Tisdag!

Fy tusan vad kass jag är på att blogga nu. Det skall bli skärpning nu! Jag skall börja blogga minst ett inlägg per dag igen. Jag saknar att få skriva av mig ibland.

Men allt är bara bra med oss. Idag skall vi till BVC igen för en viktkontroll. Får se hur mycket han väger nu =) Sist vägde han 4450g och var 54cm lång hihi! Så det här skall bli roligt att se.

Älsklingen är sjuk och både jag och Elliot håller på att bli sjuka vi med. Ont i halsen och förkyld är inte roligt. Men men vi blir nog friska snart!

Ikväll skall jag, Svea och Elliot (kanske svärmor med) gå en lång promenad! Jag och Svea skall köra hårdtråning till nästa sommar! Fy fan Svea vad vi skall bli snygga haha =P

Nu skall jag ta och tvätta och byta blöja på min otroligt söta son! Vi hörs! Nu vet nu att vi lever iaf =)

PoK

Grattis mamma på din 41-årsdag! Älskar dig <3

Jag tål inte dig längre. Jag trodde vi var vänner men det visar sig att det inte går att lita på dig. Det finns vissa saker som jag inte accepterar och det största är skitsnack och att man går bakom ens rygg. Är det nått du vill ha sagt kan du väl säga det till mig direkt istället! Fy fan säger jag!!

Kommentarer
Postat av: Lina

vem är du arg på? Kramisar

2009-06-23 @ 13:50:51
URL: http://graviid.blogg.se/
Postat av: . Pjumas . ♥

Hatar såna som inte kan säga rakt åt en vad man tycker utan måste gå bakom ryggen så att man ändå till sist hör det på nått sätt! Det är så omoget enligt mig!

Hoppas allt är bra med din lilla familj? :)

Kramar ♥

2009-06-24 @ 12:30:56
URL: http://pjumas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0