Kontrakt :)

Nu på tisdag är det bestämt! Vi skall skriva på kontraktet för lägenheten vi va o kollade på igår. Den va riktigt fin. Det måste dock tapetseras i vardagsrum och sovrum men det tror jag kommer bli jättebra. Så runt den 1:a april så flyttar vi till nytt boende. Det skall bli så skönt!! Slipper trängas i en etta o att vi kan få gå undan ibland. Och att jag kan få lägga mig när jag vill utan att bli störd. Härligt eller vad? :)

Idag skall vi umågs med ett par vänner tror jag. Får se hur det blir och vad man orkar med. Är sjukt trött för Elliot har gnällt hela natten. Och fortsätter att vara gnällig nu. Kan vara tänderna som spökar?

Snön håller på att smälta märkte jag morse. Tror ni att det äntligen håller på o bli vår? Får hoppas det iaf. Vill inget hellre än att det skall bli varmt o skönt ute.

Måste rusa nu! Elliot är inte nöjd någonstans :/

Äntligen!!

Äntligen så får man lite tur i lägenhetsletandet. Efter många samtal igår så fick vi kolla på en lägenhet uppe hos Pelles föräldrar. Den va superfin! Och den fick vi för dom andra som va o kollade hoppade av. Och idag när vi ringer vår hyresvärd så berättar han att det är en till som va ledig i samma område men lite större, som vi oxå kunde få om vi va intresserade. Den skall vi kolla på idag innan vi bestämmer oss för vilken vi vill ha :) Men tror iaf att det kommer bli bra iaf.

Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Elliot är hemskt grinig o blir sur för minsta lilla. Men det kan väl va att han fortfarande är lite seg efter febern. Min lilla plutte är så go när han är glad o jag saknar den vanliga Elliot. Man ser på honom att han ännu är lite trött o seg. Och han vill hellre sitta o mysa i soffan än att leka :(

Nej men nu är det på tiden att jag hoppar in i duschen innan vi skall gå. Pelles föräldrar skall va barnvakt så länge vi är o kollar på den andra lägenheten så att man får göra det i lugn o ro :) Skönt att man har dom iaf som kan hjälpa till ibland.

Höres senare!!

Förbannad ända in i märgen!

Jag är så fruktansvärt förbannad!! Jag ber om ursäkt för svordomar och annat språk som dyker upp här på bloggen just nu, men jag är så fruktansvärt arg att jag bara sitter o skakar!

Det är så här, vi har praktiskt taget blivit lovade den här jävla lägenheten av vår förbannade jävla fårskalle till hyresvärd! Den skulle bli vår efter att vi hade kollat på den! Vi ringde i måndags tidigt på morgonen och då sa han att den här va ledig för tjejen som skulle ha den ångrade sig i sista stund. Så han sa att vi kunde kolla på den idag för måndagen och tisdagen så va han upptagen med andra saker! Vad tror ni SVINET gör!?!? Jo han HYR ut den till någon ANNAN!!!!!!!! När han hade lovat oss den här. Vi skulle bara kolla på den och sen va den vår!! MUNTLIGT avtal finns det nått som heter och jag tror inte att han är beredd på att nu är det krig! Hahahaha min mamma sitter ju med i hyresgästföreningen och även vi är medlemmar där! Hon har grymt många kontakter så han skall få sig en rejäl jävla avhyvling kan jag lova!! Fan om jag inte hade barn hade jag fan i mig gått o slått lite vett i huvudet på människan för så jävla förbannad är jag!!

Så just nu är jag, som sagt, jävligt förbannad och orkar inte skriva om nått annat!!

Tisdagskväll.

Man är helt slut o kroppen efter en dag med massa gående upp och ner för backar! Det är inte så kul o dra en tung barnvagn i den här stan för dom är ju urusla på att ploga!

Vi har då varit hos Pelles föräldrar idag vilket har varit både mysigt och trevligt. Fikade, spelade poängpoker och bara pratade. Elliot satte självkart fart på farmor o farfar plus deras hund Mo fick sig en omgång haha! På vägen hem så svängde vi förbi Willys och Jysk för att handla lite. Blev 3 x 3 par strumpor till mig, Pelle och Svea plus prydnadskuddar att ha i soffan! Riktigt fint så nu matchar det riktigt fin här. Väntar bara på att den nya soffan kommer men den kommer inte förrens.... FLYTTEN! Japp, i morgon skall vi gå och kolla på vår nya lägenhet. Ligger lite längre upp här bakom ett villakvarter. Där är det lite mer lantligt och sjukt fint! Finns 2 dagis inom 500m plus en RIDSKOLA! Weeii! Nu kan jag äntligen ta upp mitt intresse igen! Men men, lägenheten är en stor tvåa på 70kvm, egen tvättmaskin, många garderober, klädkammare och balkong. Det kommer bli strålande perfekt!

Nu ikväll så har vi ätit mat, lagt Elliot och sen hopapde jag ner i ett bad med "Ljudet av ditt hjärta" tillsammans med ett glas Sprite. Sjukt skönt att bara få koppla av ibland för sig själv. Och att Pelle kan natta om Elliot ifall han skulle vakna igen.

Just nu sitter jag och funderar på om jag skall se sista One tree hill-avsnittet som kom ut idag. Det lutar starkt åt att se det faktiskt. Bästa serien förutom Legend of the Seeker <3

Nej One tree hill får det bli. Skriver i morgon igen om lägenheten o så :) Snarka sött!

Jag vet jag vet!

Jag skrev Emma, men det är Anna Haag! Hörde namnet samtidigt som jag satt o skrev och då blev det så automatiskt! Ni har säkert oxå gjort nått misstag nån gång! Nu har vi löst det, eller??



Jaja, över till nått annat. Elliot har fått jättehög feber idag. Ligger runt 39 grader o ibland lite över det till o med. Min stackars lilla prins mår verkligen inte bra :(

Men tur va det iaf att Svea o Henka kunde köra till ett apotek i Norrköping för självklart så skulle alvedonen ta slut *suck*. Men det va supersnällt av dom att åka ända till Söderköping med lite alvedon <3 Vi skulle ner till Willys för att ta ut lite pengar när dom kom och vad händer? Jo bilen kör fast o vi stod nog ute en halvtimme (om inte mer) och knuffade på o skottade bort snö. En tjej som bor i en villa mitt emot oss kom o hjälpte till för dom andra som gick förbi bara sket i oss. Medmännsklighet va det ja!

Nu ikväll skall vi se på Melodifestivalen o ta hand om Elliot. Det är inte mycket som har blivit gjort idag tack vare vår sjukling som bara vill va hos oss. Knappt nån mat har han fått i sig heller, bara lite välling o en macka. Usch blir gråtfärdig när jag ser på honom. Tycker så synd om honom och önskar jag kunde vara sjuk i stället för Elliot..

Nej nu skall jag byta blöja på Elliot, ge honom alvedon o sen sätta mig i soffan o kolla på Postkodmiljonären.

Ha en bra lördagskväll!

Fredag.

Hela dagen har varit mysig och så skön. Visst har man fått mycket gjort men ändå så har den varit bra. Fick ju tid att vara med mina älsklingar hela dagen och kvällen i princip :)

Allt är lugnt här hemma hos oss. Har haft en mysdag som sagt. Handlat god mat och lite fredagsmys, lagat mat ihop och sett på Legend of the Seeker.

Elliot har varit på sitt bästa humör hela dagen och bara busat runt <3

Vilken underbar familj jag har. Underbara vänner har man oxå! Älskar er så mycket. Ni gör min vardag mycket roligare varje dag <3

Nu skall jag fortsätta med att kolla på OS med älsk. Emma Haag tog precis OS-silver :D

Ögonen nästan faller ihop.

Jag är sjukligt trött nu ikväll. Har legat i som tusan nu idag och fått massor av saker gjorda. Jag har t ex skrubbat och putsat kylen, plockat och diskat. Kanske inte så mycket men det tar tid när man har en lite skrutt som är sjövild o skall vara med överallt hihi. Annars har det varit en lugn dag :)

Igår så blev det inget bloggande för min del. Direkt efter att jag vaknat efter min sköna sovmorgon som jag fick av Pelle så bestämde jag mig för att packa skötväskan o bege mig upp till svärföräldrarna med Elliot. Där va oxå Svea som hjälpte mig upp med vagnen. Elliot fick vara själv hos farmor o farfar en stund när jag och Svea gick till affären o där va vi nog i en halvtimme. Så nu vet man att man kan lämna över honom dit när jag och Pelle skall på bio någon gång här framöver. Elliot var iaf jättesnäll o glad hela tiden så det är ju toppen!

Nu så skall jag ta och lägga mig i ett varmt bad med "Ljudet av ditt hjärta". Var längesen jag kopplade av för mig själv så det skall bli välbehövligt. Och vem tackar inte ja till Edward? Speciellt inte i ett bad haha ;P


Glad alla hjärtans dag <3

Pelle och jag har bara myst här hemma hela dagen med Elliot. Jag bakade en tigerkaka och en kladdkaka till oss idag som vi har fikat på, men har knappt ätit nått. Min aptit är inte den bästa just nu :/ Äter lite (vilket egentligen är bra), men det är inte kul när man lagar god mat och inte uppskattar den som man egentligen gör.

Nyss har vi sett klart Legend of the Seeker. Och jag säger bara det, en av dom bästa serier man kan se på! Älskar den grymt mycket, nästan lika mycket som One tree hill och Sex and the city! Nu håller vi på att tanka hem dom första avsnitten från säsong 2 :)

Elliot somnade snabbt ikväll, för han hade inte sovit på 7 timmar nästan. Försökte att få honom att somna i eftermiddags men han vägrade så det var bara att hålla honom vaken tills han skulle sova för natten. Det är oxå ett tecken på att han börjar bli stor nu. Min lilla kille <3

Jag får återkomma mer i morgon för jag är så trött nu och vill umgås med Pelle innan vi skall sova!

God natt och glad alla hjärtans dag på er där ute <3


En rolig dag :)

Har haft en härlig dag tillsammans med familjen idag. Kollade på OS-invigningen som inte kunde blivit så mycket bättre. Elliot fick till och med lunch farmför tv:n idag för jag ville inte missa när Sverige gick in på arenan. Sen kom Pelles storasyster Anna hit och väntade på oss så vi kunde gå upp till deras mormor o äta mat och fika tillsammans. Rikitgt mysigt måste jag säga. Elliot satte fart på alla med sina bus :) När vi väl skulle gå hem så somnade Elliot o sov till 18:45!!! Så nu är han jättepigg o lär inte sova än på ett tag.

Nu snart så skall vi se på Melodifestivalen. Laddar upp med ostbågar och mys med älsklingen och Elliot <3

Måste gå nu innan Elliot hittar på nått nytt bus!


Första tanden på g!

Nu är Elliots första tand på väg upp :) Pelle och jag märkte det igår. Och idag fick man se det lilla risgrynet som gör min son gnällig hihi. Nu är det verkligen så att han håller på att bli en stor bebis.

Har verkligen inte gjort nått speciellt idag. Bara strukit några dukar o fixat som vanligt här hemma. Jag kan inte sluta städa. Vill bara ta det lugnt, men jag kan inte hålla mig. Även om det är rent och fint så måste jag hitta nått att städa. Hur sjukt är inte det?

Ikväll är det massa bra på tv som jag skall sitta och se. Får se om Pelle skall upp till sina föräldrar och sova i natt. Det är OS-invigningen i natt som han vill se, men får se hur det blir med det. Jag vet iaf vad jag skall göra då. Sova så klart :)

Funderar på att sätta mig och spela The Sims 3 nu en stund. Var länge sen nu och måste ju ta vara på min "egentid" som jag har fått så snällt av Pelle. Det är bra att Elliot håller igång Pelle lite *fniss*. Då är det inte bara jag som är trött på kvällen ;)


Redan torsdag?

Jag fattar inte hur dagarna kan gå så fort!? Det är redan torsdag, snart helg igen.

Har inte skrivit nått klokt inlägg på ett tag så tänkte att det kanske var lika bra att skriva ett idag. Vi har inte haft för oss så mycket idag. Pelle och Elliot va ute och fixade några ärenden här för en stund sen så att jag kunde få dammsuga utan att ha min lilla virvelvind på golvet som jagar dammsugaren. Elliot och jag har busat på golvet. Han gick med sin lära-gå-vagn idag! Fast jag var tvungen att gå o hålla i vagnen lite försiktigt så att den inte tippade bakåt.

Jag och Pelle har fastnat för en serie som går på 6:an på fredagar. Det är "Ledgend of the seeker". Sjukt bra serie. Såg första och andra avsnittet förra fredag. Pelle vart helt låst och tankade hem hela första säsongen! Det är vad vi roar oss med nu när Elliot sover på dagarna när vi inte har nått annat att göra. Plus att vi ser det på kvällarna när tv:n inte har nått bra att erbjuda :)

Ikväll blir det spagetti och köttfärssås hos oss. Elliot älskar det och jag är jättesugen på pasta, så det får bli det ikväll. Kanske en kladdkaka oxå? Njae får se, kanske sparar det till i morgon. Elliot skall dessutom få duscha idag, för han har kommit på att man kan leka tittut med hans förkläde han har när han äter. Han blir jättefin när det är massa mat på den hehe. Och han kan växla humör nu oxå när han inte får som han vill. Jisses vad arg han kan bli. Men sjuk söt när man skall äta nått o han oxå vill ha. Då sitter han och smackar bredvid en o vill oxå smaka haha :)

Nej kanske skall passa på och se ett avsnitt Ledgend of the seeker medans Elliot ännu sover efter promenaden ?

 


När vi två va en..

Saknar - Älskar <3


Fredag! Finally..

Idag har vi inte mycket för oss här hemma förutom att vi har tvättstugan och skall handla lite senare. Det blir väl o se på nån film ikväll och ha lite fredagsmys.

Vi ringde på en till lägenhet idag. En tvåa med stora rum! Riktigt fin är den, men vi skulle vänta och se i två veckor innan vi fick nått svar. Det var jättemånga som var intresserade, lika så var det på trean vi ringde på igår. Jag vill ju flytta härifrån nu. Vår sketna lilla etta är inte så mycket att hänga i julgranen när man är så många som bor här. Jaja, får väl hoppas på ett positivt svar. Vår hyresvärd skulle iaf ha oss i åtanke. Good good!

Elliot har börjat leka med rösten nu jättemycket. Det är sällan han är tyst. Hans mun går i ett hela tiden. Den enda gången han inte låter är när han sover eller gör nått bus hehe.

Jag vet inte vad jag skall skriva.

Återkommer senare ikväll när tvätten är avklarad =)

Jag vet ej..

.. Hur jag skall kunna hitta dig. Det kommer vara omöjligt. Du finns alltid i mina tankar och jag kan inte göra annat än att försöka ta reda på vart du är, vad du gör och hur du mår. Det vi hade var nått speciellt. Det märktes att det var du och jag som skulle höra ihop. Jag förstår inte varför jag va så elak och skickade iväg dig. Du är värd mer än vad jag kunde ge då. Allt ställdes på ända när Han kom in i mitt liv. Jag var lycklig när jag va med dig och du var det enda som var värt nått just då. Du var min bästa vän.. Jag vill så gärna hitta dig. Sitta på dig igen, flyga i skogen och vara den jag egentligen är. Du fick mig att känna mig så levande.

Snälla kan du bara inte dyka upp i mitt liv igen? Jag älskar dig fortfarande och det kommer jag alltid att göra. I tystnad så faller tårarna på min kind. Hur kan jag få dig tillbaka?


En kärlek, en del av mitt hjärta.
Älskad - Saknad
Min Lass Savoir <3


Nu va det dags igen!

Jag har fått min mens tillbaka! Fy fan säger jag. Har glömt bort hur ont det egentligen gör. Visst det gör mycket ondare när man föder barn, men då får man iaf nått gott utav det hela. Men nu får man inget mer än bara ont. Jaja det är väl så det skall va.

Skall ringa på en lägenhet alldeles straxt. Vill verkligen ha den! Det är en 3:a med två våningar, två badrum, egen tvättstuga, egen uteplats och ett stort fint kök. Det är nära till dagis som nästan ligger bredvid och sen det bästa av allt... Den ligger mitt emot en stor ridskola! Weeeeeiii! Vill verkligen ha den, men vi får se vad vår något speciella hyrasvärd säger. Han favoriserar en del och vi är inte en av dom. Men men, vi får se som sagt.

Elliot kryper omkring och pratar för sig själv. Han är så grymt söt när han kryper fram i turbo.. <3

Måste väcka Pelle nu, det är han som skall ringa. Eftersom det är jag som ringer till allt annat. Plus att han pratar mycket bättre med Peter än vad jag gör hihi =)

Hörs nog senare!



Cascada - Draw The Line

Tic-toc says the clock on the wall
It tells me everything is wrong, maybe
I lost my dreams long the way
Feels like we're about to fall
Into the shadow I run but lately gravity 
Is pulling me back on my feet again

Why don't we say goodbye
Cos' now I know how it feels to live a lie
It's hurting so deep inside
Tell me why, oh its breaking me, its killing me
So why... draw the line (mmm, ohh)

Tic-toc every heart beat drums
Whenever you're around baby
Can't seem to chase those clouds away
There's no escape from it all
Into the shadow I run but lately gravity
Is pulling me back on my feet again

Why don't we say goodbye
Cos' now I know how it feels to live a lie
Oh it's hurting so deep inside
Tell me why, oh it's breaking me, it's killing me
What if we turned around and walk away
Right now.
Would you cry, would you die a little
Oh boy I'm about to say goodbye, say goodbye

Oh why don't we say goodbye
Cos' now I know how it feels to live a lie
Oh it's hurting so deep inside
Tell me why, oh it's breaking me, it's killing me
(why don't we say goodbye,
cos' now i know how it feels to live a lie)
Oh it hurting so deep inside
Tell me why, oh it's breaking me, it's killing me
So why... draw the line,
I draw the line
I draw the line



Jag då. Jag nu.




Lite skillnad va? Vill se ut som jag gjorde för några år sen.
Men jag har iaf ursäkten att jag har fött barn.
Jag lovar, jag skall se ut så där igen!
Jag MÅSTE!

























Elliot skall ju ta allt!

Han vill komma åt allt. Han testar precis allt för att försöka komma åt hans mål. Man får lägga sakerna på sån höjd där han inte kommer åt nått men det är inte det enklaste när man har en supersmart son som gör allt för att få tag i det som han vill ha. Nu terroriserar han Pelle som ännu ligger och sover. Det är roligt att göra så att pappa rör sig tycker han. Han flinar och pratar på, när Pelle flyttar sig för att försöka sova i fred. Haha så här är det! Vi har en terrorist som älskar att sparka fötter i ansiktet och prata om alla världens problem på morgonen. Han är så fruktansvärt mysig och underbar. Man kan inte göra annat än att känna den starka kärleken för honom trots att han är en riktig busunge.

"Vakna med the Voice" står på på tv:n. Det är en räddning på morgonen när man är sitter i soffan och ger sonen välling. In my heart!

Snart är det dags för Elliot att sova igen. Han börjar bli trött, men väntar ett tag till innan jag lägger honom. Han skall bli jättetrött för då sover han hur länge som helst. Skönt för en själv så man kan göra lite saker på morgonen. Inte för att det finns mycket o göra, men gå o borsta tänderna, klä på sig lite och kanske till och med läsa eller ta en tupplur själv.

Måste kila nu. Elliot har kommit åt en tidning som han håller på att riva sönder. Inte trevligt att plocka upp alla dessa bitar sen!

Hörs!

2 år <3

Idag har jag och Pelle varit tillsammans i 2 år! Tiden dår vansinnit fort. Vi har varit med om ett ton bråk, glada skratt, fått världens finaste son, fått nya vänner, förlovat oss och en massa mer. Och allt detta resulterat i 2 år. Det kommer bli mycket mer på listan för varje år som går och min kärlek är lika stark idag för Pelle som den va då vi blev tillsammans. Han är Den jag vill dela mitt liv med. Jag älskar honom fruktansvärt mycket och skulle aldrig klara mig utan honom <3

Vi kommer bråka och vi kommer möta på motgångar tillsammans, men dom tar vi tag i som ett par. Jag och min lilla fina familj.

Idag så skall vi umgås hela familjen och hitta på massor av saker. Äta en god middag, ut och gå, kolla på en bra film och bara mysa hela dagen. Jag ser fram emot detta och trots att min förkylning är hemsk ännu så kommer detta inte att förstöra våran dag!



VFörsta dagen på vårat liv tillsammans för 2 år sen.
Jag älskar dig Pelle <3


RSS 2.0