Torsdag!

Får skriva ett snabbt inlägg innan man skall iväg till Norrnöping med min älskade son!

Vi skall träffa Linda och hennes son Oliver idag! Vi var även med dom igår och det var så mysigt att ha nån att prata med som förstår en om precis det man pratar om =) Hon är en toppentjej!

Nu skall jag ränna på toa innan vi skall till bussen, men skall skriva mer sen när jag är hemma ikväll =)

Hoppas att allt är bra med er iaf!

PoK

Sooooool och svett.

Jag hatar o svettas men jag älskar solen. Så man måste väl acceptera att man svettas haha! Men det är verkligen jättevarmt och härligt ute nu. Det är sommar nu, tack och lov =)

Elliot ligger och sover hos pappa sin. Skönt att få armarna fria lite grann. Så jag har hinnut göra mig i ordning, gå på toa och sen klä på mig =P Men snart så skall man väcka honom för att han skall få mat innan vi går till BVC. Man måste ju vara mätt o belåten när man skall träffa läkaren.

Jag skall se om jag hinner lägga in lite nya bilder på honom sen. Han börjar bli stor nu min lilla älskling <3 Och större skall han bli =)

Idag är det 13 dagar kvar tills man fyller 21 och tills man åker hem till Gotland i två veckor! Så himla underbart att få komma hem! Gissa om jag längtar mycket? Weeeii då får jag vara med min familj och mina vänner igen hihi. Sen längtar jag självklart att få visa upp min lilla stolthet Elliot =D Åh men älsklingen skall inte vara där i två veckor utan bara några dagar. För sen måste han fixa med jobb och ordna lite saker här hemma. Men men, det kan vara skönt för honom med att få göra det han själv vill hihi =) Fast sakna honom kommer jag göra otroligt mycket ändå, även om man vet att han har det bra.

Nu skall jag ta och ge mat till min lilla prins. Vi skall gå om en timme till BVC. I nästa inlägg så skall jag sätta in lite bilder med, LOVAR! =)

Ha det så bra så länge allihop!

PoK


Tisdag!

Fy tusan vad kass jag är på att blogga nu. Det skall bli skärpning nu! Jag skall börja blogga minst ett inlägg per dag igen. Jag saknar att få skriva av mig ibland.

Men allt är bara bra med oss. Idag skall vi till BVC igen för en viktkontroll. Får se hur mycket han väger nu =) Sist vägde han 4450g och var 54cm lång hihi! Så det här skall bli roligt att se.

Älsklingen är sjuk och både jag och Elliot håller på att bli sjuka vi med. Ont i halsen och förkyld är inte roligt. Men men vi blir nog friska snart!

Ikväll skall jag, Svea och Elliot (kanske svärmor med) gå en lång promenad! Jag och Svea skall köra hårdtråning till nästa sommar! Fy fan Svea vad vi skall bli snygga haha =P

Nu skall jag ta och tvätta och byta blöja på min otroligt söta son! Vi hörs! Nu vet nu att vi lever iaf =)

PoK

Grattis mamma på din 41-årsdag! Älskar dig <3

Jag tål inte dig längre. Jag trodde vi var vänner men det visar sig att det inte går att lita på dig. Det finns vissa saker som jag inte accepterar och det största är skitsnack och att man går bakom ens rygg. Är det nått du vill ha sagt kan du väl säga det till mig direkt istället! Fy fan säger jag!!

Midsommar..

På både gott och ont. Jaja, vill iaf önska en Glad Midsommar från mig ch Elliot =)

Får skriva mer i morgon när jag inte har Elliot. I hopp om att han inte är lika mammig som idag. Men det har iaf varit en bra dag för oss två, men jag är så trött nu att mitt huvud snart exploderar. Så Elliot skall få mat nu och sen skall han få sova. Då skall jag lägga  mig i soffan och se på Twilight. Den snygga Edward får helt enkelt fira den sista midsommar-timmen med mig hihi. Pelle är på fest och firar så jag får helt enkelt underhålla mig själv i två timmar till.. Jaja, jag har iaf haft det kul idag så länge det varade. Önskar bara att man hade nån att prata med här hemma. Fast helt själv är man ju inte iaf. Skönt att jag har min son annars hade jag inte klarat mig.

Nu skall jag sätta mig i soffan och njuta av att ha världens underbaraste son.

PoK

Det här är den sjätte midsommaren utan dig. Jag saknar dig fruktansvärt mycket vid dom här tiderna. För sju år sen så firade vi vår sista midsommar ute i stugan. Jag vet inte vad jag skall skriva.. Du är saknad skall du veta. Jag satt och tänkte på det idag, att det känns som om du fortfarande lever hos oss. Att du snart skall ringa och önska glad midsommar till oss. Att du snart skall få träffa Elliot för första gången. Men du gör ju inte det. Du lever bara i våra hjärtan och med våra minnen. Jag älskar dig och det vet du <3 Glad midsommar morfar!

Torsdag - Premiär för Unga mödrar igen!

Förlåt för att jag inte bloggat något på några dagar. Jag har bara varit så trött att jag lagt min energi på annat just nu. Men nu efter en hel dag i sängen med vila och gos med min son så känner jag mig lite piggare! Just nu ligger lilla Elliot och sover i vår säng. Han har varit helt slut han oxå.

Det har inte hänt ett smack här hos oss förutom att vi tvättade igår och var på BVC i tisdags. Det gick iaf bra på BVC och Elliot har vuxit 2cm på två veckor =) Duktiga mammas kille. Han vägde oxå 4450g nu så han blir ju bara större!

Idag skall vi upp till Pelles föräldrar o äta mat. Plus att jag skall se på Unga mödrar som har börjat igen idag på 5:an kl. 20:00. Det är ju bara något man måste se! Sen händer det väl inte så mycket mer hos oss.

I morgon är det midsommar och då skall vi upp till Pelles förlädrar igen för att fira med dom. Det skall bli mysigt! Sen på kvällen så sa Pelle att vi var bjudna upp till Sveas och Emils gård för att grilla och äta gott med dom o några till. Så så ser nog vår dag ut i morgon. Jag får se om jag hinner blogga nått då..

Livet som mamma är svårare än vad man trodde. Jag trodde jag skulle hinna blogga mer än vad jag gör nu men det gör jag inte, så ni får helt enkelt stå ut med att det blir få inlägg tills jag har fått in vanan och lite mer rutiner här hemma. Elliot är bara som sagt två veckor och då är allt ännu nytt, även om man börjar lära sig förstå sig på Elliot så är det ännu svårt.

Nej nu skall jag kolla runt lite mer på nätet innan det är dags för Elliot o få mat. Vi skall ner till Willys och handla lite oxå sen kom jag på..

PoK



Bara för att jag har ett hett temperament så betyder det inte att jag inte älskar er allihop.
För det gör jag, mer än vad ni någonsin kommer att förstå.
Ni är min familj och jag älskar er ända in till döden <3
Bara så ni vet.
Nu menar jag inte bara Pelle och Elliot utan min och Pelles familj med.
Utan en familj klarar man sig inte, iaf inte jag.

Tisdag.

Vilken morgon jag fick idag då =) Fint väder och så sover mina pojkar ännu. Fast Elliot börjar vakna, men det är snart dags för mat för hans del. Så jag har till och med hunnit gå på toa ifred och fått klä på mig i lugn o ro hihi!

Idag skall vi till bvc för viktkontroll. Vi skall även mäta Elliot. Jag tycker själv att han har blivit större! Jaja, i torsdags vägde han iaf 4220g så han har iaf gått upp lite. Och det är ju hur bra som helst. Nått som oroar mig nu är att han kräks ganska mycket och oftast så är det när han precis ätit. Då pratar vi inte småspyor utan fontänspyor. Nej, jag skall fråga om det på bvc.

Annars händer inget speciellt idag. Skall bara gosa och pussa på min son <3 Och umgås med Pelle hihi!

Nu skall jag ta upp Elliot och mysa lite med honom innan det är dags för mat. Ha en bra dag!

PoK






Vad tjänar det till?

Nu kommer ett sånt här tråkigt inlägg från en trött och ledsen mamma. Jag orkar inte och har inte tid att blogga så mycket nu som ni märker. Jag har ganska mycket annat för mig.. Jag är helt slut och dagarna bara försvinner i ett naffs. Jag vet inte vart all tid tar vägen. Kan det inte sluta gå så fort?? Jag hinner ju inte med ett smack.

Idag har jag en sån dag då jag längtar hem till mamma och min familj. Jag vill så gärna åka hem till Gotland nu och få visa upp min Elliot för alla. Även få lite avkoppling och lugnt runt omkring mig. Dom här dagarna som har varit har jag inte fattat hur jag har orkat med? Jag känner mig som en zombie som bara gör saker. Kanske lite mer som en robot som gör allt åt alla.. Jag hatar att vara till lags jämt. Från och med nu skall jag börja säga nej. Jag måste tänka på mig och Elliot i första hand..

Förlåt för att jag förstörde allt i fredags.. Mitt samvete är så dåligt för det jag gjorde och jag ångrar att jag ens ringde.. Jag skall inte göra så igen och från o med nu så skall du få göra allt du vill. Jag är trött på att folk går bakom min rygg och snackar skit. Jag är trött på att känna mig som Godzilla. Allt jag gör blir bara så fel. Det enda jag har lyckats med är min son.. Elliot är det enda som jag lyckats med. Han är den som är perfekt.. <3

Nu skall jag ta och ge Elliot mat och sen skall jag städa..

PoK


Slapparlördag till max.

Jag, älsklingen och Elliot slappar idag. Eller vi småstädar lite och myser bara här hemma. Det behövs verkligen städas här sen igår. Det ser hemskt ut rent ut sagt. Men men, man får ta en bit i taget. Elliot måste ju oxå ha uppmärksamhet hihi =P

Just nu ligger mina pojkar i sängen och kollar på The City, eller ja, Elliot sover hehe! Jag sitter här och har en liten paus. Snart skall jag ta itu med toaletten och katternas lådor. Måste byta sand o lite. Freyda kommer snart med, då skall vi gå ner till Willys och handla lite.

Nej bäst o sätta fart så man får lite gjort. Hörs nog senare!

PoK

2009-06-12 <3

En dag att minnas hela livet. Det är dagen då älsklingen äntligen tog studenten och den dagen då älsklingen gick ner på knä och friade till mig <3 I'm so happy!!

Nu är jag helt slut. Elliot är oxå jättetrött. Det har varir en lång dag, men det har gått så fort. Jag fattar inte hur mycket tid det kan rinna iväg. Nyss var ju klockan 12 och vi skulle precis göra oss i ordning. Det känns helt sjukt att dagen snart är slut. Älsklingen är hemma just nu men skall kanske gå ut sen på krogen. Men han är lika trött han om inte mer, och sa att han hellre ville fira med familjen. Så gullig han är =) Men jag vill att han skall gå ut. Det här är hans sista dag med klassen så jag skall försöka övertala honom hihi. Vår förlovning kan vi ju fira i morgon istället =)

Nej nu skall jag ge mat åt min extremt hungriga son! Han är inte riktigt nöjd med pappa som tröst. Hoppas ni har haft en fin dag och ha en fortsatt trevlig kväll. Det skall jag iaf ha med mina pojkar <3

PoK

Student och stress.

Så ser min dag ut idag! Det är så mycket som skall göras och så lite tid till att göra alla saker så jag kommer få stressa som en gnu, samtidigt så skall jag ta hand om min son och dessutom se till att äta och dricka. Att vara småbarnsföräldrar är inte alltid en dans på rosor, men jag älskar min son mer än allting annat iaf <3

Så jag hinner verkligen inte blogga nått nu utan det blir väl sen när jag är hemma igen ikväll =)

Hoppas ni får en trevlig dag för det lär jag få iaf =)

PoK

Grattis älskling till studenten idag! Äntligen är skolan slut och jag är så stolt över dig. Både jag och Elliot är stolta och älskar dig mer än allting annat! <3


Fullt upp hela dagen.. nästan iaf.

Idag har jag och Svea fikat med hennes och Pelles storasyster! Elliot var självklart med oss oxå. Han var så snäll och sov hela tiden och en bra stund sen när vi kom hem oxå.

Var oxå på apoteket en sväng för att hämta ut allergimedicin till mig. Jag har fått allergiutslag på hela kroppen! Det är helt
sjuk hur något kan klia så mycket. Min kropp består av mer sårskorpor än hud, nästan iaf hehe! Det kom ju jättelägligt till Pelles student o allt. Jag som skall klä upp mig och va fin i morgon och så ser man ut som en prickikorv =/ Jaja det blir nog bra iaf!

Nu ikväll så har jag och Elliot sovit i 3½ timme! Så jag är inte så jättetrött nu, men jag skall ge honom mat snart och sen blir det sängen för vår del. Vi skall upp tidigt i morgon. Jag skall stryka Pelles skjorta och byxor. Sen har jag massor av ärenden som jag skall göra och sen kommer Svea runt 1 i morgon! Då skall vi göra oss i ordning och jag skall även klä upp Elliot =) Han kommer bli så fin hihi!

Just nu ligger min son på pappas bröst och sover, men jag skall väcka honom snart så han kan äta lite och sen somna om. Då får jag oxå sova länge får man hoppas hihi =)

Det var lite om min dag iaf. I morgon kommer det inte bli så mycket bloggande för min del. Jag kommer ha fullt upp och sen kommer jag antagligen vara hos Pelles föräldrar på kvällen. Är väl hemma igen vid 10 på kvällen. Det är inte så kul att sitta hemma själv en fredagskväll medans alla andra är ute och roar sig =P

Nej nu skall jag fixa lite inför natten. Sen blir det sängen =)

Sov gott och hoppas ni har haft en bra dag =)

PoK

Älsklingarna mina..

Det mest underbaraste jag har är min Pelle och min Elliot. Jag skulle inte klara mig en dag utan att ha dom vid min sida. Jag älskar dom så otroligt mycket att det inte ens går att förklara med ord. Dom är mina största kärlekar i mitt liv. Jag skulle inte vilja missa en sekund av det här.

Den mest otroliga och den bästa känslan jag varit med om var när jag fick upp Elliot på mitt bröst första gången. Mina och Pelles tårar rann av ren lycka. Han är det dyrbaraste i våra liv. Om man trodde att livet var underbart innan han kom så är det inget jämnfört med nu. Min älskade son, vår son. När jag ser på honom nu, kan jag inte bli mer än lycklig och stolt. Att jag och Pelle kunde skapa något så fint tillsammans är helt fantastiskt. Elliot är ett mirakel för oss.

Den första känslan jag fick när jag såg Pelle första gången var, honom vill jag ha! Men då tänkte jag inte så mycket på det. Jag hade en annan och just då var jag så upptagen med att komma i ordning med mitt liv. Sen en dag i januari så frågade han om mitt nummer och sa att vi borde hitta på något nån dag. Jag sa självklart och när vi skildes åt så började vi genast smsa varandra. Två dagar efter det så var vi första gången.Vi kollade på film hemma hos mig och sen åkte vi hem till hans kusin. Efter den kvällen vart jag fast för honom. Jag var så kär och jag ville bara ha honom mer och mer. När vi bestämde att vi var tillsammans så blev mitt liv ljust igen. Jag kunde äntligen se vad som var meningen med livet. Nu när vi skapat något så fint tillsammans som vår älskade son så kan livet inte bli bättre. Jag är den mest lyckligaste människan i hela världen och jag älskar mina pojkar så mycket <3

Pelle, jag vill gifta mig med dig det vet du. Den dagen du kommer fråga mig så vet du redan mitt svar. Jag älskar dig och vill inte leva med någon annan än dig. Du är min själsfrände och min allra allra bästa vän <3 Du och Elliot gör mig hel. Glöm inte bort att jag är så stolta över er! I mina ögon kommer ni alltid vara dom bästa <3


Far och son, dom finaste jag har <3




Fy tusan! Nu är jag helt slut!

Nu är vi hemma från stan. Jag köpte massa fina saker som t ex en klänning, en t-shirt, body och jeans till Elliot, smink och skor mm. Jag orkar inte lägga upp nå bilder på det idag. Jag är såå himla trött och vill bara ta det lugnt ikväll. Usch jag sitter här hemma och gråter som en stucken gris. Pelle är på studentmiddag och sen skall dom ut på krogen i Norrköping. Så det innebär att jag inte får nån avlastning alls ikväll och får ta allt själv. Jag vill inte vara ifrån Elliot men jag vill kunna gå på toa eller få koppla av lite i lugn o ro.

Så ikväll blir det lugna puckar framför tv:n skulle jag tro. Jag skall försöka laga lite mat oxå om jag får för min son =P Han är väldigt mammig just nu och sitter som klistrad på mig.. Jaja, jag får lösa det på nå sätt.

Nu skall jag  ta och pussa på min underbara skatt och sen försöka somna honom.

PoK

Mysmorgon.

Idag så har jag och Elliot lite mysmorgon. Han har precis somnat på mitt bröst och lyssnar på musik från Twilight. Jag skall snart lägga honom i sängen så man får göra sig i ordning. Vi skall in till Norrköping och shoppa idag med faster Svea =D Det skall bli trevligt. Får se om man hittar nått till sig själv som man kan ha på älsklingens student. Elliot skall oxå få nått fint att ha på sig på pappas student hihi!

Nej nu skall jag äta fruksot och sen göra mig i ordning. Får hoppas på att lillskrutten tillåter mig få göra det hehe =P

Vi hörs senare idag när vi är hemma från den stora staden! Då skall ni få se vad man köpt =)

Ha en bra dag!

PoK


Några timmar gammal bara <3

God natt!

Nu skall jag snart ta min son och lägga mig i sängen med honom. Jag är fruktansvärt trött så jag hoppas på mycket sömn i natt *peppar peppar*.

Det har varit en lång dag och just nu är jag för trött för att berätta allt som hänt. Jag har iaf varit hos Pelles föräldrar i stort sett hela dagen och när jag väl kom hem sen vid sju-tiden så fick man koppla av en stund. Sen kom pappa vid nio ungefär och fikade o bjöd på mat *tack* =)

Lilla Elliot ligger och sover i sin pappas famn just nu. Så söta dom är <3

Blir så ledsen när jag fick veta vad älsklingen hade tänkt göra för mig när han tar studenten. Det gör verkligen ont i hjärtat på mig när jag vet att han inte kan genomföra det han planerade =( Jag hoppas det kommer ske snart för jag vill verkligen.. Älskar honom så mycket och jag vet att det är honom jag vill leva med resten av mitt liv. Jag är så lycklig med honom <3 Han och Elliot är hela min värld <3

Nu skall jag och älsklingen kolla på sista avsnittet på Lost i säsong 3! Sen blir det sova som gäller för min del.

Hörs i morgon!

PoK

Musiken, räddaren i nöden.

Elliot älskar musik. Hn blir helt lugn när han hör musik. Speciellt om man nynnar med lite =) Så underbart söt är han. han kanske vill hålla på med musik som mamma och har ärvt den musikaliska sidan från min släkt. Får hoppas hihi =) Jag älskar musik, jag kan inte leva utan den. Så Elliot har väl fått samma ådra!

Det är speciellt en låt från Twilight som han gillar. Det är den i slutet när dom dansar på balen ute i lusthuset =) Åh älskar den själv så det går varm här hemma hos oss på låg volym jämt nästan haha =P

Ville bara upplysa er det =P

PoK

God morgon mitt herrskap.

Natten kanske inte har varit den bästa men jag skall inte klaga för jag har fått mysa med skrutten istället. Just nu ligger båda mina pojkar och sover. Elliot skall snart väckas för att byta en bajsblöja och Pelle är på väg att vakna nu.

Idag ser iaf vädret lite mer lovande ut så man får väl hålla tummarna på att det är något varmt ut oxå. Min käre far kommer hit ikväll med så det blir att plocka i ordning lite här hemma. Allt tar typ dubbelt så lång tid nu när man är småbarnsförälder. Det är tusen saker som skall göras hela tiden haha!

Nej nu skall jag ta upp min son. Han har vaknat. Vi hörs !

PoK

Första badet för min lilla gubbe.

Idag har det varit en jätteskön dag! Jag har fått sova hur mycket som helst så jag skall inte klaga på att jag är trött. Visst är jag trött nu men det är bara för att klockan är snart 23:00. Då får man faktiskt lov att vara trött hehe!

Jag har badat Elliot för första gången ikväll. Han gillade det inte direkt, stackaren. Men han måste ju. Han kanske lär sig gilla det i framtiden? Just nu för stunden ligger han hos pappa i soffan och sover. Men om en timme skall han väckas för att få mat. Jag har kommit på hans rytm nu, nästan iaf. Men oftast så vill han ha mat var tredje timme. Det är lagom för honom. Fast mina bröst gillar inte det direkt, dom blir sprängdfyllda så det är bara att pumpa som en tok.

Jag skall sätta mig hos älsklingen nu och kolla på Lost. Det var längesen han och jag gjorde nått tillsammans nu. Lillskrutten tar ju all vår tid så man får passa på nu när han sover. Hoppas er dag har varit bra! Min har varit helt underbar som alltid. Jag kan inte sluta titta och mysa med min son. Han är mitt allt, precis som hans pappa. Dom två får mitt liv att fungera. Utan dom skulle jag nog inte vara den jag är idag.

God natt och sov gott. Vi hörs i morgon =)

PoK


Lillkillen på BB. Klar för hemfärd <3

Promenix till Willys.

Snart skall jag och Elliot gå till Willys för att handla. Just nu ligger han i pappas knä och sover. Känns lite dumt o väcka honom för att klä på honom men han somnar nog om i vagnen sen iaf =)

Min lilla skrutt och och låg och sov från kl. 9 till halv 12 förut! Helt underbart =)

Nej jag får ta och gå nu. Så vi hinner innan Elliot skall ha mat igen! Skriver mer senare!

PoK






Min lilla groda.

Elliot och jag har varit vakna nu i en timme ungefär! Vi har sovit nästan hela natten med bara två avbrott för mat och blöjbyte! Kors i taket, Får hoppas på att det håller i sig hihi =) Nu ligger han på min mage, mätt och belåten, som en liten groda med sin napp i munnen och sover. Han är bara för söt. Det roliga är att han har en liten pyjamas som är grön så han blir verkligen en groda hihi =)

Älsklingen skall snart skolan och lämna in några uppgifter o lite. Så jag och Elliot blir själva här hemma idag. Vi skall gå till Willys idag för att handla lite, jag och Elliot. Sen skall vi gå till älsklingens skola för att visa upp oss hehe! Faster Svea skall oxa följa med =P

Nu skall jag kolla runt lite på nätet sen är det frukost till mig som gäller, plus lite mer mat till lilla Elliot <3

Hörs senare under dagen =)

PoK


Mammas och pappas sötaste älskling <3


Underbara son.

Viktkontrollen gick jättebra! Elliot hade gått upp till 4030g nu och i fredags vägde han 3885g så min mjölk fungerar iaf =) Han älskar verkligen att åka buss och att ligga i vagnen.

Sen när vi kom hem så åt vi lunch. Elliot somnade nästan på en gång efter att han ätit så jag fick äta jag med. Sen sov han från kl.14 till 17. Så jag fick till och med sova =D Överlycklig!

Nu ikväll så kom Angelica, Pelle och Svea förbi =) Vi åt glass och pratade hihi! Svea är ännu kvar här nu och snart skall vi gå och rösta. Men först så skall vi äta vårrullar! Så nu skall jag lämna bloggen för ikväll. Det kanske blir nått till inlägg beroende på vad min son vill hehe! Annars hörs vi i morgon.

PoK

Älskar min son så otroligt mycket och min Pelle lika så <3


Upp tidigt idag igen.

Eller vad kan man vänta sig från en mamma som precis fått bebis. Elliot är halvt vaken här på mitt bröst nu och har precis fått mat och ny blöja. Mina bröst var något sprängfyllda är jag vaknade i morse och det kändes riktigt obehagligt. Men nu eftre att Elliot har fått ätit lite. Så nu skall jag själv försöka få i mig lite frukost och sen göra mig lite i ordning. Nu skall jag väcka min något förvirrade pojkvän sen blir det stressigt. Så jag skriver sen när vi är hemma igen från Norrköping.

PoK från mig o Elliot <3


God natt för ikväll.

Herregud vad tiden går fort när man är småbarnsförälder helt plötsligt! Vi skall upp tifigt i morgon för vi skall på viktkontroll på BB klockan 11. Så håll tummarna på att vi får någon sömn i natt hehe =P

Nu skall jag och min gnällspik till son lägga oss i sängen för att försöka sova. Hoppas han somnar till tutten för jag är såå himla trött. Han är jättebesvärlig på natten tyvärr, men det blir nog bättre med ju äldre han blir. Han är ju ändå världens sötaste även om han inte låter mamma få sova hihi =)

Sov så gott nu och dröm sött! Jag själv lär slockna på några sekunder haha!

PoK


Kroppen tog stryk.

Vi har varit hemma en bra stund sen vår premiärtur i dag till affären. Jisses det är helt underbart att kunna röra på sig igen. Men självklart så kanske man tog i lite för mycket så nu gör det jätteont i mina stygn =( Jaja, det går över med ett par alvedon! Det var iaf riktigt skönt att vara ute och gå. Elliot sov nästa hela tiden i vagnen men vaknade när vi nästan var hemma. Väl hemma så blev han arg och ville ha mat. Så jag ammade honom på båda brösten och sen slocknade han. Och gissa vad? Han sover ännu!! Så jag har till och med fått sova 1½ timme nu =)

Så mina två älsklingar sover som stockar båda två. Måste ju säga att Elliot är väldigt likt sin pappa när det gäller o sova =P Så söta är dom! Dock så skall jag väcka min stora älskling så vi kan äta mat snart. Börjar bli lite hungrig.

Nej jag skall mysa med min son nu! Min alldeles egna underbara son <3 Oj nu vaknade han oxå!

Skriver mer sen om jag hinner!

PoK


Vår älskade Elliot <3 Gud vad jag älskar honom och Pelle! <3

Premiärtur.

Nu skall vi gå en tur med vagnen till affären för att handla lite mer blöjor till Elliot och sen fylla på busskortet så vi kommer in till BB i morgon. Vi skall på viktkontroll då.

Nej nu skall vi gå. Elliot ligger i vagnen och är påklädd och vill inte att han skall bli så varm. Skriver mer senare!

PoK

Nu är vi hemma.

Just nu sitter jag med en något missnöjd Elliot i min famn. Jag har försökt få han att somna i sin säng men det är inte så lätt =P Vi har sovit ganska bra i natt iaf och det var underbart att få lägga sig i sin egna säng.

Elliot är världens finaste bebis och jag kan inte vara mer lycklig än vad jag är nu! Jag hra fått en underbar son som är frisk och mår hur bra som helst <3 Pelle är världems bästa pappa till Elliot och när jag ser dom två tillsammans blir hela jag varm av lycka och vill bara brista ut i lyckotårar, för jag har min egna lilla perfekta familj nu <3 Det är svårt att förklara hur det känns. Jag har ännu liute svårt att förstå att jag är mamma nu till världens finaste Elliot.

Nu sover lillfisen på igen. Skönt, då kan jag få äta lite frukost om min lilla herre tillåter mig det hehe =)

Just nu är jag för upptagen med att lära känna och mysa med min son, men förlossningberättelse kommer inom sin tid =) Men jag kan iaf säga att allt gick bra fast mitt förlossningsarbete var jobbigt och att jag hade fruktansvärt ont så var det värt all smärta. Det ögonblicket när jag såg Elliot för första gången, det går inte att förklara. Det var kärlek vid första ögonkastet <3 Jag och Pelle grät och Svea med. Fast vem kan int låta bli att gråta när man ser ett barn komma till världen, inte minst sin son? Det här var det bästa och hemskaste jag någonsin gjort, men jag skulle göra allt för att vrida tillbaka klockan till det ögonblicket då jag fick upp honom på min mage alldeles varm, blöt och klibbig. Han luktade/luktar riktigt gott <3

Nu skall jag ägna mig lite tid åt Elliot och åt mig själv med. Jag skall se om jag kan få sov en liten stund till innan jag försöker ge mig på frukost =P

PoK

Tack för alla jättefina kommentarer! Jag svarar på dom när jag hinner hihi =)





Var bara tvungen att lägga in två bilder på vår älskade son <3





Idag kommer Fanny och Elliot hem!


(Elliot som nyfödd)
Hejsan, Svea som skriver här igen.
Tänkte bara meddela att Fanny och Elliot får komma hem idag så idag eller imorgon lär hon vara åter här på bloggen igen :) Dem båda mår jätte bra och Fanny tycker det ska bli jätte skönt att få komma hem igen. Vi hämtar henne runt fem-halv sex idag :)

Puss&Kram / Svea

Idag kom Elliot till världen.


Tredje gången gillt fick det bli för Fanny imorse. Igår kväll fick vi åka in för värkarna hade börjat bli mycket tätare, men så fick hon en sömntablett att ta och sedan åkte vi hem till dem igen. Vid cirka tre-fyra imorse gick vattnet och då var det bara att åka in till förlossningen igen och denna gång fick hon stanna. Hon får skriva sin egen berättelse men jag kan berätta för er att Elliot kom till världen idag klockan 15.35 och vägde 4147 kg och var 52 cm (Fanny, du får rätta mig om jag har fel). Allting är bra med dem båda och de ligger för tillfället kvar på BB och får förhoppningsvis komma hem imorgon!

Jag kan även slänga in att jag är grymt stolt över Fanny. Hon har varit hur duktig som helst idag trots sina värkar och i mina ögon är det som om hon inte varit något annat än mamma i sitt liv :)

// Svea

Nu är det en bebis på g iaf.

Är hemma igen efter att ha kollat efter hur mycket öppen jag är o så. Var öppen 1cm så det är inte så mycket. Men slemproppen har gått och mina värkar blir bara kraftigare för var timme som går. Just nu så sitter jag upp och det är ljuvligt för mig. Värkar gör mindre ont då. Men iaf så blir det nog en bebis imorgon =D Så vi åker nog in sen sent ikväll eller i natt igen. Den här gången så skall jag stanna kvar haha!

Nu skall jag fixa Sveas naglar för att få lite annat att tänka på. Men som sagt så håller antingen jag eller Svea bloggen uppdaterad sen. Ha det så bra!

PoK

Tack för alla snälla och fina kommentarer! <3

Svea som skriver

Hejsan. Just nu sitter vi i bilen påväg in till förlossningen eftersom Fannys verkar kommer med 4-5 minuters mellanrum. Hon är verkligen jätte duktig och det kommer ganska säkert bli en bebis idag :) tänkte bara meddela det så ni vet det. Skriver senare åt henne :) puss och Kram / Svea

Känns lite bättre.

Jag har ännu ont men en riktigt varm dusch gjorde susen kan kan lova! Nu skall jag lägga mig och försöka sova en stund om jag kan. Måste få en timmes sömn iaf.. Skall ringa Svea sen när jag vaknat igen och älskling håller koll på mig så länge. Jag hoppas verkligen att det inte är nått falskt alarm nu. Nu kommer en värk till iaf! Fy fan helevetes skit vad ont det här gör!! Nej sängen var det. Håll tummarna för min skull att jag får sova lite. Annars kommer jag aldrig orka förlossningen sen, eller jag har ju inget val, men ni förstår vad jag menar.

Hörs senare!

PoK

Nu är det fan inte falskt alarm!

Jag har försökt sova nu i två timmar och har verkligen skit ont. Det här är inget mot det jag har känt tidigare. Det känns som om kroppen skall gå av och jag själv försvinner med varje värk. Jag har svårt att slappna av och skakar som en gnu. Försöker väcka älskligen just nu, men det är ganska svårt. Han är väldigt svårväckt om han precis somnat =/ Så jag skall väcka honom nu och sen så skall jag ta en varm dusch. Det kan få en att slappna av. Enligt min klocka så är det ungefär 5-6 minuter mellan värkarna.. Fan nu kommer en..!

Jag har inte tid mera. Men Svea eller Pelle uppdaterar senare eller så gör jag det sen om vi skall åka in. Håll tummarna på att det blir en bebis snart!!

PoK

Orken finns inte idag.

Nu är jag helt slut efter en lång dag. Orkar inte berätta allt nu utan jag får ta det i morgon istället. Nu skall jag spela The Sims 3 och umgås lite med älskling. Ni får sova gott!

PoK

P.S. Skriver om det händer nått nytt om bebis, det vet ni =)

V.41 ( 40 + 0 ) <3

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2009-06-01

Barnet blev till omkring: 2008-09-08

Du är i vecka: 41

Du är i månad: 9

Antal graviditetsveckor och dagar: 40 veckor 0 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 0


Lillen:

Väntar bara på rätt tillfälle och kan dröja till både vecka 42 och 43...


Jag:

Det är inte ovanligt att gå över tiden. Plus/minus 14 dagar kring beräknad nedkomst är helt normalt. Förstföderskan går vanligtvis lite längre över tiden än omföderskan. Faktum är att bara tio procent föder på utsatt datum. Det är en klen tröst då dessa dagar allmänt anses vara lika långa som hela graviditeten. Det är tungt och det är långsamt. Men snart, snart är det över.


Det blev ingen maj-bebis.

Nu sitter jag här, på bf-dagen utan bebis och det har precis blivit juni. Jag som trodde att vi skulle få en maj-bebis, men icke säg. H*n är för blyg för att titta ut ännu. Det lutar väl åt att man skall gå över tiden, vilket jag inte trodde från början. Jaja, det är inte så mycket att göra åt. Det här känns som dom längsta dagarna i mitt liv.. Jag vill ju oxå kunna mysa och pussa på min bebis som alla andra får. Nej, jag får ju göra det till slut! Vi får hoppas på att det bebis den här veckan iaf, så man inte missar älsklingens student. Vill kunna stå där med vårat barn när han springer ut. Som en symbol för att han springer ut mot vuxenvärlden till sin familj som nybliven pappa och har ett helt liv framför sig med sin familj. Jag önskar så väl att det blir så. Men jag kan inte styra något och bebis får ta den tid på sig som den vill. Bara h*n är frisk och mår bra så är jag den lyckligaste mamman i världen. Vilken tur att jag har älsklingen som stöttar en i det här och hjälper en o se positivt när det känns som att allt kommer vara så här för alltid <3

Idag skall jag vara hemma och bara ta det lugnt. Det blir vila i sängen med mackor och thé nu till frukost så fort älsklingen har gått till skolan. Som sällskap så blir det Twilight! Jag skall försöka se dom här dagarna som vi väntar på att Lillen skall komma ut, som en förberedelse till förlossningen. Då jag skall vila mycket och inte ha något mer än nödvändigt, inplanerat.

Vill oxå säga att nu när jag kommer gå över tiden så vill jag inte höra nått tjat eller frågor om bebisen har kommit ännu. Jag säger till här på bloggen när vi åker in. Och Pelle eller Svea uppdaterar sen när Lillen väl är född. Jag kommer bara bli mer ledsen och frustrerad om jag får höra tjat.. Vill inte låta elak men jag vet hur jag kommer bli och jag vill verkligen inte vara ledsen och så nu dom här dagarna som jag kommer få gå över. Hoppas ni förstår..

Nu skall jag lägga mig i sängen med älsk och försöka få upp honom. Antar att jag kommer somna om sen när han väl vaknat men men, det får jag göra av honom så =) Jag har världens bästa pojkvän i mina ögon! Han är den som ser till att jag blir på gott humör när jag är ledsen och det är han som muntrar upp en om man får motgångar. Jag älskar honom för det!

Vi hörs senare under dagen!

PoK

RSS 2.0