Snälla ge mig lite åska!

Jag vill bara att det skall åska, men självklart så går allt runt oss. Jaja, lite regn fick vi och dagen är ännu inte slut så vi får väl hoppas på att det kan komma lite så småningom.

Elliot är på dagis och var på ett strålande humör hela morgonen, han rusa in på dagis och hann knappt säga hej då till mig haha. Ian var hemma med Pelle så länge. Ja, sen har vi fixat alla morgonbestyr här hemma och haft en riktigt skön förmiddag tillsammans med Ian.

Pelle skall ner och hämta Elliot om en halvtimme ungefär och runt 15.30 så kommer Svea hit och hälsar på. Det skall bli trevligt och roligt :) Det blir nog en sväng upp till barnens fammo o faffen med barnen. Ikväll är det dessutom dags för Ian att bada.

Imorgon skall vi till BVC för Ian skall få 3-månaders sprutan. Också väga och mätas så klart :)

Nu skall jag se på Unga mödrar o ge min lillfis lite mat :) Jag har lite smått ont i huvudet tack vare vädret, så känner mig rätt seg.




I morgon blir vår lilla älskling redan 3 månader och Elliot har varit storebror lika länge <3
Mina älskade små killar, mamma och pappa älskar er mest utav allt <3


Denna kvava värme!


Är det någon mer än jag som håller på att smälta bort i denhär värmen? Det är så kvavt med att jag knappt står ut. Kan det inte bara åska och dundra massor så det rensar ur luften riktigt mycket så det går att andas igen?

Jaja, alla dagens sysslor är gjorda nu så vi skall ta det lugnt idag. Jag skulle egentligen ha följt med Freyda till stan, men jag brände mig så himla dant igår att jag inte kan vistas ute i solen. Det är iiiiinte speciellt skönt. Men iaf så fick jag säga att jag inte kunde. Ian är inte så rolig att ha i vagnen just nu heller. Han lider nog lika mycket i värmen som jag skulle jag tro. Han vill sitta i bärselen men den kan jag absolut inte ha på mig idag när jag är så bränd haha. Så det blir en innedag idag, kanske gå upp till barnens farmor och farfar en stund senare. Får se hur det blir.

Igår hade vi det supertrevligt och därav så fick jag min bränna. Det vart många timmar i solen och mycket prat o skratt :) Sen satte vi oss igår kväll och kollade på MTV Movie Adwards, jag och älsklingen. Barnen sov då för natten.

Nej kanske skriva lite adresser på dopinbjudningskorten så man får iväg dom i morgon. Det börjar liksom bli lite brådis! :S


Våra fina vilddjur ;P



Mulliga gulliga Skrållan njuter i värmen :)


Sirie likaså :)

Så här skönt kan man alltså ha om man är katt ;P


Dags att börja blogga igen kanske?


Jag har verkligen inte haft tid eller ork till att blogga, men nu har jag bestämt mig för att komma igång igen.

Veckorna har varit konstiga och det har varit mycket besök på vårdcentraler, sjukhus och gud vet allt. Både Elliot och Ian har varit sjuka. Feber, förkylda, magsjuka och massa annat. Detta har inte varit roligt och inte när man är själv med två sjuka barn och Pelle va på praktiken. Jag har fått veta att jag lever. Men ingen har sagt till mig att det skulle bli lätt heller. Nu vet jag att jag klarar precis allt :D !

Men iaf nu är barnen friska. I helgen så har vi firat Elliot. Både fredag och lördag :) Han fick massa fina saker som han är så stolt över. Speciellt en buss han fick av Jesper och Sandra. Den skall han sova med haha! Fast han älskar alla sina saker. Min stora kille! Nu är han sig själv igen också :) Det är så himla skönt att se den glada killen som får en att skratta så man ligger dubbelvikt. Sen har Ian också börjat skratta och älskar när man busar med honom.

Om några timmar skall vi gå till Sandra och Jesper och fika. Elliot pratar om det hela tiden hihi :) Sen händer det inte så speciellt mycket ikväll. Ganska skönt att bara få vara med familjen.

Dags att klä på lite barn nu och fixa sig själv innan man går :)




Min stora kille!





Grattis Elliot på din 2-årsdag!
Mamma och pappa älskar dig <3


RSS 2.0