Äntligen!!

Äntligen så får man lite tur i lägenhetsletandet. Efter många samtal igår så fick vi kolla på en lägenhet uppe hos Pelles föräldrar. Den va superfin! Och den fick vi för dom andra som va o kollade hoppade av. Och idag när vi ringer vår hyresvärd så berättar han att det är en till som va ledig i samma område men lite större, som vi oxå kunde få om vi va intresserade. Den skall vi kolla på idag innan vi bestämmer oss för vilken vi vill ha :) Men tror iaf att det kommer bli bra iaf.

Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Elliot är hemskt grinig o blir sur för minsta lilla. Men det kan väl va att han fortfarande är lite seg efter febern. Min lilla plutte är så go när han är glad o jag saknar den vanliga Elliot. Man ser på honom att han ännu är lite trött o seg. Och han vill hellre sitta o mysa i soffan än att leka :(

Nej men nu är det på tiden att jag hoppar in i duschen innan vi skall gå. Pelles föräldrar skall va barnvakt så länge vi är o kollar på den andra lägenheten så att man får göra det i lugn o ro :) Skönt att man har dom iaf som kan hjälpa till ibland.

Höres senare!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0