Jag hinner inte skriva egentligen!

Men nu är jag så snäll o gör det iaf, för jag är typ nästan beroende o måste skriva varje dag hahah!

Elliot sov i sin säng hela natten fram till kl. 7 när min mobil ringde o väckte honom :P Då va det dags o gå upp, så nu är Elliot i ordning och skall få välling, sen är det min tur att fixa i ordning mig. Får se om jag klarar av att äta frukost, för jag är skitnervös över att få åka tåget själv med Elliot. Jag är dessutom rädd för att vagnen inte kommer kunna komma igenom dörren, men det får vi hoppas att den gör! Skötväskan packade jag igår så nu är det bara det sista kvar som skall packas ner i vagnen sen är vi så gott som klara att åka :) Åh det här skall verkligen bli skitkul! Jag har längtat hela helgen efter att få åka till Johanna :D

Nu måste jag kanske sätta lite fart :D Hörs sen i kväll när jag är hemma, blir nog runt 21.00 som jag kommer skriva igen :P


Bullmamma för hela slanten!

Jag skall alldeles straxt gå ner till Willys för att köpa alla saker till bullarna o kakorna som skall bakas idag. Men tror att jag bara skall baka bullarna plus kärleksmumsen. För vi skall upp till Pelles föräldrar sen o fira Eva och mig :) Så det räcker nog bara med dom två sakerna idag, annars kommer jag ju stressa ihjäl mig. I morgon så åker jag och Elliot till Linköping till min kompis Johanna så då blir det inte så mycket bakande hehe.

Nu måste jag borsta tänderna o sen gå ner mot Willys. Ida skulle gå med oxå så hon är nog här snart :)


Bild lånad av www.google.se




Grattis mamma på mors dag! Älskar dig! <3

Och Grattis till Linnea till hennes lilla son Matheus som föddes igår! <3


Mmmm mat!

Efter lunch förut så begav jag, Pelle och Elliot ner till Fix-området för att gå på Lekdax, Jysk o Willys. Så det blev inget Norrköping idag. Får se om jag och Johanna skall strosa runt lite i Linköping på måndag när vi skall träffa henne :) Jaja, men åter till saken. På Lekdax så blev det några presenter till Elliot och sen även väggdekaler med Nalle Puh som vi satte upp på väggen nyss. Ni får se på torsdag vad Elliot får för nått av oss. Så ni får oxå va lite nyfikna hihi. På Jysk så blev det en ny waxduk till köksbordet så det ser lite sommrigt ut plus en träbok som man kan få designa själv och dessutom göra ett hand/fotavtryck på som är meningen då att Elliots lilla handavtryck skall få plats. Väl inne på Willys så blev det kvällens mat (lax, svensk färskpotatis, sås och sallad), en blomma och lite till Elliot.

Jag skall snart börja med maten, jag vill bara först kolla runt lite på olika bloggar och även mitt älskade Tradera som är så spännande om man hittar nått som man vill ha :P

Tar kort på det jag köpte förut, förutom Elliots presenter för det är ju faktiskt redan inslaget hihi!

Bullbak eller köpa presenter?

Jag sitter o väljer mellan att åka o köpa presenter till Elliot och baka bullar. Men det är svårt att bestämma sig skall jag tala om. Jag måste in till Norrköping för dom har mer utbud på leksaker o annat som vi tänkt köpa. Bullarna hinner jag med i morgon :) Måste bara se om nån vill följa med in till Norrköping, som t ex en viss Pelle kanske hihi?

Åh igår så hade vi det superkul hemma hos Sandra o Jeppe. Vi åt jättegod mat och skrattade så vi nästan pinka på oss. Det va galet kul iaf. Till och med Elliot lyckades somna hos dom o låg och sov hela kvällen bredvid mig i soffan :) Så himla söt han va. Jeppe var helt förundrad över Elliot när han sov o han kollade på honom länge hihi.

Nu får jag ta hand om min lilla bråkstake till son. Han klänger på mig o gnäller som bara den och har redan stängt av datorn för mig. Skulle bara blogga o kolla öppentiderna för alla leksaksaffärerna, men han är så himla otålig ibland att jag nästan blir galen. Vi hörs sen!

Bra lungor för att vara allergiker och rökare!

Det svaret fick jag idag när jag va hos läkaren. Hur skönt som helst o veta faktiskt. Hon sa att trots att jag hade dålig kondis så hade jag bra lungkapacitet, vilket är jätteskönt. Men hon gav mig ett ultimatum idag faktiskt. Gör av dig med katterna om du skall fortsätta röka eller så kunde jag behålla katterna men då måste jag sluta röka. Vilket jag gladerligen kommer att göra. Hon berättade massa skräckhistorier om kvinnor som har fått KOL innan dom ens har hunnit fylla 40. Vilket är hemskt! Så jag tänker inte bli som dom. Jag kan stå emot ciggaretterna, för katterna är ju viktigare för mig än mina cigg :)

Just nu har det inte hänt så mycket faktiskt. Elliot är gnällig som tusan men tror det är en ny tand på g, för han dregglar riktigt mycket! Va nere på Willys förut o handlade lite inför Elliots födelsedagskalas o lite annat smått o gott :P Men snart skall vi faktiskt upp till Pelles föräldrar och ringa några samtal. Jag måste ringa till Babyland o fråga om dom har Emmaljungan inne eller om man måste beställa den. För i så fall blir det lite problem. Vill ju helst ha en helt ny vagn som är den senaste modellen för de har en stor korg under vagnen o inte en sån där liten som är på dom gamla modellerna. Men men, får se vad dom säger iaf!

Ikväll så skall vi hem till Sandra o Jeppe på middag. Det skall bli kul, för det va ett tag sen man umgicks med dom nu. Får se vad dom bjuder på :D Det skall bli så roligt när dom får deras lilla bebis i november! Då har Elliot en lekkamrat till sen när hon/han har blivit stor nog för att leka själv :)

Elliot måste sova middag nu. Vi åt lunch för en liten stund sen så det är nog dags för en sovstund för honom. Får se om man själv somnar en stund haha! Är hur trött som helst o skulle nog somna på ett kick ;P

Sex and the city 2!

Kom hem nyss från bion med Svea! Jag kan ju tala om för er att den är verkligen skiiiitbra. Kunde inte ha blivit bättre och det är världens humor i den med. Jag ÄLSKAR Samantha! Störtgrym hahah! Det är nog bara ni som har sett den och Svea som vet vad jag menar hihi :P Ni andra får gå o se den för det är värt pengarna kan jag lova.

Annars idag då? Jo Svea och Henka kom hit runt 10 i förmiddags o va här i några timmar. Sen gick dom upp till mina svärföräldrar o väntade på mig så jag kunde få göra mig i ordning i lugn o ro så gott det går med min älskade son som knallar runt benen på mig o skall hjälpa till o plocka fram smink till mig hihi :) Sen bar det av till svärisarna o väntade på att vi skulle gå på bussen. Väl inne i stan så gick vi till donken o väntade på att biljettförsäljarna skulle öppna så vi kunde hämta ut biobiljetterna :) Men efter bion så gick vi in på H&M en snabbis bara för o kolla på lite nagelgrejer till Svea som hon skall ha till studenten, innan Henka kom o hämta upp oss o körde mig hem till Söderköping. Himla snällt så jag slapp vänta på bussen i regnet :)

En dag med massa saker som har hänt o förändrats men hellre det än inget alls, visst? Men vi kan ta bort tråkigheterna från idag så klart.

Sorry för att jag inte skriver så bra, men jag vill bara berätta lite om bion o lite av vad jag har gjort idag. Nu vill jag bara krypa ner i soffan med älsk <3 Min lilla gosgris sover redan men får mysa med honom i morgon innan jag går till läkaren, som jag skall va hos 8.15 :P God natt på er!


Natti natti !

Nu skall jag ta och hoppa i säng med min älskade älsk. Har sovmorgon i morgon för det är Pelles tur att gå upp med Elliot :) Skall bli riktigt skönt att få sova ut lite efter en natt som va som natten till idag :)

Vi hade det jättetrevligt ikväll hemma hos Pelles föräldrar. Åt massa goda kakor o bullar plus tårta! Det gillar vi hehe. Elliot vågade närma sig Sveas Henka idag o kunde till o med klänga lite på honom! Det är ett framsteg faktiskt för min lilla blyga son. Jag och Svea kom oxå överens om att vi skall gå o se den nya Sex and the City filmen i morgonkväll. Skall bli kul o göra nått själv med Svea utan barn. Även om jag älskar att va med Elliot o får nästan dåligt samvete när jag inte är med honom så skall det bli välbehövligt att få komma hemifrån lite. Jag kan inte ha en bättre pappa till Elliot än Pelle, för Pelle hjälper mig verkligen här hemma nu. Vi delar på allt och vi har våra fasta rutiner. Älskar det! Men men, imorgon blir det iaf bio på högsta nivå. Svea kommer redan runt lunch i morgon för vi skall fixa lite ärenden först o sen göra oss i ordning tillsammans :) Man måste ju se fräsch ut när man skall på biopremiär hihi.

Nej sängen nu o drömma om den nya vagnen och morgondagen som kommer bli helt perfekt tror jag :D


Ny barnvagn :)

Nått som jag älskar så är det barnvagnar! Jag är galen i dom och det har jag varit sen jag va liten. Vet inte vad det är för speciellt med dom men jag är det iaf o det kan mamma intyga på ;P Nej men iaf, så skall vi sälja vår vagn som vi har nu till ett par kompisar som väntar barn så vi måste leta efter en ny, lätt och enkel sittvagn. Och då har jag hittat en som passar oss alldeles utmärkt o det är en Emmaljunga scooter. I stort sätt så har jag varit inne på en Brio Sing jättelänge men nu har jag hittat en som passar oss. Visst vill jag ha en Brio Sing med men den är lite dyrare plus att vi bara söker efter en sittvagn till Elliot. För det är ju bara han som skall ha den. Sen när det väl blir dags o skaffa ett syskon till honom så köper vi en syskonvagn eller en helt ny enkelvagn om Elliot är så stor att han kan gå själv. Jag har ju en tendens att tröttna på saker rätt fort haha. Vi har en Brio Race här hemma redan som är Elliots, men eftersom vi skall till Gotland så vill jag ha en vagn som är lätt att köra, men som även kan ta lite packning under vagnen. Även när man åker till Norrköping för o shoppa så kan det va skönt att ta en vagn som Elliot kan sova i och som kan ta många kassar o väskor hihi :) Brion tar vi när vi är här hemma när vi inte skall handla på mycket eller bara hämta honom på dagis.



Födelsedagsfirande och planering!

Igår så va jag så trött när jag kom hem från spa-partyt så jag la mig bara i soffan och halvglodde på tv en stund innan Pelle kom o frågade om jag ville se Legend of the Seeker med honom. Vilket vi då gjorde och efter det så la jag mig för o sova. Precis när jag lagt mig till rätta så vaknar Elliot o är pigg som attan! Han börjar spela i sin speldosa han har vid sängen och började dansa. Man kan inte hålla sig för skratt då kan jag lova! Han är ju så otroligt fin min lilla bubbe <3 Iaf, åter till spa-partyt. Det va supertrevligt! Man fick göra en ansiktsrengöring o prova massa olika produkter :) Skönt va det o bli lite ompysslad! Jag beställde faktiskt en liten grej till mig som en "mors dag"- present. Det va ett resekitt med ansiktsrengöring, ansiktsvatten och sen en dag/natt creme :) Skall bli skönt. Får hem det på söndag dessutom så det blir perfekt!

Idag så har kanske min morgon inte varit den bästa, men ändå mysigt. Jag har ju sånt morgonhumör så tyvärr gick det ut över Pelle när han hade kommit upp ur sängen :/ Usch ville inte det, men då tänkte jag mig inte för. Nu ångrar jag mig så jag får gottgöra honom lite nu idag :) Men men, snart blir det lunch för vår del. Funderar på om man skall laga nått eller om man bara skall ta nån yoghurt o macka? Elliot får naturligtvis mat, det är bara jag själv som är lite lat på o äta. Har haft ont i magen nu i några dagar så då känner man sig faktiskt inte så manad till och äta. Sen ikväll bär det av hem till Pelles föräldrar för o fira min svärmor som blir 52 år idag! Svea skall oxå bli firad eftersom hon kom hem från Spanien då i söndags när hon fyllde år. Så nu blir hela familjen samlad :) På tal om födelsedagar så är det bara 8 dagar kvar tills Elliot blir 1 år!! Så jag måste sätta mig ner med Pelle och planera lite inför hans födelsedag o vad jag skall baka för nått o hur vi skall lägga upp det. Men det finns ännu tid. Fast nu över till det svåra, vi har verkligen ingen aning om vad vi skall ge honom :/ Får väl åka in till Norrköping o gå på Lekhuset o sen kolla runt lite här i Söderköping. Nått hittar man ju till slut :)

Lunchdags nu innan lillkillen river i allt. Just nu busar han med inte allt för glad Skrållan hahaha! Tror jag måste rädda båda två innan det händer nått :P Skriver mer senare!

En morgon som denna.

Vill jag ha varje dag, men det kanske är lite svårt. Men allt har varit så perfekt den här morgonen <3 Mina båda älsklingar gick upp ur sängen, jag hade egentligen fått ligga kvar men jag valde faktiskt o gå upp med min kära familj. Så nu har jag suttit framför datorn en stund o lyssnat på Elliot som sitter o härmar djur från en bok som spelar upp olika djurläten. Han är så himla sjukt fin min lilla perfekta pojke! Både Pelle och Elliot har gjort hela mitt liv helt och jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna byta ut dom två mot något annat. Jag älskar min familj <3



Om en liten stund så skall jag ta med mig Elliot till affären o handla lite god frukost. Vi har bröd o sånt hemma, men jag blev galet sugen på rostbröd med marmelad så jag tar intiativ o går ner o handlar allt för idag redan nu så slipper vi det sen :) Duktiga lilla jag. Och ikväll skall jag på ett hudvårdsparty med Pelles storasyster en stund. Men tror inte man blir kvar så jättelänge där, för oftast så är det väldigt dyrt sånt där. Men det blir dit o kolla en stund iaf.

Usch nu knorrar min mage. Bäst att röra på sig hihi :D

Mätt i magen och sortera tvätt.

Vi åt nyss mat. Idag så lagade vi makaroner och köttfärssås! Så himla gott va det så nu är man riktigt proppmätt. Elliot fick samma som vi fast en barnvänlig sådan, till och med han älskade det och åt o åt :D Skönt att han vill äta iaf o inte matvägrar som han har gjort. Om 35 min så skall vi ha tvättstugan men det är inte så mycket som skall tvättas som tur är. Det är en tvättkorg ungefär bara, men inte ens den är fylld till toppen så :) Skönt att få lite rena kläder. Sen ikväll så blir det bara slappande framför tv med älskling. Myspys!

Jag bjuder på lite bilder från vår promenad förut för jag har inget mer vettigt att skriva hehe :)




























Spring spring spring!

Jag vet inte hur länge jag får sitta varje gång jag väl sätter mig ner, men det är nog inte så länge iaf :P Elliot är så himla glad o vild att man måste ha koll på honom jämt. För han hittar alltid på nått bus. Så här man inget, då är det Elliot som gör nått bus, men planerar han nått så låter han konstant haha! Min lilla älskling <3

Snart blir det promenad. Fick besök utav Ida förut så det blev ingen promenad då, men nu skall jag, Pelle och Elliot ut o gå. Elliot skall sova så förhoppningsvis så gör han det i vagnen. Pelle är iväg just nu o skall bara hämta en sak men så fort han är hemma så skall vi gå ut :)


Mitt busfrö :)

Elliot han kan verkligen busa. Både ensam, med oss och med katterna. Just nu håller han på med vår dörr till vardagsrummet som Sirie står lutad mot o kollar genom glaset på andra sidan. Så söta dom är tillsammans <3 Elliot vaknade först vid 5 idag, lite tidigt att gå upp kan jag tycka så jag la över honom i vår säng och han somnade om på en gång. Och då sov vi fram tills 7:20 :) Och det är riktigt länge för o va Elliot hehe!

Snart skall jag väcka älskling som ligger o sover. Elliot får nog ta hand om det mesta för han är expert på att väcka pappa sin hihi. Vi har lite o göra idag så det är nog dags för o väckas :) Blir nog en promenad nu på förmiddagen med, för nu är det ju inte så varmt ute. Det kan va ganska skönt att slippa svettas som en dåre bara för att man rör på sig lite. Men annars har vi inte nått speciellt planerat för idag förutom att det är lite nu på förmiddagen bara :) Det här kommer nog bli en bra dag, tror ni inte det?

Just det, om en vecka så åker jag och Elliot till Linköping för att träffa min tjejkompis Johanna :) Åh som jag längtar! Det skall bli riktigt roligt att få umgås med henne o få se hennes nakenkatter. Elliot kan nog tycka det är spännande o åka tåg med plus att få träffa henne så klart :) Det skall bli sjukt roligt iaf! Vi har inte setts sen i julas innan vi åkte hem från Gotland. Hon kommer oxå därifrån. Vi lärde känna varandra på högstadiet. Hon gick i 9:an och jag i 7:an hihi. Nej som sagt, roligt skall det bli!

Måste väcka älsk nu och Elliot borrar in sitt huvud i mitt ben. Bara han inte är trött :/

Goder natter!

Nu blir det att inta sängen med älsk. Är trött efter ikväll, men det va kul o träffa min gumma igen :) Så röd o fin, tog henne nästan för en kräfta faktiskt ;P

Annars har jag bara sett på film med min favorit Chad Michael Murray och Hilary Duff i Cinderella Story. Galet bra och jag vet inte hur många gånger jag har sett den, men det är många iaf.

Tandborstning och sova = härligt!

God natt :D

Snart kommer hon! :D

Snart kommer min älskade Svea hem från Spanien! Gissa vad jag längtar efter henne hihi :) Måste snart göra mig i ordning lite grann innan vi skall upp till Pelles föräldrar o fira Svea. Har iaf städat klart nu så det är skönt att den är rent o fint i badrummet och över allt. Pelle och Elliot busar på golvet just nu, men måste sparka iväg Pelle så han kan göra det han skall innan det blir för sent.


Ha de gött !

Regn och knäppa drömmar!

Ganska tråkigt väder ute men det ger ett skönare klimat o inte så där jättevarmt. Får bli en innedag med lite städ o fix :)

Jag fick sovmorgon av Pelle idag, vilket är jätteskönt, men jag vet inte vad jag skall tycka om dom där drömmarna jag hade. Helt sjuka och knäppa. Det började med att jag va på en skola (där jag gick på mellanstadiet) för troligen hade jag praktik. Men det va bara en halvdag för att prata med barnen om Pingstafton om vad den betydde o så vidare. Sen åkte jag tillbaka till min gymnasieskola (där jag gick på riktigt) för att äta lunch o ha nån lektion. Efter det så fick vi "pingstlov" (vilket vi aldrig annars har fått i verkligenheten) o hoppade på bussen in till stan igen. Busschauffören lovade oss att bjuda på glass som dom hade på bussen (en liten glassmaskin dom flesta glassbarer har) men den va slut så att chauffören åkte genast runt i stan med bussen för att leta efter ny glass till maskinen. Men hon släppte av mig på busstationen för att leta efter nån plats att sitta på åt mina klasskamrater och mig. Jag hittade en plats o då börjar det ösregna. Jag virrade bort mig till ett sjukhus/apotek och märkte då att jag hade tappat min mobil och plånbok. Jag började leta efter den o såg att min mobil låg under en moppe. Men plånboken va ännu borta. Då dök ett par killar upp som erbjöd mig att köra mig efter bussen så jag kunde fråga om dom hade hittat den där nästa gång dom stannade. Då dyker helt plötsligt min tjejkompis Camilla upp och vi hamnar på det där sjukhuset. Hon har diabetes i verkligenheten, så hon hade varit där på nån kontroll. Vi hittade inte ut o hamnade på akutmottagningen i det rummet där dom som kommer med ambulans kommer in. Vi ser då vår chans till att smita ut den vägen även om vi inte får och helt plötsligt vaknar jag! Vansinnit konstig dröm det där. Och jag känner fortfaranda panik över att jag inte hittade plånboken hahah!

Nej över till nått annat nu. Elliot ramlade förut o slog munnen i golvet så det började blöda lite, men kollade så att allt va kvar o det va det. Han bet sig bara lite i kinden. Men nu mår han bra iaf :) Som sagt så blir det nog städning idag o lite pyssel. Sen kommer Svea hem från Spanien idag och gissa vad? Hon fyller år hihi :) Så vi skall upp till Pelles föräldrar den för o fira henne lite o kolla hur bränd hon har blivit. Åh har saknat henne som bara den! Tänk då när jag o Elliot åker ner till Gotland, veckan innan så åker hon till Turkiet och kommer hem dagen efter att vi har åkt. Men hon skulle försöka komma ner till ön över en helg för o umgås lite. Vi är inte vana att vara ifrån varandra så länge haha! Pelle kommer oxå ner lite senare än oss om han inte har nått jobb då :) Vill inte att det skall bli som förra sommaren, men det tror jag inte. Den här sommaren är vår sommar <3

Nej klä på sig lite o sen börja städa kanske? Tror det får bli så! Hörs senare :)





Grattis Svea på din 19-årsdag! Älskar dig <3


Elliot i sin lilla babypool <3

Här är några bilder som jag tog för en liten stund sen när Elliot badade i sin pool första gången. Det tog ett tag innan han kom igång men sen blev både jag, katterna och balkongen jätteblöta hihi :)











Annars idag så har vi tagit det ganska lungt. Elliot vaknade först vid 5 i morse men då tog jag över honom till vår säng så han kunde somna om. Sen vaknade han vid 7 o då va det dags o gå upp o äta frukost och ge Elliot välling. Vid 9 så vart han trött och bara gick o gnällde o villa va hos mig, så då gick vi in i sängen o kollade på barnprogram och rätt som det va så somnade Elliot tvärs över sin kudde och hade huvudet på min. Så fruktansvärt söt! Under tiden så satt jag o läste lite i "Så länge vi båda andas" o väntade på att Elliot skulle vakna vilket han gjorde sen runt 11. Då blev det dags o gå upp o börja pyssla med allt här hemma. Vi skulle klä på oss, borsta tänderna och sen busa lite innan lunch. Ungefär när klockan blev 14.00 så vart jag så trött på att bara sitta inne så jag bestämde mig för att ge mig ut på en långpromenad med Elliot i vagnen! Vi gick lite längre den här gången o bara strosade runt på stan o runt kanalen. Plus att vi va o handlade. Mysigt va det iaf! Väl hemma igen så fyllde jag på Elliots pool som sagt med vatten o lät honom få bada o vi satt o njöt på balkongen. Katterna tyckte väl kanske inte att det va så jättekul med ett vattenmonster som kastade vatten på dom haha!

Nåja, nu ikväll så skall vi troligtvis hem till Elliots svärföräldrar o äta pizza. Och sen blir det väl Sommarkrysset för min del ;P Jag börjar nog bli en riktig svensson hihi :)


Nytt på balkongen!

Åh idag har det varit superfint väder! Var uppe hos Pelles föräldrar i stort sätt hela dagen. Vi åt lunch, pratade och busade med Elliot. Sen runt 17:00 så gick vi ner till Willys o handlade lite mat till ikväll (det blev sallad,kött och tzatziki till middag), lite fredagsmys, en babypool till Elliot o lite leksaker som han kan ha på balkongen och sen köpte vi ett parasoll :) Nu är det fint o mysigt på balkongen.

Så nu ikväll skall jag äta lite naturgodis och kolla på Talang o Madern Family. Så bra haha! Och sen blir det väl o se på nått med älsk :) Får se vad det blir.

Men som sagt, jag har verkligen haft det jättebra idag! Bra humör och Elliot har varit så himla underbart snäll! Nu är det 13 dagar kvar tills han fyller 1 år!!

Måste se på tv nu, missar ju massor från Talang! Ha en toppenkväll ikväll!

Bjuder på några bilder fån ikväll o idag :) Njut hihi.


















Ps. Tror ni det blir nån åska ikväll? D.s

Snart så.

Nu måste jag göra mig i ordning för om en timme skall jag gå till mammagruppen :) Det skall bli roligt. Är otroligt seg men tror det beror på att vi har så fruktansvärt varmt i lägenheten och att jag inte sovit många timmar i natt, men jag blir nog piggare när jag fått gjort mig i ordning lite! Satt på balkongen för en stund sen o fixade mina naglar. Grymt skönt väder ute måste jag bara säga :D Musik och dricka när man går sen blir perfekt!

Dags o sätta fart nu. Weeii!

Idag blir det väl det?

Fint väder alltså? Men jag klagar inte på om vi får åska heller hehe! Det vart ingen långpromenad med Elliot igår, för det åskade så sjukt mycket att till o med katterna reagerade o blev rädda *fniss*- Sånt åskväder gillar vi :D Så det blev bara till för mig o gå upp i slutet av åskvädret till min astmaläkare. Och vet ni? När jag väl kommer dit så kom jag för sent, med en timme! Det stod nämligen på min lapp att jag skulle va där 16:00 men hos dom stod det 15:00. Irriterande eller vad? Nej så den 28:e skall jag dit istället, kl. 8:15. Yeees! Jaja bättre o få hjälp än o må dåligt :D

Mina planer för idag är väl mest o va ute med Elliot i solen och kanske ha picknick ute. Sen vid 17:00 skall jag va vid mammagruppen för näst sista gången. Tråkigt, men förhoppningsvis så kanske det fortsätter i höst hoppas jag iaf på :)

Äsch här får jag inte sitta o skriva i lugn o ro av Elliot så det är väl bäst o röra på mig. Min gnällolle är trött så jag måste försöka hålla honom vaken :P

Hörs senare!

Fint väder = då sitter man inte inne!

Nej hela dagen idag skall jag va ute. Men iofs så måste jag städa toan o så idag. Men det hinner man med på en halvtimme. Det är strålande solsken ute och helt underbart väder. Jag kan verkligen inte bara sitta och glo en hel dag så nu skall det hända massa saker. Tänkte ta med Elliot ut o leka på lekplatsen en stund innan lunch och sen blir det nog o tillbringa så mycket tid på balkongen som möjligt. Jag skulle egentligen gå på en långpromenad idag, men kom på att jag skall ju till min läkare idag och få medicin till min astma. Men det blir iaf en långpromenad eftersom det ligger i andra änden av Söderköping :)

Nej nu kan jag inte sitta här längre. Vill ut och så vill jag mysa med Elliot. jag har nämligen fått sovmorgon idag av älsklingen :) Fast jag sov bara till halv 9 iaf ;P



Himlen igårkväll :D

Nu gråter jag floder...!

Åh det är bara en serie, men en serie som jag är totalförälskad i. Alltså så pratar vi om One tree hill! Det va sista avsnittet nu i den 7:e säsongen och nu måste jag vänta (som många andra) tills den 8:e kommer ut! Jag kan inte vänta! Hur skall jag stå ut i den här ovissheten!? Usch nu är jag deppig som tusan :'(

Annars har det inte hänt så speciellt mycket idag. Gick o mötte Svea förut för o umgås lite med henne innan hon skall till Spanien i morgon. Åt mat och gick upp till Pelles föräldrar för att hjälpa dom o bära upp en ny säng till dom. Följde med Svea till Willys för att handla o sen åkte hon hem när Henka kom o hämtade henne vid Willys. Sorry för att jag skriver med så korta drag, men måste in i duschen innan det blir för sent plus att jag är sjukt trött efter allt gående idag. Och det har dessutom varit hur varmt som helst här! Vi hade 35 grader på vår balkong o ute så va det 25-30 grader. Är sommaren här eller vad? :) Me like it! Jag har oxå fått massa snälla kommentarer av nära o kära att det syns att jag gått ner i vikt. Tänk vad mindre potioner och inget godis plus raska promenader kan göra :D

Nej duschen nu och sen sova. God natt på er!

Jag upptänkte just en sak!

Jag är solbränd på bröstet efter långpromenaden idag! Hur kunde det gå till? Jag märkte inget förrens det började klia som tusan! Jaaa, nu märker man att sommaren är här när solbrännan får fart på kroppen haha. Plus att jag har fått massa nässelutslag på mina händer tyvärr :/ Kliar som as, men finns inget att göra åt det. På onsdag så skall man till astmaläkaren som även är Elliots BVC-sköterska. Äääääntligen så får man medicin så jag kan andas!

Nej snart blir det kolla på tv i sängen men först måste jag ta mig an o borsta bort alla tandtroll man har lyckats dragit till sig i dag med glass o annat :P Sov gott på er!


Helt slut i kroppen!

Idag så blev det en långpromenad med en tjejkompis Mia och hennes söta dotter Vilma. Vi va nog ute i 3½ timme i det underbara vädret. Tog en glass o pratade en massa :) Roligt hade vi som tusan hihi. På vägen hem så somnade Elliot i vagnen o sov i 2½ timme!! Galet hehe. Får nu bara hoppas på att han sover bra i natt.

Väl hemma så har jag vikt tvätt, bäddat rent i Elliots säng. Plockat och fixat i ordning. Pelle står just nu o håller på med maten o Elliot stökar runt i köket haha! Min lille prins är så himla fin!

Nej nu vart maten klar! Magen kurrar som bara den så jag tror den vill ha mat. Har bara ätit frukost i dag och en glass så det är nog på hög tid att jag får nått i den hehe! Bjuder på några bilder jag tog nyss på Elliot o kissarna :)












Jag insåg just det!

Herregud, jag insåg just hur stor Elliot har blivit! Han blir ju 1 år om bara ett par veckor! Jag fattar det inte, vad har all tid tagit vägen?? För 1 år sen precis så gick jag o va jättegravid o kunde knappt röra mig. Jag minns ju det som igår! Jag blir både glad o ledsen samtidigt. Hur kan tiden gå så vansinnigt fort? Min lilla kille är inte så jätteliten längre, men gud vad jag ser fram emot hans födelsedag. Visst så kommer det inte några gäster då, förutom farmor o farfar kanske. Men på lördagen så skall vi ha kalas med släkt o vänner :)

Nej nog om det där. Idag så har vi tvättstugan så det blir o tvätta en massa kläder o annat. Blir nog en långpromenad oxå om vädret vill sig till o va fint :) Men annars händer det inte så mycket.

Igår däremot så va jag jätteduktig kan jag tycka. Visst, vi tog ju det lugnt oxå men jag dammsuga hela lägenheten NOGA och så rensade jag ur klädkammaren o storstädade där inne. Det behövdes så nu är det jättefint där inne! Vi var oxå hemma hos Elliots farmor o farfar på kvällen o åt mat. Och vi blev BJUDNA på mat. Sen när vi väl va hemma igen så va klockan så mycket att det bara va Elliot o klä på sig pyjamas o sen lägga sig. Själv så satt jag och kollade på Wallander innan jag intog sängen.

Elliot håller på o leker med sitt Duplolego, så jag skall sätta mig vid honom nu och bygga med honom :)

      

Va stor han har blivit, tycker ni inte det?



Jag blir så jävla trött på allt skitsnack ni går o sprider ut! Ni har INGET med o göra vad vi gör med våra pengar. Och Pelle gick INTE o köpte nån pizza igår, han va på väg upp till sina föräldrar!

Solsken får en att må bra!

Gud nu är gårdagens dåligt humör som bortblåst! Jag, älskling och Elliot har nu gått en långpromenad längs Göta Kanal o gått runt i vårt lilla centrum o kollat i massa skyltfönster. Det va riktigt mysigt! Nästa vecka vet jag iaf vad vi skall göra, och det är att äta på Smultronstället :) Blev så sugen när vi gick förbi där! Se va det ett bröllop nästan bredvid där och jag kan ju säga att man blir ju lite småsugen. Det va så fint väder och allt va så perfekt att man nästan kunde drömma sig bort en stund och planera sitt egna bröllop hihi. Nej, det får vänta ett bra tag till.

Snart blir det mat här hemma och jag vet inte riktigt vad det blir men nått hittar man väl på. Sen skall jag faktiskt kolla på Postkodsmiljonären och Sommarkrysset. Jag tror jag börjar bli gammal, för jag verkligen älskar såna program. Jag tror det har med sommaren att göra! Och det är ju absolut den bästa tiden på hela året :)

Underhålla Elliot skall jag göra nu en stund innan mat! Hoppas bara att Elliot är snäll ikväll o inte vaknar hela tiden ;P

Vilken hemsk natt!

Jag och Pelle satt o kollade på film igår kväll. När den va slut vid halv 1 så vaknade Elliot o va jättepigg. Vi kämpade med o få honom o somna i 2½ timme! Det blev inte mycket sömn för ögat när han vaknade klockan halv 7 dessutom. Men tog mig en liten tupplur när han vart trött o somnade. Så nu har jag ungefär sovit 5 timmar sammanlagt :)

När vi vaknade efter vår lilla lur så fick Elliot bada en lång stund, så jag kunde fixa i ordning mig lite i badrummet samtidigt :) Efter det så fick Elliot lite massage medans jag smörjde in honom med hans hudkräm. Sen vart det o ta itu med disken från middagen igår. Det va inte så mycket som tur va så det gick fort att ta det. Lunch blev det straxt efter disken.

Så nu skall jag kasta mig i duschen en snabbis och sen skall jag och Elliot gå ut på en promenad i det ooootroligt fina vädret! Det är ju jättevarmt o skönt idag och jag tror dessutom att grannen har klippt gräset för min näsa kliar som tusan men det luktar fasligt gott :)

Hörs senare idag!


Va det någon som sa fullspäckat?

Jag tror det va jag själv som sa det i förmiddags. Efter att ha städat o gjort fint, handlat fika och gjort mig i ordning så ringer farfar o säger att dom inte kan komma idag trots allt :( Han körde ner saker till pappa i dag från Nyköping till Göteborg och så vart det så struligt o det tog längre tid än vad dom hade väntat sig så det va därför det inte böev nått idag. Blev ganska besviken, men han sa att vi skulle ses snart ändå. Så vi ställde oss och gjorde mat här för en stund sen o åt middag på en normal tid haha! Det blev iaf tacogratäng till middag, vilket Pelle älskar <3

Nu ikväll så skall vi tvätta lite kläder i tvättstugan o så kolla på Talang. Orkar egentligen inte tvätta men måste ha lite rena underkläder o sånt så vi är så gott som tvungna. Jaja, mer spännande än så här kan det nog inte bli ikväll. Men jag måste säga en sak till innan jag avslutar det här inlägget och det är att Elliot blrjar få sin sjunde tand nu :) <3 Han är lagom gnällig men det får han va gullungen min. Han är ju så himla söt att jag nästan dör varje gång jag ser på honom!

Nej mys nu och sen tvättstugan *weeii* ;P

Ett fullspäckat schema för idag.

Jajjemän! Idag så skall vi städa och göra i ordning här hemma för idag så kommer min farfar hit och hans sambo till Söderköping. Så då vill man ju att det skall se lite fint ut. Det mesta gjorde vi igår, men jag skall städa badrummet som är i behov av en rengöring och fixa lite ute i köket. Måste oxå ner o köpa fika så att vi har nått att bjuda på hehe. Farfar har aldrig barit här o hälsat på oss förut och sist vi träffade dom så va det på Elliots dop förra året. Så det här ser jag fram emot :)

Inatt så har Elliot varit extremt jobbig. Han vaknade flera gånger och va ledsen, så det va bara att försöka få honom o somna om. Praktiskt taget så va jag vaken mellan 4-7 i morse. Jag va bra trött när det va dags att gå upp, men gick o la mig sen vid halv 9 så jag kunde få vila lite. Men nu är Elliot glad och pigg! Det är huvudsaken :)

Måste väl sätta lite fart nu så man hinner ta det lite lugnt innan dom kommer :)

Grey's Anatomy

Jag missade det avsnittet igår på tv:n så jag beslutade mig för att se det idag! Det är som en drog för mig, jag kan inte sluta se på det när jag väl har börjat. Och nu håller jag på o tar hem nästa avsnitt som visas här i Sverige nästa onsdag! Jag måååååste se det.


En riktig slappardag :)

Idag är det ju röd dag, så det finns inga måsten förutom o se till så att Elliot är nöjd o ta hand om hemmet. Sitta framför tv:n och såsa när Elliot sover är nått som jag skall göra idag iaf. Det är inget vidare väder ute men det är mysigt med regn ibland måste jag erkänna. Så nu på förmiddagen så har jag tillbringat min tid med Pelle och Elliot, hängt upp tavlor, borrat upp 3 krokar till Elliot, sett på Stargate Atlantis, gett Elliot mat och busat :) Man kan hinna med mycket på väldigt kort tid!

Igår så va vi ju som sagt hos Sandra och Jeppe. Och vi hade sååå kul! Vi fick Pelle att gråta av skratt o sen Sandra skratta så hon höll på o flyga av stolen hehe. Vi åt så mycket gott att man nästan kunde rulla hem sen, men det gjorde jag så klart inte. Vi gick väl från dom runt 21:30 igårkväll. Självklart så bröjade det regna. Vi vart hungriga med för vi åt ingen middag innan vi gick så vi fick gå till 7eleven o köpa nått att äta. Kanske några hundra meter hemifrån så ser vi att hela himlen lyste upp och självklart så va det ÅSKA! Och herregud vilket oväder det va när det drog närmare *me like*! Det regnade nått så fruktansvärt ute att vi knappt hörde vad dom sa på tv:n haha. Men mysigt va det iaf!

Åh nu har vi fått sålt på vår vagn :) Fast det är ännu en bit kvar tills Sandra o Jeppe behöver den. Men ändå, det är bra att jag snart kan få min Brio Sing till Elliot hihi!

Nej, Pelle står o diskar och jag skall hålla koll på Elliot så det är nog lika bra att jag slutar skriva. Men jag skriver mer sen o berättar om kvällens planer om det händer nått roligt :D

Lunchen avklarad nästa projekt få Elliot att somna.

Elliot har nu alltså fått sin lunch och nu försöker både jag och Pelle leka med Elliot så han blir trött o sova middag. Planen för idag va ju o gå ut o leka på lekplatsen, men nu har det kommit en massa moln o det blåser ganska kallt så vi stannar nog inne tills vi skall gå till Sandra o Jeppe.

Nu skall jag sätta mig i soffan med Elliot i knät, en bit choklad och ett Stargate Atlantis-avsnitt o försöka få Elliot att somna. Tror ni att jag kommer lyckas? Det återstår o se hihi :P

Mitt lilla troll!

Jag och Pelle gick o la oss ganska tidigt igårkväll, men tror ni att vi somnade för det? Nä vi låg o pratade i typ 2 timmar om allt och ingenting. Så himla mysigt att få en sån pratstund :) Sen så somnade vi slutligen och jag drömde om min kusin som va höggravid! Fast det vet jag att hon inte är så det där va nog bara nån konstig dröm, för den handlade oxå om att dom håll på o bygga nått hus nere på Gotland.

Jaja, Elliot vaknade klockan 7 idag. Vilket inte är så tidigt men inte så sent hellet. Faktiskt helt perfekt tid för att få gå upp. Fast nu önskar jag faktiskt att jag inte hade varit vaken så länge i natt haha! Vad händer idag då? Jo, nu runt 12 så skall Pelle och hans kompis Frederik gå till deras skola för o hälsa på. Då blir det bara jag och Elliot hemma, så han skall väl äta lunch, sova en stund och sen går vi väl ut o leker lite i sandlådan i det otroligt fina vädret vi har idag! Senare på eftermiddagen så skall vi hem till Sandra o Jeppe o hälsa på o se hur dom bor :) Det ser jag fram emot. Och ikväll så blir det Grey's Anatomy på tv o massa mys med älskling <3

Jo just det (Det här va det jag skulle skriva från början)! Igår när jag stod o lagade mat så snubblade Elliot på mattan när han kröp och for ner med ansiktet rätt ner i golvet så han började blöda i munnen! Men som tur va så bet han sig bara i kinden o det läker fort. Men det va jätteläskigt. Men små barn slår sig ofta och så ser det oftast farligare ut än vad det är. Det är hemskt för en förälder och se sitt barn ha så ont :( Riktigt hemskt var det iaf!

Elliot börjar bli lite rastlös o börjar dra i mig nu så jag får ta o underhålla honom. Det är även dags o dra älskling ur sängen hihi :)


En vanlig tisdagskväll i familjen!

Hela dagen har spenderats med Pelles föräldrar, vilket alltid är lika trevligt :) Jag och svärfar satt på balkongen o solade en lång stund o pratade. Sen efter nån timme så kom min bästaste Svea och Henka. Runt 5 så gick vi hem, jag, Svea och Elliot såklart, för att förbereda maten! Det blev nudelwok med kykling till kvällsmat, vilket åts med god aptit (alltid lika kul när nån gillar ens mat). Efter maten så skulle jag följa med Svea till Willys o sen till bussen. Det va en skön kvällspromenad :D

Men nu ikväll skall jag bara sitta i soffan med citronvatten o mysa framför Ugly Betty o sen glutta runt lite på tv:n resten av kvällen! Men nu har Ugly Betty börjat ingen så jag måste gå nu! Skriver mer sen :)


One Tree Hill

Jag tänkte bara uppdatera er läsare som gillar att se på One tree hill och ser dom nyaste avsnitten på nätet att nästa vecka är det sista avsnittet i säsong 7! Men bli inte ledsna det kommer en 8:e säsong. Tyvärr så har den inte släppts ännu, men det finns planer på att det första avsnittet i den säsongen kommer att släppas den 14:e september :/ Lång väntan med andra ord! Men det finns alltid dom gamla avsnitten att kolla på så länge så man inte helt o hållet får One tree hill-abstinens hihi!





Nu skall vi packa skötväskan o bege oss hupp till mina svärföräldrar! Skriver när vi är hemma igen, vilket kan dröja till ikväll men kommer iaf tillbaka o skriver sen :)

God morgon på er!

Elliot vaknade straxt innan 8 idag med! Min sömn känns fullbordad på nått sätt o jag har nog aldrig sovit så gott på länge, som jag gjorde i natt. Sjukt skönt!

Idag så skall vi bege oss till Pelles föräldrar o hälsa på. Det va ju ett tag sen vi va där uppe så :) Svea kommer oxå hit idag o skall umgås lie med mig! Det ser jag fram emot. Hon åker ju till Spanien om en vecka ungefär, så det är klart att man måste umgås lite innan så jag inte längtar ihjäl mig efter henne :P Det är i stort sett hela dagen i stora drag.

Katterna håller på o bråkar. Eller busar gör dom ju, men dom låter som f a a n.  Plus att dom skriker o håller på. Det är alltid Skrållan som skall vara så känslig o överdramtiserad. Fast Elliot kan få dom o sluta haha.

Måste kila! Elliot står o slår på fönstret o håller på o väcker grannarna! Min lilla busunge <3








En riktig toppendag har det varit.

Jag har verkligen hafr det jättebra idag. Allt har gått precis enligt mina små planer hehe! Det va jättetrevligt på mammagruppen :) Och på vägen hem så fick jag skjuss av en mamma till Willys. Lite senare så kom Pelle och Elliot o mötte mig så vi handlade lite innan vi gick hem. Sen fick jag ett förvånande samtal från en killkompis/ex-pojkvän som ville prata lite :) Alltid lika kul!

Nu ikväll så skall jag och älsk ha lite myskväll *fniss*. Först skall vi kolla på det nyaste Legend of the Seeker-avsnittet och sen kanske kolla på ett Stargate Atlantis-avsnitt med. Efter det så blir det sängen o drömma om en till sovmorgon *peppar peppar*.

Nej nu skall jag kolla vidare på Svenska Hollywood Fruar med älsklingen. Elliot har inte somnat ännu heller så måste få honom o somna med :)

Hörs i morgon! God natt :)

Tada!

Jag har bestämt mig nu och jag går till mammagruppen idag! Jag måste få komma ut lite och träffa lite folk. Risken att jag skulle smittas nu är ganska minimal och jag känner mig pigg nog att gå iväg i två timmar :) Så snart skall jag börja göra mig i ordning så att jag bara kan gå sen när det är dags. Måste ge Elliot lunch med. Han somnade nu innan lunch eftersom han inte sov någon förmiddagslur. Och jag tror nog att det är dags att börja sluta med den sovstunden på förmiddagen. Han måste börja vänja sig vid hur det kommer att va på dagis när han väl börjar :)

Tiden rinner bara iväg så jag måste väl sätta lite fart nu innan den har försvunnit helt haha! Det tar inte längre en halvtimme o göra sig i ordning, utan ännu längre tid om man skall hjälpa Elliot o se efter honom oxå :)

Seee yaa :)


Vaknade klockan 8 idag!

Elliot vaknade då alltså! Jag blev så förvånad när jag blev väckt av Elliot o kollade på klockan o insåg att han hade sovit flera timmar längre än vad han brukar på morgonen. Så idag är jag hemskt utvilad och känner mig hur pigg som helst (som man nu kan göra efter en influensa) och funderar på om jag verkligen skall skippa mammagruppen idag? Det är ju bara två gånger kvar sen o jag vill verkligen gå. Jag får känna efter en stund till innan jag bestämmer mig för vad jag skall göra.

Igår så va det verkligen superkul när Sandra och Jeppe kom hit :) Elliot va helt slutkörd när dom hade gått o somnade på ett kick hehe! Så nu har vi oxå planerat lite inför sommaren. Det här kommer bli en toppen sommar, tror inte ni?

Nu skall jag sätta mig o kolla blocket.se en liten stund innan jag hoppar in i duschen :) Jag bjuder på dagens blid på min lilla prins <3


Influensan..

Jag har haft influensan sen i torsdags. Nu har jag iaf slutat kräkas och magen är väl inte på topp. Men lite bättre mår jag :) Därför så har jag inte skrivit på ett tag. Jag har verkligen inte orkat och så har jag faktiskt tyckt att det är viktigare o bli pigg än att sitta o blogga. Så min helg har varit väldigt händelserik, or not!

Om en stund kommer Sandra o Jeppe hit för o kolla hur vi bor o ta en liten fika med oss. Får hoppas nu att jag är smittfri, men det tror jag. Har ju inte kräkts sen i torsdagskväll :)

Elliot har börjat äta nu igen (skööönt) men då gäller det bara hammalagad mat och 1-års maten på burk nu. Han vill inte ha dom trista 8-månadersburkarna nu. Men det är skönt att han äter nu igen o så är han mycket gladare. Fast jag tror att det måste finnas nån trotsålder vid 1 år med, för fy bubblan vad Elliot kan va arg! Vi har problem med läggningen nu på kvällarna. Han skall sova vid halv 8, eller han får välling då, sen skall han sova. Men han skriker, blir helt svettig och försöker åla sig ur famnen. Han får alltså alltid somna i min famn. Det går inte att lägga honom i sin säng o låta honom somna av sig själv, för det vägrar han. Jag hoppas att det ordnar sig snart iaf, för det är verkligen jobbigt när han håller på så där.

Nu under tiden jag har varit sängliggandes så har jag funderat mycket på vad jag vill göra i höst. Jag har kommit fram till att jag skall plugga på distans på komvux, för att läsa engelska B. Det läste jag aldrig på gymnasiet så jag måste det för att komma in på högskolan. Så nästa år vill jag utbilda mig till förskolelärare eller fritidspedagog. Men tror det lutar åt förskolelärare. Sen jag gick på gymnasiet så har jag alltid velat bli ridteraput, men som mamma och jag pratade om när dom va på besök va, att jag skall satsa på det som ger mest jobb och mer betalt. Det är jättebra med drömmar men så som samhällets er ut i dag med utbudet av jobb. Sen vet jag ju inte hur det blir när jag har läst färdigt på högskolan men jag kan inte tänka mig att det skulle bli ont om jobb inom förskolan. Nej det är nog det jag vill göra sen! Elliot börjar ju på dagis i september så jag har mycket tid till att plugga ett ämne plus att jobba extra o söka jobb under tiden :)

Nu måste jag ha vatten! Är sjukt törstig hela tiden, men aptiten är inte på topp. Kroppen måste ju få återhämta sig från influensan :P


Slänger in en liten ego bild som jag tog för vääääldigt länge sen! Tror jag va 18 då :P


Själv hemma :D

Åh det va så länge sen jag va själv hemma så det här känns väldigt välbehövligt! Just nu lyssnar jag på musik, kollar av facebook och väntar på att det senaste One Tree Hill-avsnittet skall bli färdigt :) Det skall njutas med ett glas mjölk o en katt i knät!

Nä nu blev det klart så nu försvinner jag in i min favoritserie ett tag :)

Sovmorgon med lillgubben :)

Jag vaknade straxt innan 5 i morse o kunde inte somna om. Jag blir så rastlös av att bara ligga stilla i sängen så självklart så vänder jag på mig stup i ett. Tillslut vaknade Elliot av min rastlöshet o va hur pigg o glad som helst o då va klockan 05:47. Jaja, eftersom jag inte kunde somna om o inte fick honom o göra det heller så gick vi upp o ordnade frukost. Det va nog första gången på några dagar som jag va på riktigt glatt humör. Vi gick in vid halv 8 för o väcka Pelle och självklart så la vi oss i sängen. Efter Pelle hade gått upp så sov Elliot o jag själv vart så trött så jag beslutade mig för att oxå sova en stund. Så nu sitter jag här igen o här helt utvilad. Snart skall jag sätta mig på balkongen o efter det skall jag klä på Elliot o mig själv. 

Pelle skall träffa hans kompis Frederick sen vid lunch. Dom skall till skolan o hälsa på sina gamla lärare o lämna tillbaka några böcker. Och jag sitter ännu o funderar på om jag skall fråga Pelle om han kan ta med Elliot eller om jag vill ha han hemma här hos mig. Men lite egentid hade suttit väldigt fint faktiskt. Jag har inte varit själv hemma på hur länge som helst så det kan ju faktiskt va ganska skönt att få göra vad man vill utan att ha en liten Elliot efter mig. Jag måste till exempel putsa köksfönstret. Jaja, får se hur jag gör.

Annars idag vet jag inte alls vad som händer. Tror det blir en promenad till lekplatsen o låta Elliot få leka lite. Vädret är ju ganska hyfsat idag så det hade ju varit kul för Elliot. Om han kan hålla humöret uppe vill säga. Han har kommit in i en gnällig period just nu. Så inget passar. Han fick bada igår, men det skrek han som bara den så det va bara att tvätta håret o kroppen på honom o sen ta upp honom igen. Han som älskar att bada ville det inte alls nu :/ Han va oxå väldigt trött så det kan ha berott på det.

Balkongen nästa. Och sen kläder på! Skall förbereda Elliots lunch med hihi :)


Ännu en måndag.

Idag känner jag mig på riktigt bra humör. Det är så underbart väder ute och det luktar nyklippt gräs. Visserligen så tål jag inte det men det luktar ju så fruktansvärt gott! Idag så blir det nog en promenad till lekparken med Elliot. Han måste ju få gräva lite i sandlådan. Och ikväll skall jag göra pannkakor :) Absolut min favoritmat hehe!

Elliot har fått två tänder till nu som kommer fram i överkäken bredvid framtänderna! Och idag är det exakt en månad kvar till hans födelsedag!! Åh herregud, jag kan inte förstå det själv. Det är ju vannsinigt va fort det går!

Nu är iaf lite av sommaren planerad! Jennie kommer hit den 1:e juli för att vi skall åka till Västervik för o se på Takida! Och den 2:e juli så åker vi till Oskarshamn för att ta båten till Gotland! Sen är det min födelsedag. Nu hoppas jag verkligen att Pelle kan följa med i sommar, men får han jobb så är det inget att göra åt tyvärr. Han skulle iaf försöka komma ner över en helg. Blir nog kvar där nere i 2 veckor (och inte lika länge som förra sommaren. Så ni som har era kommentarer kan bespara er på dom till er själva). Sen resten av sommaren skall vi bara avnjuta här hemma :) Det här kommer bli en toppensommar!!

Nu skall jag återgå till mina sysslor o försöka diska o underhålla Elliot :D

RSS 2.0