklistrad i soffan =P Visst gör jag inte det nu, men det är reklam. Så då passar jag på och skriver ett inlägg.

Var hemma hos Pelles föräldrar förut och sydde gardiner =D I morgon så sätter jag in en bild på dom så får ni se hur dom blev. Dom hänger i köksfönstret och är i samma tyg som vår köksduk. Hemskt snyggt blev det iaf =)

Elliot ligger och sover nu men han vaknar nog om nån timme igen o vill ha mat. Men hoppas man hinner se färdigt på Överlevarna innan bara.

Kvällen lär nog bli helt okej ändå. Lite strul i eftermiddags men det är bra nu.

Nu skall jag poppa popcorn och ta min jättegoda saft som står i kylen och är iskall =P

Vi hörs i morgon och sov gott!

Tisdag.

En sovmorgon fick man idag av Elliot =) Så skönt, så nu känner man sig ganska pigg och ser fram emot den här dagen. Iofs så skall jag bara städa, planera dopet och sen bara busa med Elliot. Plus mysa och umgås med älsk.

Datumet och sånt är nu spikat till dopet. Så skönt att allt börjar bli klart. Nu är det lite småfix kvar och inbjudningskorten skall skickas ut. Måste bara beställa dom först =P

Det här kommer nog bli en skön dag med bara slapp och mys med familjen. Gud vad jag älskar mitt liv just nu!

Haha i morse upptäckte jag något som jag inte har haft på typ ett år snart! Lingonveckan är tillbaka =/ Jaja nu är väl kroppen helt återställd efter graviditeten. Snyyyft. Men jaja, man kan inte alltid hänga kvar i det gamla utan blicka framåt =)

Nu skall vi äta frukost och mysa lite innan jag skall sätta igång med städningen!

Måndag.

En ny dag och nya tag! Nu planerar jag och Pelle för Elliots dop för fulla muggar. I morgon skall jag ringa till prästen och boka kyrkan. För nu har vi gjort det mesta och kan inte göra mer förrens kyrkan är bokad.

Så nu har jag oxå fixat längre föräldraledighet och snart skall jag klä på mig och göra mig i ordning lite snabbt, för snart kommer Ida, Sandra, Isak och nån till hit för att ta en kopp kaffe. Egentligen så orkar jag inte mer det men men. Det blir bara maaaaassor med disk och stökigt dessutom. Jaja, jag kan alltid inte bestämma.

Sen vid två skall jag iväg och möta en tjej vid bvc som jag aldrig träffat förut men vi har haft kontakt på msn ett bra tag. Hon fick en dotter för en månad sen =) Ännu en lekkamrat till Elliot. Så vi skall ut och gå en promenad med barnen och prata lite =)

Och ikväll så skall jag och Pelle se på Överlevarna igen. Gud vilken bra serie!! Helt klart värd att se.

Nu måste jag dock tvätta håret och göra mig i ordning, för dom kommer snart. Elliot måste oxå få kläder på sig. Han har oxå ännu pyjamas på sig haha!

Hörs!

Myspys med älskling <3

Jag och Pelle sitter och ser en serie som precis börjat på 4:an som verkar vara bra. Överlevarna heter den. Så vi har lite bullar från kalaset och popcorn som vi mumsar på. Jag dricker en helt underbar saft till som heter Robinson med smak av hallon och körsbär.

Elliot ligger och sover så sött. Han vaknar då och då, lite jobbigt men vad gör man åt det?

Nu börjar det snart igen! Vi får se om jag skriver nått mer sen eller om det blir i morgon.

God natt!

Promenad och presentinslagning.

Jag förstår mig inte på min kropp och vad den har emot mig haha! Jag behöver bara röra lite på mig eller bädda sängen så badar jag och mina kläder i svett sen. Usch, att man aldrig kan känna sig fräsch. Jaja, det är väl bara o gilla läget. Önskar att det fanns nått piller som man kunde ta för att man skulle sluta svettas. Finns det ingen som vill uppfinna det till oss mammor och andra som har problem med svettet?

Aja, i alla fall så kom jag och Elliot hem från våran premenad för en stund sen. Vi passade på o gå in på willys för att handla present till Emil. Men just nu kan jag inte skriva vad jag köpte till honom från oss. Så jag har precis slått in presenterna och fixat lite. Så nu försöker jag få Elliot att somna i liggdelen samtidigt som jag skriver här.

Nu börjar han dock bli lite otålig så jag får väl ta och sätta lite fart. Vi skall vara där borta om en och en halv timme så det är nog dags nu.

Skriver sen när vi är hemma igen =)



Elliots outfit idag =)
Body: Från KapAhl (Fått av hans farmor)
Byxor: Lindex
Strumpor: H&M


Elliot nu och då.

Tänkte faktiskt ta och skriva ner Elliots vikt och läng ända från hans födelse till nu. Tänke att det kunde va kul för er att läsa.

Nyfödd: 4140g 52cm
2 dagar: 3885g
4 dagar: 4080g
8 dagar: 4200g
2 veckor: 4450g 54cm
3 veckor: 4800g 56cm
4 veckor: 5170g 57cm
2 mån: 6140g 60cm
2 mån 1 vecka: 6410g 61,1cm
3 mån: 6640g 61,5cm


Nu fick jag de gjort iaf. Så nu är det bara förlossningsjournalen kvar och förlossningsberättelsen kvar. Och den kommer jag lovar! Men måste bara få lite tid för det med =)


Riktigt god morgon =)

Nu sitter jag här och har nyss vaknat. Elliot lät mig få sova enda fram till 9 ungefär och det känns helt underbart kan jag lova. Jag känner mig pigg och på jättebra humör. Fast jag tror nog att vi förtjänar en god natts sömn, iaf efter gårkvällens händelse.

Det började med när Elliot fick sin ersättning. Han åt upp alltihop och så fick han lite från bröstet med. Han blev ganska pigg och hade sina händer i munnen och lekte med dom. Helt plötsligt hör jag hur han bara hostar till och han sätter i halsen och får ingen luft. Jag skynder mig med o ta upp honom och dunkar honom i ryggen. Då släpper det och han spyr världens fontänspya över hela honom, mig, vår säng och hans kudde. Så det blev bara o tvätta honom i handfatet, byta sängkläder för både vår del och Elliots. Sen fick han lite bröst och då somnade han. Stackaren. Usch nu vågar jag inte ge ersättning igen, men det händer ju inte så ofta. Det var bara han som fick in händerna för långt in.

Så idag så blir det nog lugna gatan hemma hos oss. Sandra skulle komma hit på en fika innan eller efter vi skall till Svea och Emil, för att fira Emil. Och ikväll så skall vi bara ta det lugnt och gosa oss med lilla prinsen till det att han skall sova.

Nu däremot så skall jag väcka älsklingen och äta frukost med honom och Elliot. Elliot får dock ännu bara kolla på men om 3 veckor så skall vi börja med smakpotioner och lite gröt =) Åh vad jag längtar hihi!





Där ser ni att vi har bytt lakan och sånt. Vilken liten busunge man har hihi =P
Inte skrämma mamma och pappa så där! *fniss*


Elliot vill bara...

... Säga god natt =)

Nu ligger en jättetrött Elliot i min famn och håller på o somna. Men flrst skal han få mat.

Bäst jag fixar flaskan nu så han inte hinner somna innan matdags. För då vaknar han snart igen och då blir hela natten jobbig sen.

Vi hörs i morgon, för ikväll skall jag och Pelle ha myskväll!



En jättetrött prins <3


Maaaaat.

Nu är jag så hungrig att jag skulle kunna äta massor med mat, men nä, tror jag inte skall göra det iaf. Men skall iaf laga makaroner och bacon nu till kvällsmat. Varken jag eller Pelle orkar laga något mer avancerat, så det får bli det där enkla istället. Fast jag älskar visserligen bacon och makaroner hehe =P

Nä skall väl ta och sätta i gång med maten. Svea och svärmor gick just, så därför blir maten lite försenad ikväll. Plus så skall jag koka nappflaskan så Elliot kan få ersättning ikväll innan han skall somna. Han är just nu för stunden jäääättearg! Inget duger som jag eller Pelle gör för honom. Tror magen spökar lite!


Fullt upp!

Det var några dagar sen jag skrev. Har inte haft varken tid eller ork till att blogga. Jag har haft fullt upp i stort sätt hela tiden. Men men, man kan inte alltid ha tid jämt. I torsdags så var vi på bvc på läkarbesök. Allt såg bara bra ut då. Han vägde 6620g och 61,5cm lång. Stora killen man har då =) Sen bar det in till Linda för att umgås lite med henne och Oliver. Alltid lika mysigt och kul. Tycker så mycket om dom två. Skönt att man har några underbara vänner här på fastlandet. Just det ja, kom ni ihåg att Elliot inte hade bajsat på jättelänge. I torsdags så hade det gått 9 dagar sen han bajsade sist. Och självklart så tänkte jag att han kommer nog bajsa när vi kommer hem till Linda o vad gör han? Jo han bajsar! Så glad har jag nog aldrig varit när han bajsat haha! Nej nog om bajsprat =P På kvällen så gick vi iaf på Mc Donalds o åt mat. Fy vilket väder det var då. Dom enda som inte blev blöta var Oliver och Elliot, som ha det så skönt i sina vagnar.

Igår så var Ida, Sandra och Isak här. Vi hade det jättekul, även om vi bara tog det lugnt. Så det hände inte så mycket igår. Pelle var på fest en stund hos Svea och Emil. Emil fyllde nämligen 20 år igår =) Så Pelle gick vid 20:45 ungefär och då la jag Elliot i sängen för att somna honom och det tog en halvtimme, sen så kollade jag på Wildfire hela tiden fram till det att Pelle kom hem =) Så skönt o bara få vara själkv o få se det man själv vill se utan att behöva tänka på någon annan. Visserligen så kom Pelle hem halv 12 men ändå =P Skönt var det iaf.

Idag blir det bara o pyssla lite här hemma och mysa med Pelle och Elliot. Är så sjukt trött idag, tack vare vår lilla snuttis som inte ville sova klokt i natt. Men men =) Alla nätter kan inte vara perfekta hehe!

Nu är Elliot hungrig så jag skall ta o ge honom lite mat. Svärmor är på väg hit med. Hon skulle lämna lite saker innan hon skall upp till Pelles mormor. Sen tror jag att jag skall göra en hallonpaj som jag och Pelle kan mumsa på till fika idag. Plus så skall jag fortsätta o städa lite med hehe. Tål inte när det är stökigt! Jaja, sån är jag =P














Duktiga lilla jag =P

Jag har nog blivit en riktig hemmafru skulle jag tro. Jag städar och plockar varje dag och nu finns det aldrig någon disk hos oss. Vi diskar alltid efter maten. Visst har vi ätit eller fikat något sent på kvällen så tar vi disken på morgonen istället. Gud så duktig jag känner mig =P

Igårkväll så provade jag att ge Elliot ersättning igen. Jag gjorde iordning 60ml i flaskan och gav honom. Och gissa vad? Han åt upp alltihop!! Pelle gjorde i ordning mera då 100ml och han åt halva det oxå! Duktiga killen man har dp =) Plus att han fick bröstet oxå. Så han var hur mätt som helst och vaknade inte förrens kl. 3 i natt när han egentligen vaknar kl. 1 =) Åh vad glad jag är hihih!

Nu skall jag sätta på mig lite kläder, väcka Elliot, tvätta honom och klä på honom. Sen bär det av till Svea. Vi skall dit på en fika. Och senare idag så kommer en av Pelles tjejkompisar som jag aldrig har träffat. Detta skall bli kul.

Sen skriver jag lite mer och lägger in lite bilder på det som jag köpte på IKEA, på våra katter och självklart lilla Elliot <3


RSS 2.0