Ett snabbt inlägg.

Är jättetrött nu efter kvällens grillning. Så det här blir som sagt ett snabbt inlägg. Mest för att säga att jag har haft det jättetrevligt idag. Den här kvällen kunde inte bli bättre. Med massa god mat, underbart sällskap och få fira min första valborg med älsklingen. Förra året var ju Pelle i England när det var Valborg.

Nu skall jag och älsklingen lägga oss i sängen och kolla på Hell's Kitchen. Jag lär väl somna ganska fort men men, lite mysigt får man väl ha det.
Så ni får sova gott och ha en fortsatt trevlig valborg!
Hörs i morgon =)

PoK

Snart klar.

Jag har precis hittat det jag skall ha på mig ikväll. Det blir en mammakjol med vita leggings under, samt en lila/blå blus med lite tryck på. Tror det blir bra iaf. Själv känner jag mig nöjd men jag känner mig dock inte snygg. Fast vem gör det när man är rund som en elefant och vaggar som en gorilla haha? Nej man skall va nöjd med sig själv. Nu har jag bara sminkningen kvar och håret. Det blir nog väldigt enkel frisyr och en enkel sminkning.

Tror vi skall åka om en timme ungefär, så jag får väl lägga på ett kol. Skall ännu fixa med maten som vi skall ha med oss och packa ner det o lite. Så det är nog bäst att man sätter igång innan Pelle skall in i badrummet och vimsa runt hehe =)

Vi hörs ikväll när vi har kommit hem igen. Skall försöka ta lite bilder med min kassa mobil tihi!

PoK

Vårrullar, sitter inte det fint?

Nu var lunchen lagad och uppäten. Riktigt gott om jag skall vara ärlig, men man vårgar inte äta för mycket så man blir för mätt till ikväll när vi skall grilla =P Men det var gott iaf!

Snart så skall jag ta mig an problemet med kläderna. Jag har verkligen ingen aning om jag skall ha på mig. Får klädångest och det är ju iiiinte bra. Men men, det löser nog sig. Nått kan jag nog hitta i garderoben som inte är för litet just nu *fniss*.

Freyda kommer ner hit snart så jag skall väl ta och sätta igång med dammsugningen och sen försöka göra mig i ordning =P

Ha det så bra så länge!

PoK

Jag kommer till räddning!

För en stund sen var jag hemma hos Svea och skulle rädda henne för en humla. Stackaren är livrädd för humlor och getingar. Så jag fick vagga hem till henne och rädda både henne och humlan hehe =P
Jag lyckades få ut humlan iaf och både humlan o Svea var nog glada efter det. Sen satt vi och pratade en stund innan jag gick hem igen.
Och snart skall jag nog ta och äta lite lunch men jag undrar vad jag skall göra. Funderar på vårrullar men det tar sån tid och jag känner mig rätt lat idag. Måste ju pyssla lite här hemma och så skall jag ju göra mig i ordning till ikväll med. Klädproblemet kommer vara det värsta. För jag har ingen aning om vad man kan ha på sig. Men det löser sig nog.
Pelle är i skolan nu oxå så jag är helt själv hemma. Ganska skönt men jag saknar honom iaf. Som ag skrev i inlägget innan så får jag ju för mig att han skall dö varje gång han går utanför dörren haha!

Nej jag skall nog ta o fixa nått att äta iaf. Magen och Lillen vill ha mat =)

PoK

Jag vill ha min bebis NU!

Jag orkar inte vänta längre! Jag känner mig otålig och vill bara se vem jag har i min mage. Vårt lilla mirakel som vi skall uppfostra och vara föräldrar till. Nu har seriöst alla som jag känner till fått barn och självklart skall jag alltid vara sist. Jag tror det var så i skolan med, jag var alltid sist med allt, nästan iaf. Tusan oxå! 
Fast iofs så behöver Lillen den här sista tiden för att få mer hull och växa till sig lite. Vårat älskade lilla barn..
Jag har jättesvårt att föreställa mig att vi snart är föräldrar. Att jag skall få en liten bebis, ett barn. Jag längtar verkligen som en tok. Jag tror nog bara att dom som varit i min situation vet hur jag känner det just nu.
Men jag är både rädd och förväntansfull. Jag har så mycket tankar. Sånt som jag har svårt att prata om. Jag är livrädd att det skall hända mig eller bebis något. Sen har jag fått för mig att varje gång Pelle går hemifrån så kommer han att dö eller lämna mig. Visst är jag galen?
Jag fattar inte var jag får alla dumma tankar ifrån. Dumma lilla mig!

Nej, vi kommer få våran lilla Lillen snart. Jag vet det. H*n kommer vara frisk och må bra. Lika så jag och Pelle. Fast om jag skall vara ärlig så är jag grymt glad att jag har det stödet jag har. Utan Pelle, hans familj, min familj och mina vänner skulle jag nog va rätt illa ute. Jag är det lyckligaste människan på jorden. Jag har allt, kanske inte ett rikt liv med mycket pengar, men jag är rik på annat. Jag älskar mitt liv! Men framför allt älskar jag Pelle och Lillen <3

PoK




Frukost sen sova igen.

Jag har precis ätit frukost med älsklingen. Han skall ju till skolan så jag vill umgås med honom innan han går. Lite mysigt att äta frukost tillsammans på morgonen, speciellt när det är tidigt och valborg hihi.

Idag så skall jag bara ta det lugnt hemma på förmiddagen och eftermiddagen innan älsklingen är hemma. Blir väl o ta ett varv med dammsugaren, diska och göra rent kattlådorna. Sen ikväll skall vi hem till Pelles föräldrar och grilla. Svea och eventuellt Josse och Patrik kanske oxå skall vara med =) Sen om jag och älsklingen hinner så skall vi försöka se någon eld. Men vi får se vad vi orkar och hinner med =)

Nu när Pelle gått till skolan så skall jag lägga mig och sova någon timme till. Är så himla trött, så det skall bli underbart att få sängen för sig själv lite så man kan breda ut sig rejält hihi =P

Hörs senare! Nu kallar sängen på mig *fniss*.

PoK

Grey's Anatomy =)

Håller på och kollar på den serien nu =) Den är ju bara för bra! Fast inte lika bra som One Tree Hill men men.

Somna förut och jag kan lova att det var skönt! Gud jag bara längtar tills jag skall sova igen hihi. I natt skall jag ha extratäcke i sängen som jag kan ha som stöd runt omkring mig. Tror att det kanske kan hjälpa lite.

Jag och älskling skall bara mysa nu och lägga oss tidigt så vi båda orkar upp i morgon =) Så det här är det sista inlägget för idag.

Jag älskar Pelle och vårat barn så otroligt mycket. Dom är min syre som gör att jag kan leva varje dag och orka gå upp på morgonen. Dom är mitt liv! Och det kommer alltid vara vi två, jag och Pelle <3 Tillsammans så skall vi få världens underbaraste barn.

PoK

     
Sirie <3  
     
Mage v.36 <3                 
               
Underbara vår <3         
     
Josse provar babysittern på Babyproffsen *fniss*.

En bra dag men är så trött nu.

Nu är man hemma igen och hela dagen har varit hur bra som helst. Fast man är bra trött nu kan jag lova.

Handlade lite på City Gross och så var vi på Babyproffsen. Och vad jag fyndade där. Skulle ju köpa en amnings-bh, tittade först på några stycken som kostade lite över 300 kr och sen hittade jag rean! Jag köpte en jätteskön bh för 149 kr bara! Underbart och mer pengar sparade nu. Sen fick jag såklart baby-boxen oxå.

Orkar inte skriva så mycket just nu. Det kommer en jätterolig bild sen på Josse när hon provsitter en babysitter som var förstorad så att vuxna kunde prova den =P Hihi det såg en aningens roligt ut kan jag lova!!

Skriver mer sen, för nu är det dags för mig att vila en stund!

PoK


Här går det sakta.

Jag har nyss klätt på mig och det är typ en timme sen jag skrev. Fy vad seg jag är just nu. Har jätteont i bröstkorgen och mellan skulderbladen =/ Det går knappt att förklara hur det känns men det påverkar min andning oxå =( Men dte går över, jag brukar ha det så här och har haft det i några år. Det värsta är ju att man är yr oxå! Så himla typsikt att det skall bli så här just idag. Jag har ju sett fram emot den här dagen jättemycket. Men det skall inte hindra mig från att roligt idag!

Nu skall jag ta och sminka mig, borsta tänderna och sen fixa håret. Vileket går fort så jag behöver inte stressa. Svea kommer hit ungefär vid halv 10 så =)


Jag och älskling i måndags <3


PoK

Frukost, det bästa målet på dagen.

Japp det kan jag absolut hålla med om. Det finns verkligen inget godare än att äta bort hungern och få njuta av att bli mätt hehe. Riktigt mumsigt om jag får säga det själv. Idag till frukost blev det två mackor med korv på, en tallrik hallonkräm och ett glas o'boy. Älskar verkligen hallonkräm! Den är ju så förbenat god!

Jag har varit vaken en timme nu ungefär. Vet att jag skulle gå upp vid halv 8 egentligen, men vaknar jag vid 7 så är jag inte den som somnar om en halvtimme för att sen gå upp. Då blir man ju så seg.

Älsklingen ligger ännu och sover, men jag skall väcka honom om en timme. Han pratade om att han skulle spela till hans killkompis Fredrik kommer hit vid 12. Så han får lite egentid och kan göra vad han vill. Jag skall ju inte vara hemma på ett bra tag så det passar ju perfekt =) Det är det här jag menar, när man kompromissar och är överens om saker o ting så går det ju så mycket bättre. Alla har ju rätt till egentid och vi som alltid ses behöver sakna varandra lite.

Oj oj, nu bråkar katterna =P Sirie har intagit Skrållans plats på kartongen, vilket vår lilla surpuppa till katt inte gillar. Skrållans platser är heliga och är bara till för henne tycker hon. Samma sak gäller med Pelle. Hon älskar honom jättemycket och kelar hon med honom och Sirie kommer då blir hon fullständigt galen och börjar fräsa och hålla på. Haha den katten är lite knäpp =)

Nej jag skall väl ta och klä på mig lite. Jag hoppas att det är varmt ute idag så jag kan ha leggings och min mammaklänning på mig. Det är bekvämt och skönt när man skall vara ute och gå samt vara inne i Norrköping och shoppa och handla lite med tjejorna! =D

Måste bara tillägga en sak. Och det är att Svea är en underbar männsika! Jag kan verkligen inte tänka mig en bättre gudmor/faster till Lillen. Dessutom så kan jag berätta allt för henne! Är så otroligt glad att jag har henne här och är evigt tacksam för all hjälp och stöd vi får från henne. Hon är guld värd <3

PoK

Inte nu igen..

Jag förstår inte vad som är fel med min sömn. Jag har i princip vridit och vänt på mig i sängen i över en timme nu men kan inte somna om. Jag var dessutom hungrig, så jag gick upp för att kissa, ta en banan och ett glas mjölk. Känns så tråkigt för man vet ju att man behöver sömnen. För jag vill inte vara trött och seg idag av alla dagar. Jaja, jag får se helt enkelt om man kan somna om om en stund igen. Det är minnsan inte roligt det här inte, men vad skall man göra?

Pelle ligger och sover som en stock i vår säng. Åh det låter ju så härligt när han sover ( förutom när han gnisslar tänder ). Undra om man skall försöka lägga sig igen vid honom och sen be honom hålla om mig? Då kanske man somnar? Jisses jag börjar ju låta desperat =/

Lillen är otroligt lugn i magen h*n oxå. Så jag antar att jag har 4 sömntutor här runt omkring mig. Snälla kan inte någon komma och nocka mig så jag somnar?

Nej, skall kolla några bloggar till. Inte för att jag tror att det är någon som har skrivit nått nytt sen jag kollade innan jag la mig förut, men man kan alltid kolla.

Hörs om nån timme igen! Skall upp vid halv 8, om jag nu lyckas somna hihi =P

PoK

Good Night, It's sleepytime!

Så nu är man ren igen och är redo för att lägga mig i sängen. Kollar på en jättebra film som heter "Pojkarna i mitt liv". Den visas på 1:an just nu. Hihi fast en sån mamma kommer jag absolut inte bli!

Nu skall man ta och krypa ner i sängen med älsklingen och kolla klart på filmen. Sen är det sova som gäller så man är pigg till i morgon när man skall ut och gå en härligt morgonpromenad =)

Sov gott!

PoK

Ser ni, ser ni ?

Jag har äntligen fått min blogg fixad =D
Av underbara Svea <3

Vi har varit och storhandlat nu ikväll. Det gick faktsikt bra och vi fick hem det mesta från Willys. I morgon skall jag, Svea och Josse in till Norrköping! Då skall vi handla lite mera fast inte mycket och så skall vi förbi Babyproffsen och köpa en amnings-bh till mig och babyboxen som man får gratis där =)
Det kommer nog bli en toppen dag om jag skall vara ärlig. Just det ja, glömde bort och säga att i morgon bitti så skall jag och Svea ut och gå!
Hon skall på arbetsintervju och då pssar jag på att följa med, så får man sig en runda med motion oxå. Även om jag har ont så måste jag röra på mig lite så att blodcirkulationen hålls igång.

Jag skall alldeles staxt lägga mig i badet eller om jag duschar, får se. Skall iaf raka mina ben så gott det går och sen bolir det o fixa naglarna och lite sånt småpyssel!

Jag har även packat BB-väskan nu. Så det enda som skall ner sen är sånt som jag använder just nu. Som tandborste t ex, ja ni förstår.

Nej nu skall jag ta och pyssla om mig lite!
Vad tycker ni om min blogg nu?
Visst är den bra?





Myskatterna =)

PoK

Städning pågår för fullt.

Jepp kom inte igång förrens en stund sen.
Var lite seg och så blev jag så sugen på att se OTH hihi =P

Men nu är man iaf igång eller det har jag varit ett tag, men det tar sin lilla tid för mig att bli klar.
Det går inte så fort men det händer iaf lite grejer hehe!
Har bara hela toaletten kvar och så dammsugning plus katternas lådor.
Sen är man äntligen klar!
Så skönt hihi!

Älsklingen kom hem för en timme sen kanske, så han hjälper mig att städa =D
Visst är han underbar?
Han tar vår monsterdisk och fixar ute i köket!

Nyss kom det hit två stycken fastighetsskötere för att kolla på vår ugn!
Den är helt skum och jag kanske inte berättade det, men i lördags så skulle jag och älsklingen göra kyckling i ugnen.
Ni vet sån där som man bara stället in i en kartong så är det klart på en timme?
Haha efter 5 min så började den kartongen brinna!
Riktigt läskigt faktiskt!
Och ja, jag hade rätt gradantal och rätt inställning på ugnen.
Men nu skall vi iaf få en ny =)
Den kommer om nån vecka sa dom för det tar ju lite tid, tanke på att dom måste beställa en helt ny =D
UNDERBART!

Nej fortsätta städa så man blir klar nån gång.
Och idag SKALL jag packa BB-väskan haha!

PoK


Ojdå, tiden går visst fort!

Helt sjukt vad klockan kan bli mycket, fast man bara är hemma och inte gör ett skit.
Jag vaknade för en stund sen och jisses vad skönt det är att sova.
Dock så var jag vaken vid halv 8 med älsklingen.
Men sen när han gick kollade jag en stund på Barnmorskorna.
Sen gick jag och la mig igen, för jag är så trött på dagarna nu..

Igår så var vi ju på förlossningen!
Åh vad jag längtar men det är svårt o tänka sig att vi skall dit om några veckor då det verkliggen gäller.
Lite overkligt att man snart är framme i "mål".
Men det kändes tryckt att få se allt så man har lite koll på saker och ting.

Idag eller snart, skall jag väl dra igång med städningen.
Det ser rent ut sagt för djävligt hemma hos oss och jag får panik.
Det får bara inte lov att se ut så här!
Sen skall jag kolla på nya One Tree Hill- avsnittet =D
Me love!

Lillen verkar må bra inne i magen och just nu är det lugnt =)
Skönt att få vila lite haha!

Nej nu skall jag klä på mig lite!
Måste börja nån gång så man blir färdig!

PoK

Barnmorskan.

Nu har jag varit där och allt såg jättebra ut.
Även hon tror att det kanske är en liten tjej som ligger i min mage =P
Men det återstår och se hihi!

SF-måttet låg på 33 den här gången och Lillen är fixerad som tidigare.
Hjärtjudet låg på 148 slag/min och ligger i högerläge.
Hihi det var en bm-student med idag som skulle känna Lillens fot, men Lillen är nog lite kittlig under sina fötter, för h*n ryckte undan sin fot så fort hon skulle känna.
Men när jag la handen på sidan av magen så kom foten tillbaka igen hihi =)
Lillen kanske är en liten blyg bebis?

Jag skall även få gå på Ryggskola den 7:e maj tack vare att jag har så ont nu.
Jag skall få lära mig att använda ryggen rätt så att jag kan leva att så normalt liv som det bara går.

Åh nu är det nästan 3½ timme kvar tills vi skall in till Norrköping och kolla runt på förlossningen!
Jag längtar som bara den!

Nej jag måste ta nått och äta nu igen.
Lillen har dessutom hicka och börjar bli irriterad tror jag.

Magbilden kommer idag, jag lovar! =)

PoK

V.36 <3

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2009-06-01

Barnet blev till omkring: 2008-09-08

Du är i vecka: 36

Du är i månad: 8

Antal graviditetsveckor och dagar: 35 veckor 0 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 35


Lillen:

Ungefär 45 cm och mellan 2.5-2.7 kg. Barnets sugmuskler har blivit starkare och det har blivit rundare i hela ansiktet. Hjärnans slutliga mognad inträffar vid denna tid och en färdig individ gör sig redo att födas. Nu är det bara slutspurten, den sista månaden, kvar men redan nu går det bra att födas till ett liv utanför livmodern. Barnet har trängt ner djupare i bäckenet, magen har sjunkit och plötsligt blir det lättare att andas. Barnet lägger på sig ytterligare ett kilo under den sista månaden.


Jag:

Belastningen på rygg och bäcken ökar, det är påfrestande för ledband och muskler. Vid den här tiden är det vanligt att man kan känna sig både lite nedstämd och irriterad. Det är påfrestande att vara stor och tung och allt går långsammare än det brukar göra. Du blir andfådd för minsta lilla och svettas mer än vanligt. Om du känner dig rastlös och orolig så är det helt normalt. Många kvinnor sover oroligare, har mer halsbränna och springer och kissar stup i kvarten, även nattetid. Du börjar längta efter att föda, att få se ditt barn på riktigt och att snart få din egen kropp tillbaka igen. Antagligen fantiserar ni mycket kring barnet som snart skall födas och ni tänker kanske också på det stora ansvar som väntar er.



Måndagmorgon.

Efter en underbar natt med god sömn så mår jag mycket bättre idag!
Kan oxå bero på att man skall till BM idag och så är ju föräldragruppen idag med =)
Åh, idag skall vi till förlossningen på "studiebesök" för att se hur det ser ut och hur det går till där inne.
Jag skall även fråga om det går att ha två anhöriga med när det är dags för oss att föda.
För jag vill verkligen att Svea skall få vara med.
Hon är ju trots allt faster/gudmor till Lillen och även en väldigt underbar vän.

Jag och älsklingen har precis ätit frukost.
Det är så mysigt när vi gör det ihop.
På nått sätt så får det en att känna sig äldre.
Vi sitter där och småpratar, lyssnar på radion och läser tidningen hehe =)
Men det är ju mysigt och man är ju trots allt inte så jätteung längre, fast ung är man och kommer nog alltid vara hehe!

Går in i v.36 idag =)
Fakta kommer i inlägget efter som vanligt.
Och en magbild får ni sen efter att jag varit hos bm.

Jag skall snart göra mig i ordning.
Hoppas att det är skönt väder ute?
Ser så ut iaf =)

PoK

Söndag.

Idag har vi inte gjort ett smack!
Orkade helt enkelt inte städa eller något.
Jag har alldeles för ont och är för himla trött idag.
Jag får passa på och göra det i morgon när älskling är i skolan.

Lillen är tokvild i magen och bufflar runt där inne.
Stackarn har inte tillräckligt med plats längre för att röra sig.
Men det är en sån underbar känsla att känna sitt barn leva där inne.
Fast jag är frustrerad på samma gång för jag vill ju kunna pussa och klappa på min bebis.
Lite svårt när h*n ligger i magen =(
Men det är ju inte så lång tid kvar och GUD vad jag/vi längtar!
Blir så avundsjuk på alla som har fått sina bebisar redan!
Jag vill ju oxå ha min bebis nu.
Blir nästan gråtfärdig när jag tänker på alla som får gosa och älska sina barn.
Tusan att man alltid skall vara sist med allt hehe.

Ikväll skall jag och älsklingen mysa bara.
Kolla på nån bra film och bara va.
Har längtat efter det så länge.
Min underbara älskling <3

Honom skulle jag inte byta ut mot någon annan.
Han är mannen i mitt liv och inte ens med ord, kan jag förklara hur mycket jag älskar honom och bryr mig om honom.

Måste gå och pussa lite på älskling nu.
Hörs i morgon!

PoK


Oj oj oj.

Katterna ligger helt däckade och tycker att dom har varit snälla mot mig i morse.
Haha men det är snarare tvärtom.
Skrållan skulle upp och gå bland disken och se om hon hittade nått gott att äta och rev ner massor med saker.
Hon gjorde det 3 ggr på en timme och självklart vaknar man, går upp och säger till och sen lägger dig igen.
Men det händer ändå bara samma sak igen.
Sirie satt bara och kollade på ( duktig katt ).
Sen så vart dom ju leksugna och höll på för fulla muggar här och väckte mig stup i kvarten suck*.
Trots allt det där älskar jag dom =)

Älsklingen sover han med efter en lång natt med spelande.
Han gick och la sig när jag sa till att klockan var mycket och då var den alltså halv 4! =O
Men men, upp skall han snart iaf.
För jag vill ju äta frukost med älsklingen och bara mysa med honom idag!
Vi skall dock städa idag för det har vi inte gjort nu på tre dagar så jag börjar känna av allt katthår nu.
Sen skall jag packa BB-väskan idag =)

Igår var det en supertrevlig dag!
Svea kom hit och åt lunch med oss och vi umgicks fram till kvällen.
Vi var ute med hennes katter för första gången oxå!
Hihi det var otroligt kul att se =)

Älsklingen och jag kollade på Robinson på kvällen och åt kykling till det.
Muuums!
Sen när det var slut så var jag så trött att jag gick och borstade tänderna och kröp ner i sängen.
Då vart det lite Hell´s Kitchen =)

Grannarna höll på som fan i natt så jag kunde självklart inte somna.
Och Freyda var lika irriterad hon på vår gemensamma granne så hon kom ner hit en sväng och klagade lite hehe =)
Så klockan 1 gick hon hem sen.

Sen tror jag att jag somnade faktiskt, för grannarna vart tysta!

Jepp det var då min dag i stora drag.
Nu skall jag se om jag får upp min karl, vilket nog kommer vara omöjligt men men.
Han kan inte sova bort hela dagen!
Skola i morgon ju hihi =)

PoK

Sista tvätthögen för idag!

Nu är den sista maskinen igång och det är bara resterande av Lillens kläder.
Sen när dom väl torkat så skall jag packa BB-väskan ifall det skulle bli dags att åka in lite tidigare än vad det var tänkt.
Skönt att man slipper tänka på det sen =)

Älsklingen sitter ute på balkongen med katterna och solar.
Jag är mest rastlös och vill att tvätten skall bli klar men den är väl färdig runt 2 skulle jag tro!
Med torktumling och sånt inräknat oxå.

Sen när jag väl är klar så skall jag gå en promenad ner till Willys för att handla lite frulle och sånt.
Kom på i morse att vi inte hade nå smör hemma.
Klämmigt värre, men jag är van att äta utan, fast det är godare med smör på mackan, visst?
Måste även införbi Jysk och kolla på kuddar till spjälsängen och vagnen.
Den som vi har nu passar inte våra örngott så jag vill ha en kudde i mindre storlek till sängen och vagnen =)

Vädret är verkligen underbart idag så man får passa på och vara ute så länge som möjligt idag!
Jag bara längtar tills jag får komma ut i solen och njuta lite =)

Nej nu skall jag va lite social med älsklingen så han inte blir uttråkad som jag hehe =P




Här är Lillens och vår sovhörna förresten =)
Sängen är dock inte bäddad ännu, men jag tror ni inte dör av att se den obäddad hehe =P


PoK

Dags att klä på sig?

Jag måste ut till tvättstugan nu så man får allt rent.
Inte för att det är så mycket tvätt men men =P

Jag är helt mör i kroppen efter inatt.
Jag kan inte sova skönt längre och jag får så ont om jag ligger i samma sovställning en längre stund.
Så man måste att vända och vrida på sig.

Åh alla får bebisar innan mig =P
Jag kommer ju alltid sist haha!

Dags att väcka älsklingen så han kan hjälpa mig med tvätten.
Vågar inte gå ner i vår mörka källare själv hehe!

PoK

Riktigt mysig och bra kväll.

Nu har tjejorna gått hem och man är helt slut i kropp o själ nu =P
Men jag har haft riktigt kul så det gör inget hihi!

Middagen var riktigt god och vi hade det supertrevligt.
Det var Jag, älskling, Eva, Lasse, Svea och Josse som var här o åt.
Efter maten så gick Eva och Lasse hem för att kolla på Talang 2009 och jag, Svea och Josse gick ner itll Willys och handlade lite godis och annat smått o gott =)
Väl hemma igen så satte vi oss o kollade på Talang.
Då tittade Madde förbi =)

Åh vad roligt vi har haft ikväll och det känns så kul att man har några att umgås med här i Söderköping nu!

Lillen får stå ut med min gasiga mage nu ikväll =/
Jag vet inte vad det är för fel, men jag är så himla gasig.
Trevligt va?

Nu skall jag och älskling mysa i soffan med lite glass och pyssla om oss.
Men först skall jag ta ett bad eller en dusch.
Känner mig lite små äcklig efter att ha varit ute och gått så mycket idag och varit svettig.

Så ni får sova gott sen när det blir dags för sängen för er!
Jag kommer sova underbart gött i natt tror jag hihi =)

PoK


Jag kan inte bli lyckligare än så här.
Jag älskar mitt liv, min älskling, vårt barn, min familj och mina älskade vänner!
Jag har inte mycket pengar men jag är rik med all kärlek jag får <3

Nu gör kroppen ont vill jag lova.

Den gör verkligen sjukt ont och varje rörelse jag gör så känns det som att jag skall falla ihop.
Inte skönt inte.
Men det var värt det!

Jag och Svea gick ner till stan för att äta en glass och jag skulle ju köpa järntabletter och salvor till Lillen.
Sen mötte vi upp Eva (min svärmor) och gick till Konfekthörnan och köpte glass *mums*.
Vi gick sendan vidare till Willys och handlade blöjor och lite annat till Lillen och lunch till mig o Pelle.
Så jag är helt död nu i kroppen.
Älsklingen skall snart gå till Willys för att handla taco-sakerna och sen skall han upp till sin praktikplats o hälsa på.

Själv så skall jag dammsuga lite och sen göra rent kattlådorna.
Efter det blir det ett bad och några värktabletter.
Disken får jag försöka ta.
Fast den kanske Pelle kan ta sen när han kommit hem.

Nej nu skall jag skriva inköpslistan och säga hej då till älsklingen <3

PoK

En härligt morgon.

Jag vaknade nyss och sitter nu här och fryser framför datan.
Lite småseg ännu, men blir nog pigg snart.
Jag tänkte gå ut och gå sen efter frukosten.
Mest för att uträtta några ärenden på apoteket och sen på Willys.
Idag skall alla saker till Lillen inhandlas =)
Plus att jag skall handla lunch till mig och älsklingen.
Katterna lär oxå få någonting skulle jag tro hehe =P

Det är nog vad som händer idag.
På kvällen kommer ju som sagt Pelles föräldrar hit på tacos.
Sen så blir det Talang 2009 för min och Pelles del =)
Myspys!
Vi har bestämt att det här är vår fredagskväll och då skall vi bara rå om varandra och mysa.
Åh jag längtar!

Just nu ligger Pelle och sover men det får han göra.
Blev nog lite sent för honom i natt.
Han spelade nog till halv 3 skulle jag tro.
Men men, Älskar honom ändå <3

Vill oxå passa på och gratta Karin och Fredde till deras lilla flicka!

Gud vad jag längtar efter vår lilla plutt nu.
Men nästa månad så är h*n här skulle jag tro <3
Helt galet när man tänker efter, att vi snart skall bli föräldrar!
Fast just nu känns det som om att jag alltid kommer vara gravid och den här bebisen kommer stanna där inne för alltid.
Men riktigt så är det ju inte haha! =P

Jaja, frukost var det dags för nu!

PoK

Sov så gott.

Nu är man helt slut i kroppen.
Jag är verkligen helt död och orkar knappt gå till toan haha!
Pelle får mig o skratta hela tiden och då blir jag så kissnödig för bebis trycks ner när jag skrattar.
Det är minsann inte lätt skall ni veta hehe =P

Nu skall jag lägga mig i sängen igen, fast jag tror det är dags för ett toabesök igen!
Har väl gått på toa 6 ggr sen vi kom hem från Andreas.
Jag är ju törstig jämt och blir kissnödig för att jag dricker mycket vatten.
Varför kan inte Lillen komma nu för?
Jag vill inte vara kissnödig jämt.
Pelle säger att jag måste öva på mina knipövningar haha!
Så jag inte kissar på mig =P

Hehe vilket inlägg och vilket tjat om kiss det blev =P
Sorry!

Kollar på Gordon Kitchen Nightmare på 5:an.
Så himla kul och han är verkligen någon som både jag och Pelle beundrar!

I morgon kommer även Pelles föräldrar hit på middag =)
Skall bli trevligt och gott framför allt!
Då blir det tacoskväll och till lunch så skall jag laga vårrullar *muuuuums*!

Nej lägga sig var det!

Bilder på Lillens sovhörna och på mig o Pelle kommer i morgon Teres =)

God natt och sov gott!

PoK

Fika, promenad och wok.

Japp nu har vi varit hos Andreas och fikat.
Vi kom väl hem för en timme sen på ett ungefär.
Det var hur trevligt som helst och det är alltid lika kul att prata med honom.
Det var egentligen meningen att han skulle komma hit, men hans hund hade varit själv hemma jättelänge så han ville inte lämna honom igen så vi gick dit istället.
Men det var skönt med en promenad så man klagar inte direkt.

När vi kom hem så kollade jag lite bloggar och sen blev det matdags.
Det blev en wokgryta till kvällsmat.
Mumsigt hihi =)

Ikväll så skall jag och älsklingen mumsa i oss lite glass och mysa lite bara.
Jag måste även fixa en kontakt till min nattlampa till mitt sängbord.
Har gjort om lite där vi sover och pysslat lite.
Nu har Lillen iaf fått en sängmobil oxå som hänger från taket.
Det blev jättebra =)

Åh nu vill jag bara att bebis skall komma ut!
Jag blir så avundsjuk på dom som får innan oss, men så känner nog alla.
Det är ju inte lång tid alls om man tänker efter så =)

Om man skall ta och ragga tag i en kontaktdosa så jag kan få en sänglampa kanske?

Vi hörs sen skulle jag tro.
Beror på hur trött jag är och om jag orkar blogga hihi =P

PoK

Huvudvärk och helt slut i kroppen.

Ja jag känner mig helt matt, även om jag inte gjort nått speciellt ännu.
Får hoppas att det går över.
Jag kör med gravidbältet och värktabletter idag och hoppas på att det hjälper.
Jag vill verkligen kunna känna mig normal i kroppen, men det är inte så lätt när man gått upp nästan 20 kilo extra.
Äsch det är som det är och man skall ju inte klaga.
Jag bär ju på ett mirakel, vårat mirakel =)

Nu håller dom iaf på med balkongerna.
Vilket liv det är där ute, men jag undrar bara hur det blir.
Det går ju inte och se ännu för dom bygger på dom balkongerna över oss.

Snart skall jag och älsklingen sätta igång och städa lite här hemma.
Andreas kommer hit om lite mindre än två timmar och då vill jag helst vara klar med allt.
Så man hinner vila en stund menar jag.

Annars händer det väl inte något speciellt här hemma hos oss just nu för tillfället.
Lillen är lagom vild där inne och knuffar på =P
Mysigt värre <3

Om man skall ta och sätta igång kanske?

PoK

En underbar morgon.

Vaknade för en stund sen och för en gång skull så vaknade jag och älsklingen samtidigt.
Så nu skall vi äta lite frukost för jag är sååå hungrig och sen så skall vi pyssla lite här hemma.
Det är så fint väder idag med, så det blir nog o vara på balkongen med katterna idag så dom oxå får lite frisk luft.
Sen kanske Freyda skulle titta förbi sen oxå =)
Plus att vi får besök av en annan bekant oxå!
Trevligt hihi.

Nu är det dags för frukost mina damer och herrar.

PoK

Funderingar.

Först vill jag säga tack till dom tre underbara tjejerna som skrev dom jättefina kommentarerna här inne!
Ni anar inte hur evigt tacksam jag är för att ni skrev dom <3
Ni är verkligen guld värda allihop!



Sen så har jag nu legat och funderat jättemycket på allt runt omkring mitt liv och vad som jag kan göra bättre.
Framför allt hur jag och Pelle kan få det bättre ihop utan att vi börjar bråka så fort vi den andra inte vill som en själv vill.

Nu är det ju så att jag har gått upp halv 4 på morgonen endast för att få skriva av mig lite.
Jag drömde precis en dröm som fick mig att inse att livet är för kort för att jag skall låta någon komma in och trampa på mig och tro att det är okej.
Och det är inte i första tagat jag offrar min sömn när jag behöver den som mest.

Jag vill förklara för er hur det egenligen ligger till.
För att ni skall förstå bättre vem jag är och varför jag är som jag är.

När jag växte upp fick jag allt på silverfat men jag fick ändå kämpa för att få komma dit jag ville.
Jag var bortskämd men samtidigt en underbar tjej med jättedåligt självförtroende.
Jag hade inte så extremt många vänner utan jag valde mina med omsorg och med noga värderingar.
Fast när jag träffade min första kille så vände det och jag blev mer synlig och jag fick självförtroende.
Det förhållandet varade i över 4 år ( Nu menar jag inte att det var sånt som man hade när man var 6-7 år, utan jag träffade honom staxt innan jag fyllde 15).
Det där var min vändpunkt.
Jag fick jättemånga vänner och jag hade ett eget gäng.
Folk på skolan började se upp till oss.
Efter att jag och Jocke gjort slut så fick allt en annan törn på livet då jag föredrog att ha korta förhållanden och blev lekt med helt enkelt.
När jag blev tillsammans med killen som fick mig till den jag är idag då var mitt liv helt och hållt ur spår.
Ingen i min närhet ( förutom dom jag umgicks med ) förstod vem jag.
Min familj var orolig för mig och försökte verkligen allt för att få mig att förstå vad jag höll på med.
Men jag valde alkoholen framför allt och sen bli psykiskt misshandlad av min dåvarande kille.
När jag fick upp ögonen på vem jag var och hur dåligt jag egentligen mådde så var min pappa och resten av min familj min räddning.
Utan dom hade jag nog inte haft någonting idag.
Pappa tog med mig till fastlandet och bad mig flytta upp och börja om ett nytt liv och lämna resten bakom mig.
Inte lätt, men jag försökte och jag gör det än idag.

Sen när jag väl bott här i några månader och jobbat, så träffade jag Pelle.
Eller vi hade pratat innan och så, tack vare för att vi jobbade på samma jobb.
Ännu en gång så byggde jag upp en fasad och trodde att jag skulle bli lekt med.
Men det visade sig att jag hade helt annorlunda känslor för honom än som va tänkt från början.
Jag blev kär och föll helt handfallen för honom på nästan en gång.
Han fick mitt hjärta att göra trippelvolter så fort han tog på mig eller när jag såg honom.
Ja, ni vet ju hur det är och vara kär.
När han åkte till England till exempel så grät jag nog varje natt när jag skulle sova utan honom.
Just för att jag var rädd för att något skulle hända.
Att han skulle träffa någon annan tjej eller att det skulle ske en olycka så jag aldrig mer fick se honom.
Men han kom tillbaka och älskade mig lika mycket (om inte ännu mer) när han kom hem.
Då hade vi precis flyttat till vår första lägenhet och jag visade stolt upp vårt nya hem som jag och hans familj hade skapat för oss två.
Där skulle vi skratta, gråta och älska varandra mer än någonsin och det var oxå avgörande för oss om vi verkligen passade ihop.

Nu idag när jag ser tillbaka på det här så är det ju rätt uppenbart vem jag vill leva med och det är inte med mig själv.
Utan det är Pelle.
Jag älskar honom otroligt mycket och han har ställt upp för mig som ingen annan har gjort.
Han har stöttat mig genom mitt dåliga förhållande och hjälpt mig att stå på mig för mitt ex som har följt efter mig och hotat mig till livet flera gånger.
En annan kille hade bara stuckit.
Pelle älskar mig oavsett hur jag än ser ut eller hur mycket jag än väger.
Jag förstår att jag kan vara jobbig och krävande men jag försöker så gott jag kan varje dag på att förbättra mig.
Pelle är det underbaraste som har hänt mig förutom vårat gemensamma barn som vi väntar.
Jag bär på ett mirakel och ett band som för evigt kommer vara kopplade mellan mig och Pelle.
Jag hade inte velat ha barn med någon annan än honom.
Det finns inte ens i mina tankar på hur det hade varit om jag hade träffat någon annan och fått barn med honom.
Nej, utan det är Pelle jag vill leva med och vara med för alltid.
Han är min själsfrände och jag älskar honom tills döden skiljer oss åt.
Vi är som två pusselbitar som passar perfekt ihop, men det tog ett tag hittat den rätta positionen för oss.
Jag menar, ni vet när en 3-åring skall lägga pussel så tar det ett tag för bitarna att matcha för man måste prova alla vinklar och vrår för att man väl skall hitta hur man skall vara.
Jag och Pelle är som dom två pusselbitarna.
Vi är perfekta ihop, bara att det har tagit lite tid för oss.

Bara för att jag blir irriterad eller ledsen på honom ibland så älskar jag inte honom mindre för det.
Utan jag älskar honom lika mycket om inte ännu mer för var dag som går.

Han och Lillen är dom två som jag älskar mest i hela världen <3
Sen kommer min och hans familj.

Jag försöker förändra mig och jag vill att ni skall förstå det.



Nu skall jag ta och lägga mig brevid älsklingen igen.
Klockan är mycket och vi skall upp om 2½ timme igen för Pelle kanske skall till skolan om han inte har ont i huvudet och mår dåligt av medicinerna.
Men nu har ni fått allt svart på vitt om vem jag är och hur jag känner.

Sov gott.
Hörs om några timmar igen.

PoK

Dagen blir fan inte bättre!

Jag blir så jävla arg på folk som alltid skall lägga sig i!
Vadå att jag är för negativ mot honom?
Sen att kommentera anonymt och inte stå för vad man har sagt gör mig ännu mer förbannad!

Jag älskar Pelle otroligt mycket, men jag är fruktansvärt trött på att det alltid är jag som skall göra allt här hemma.
Hade DU varit i min sits och haft det så i en vecka så skulle du fatta vad jag menar!
Tror DU inte att jag oxå får dåligt samvete för att jag alltid är arg eller ledsen?
Tror Du att det här är något jag vill vara?

Jag blir så jävla ledsen på folk som inte vågar stå för vad man säger.
Och jag blir ännu mer trött på dom som syftar på att jag är en dålig flickvän och sambo!
Dessutom så får det att låta som att jag blir en dålig mamma!

Alla par, och då menar jag ALLA, bråkar nån jävla gång!!!

Det här är något jag inte ville ha just idag!
Fattar NI inte att jag har det jävligt jobbigt och att jag försöker så jävla gott jag kan!?
Jag menar inte att det är jobbigt att vara tillsammans med Pelle, men ni som ha följt min blogg kanske förstår mer vad jag menar!!
Jag har förbannat ont jämt, jag kan inte jobba tack vare att jag har så ont!
Och jag kan dessutom inte vara på bra humör jämt!
Försök att stå ut med den här smärtan i en enda jävla dag och kom sen och säg vad DU tycker!!

Tack så jävla mycket för den OTROLIGT positiva kommentaren någonsin!!

Fattar DU/NI egentligen vad jag har gått igenom eller vad jag går igenom!?
Jag syftar inte på min graviditet utan på andra saker!
Jag sitter och väntar på att en anhörig skall få åka i fängelse eller frisläppas!
En överklagan har gjorts men blir han fälld igen så blir det längre fängelse och åker han in dit så kommer han inte att överleva!!
Fattar ni hur det känns att inte kunna vara hos sin familj och stötta dom när det behövs som mest!?

Du som skrev den där kommentaren har verkligen förstört resten av min dag!
Du gjorde så att allt rasade för mig!
Du fick mig att släppa ut bomben!
Och Du fick mig att bli på ännu sämre humör och otroligt ledsen!!

Är det så här du vill ha det eller vågar du visa vem du är!?



Det är dags att gå ner till Willys nu och rensa tankarna.
Vill vara ifred och inte orka tänka på något.
Jag orkar verkligen inte..

Den här dagen som skulle bli så bra, visade sig att bli skit.
Jag blir så ledsen på mig själv och så besviken.
Jag fattar varför folk har svårt med mig och nu börjar det gå upp ett ljus varför Äcklet ville puckla på mig hela tiden..
Jag går helt enkelt inte att leva med så är det bara..
Varför kan ingen se mitt riktiga jag och älska mig för den jag är?

Min enda livskraft jag får är från Lillen och Pelle.
Men ingen ser det jag ser..

Mitt bloggande är slut för idag.
Och jag får se om jag någonsin kommer lägga in ett inlägg igen..

Bye..

Hungrig som vanligt.

Är så förbannat hungrig och som vanligt så måste man göra tusen andra saker innan man kan laga mat.
För Pelle måste ju se på tv och sen spela lite innan han inser att jag behöver hjälp, men då är det försent redan.
Sen måste jag ner till Willys oxå innan kvällen *suck*.
Självklart så måste man göra allt det här själv utan någon hjälp.

Så det är bara för mig att stå ut med mina sammandragningar, ont i ryggen och trötthet bara för att vara till lags för alla andra än mig själv.
Ibland då önskar jag fan att det vore lite mer rättvist!

Nej jag får väl sätta i gång så att Pelle inte missar det jätteviktiga i ett spel som han måste passa klockan 6!

Fan vad irriterad jag är!!

PoK

God morgon.

Ännu en ny dag är det nu och det betyder en dag närmare förlossningen =)
Åh jag längtar som bara den men jag är livrädd samtidigt.
Mest att det skall hända mig eller Lillen något eller att jag kommer få panik.
Men jag tror att jag fixar det hur bra som helst med älsklingen som stöd!
Och förhoppningsvis så får Svea oxå vara med.
Skulle va en otrolig trygghet och ha båda två runt omkring sig.
Jag tänkte mycket på det här igår när jag hade en egen stund för mig själv här hemma.

Idag så händer det inte speciellt mycket.
Blir o vagga ner till affären iaf och handla lite.
Sen får man se vad som dyker upp.

Svea opereras idag oxå!
Eller hon kanske redan är opererad?
Hon skulle vara där inne vid halv 8 iaf.
Hoppas att det går bra för henne nu och att hon kan få vara frisk efter att halsmandlarna har rykt.
Skall hem förbi henne nån dag nu i veckan (om hon orkar vill säga) och pyssla om henne lite.
Tyckte att det va synd att jag inte kunde följa med igår =(
Har dåligt samvete som tusan *snyft*.

Hmm, jag undrar när dom där snubbarna skulle komma och fixa vår balkong egentligen?
Dom skulle komma nu nån gång den här veckan och man vet inte när heller.
Skumt att dom inte dykt upp ännu.
Får se om dom kommer idag!
Det ryktas om att vår balkong skall bli inglasad =/
Blir det inte lite varmt då på sommaren?

Åh jag hoppas att Linda kan hitta på något på fredag =)
Som jag längtat efter att få prata och umgås med henne igen.
Så på fredag kanske det blir fika på stan och lite shopping.
Men vi får se om hon kan och att hennes lilla Oliver är frisk =)

Jahopp, jag skall nog läsa tidningen nu och äta lite frukost och sen göra mig lite i ordning.
Vill ju helst va vettigt påklädd om dom där snubbarna skulle komma idag =P

PoK

Sömnig och fryser.

Älsklingen är hos Svea just nu och har varit där sen 8 ungefär.
Jag orkade tyvärr inte följa med tack vare att jag är så trött och känner mig inte bra alls.

Jag badade för en stund sen igen för att jag frös som en dåre.
Fast när man väl har legat i ett tag så blir man ju så varm så det var dags att gå upp så man inte somnar i badet nu när man är själv hemma.
Efter det satte jag mig i soffan och kollade klart dom sista 20 min på House tillsammans med några mackor och en stor flaska med vatten *mums*.
Är så himla törstig jämt och jag dricker väl minst 3 liter vatten per dag.

Så nu skall jag lägga mig i sängen och kolla på Natt på muséumet (stavas?).
Tror jag kommer somna men men.
Älskling får väcka mig sen när han är hemma igen.
Åh när han är hemma så går vi varandra på nerverna ibland, men så fort han är borta så saknar jag ihjäl mig efter honom.

Mina förvärkar/sammandragningar har gått över nu, tack och lov.
Och Lillen sover nog sött där inne just nu <3
Skönt att magen och jag får vila lite hihi.

Nej sängen var det!
Fryser och mår lite dåligt just nu =/
Sov så gott allihop så hörs vi i morgon.

PoK

Har ont överallt.

Hela min kropp värker efter dagens händelser.
Jag tvättade ju förut och SJÄLVKLART gick torktumlaren sönder igen!
Jaja, det var bara att acceptera det faktumet och felanmäla.
Väl här hemma så fick jag hänga upp Lillens kläder på tork så dom inte luktar surt.

Sen satte jag igång att städa lite.
Angelica kom hit en stund oxå för att prata av sig lite.
Tycker så synd om henne =(

Ja sen fortsatte jag och städa.
Men det fick jag fan för för en stund sen.
Jaja, la mig i badet efteråt för att få vila ryggen lite.

Sen la jag mig i sängen och sov en timme tror jag =P
När jag vaknade så fick jag såna förvärkar!
Åh gud vad ont det gjorde och det höll i sig ett bra tag med =/
Så jag är helt slut i kroppen nu + att dom inte riktigt är över ännu.

Nu skall jag kolla på Sjukhuset ( det är en förlossning med ikväll ).
Sen skall vi nog hem till Svea en stund.
Hon skall opereras i morgon !
Får hoppas att hon får sin operation nu och att det inte blir nå krångel som förra gången.

Jaja, får se om jag kan gå.
Har så himla ont just nu och har tyvärr ingen större lust när jag har ont.
Blir så grinig och gnällig.
Så jag vill helst inte att någon skall få råka ut för lilla arga getingen Fanny just nu hehe =P

Hörs kanske sen!
Får se om jag orkar skriva.

PoK


Magbilder =)

Här kommer magbilderna som var lovade igår!
Dom är helt färska och togs för några minuter sen =)


Från sidan.


Framifrån.


Från sidan när jag ligger ner i sängen =)


Hoppas ni blev nöjda!
Nu håller jag på och tvättar för fulla muggar.
Våra kläder är snart klara och så är dom första maskinerna igång med Lillens kläder =)
Så skönt att få allt klart så man inte behöver tänka på det sen.
Så nu kan man packa BB-väskan lite då och då, så det bara är att åka in när det är dags =)

Lillen har varit otoligt lugn nu på morgonen.
Först va jag orolig att h*n inte levde längre och fick panik för jag hade inte känt Lillen under hela morgonen, men nyss när jag tog bilderna så fick jag mig några sparkar som svar.
Äntligen kan man slappna av.
Lilla busunge! Inte skrämma mamma så där =P

Nej tvättstugan var det!

PoK

Tvättstugan igen.

Det är dags att tvätta igen!
Hoppas för guds skull att torktumlaren är lagad och att den fungerar som den skall nu.

Pelle är otroligt seg att komma upp, så det blir väl jag själv som får traska ner dit =(

Måste ner nu!
Hörs sen efter jag har ätit frukost o lite =)

PoK


The Veronicas!

Det går inte att inte gilla dessa tjejer!

Åh deras musik är ljuvligt för mina öron hihi =)

Jag och älsklingen skall kolla på lite film snart.
Själv skall jag nog lägga mig en snabbis i badet sen.
För jag har såna förvärkar att det värker i hela ryggen.
Magbilden får vänta tills i morgon!
Sorry!

Nu kom älsklingen hem =D
Så nu blir det myspys hihi!

PoK


I'm back home =P

Efter en plågsam bussresa hem så lyckades jag ta mig hem.
Lillen knuffades inne i magen som en tok och det gör att man har svårt att gå.
Men hem lyckades jag iaf ta mig!

Well, på föräldragruppen pratade vi om förlossningen och vad som händer i olika skeden.
Sen vad man kan prata om hemma och så för att förbereda sig.
Sen lite om vad som kommer hända när man väl är hemma och vad man kan tänka på.
Nästa gång skall vi på studiebesök på förlossningen!!
GUD VAD ROLIGT =D

Jag och Pelle skall försöka ta oss ner till Willy's för att handla lite, men jag hoppas bara att jag lyckas gå.
Jag har så grymt ont, men vi måste ju handla så det är bara att röra på sig.
Kan va skönt att göra det och sen när man är hemma igen så kan man lägga sig i badet och mysa lite!

Skrållan välte ner älsklingens askkopp för en stund sen.
Den gick i tusen bitar och det låg fimpar och aska överallt!
Och nej, Pelle röker inte inne utan han hade bara tagit in den för att kasta fimparna i soporna.

Yeye, vi får väl ta och röra på oss.
Klockan börjar bli mycket och jag skall tvätta i morgon.
Har två maskiner tvätt av våra kläder och så skall jag tvätta Lillens kläder med!

I nästa inlägg så kommer en magbild =D

PoK

Föräldragruppen.

Jag skall in till föräldragruppen iaf =)
Men Pelle blir hemma ändå, men det gör inget.
Han hinner ju vara med nästa gång oxå =)

Men nu måste jag gå så jag hinner hihih!
Skriver sen när jag är hemma igen!

PoK

Älskling <3

Jag älskar verkligen min karl <3
Han och Lillen är det bästa som har hänt mig.
Jag ångrar vissa saker som jag har gjort i mitt liv, men om man tänker på det så här i stället så känns det ju bättre.
Hade jag inte gjort som jag gjort så hade jag aldrig träffat Pelle och vi hade inte väntat vårt första barn nu.
Och vi hade inte förlovat oss i sommar heller.
Man skall verkligen uppskatta sitt liv när man har det så bra som jag har det =)
Mitt liv kan inte bli bättre än så här!

Nu har vi iaf ätit frukost och jag behövde bara väcka Pelle en gång så kom han upp av sig självt sen =D
Underbart!

Nej om man skall ringa till föräldragruppen nu och säga att man inte kommer.
Lillen är vild där inne i magen just nu.
Fast det är knappt nå sparkar för det är ju trångt för lilla älsklingen nu, så det är mest puffar och dom gör så in i helsike ont!
Men men, älskar min bebis så mycket att h*n får knuffa på mamma hur mycket som helst hihi <3

PoK

V.35 <3

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2009-06-01

Barnet blev till omkring: 2008-09-08

Du är i vecka: 35

Du är i månad: 8

Antal graviditetsveckor och dagar: 34 veckor 0 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 42

Lillen:

Medelvikten är 2.5 kg och längden 46 cm. Längden på lårbenet är 66 mm. Huden är täckt av ett tjockt lager fosterfett, vernix, som skyddar huden i fostervattnet. Navelsträngen är nästan en halv meter lång. Den är snurrad som en telefonsladd, elastisk och stark. Den allra sista delen av graviditeten närmar sig. Hos förstföderskan har barnet oftast lagt sig med huvudet fixerat ner i bäckenet. Det kan vara en av anledningarna till att det inte rör sig på samma sätt som tidigare. Det har inte längre samma svängrum. Barnet ökar i vikt med mellan 25 och 30 gram per dag och det börjar bli rejält trångt. Det räcker med att du känner liv varje dag. Många tycker att barnet har mer bestämda perioder, vanligen kvällstid, när det är som livligast.


Jag:

Du kan känna dig trött och ha ont i både rygg och bäcken. Magen börjar bli stor och tung. Det är inte så konstigt om du känner dig obekväm. Kanske oroar du dig för att du gått upp mycket i vikt. Det är inte så konstigt och det mesta är vätska som försvinner av sig själv efter att du fött. Sluta inte äta eller försök hålla igen. Du och ditt barn behöver mycket näring så här i slutet av graviditeten. Antagligen tänker du mycket på förlossningen. Hur skall det bli? Kommer jag att klara förlossningssmärtan? Frågor och tankar avlöser varandra. Skriv gärna ner dem, prata både med din partner och med barnmorskan. De allra flesta kvinnor brukar komma till en punkt när man känner sig redo. När man, om än spänd men också förväntansfull och beslutsam, inget annat vill än att få komma i gång med sin förlossning. Förbered er så gott ni kan och ta reda på så mycket som möjligt. Kunskap lugnar och ger större trygghet. En trygg mamma föder lättare och genom att vara avspänd och fokuserad kan smärtupplevelsen lindras av sig själv.


God morgon.

Yes, jag är redan vaken.
Har varit vaken sen klockan 6 och kan inte somna om.
Störande och väldigt irriterande!
Men men, jag får se om jag kan somna om om en stund.
Hoppas iaf att jag lyckas, för vi somnade inte förrens sent igår kväll.
Kanske runt 1 eller nått i natt så sov iaf jag, men jag vet inte när älsklingen gick och la sig.
Han kollade lite på Hell's Ktichen innan han skulle sova.

Fan grannen har redan börjat spela musik!
Jag blir tokig på fanskapet, men tur att det inte är så högt så att man hör vad det är för låt.

Just det ja! Det kommer hit några byggkillar idag och resten av veckan för att dom skall fixa med våra balkonger!
Haha det hade jag glömt, så jag antar att det inte blir nån sovmorgon den dagen dom kommer hit.
Jag funderar på om man skall ringa och fråga när dom kommer och vilken tid, så man är påklädd iaf.
Inte så snyggt o va nyvaken i bara en t-shirt och trosor inte!
Tror jag inte vill visa mig så för främlingar utan det är nog bara Pelle och min familj som får se mig så.

Sen blir det nog inte nån föräldragrupp för varken mig eller Pelle idag =(
Jag känner mig inte så bra och har alldeles för ont idag.
Så jag skall ringa dit sen och säga att vi inte kommer.
Tråkigt men sant.
Fast då hinner ju resten av gruppen komma ifatt det som vi fick göra när vi var där första gången.
Eftersom det bara var jag och Pelle som kom första gången menar jag!

Jag funderar oxå på om man skall ta och ringa barnmorskan och fråga om hon har några tips på hur jag skall göra det lättare för mig att sova och hur jag skall kunna fungera i några veckor till med den här smärtan jag har.
Foglossning är inget att leka med, för shiiiit va ont det gör!

Nej hörre ni, vad gör man?
Pelle sover ännu så sött och Sirie ligger på hans ben och sover lika sött hon med!
Skrållan ligger som vanligt på "sin" kartong och sover hon med.
Bara tanken får mig o bli supertrött och frusen så jag kanske är på god väg till att bli sömnig igen =P
Vem vet?

Det blir en liten tripp ner till affären idag iaf.
Måste handla lite bröd och mjölk.
Alltid lika bra att få komma ut och röra på sig.
Plus att det är skönt efteråt när man kommer hem och är alldeles slut =)

Jag är förresten inne i v.35 nu!
Så fakta, plus magbild kommer i ett annat inlägg som vanligt.
Fast bilden kommer nog inte med i samma inlägg men ni skall få se magen oxå, LOVAR!
Annars får bi påminna mig hehe =P
Tänk att det inte är så många veckor kvar nu.
Jag känner mig helt exalterad och förväntansfull.
Pelle går här hemma och längtar han med.
Han drömmer sig bort väldigt ofta och tänker på allt som rör sig omkring vårt barn.
Från uppfostran till blöjbyten =)
Den här mannen, Per Johansson, är mannen i mitt liv.
Ni anar inte hur lycklig han gör mig.
Även om vi bråkar eller tycker olika om vissa saker så älskar jag honom av hela mitt hjärta.
Bara tanken på att vi snart skall få vår lilla bebis i våra armar och sen att förlovningen närmar sig med stormsteg, får mig att få rysningar på hela kroppen.
För, oj, vad lycklig jag är att jag har honom och vår lilla bebis!

Haha vilket långt inlägg det blev.
Nej jag tror jag skall ta och lägga mig igen!
Nu börjar jag bli sömning =)

Hörs sen när jag vaknat igen!

PoK


Van Veeteren & nyrakade ben =)

Åh ikväll har jag haft en riktig ta-hand-om-mig-självkväll.
Först så fixade jag mina fötter och fixade tånaglarna, sen tog jag bort nagellacket på mina fingernaglar och sen tappade jag upp ett bad.
Jag rakade mina ben och sen när jag hade kommit upp ur badet så smor jag in kroppen med en lotion som luktar underbart gott.
Sist men inte minst så fixade jag mina naglar och gjorde en manikyr!
Så nu känner jag mig otoligt fräsch och fin =)

Håller på och kollar på Van Veeteren på 4:an nu.
Dom är ju så bra, men inte lika bra som Beck men ändå.

Sirie har precis nått busanfall och jag kan säga att det är INTE roligt!
Hon stökar till och mattorna ligger som korvar längs väggarna.

Nej nu skall jag kolla klart på filmen!
Har redan missat massor!

Sov gott så hörs vi i morgon!

PoK

And now what?

Allt är klart nu, så det finns inget mer o göra.
Nån mat har vi inte kommit på ännu heller så vi får se vad det blir.
Det börjar iaf bli dags för mat nu, tycker både magen och jag =P

Som ni kanske märker så blir det en lugn kväll ikväll.
Imorgon däremot så blir det Föräldragruppen igen =D
Åh som jag längtat.
Hoppas bara att Pelle kan följa med i morgon.
Alltid är det nått krångel =(
Annars får jag helt enkelt åka in själv *snyft*.
Vilket inte alls är kul eftersom själva grejen med det heter "föräldragrupp" är ju för att den är till för blivande föräldrar.
Men men, vi får se hur det blir i morgon med det.

Nej om man skall laga till nån mat.
Blev lite sugen på wok, men det äter inte älsklingen tyvärr.
Dessa kräsna karlar haha!

PoK

Inte börjat ännu.

Ojdå, klockan börjar vists bli lite mycket.
Vi har ännu inte kommit igång riktigt med städningen haha.
Men jag har haft så ont så jag har inte kunnat göra nått, så det är väl kanske dags nu?

Älsklingen står och diskar just nu och jag skall ta och vika ihop lite tvätt och lakan innan jag sätter igång.
Sen skall man städa inne på toan, göra rent kattlådorna och damsuga.
Sen börjar det bli dags för mat, men har ingen aning om vad man kan äta.
Så här i slutet innan man för lön så ekar det nästan i kylskåpet =/
Men men, nått kommer man väl på?

Dags att sätta igång nu.

*Hoppas hoppas hoppas*!

PoK

Såå otroligt mätt!

Frukosten är nu avklarad och fy vad gott det var!
Men jag blir galen på vår ugn, det är något fel på den så det höll på o bli kolscones istället för goda gyllenbruna scones haha!
Men det var otroligt gott iaf och älsklingen njöt lika mycket som jag gjorde =)

Nu så skall man snart göra sig i ordning och sen börja städa lite.
Det behövs nu, för det blev inget sånt igår tack vare att jag var så trött efter tvätten.

Nej så det är väl bara att köra igång trots att man har ont =S

Hörs senare!

PoK


God morgon.

Efter en dryg natt/morgon igen så är jag redo för nya tag idag.
En granne spelade hög musik och hade fest så det var mycket gap o skrik klockan 2 på natten!
Mindre roligt, så Pelle ringde efter vaktbolaget.
Men det dröjde ett tag att få tyst på dom jäklarna där uppe, men men.
Klockan 3 somnade vi iaf, eller jag hade redan sovit två timmar innan =P
Sen vaknade jag vid 7 för att jag var kissnödig, halv 8 för att katterna hoppade ner i Lillens säng där det absolut är förbjudet o va och sen vaknade jag igen staxt efter 10 för att gå upp.
Jag vill ju verkligen inte sova bort hela dagen även om det hade varit skönt!

Nej så nu är man uppe iaf och har kollat lite bloggar.
Jag tänkte överraska älsklingen lite med att baka scones till frukost idag.
Vi har pratat om det i över en vecka nu så nu skall jag benne mig göra det hehe =)
Just nu liggar älsklingen o sover med Sirie liggandes ihopkurad bakom sig.
Skrållan däremot ligger på en kartong ute i köket som är full med böcker.
Hon är verkligen knasig, för hon älskar kartonger, men hon tycker det är skönt får man väl hoppas!

Lillen har hicka nu för jämnan eller minst 3-4 ggr på en dag.
Så roligt att se när hela magen hoppar o far men jag tycker synd om mitt lilla hjärta som hickar så mycket.
Man kan ju inte göra nått åt det eller hjälpa Lillen att sluta.

Jisses snart är det bara en månad kvar!
Sen är min lilla plutt här och GUD vad jag längtar!
Både jag och Pelle är förväntansfulla och vill att det skall hända nått snart.
Eller det får gärna gå 3 veckor till så man räknas som fullgången iaf =P
Tanken på att jag snart skall bli mamma är helt ofattbar, tiden har ju gått så fort!
Och sen få se Pelle vara pappa, vara ute med Lillen i vagnen o bara få se dom två tillsammans kommer vara den mest fantastiska synen i hela mitt liv.

Och i sommar efter juni någon gång så skall jag och Pelle förlova oss =D
Vi har bestämt det nu fast vi vet inte när ännu hihi!

Oj hjälp vad tiden går fort nu.
Jag måste sätta igång med o baka annars blir det aldrig frukost!
Jag är så hungrig så det är dags att sätta igång =)

Bjuder på en bild så länge =P


Jag och min lillasyster på hennes dopdag.
Kolla vilket rött hår jag har, jisses!

PoK

Så himla trött, men det får man va.

Nu känns allt lite bättre.
Tvätten är klar och jag har duschat och känner mig fräsch.

Och snart skall vi äta!
Är så hungrig och då sitter mat fint kan jag lova hehe =)

Ville bara uppdatera lite om idag, men är så trött att jag inte orkar skriva.

Får se om jag orkar skriva mer sen.

PoK

Ingen dans på rosor idag direkt.

Jag vet inte vad jag gör för fel?
Kan inte någon berätta för mig vad det är för fel jag gör hela tiden?

Idag har hela dagen bara varit piss och inget har gått som man har tänkt sig..
Tvättstugans torktummlare krånglar så man har massor med blöt tvätt att försöka fixa plats åt i både torkskåp och här i lägenheten.
Det är inte lätt, tro mig.
Jag är dessutom helt utslagen och har ont så in i helvete, men det är bara att bita ihop.

Det är inte bara en dans på rosor att vara gravid inte.
Hormonerna spelar en ett spratt hela tiden och jag gråter för minsta lilla motgång jag får.

Jag vet inte vad jag skall göra längre.
Allt jag gör blir ju så fel jämt!!

Nej måste ner och hämta sista tvätten...


Sleepytime...

Men först blir det en dusch skulle jag tro.
Min rygg värker så jag blir nästan desperat.
Så hoppas bara att det hjälper lite iaf.
Sen blir det o krypa ner i sängen.
Vi skall ju ändå upp tidigt i morgon och tvätta vid 7 så lika bra och lägga sig så fort som möjligt.

Freyda var förbi här och sa hej för ett tag sen =)
Alltid lika kul o träffa henne hihi!
Sen så tittade Pelles två klasskamrater föbi här och ville se lägenheten samt ut o gå med Freyda som går i samma klass =)

Jag måste rusa nu, så jag inte somnar på tangentbordet!

God natt på er!

PoK

Film, mys och Talang 2009

Jag och älsklingen har precis kollat på film och suttit o myst i soffan.
Underbart när vi gör det =)

Snart skall Pelle få datan så han kan få spela en stund innan Talang 2009.
Inte roligt för mig men men, vad gör man inte för älsklingen?
Till Talang sen blir det chips o dip *muuuums*.
Har visserligen provsmakat lite och det var superdupergott =P

Annars har det inte hänt epp smack idag.
jag och älsklingen var ute och gick en stund förut efter att vi hade vilat.
Mysigt mysigt =)

Fast nu är det nog dags att överlåta datan till Pelle igen.
Får se om jag bloggar sen igen.
Beror på om jag orkar och har lust tihi!

PoK

Hemma igen.

Nu har man varit nere vid Fix och fika med svärföräldrarna.
Mycket trevligt och gott hihi =)

Nu är jag iaf på lite bättre humör men är fortfarande lite småputt på Pelle.
Men men det går över så småningom.
Jag är trots allt långsint =P

Nu blev jag så himla trött men jag kan inte lägga mig och vila ännu för Pelle måste komma hem först, för han tog inte med sin nyckel smart nog.
Han och hans mamma är ju som sagt på apotektet och hämtar ut medicinerna till Pelle och köper värktabletter åt mig.
Jag hoppas att värktabletterna hjälper så jag slipper ha ont i fogarna hela tiden.
Det är jobbigt när man inte  kan känna sig "männsklig".

Jag har ingen aning om vad man kan hitta på.
Varje blogg är läst som jag följer, inget behövs städas (än så länge) och det finns ingen att vara med.

Kan inte bara någon komma och ringa på dörren och fråga om vi skall hitta på nått?
Eller kanske inte bara dyka upp, men ett sms hade varit trevligt o få =P

Nej kolla på tv eller vad?
Blev lite småsugen på att se på Sex and the city-filmen.
Såg en bit på den igår så jag kanske skall fortsätta se på den =)

PoK

Ett argt inlägg.

Här gör man en god frukost och får allt serverat på bodet och dyker han upp?
Nej skulle inte tro det.
Utan när jag väl har ätit upp min frukost och plockat in det mesta igen då dyker han upp och är redo att äta med mig.
Snällt eller vad?

Jag gör ju hur mycket som helst för honom men vad får jag tillbaka?
Visst jag får mycket, men jag kan inte låta bli och bli arg och ledsen.
Jag går upp tidigt på morgonen endast för att äta frukost med Pelle, men ingen dök upp.
Ändå så väntade jag med o äta och satt vid bordet drygt en halvtimme.
Men ändå så kommer man inte.
Jag kan inte bli mer än ledsen och det här va sista gången jag gör nå gulligt..
Trött på att inte vara uppskattad och det enda man får är ett förlåt.
Ibland räcker det inte med ett förlåt!!

Jag är så ARG just nu och har fan ingen lust att vara glad idag!

I det här inlägget blir det INGET PoK!!

Fika nere på Fix.

Jag vaknade för lite mer än en halvtimme sen.
Älsklingen försöker ännu komma upp ur sängen och han lyckas väldigt dåligt haha =P

Om en och en halvtimme så skall vi gå ner till Fix-området för att gå på ett café med Pelles föräldrar o fika =)
Skall bli otroligt mysigt.
Jag har ju inte sett dom på jättelänge nu, eller ja, en vecka nästan hehe.

Sen efter det så skall jag traska hem och Pelle o hans mamma skall fortsätta ner mot stan för att hämta ut medicinerna till Pelle.
Väl hemma så vet jag inte vad man skall hitta på.
Får se helt enkelt.

Nej nu hinner jag inte skriva mer!
Jag måste få upp Pelle nu och sen så skall vi äta frukost *mums*!

PoK

Sjukhuset och besök av Svea =)

Älsklingen kom hem nyss och gissa vad han hade handlat till mig?
En chokladbit med massor med coccos i =)
Me love!
Plus att han hade med sig massor med frukost o annat smått o gott!

Snart börjar Sjukhuset och det skall vara en förlossning där idag, wiiiihuuu =)

Nu kom Svea oxå så nu skall jag bli social =)

Hörs sen!

PoK

Snyyyyft.

Om en halvtimme skulle Unga mödrar börja, men tyvärr så är det ju säsongsuppehåll.
Vad skall man då göra?

Älsklingen är hos sina föräldrar nu och hälsar på.
Jag fick lite egentid och det kan va skönt o va ensam ibland.

Sen när han är hemma igen så skall vi äta nån mat och sen skall vi va.
Det är inte så jättemycket bra på tv ikväll så vi får se vad vi hittar på.

Älsklingen hade förresten bältros!!
Så ingen närkontakt tills han är frisk från det.
Jag vill inte bli sjuk nu.

Nu skall jag se slutet på Grey's Anatomy och sen invänta älsklingen!

PoK

Bara lunchen kvar.

Nu har jag diskat upp hela disken och jag trodde att jag aldrig skulle bli klar men det blev jag tillslut!
Så nu är det rent och snyggt i köket med *skönt*.

Japp, nu är det bara lunchen kvar, eller jag vet inte om man kan kalla det för lunch längre.
Jag orkar inte laga mat nu så jag tar en tallrik fil och en macka så borde jag klara mig tills kvällsmaten sen får jag hoppas.

Älsklingen är hos läkaren nu så jag hoppas att dom kommer på vad det är för fel.
Och att det inte är något som smittar.

Jag är en aning arg på Pelle, men det har mest med att göra att jag fick städa själv som vanligt utan någon hjälp och jag börjar bli trött på att plocka och städa upp efter honom.
Och nu tycker ni säkert att jag skall sluta med det så han förstår, men jag står inte ut med att det ser grisigt ut hemma hos oss.
Då skäms man när man tar hit folk och det har jag ingen lust med.
Men jag tror att Pelle insåg för en stund sen att jag blev arg på honom och han bad om förlåtelse som tur är.

Jag älskar ju honom oavsett hur han är och gör vissa saker.
Alla kan ju inte va som jag eller vilja ha det som jag =P

Nej nu skall jag fixa nått att äta så jag inte hungrar ihjäl här hemma.

PoK


Städa, vad ovanligt.

Nu har jag städat klart hela lägenheten grundligt!
Så nu luktar det både gott och ser fräscht ut hemma hos oss.
Jag har bara disken kvar och sen skall jag laga nån lunch.
Får se vad det blir.

Sen blir det o diska upp den disken och sen skall jag vila i massor.
Jag orkar knappt göra nått längre om dagarna.
Vid fyra-tiden så är jag så gott som slut och vill gå o lägga mig.
Men det går ju inte!

Blir så arg på att Unga Mödrar är slut nu, eller ja, det måste väl vara säsongsuppehåll, men ändå.
Vad fan skall man kolla på nu då?
Iofs så är det Sjukhuset klockan halv 8.
Fast det är inte alls lika kul att kolla på det än vad det är o kolla på Unga Mödrar.

Jaja, får väl se vad som händer ikväll.
Men jag hoppas inte på för mycket.
Antingen är jag för trött eller så är Pelle upptagen med sitt spelande.
Tråkigt men sant.

Ibland kan jag bli ledsen inombords men håller tyst.
Jag saknar att umgås med Pelle, ni vet en hel dag utan något spel eller någon städning.
Ja, sånt som pojk-/flickvänner gör för att hålla förhållandet i liv.

Tur att det inte är så här varje dag bara.

Nej nu är det dags o diska, sen blir det lunch..

PoK

Tjohejsan.

Jag känner mig allmänt dryg idag.
Jag är trött och irriterad fast jag vet inte varför.
Antagligen är det väl så att jag vaknade i morse och kom på att nästan all vår frukost är slut!
Jaja, får äta det sista och hoppas på att man blir mätt.
Men får köpa ny frukost idag..

Jag skall snart väcka älskling så han  kan ringa till vårdcentralen igen!
Den muppen han fick igår gjorde inte speciellt mycket för att hjälpa honom direkt.

Jag gillar inte våra byggnadsarbetare här utanför.
Gud vad dom väsnas hela tiden och så har men en granne som spelar musik kl.8 på morgonen.
Jaja, nog med klagandet.

Lillen verkar iaf må bra där inne.
H*n sprattlar o har sig stup i ett  =)
Min älskade lilla bebis <3

Idag så skall jag dammsuga här hemma och fixa lite.
Men jag har inget planerat så vi får se vad som händer.
Jag har så tråkigt om dagarna då det inte finns nått att göra.
Jag kan knappt jobba längre pga att jag har så ont jämt och så har man inte så många att umgås med här.
Nej, men nått måste man göra.
Får helt enkelt bli mitt projekt innan bebis kommer =)

Frukost dags tror jag att det är nu.
Börjar bli hungrig.
Men mest är jag sugen på rostad fullkornsmacka med hallonsylt på tihi =P

PoK

God natt.

Jag orkar inte skriva nå speciellt.
Jag är så grymt trött och vill bara sova.
Mysa med älsklingen oxå o bara prata med honom.
Det är längesen vi gjorde det =(

Ville bara säga god natt till er så hörs vi i morgon!

Och att jag älskar min Pelle och mitt barn mer än allt annat <3
Det finns inget som kan göra mig lyckligare än att se älsklingens leende på morgonen eller känna Lillens sparkar.
Eller bara att få en puss av Pelle =)
Snart blir vi två tre! <3
Åh jag längtar!


PoK

Vila = Underbart.

Så nu har man lämnat nycklarna på Ramunderstaden och dessutom så fick man sig en promenad =)
Som sällskap hade jag Svea och Madde + hennes hund Biffen hihi!
Riktigt trevligt hade vi iaf =)

När jag väl var hemma igen så lagade älsklingen mat till mig *mums*.
han gjorde kött, ris och sås med champinjoner i!
Så himla gott, men vad trött man blir.

Jepp, så nu är det dags för en vila och sen skall man nog sätta sig på balkongen en stund och njuta av det fina vädret =)

Är så trött nu så jag orkar verkligen inte skriva mer.

Bjuder på en gammal bild på mig o mina vänner Johanna och Vickan. Midsommar 2006!
Jag är längst ut till vänster hihi!

PoK


Det satt fint de!

Frukosten är nog det godaste målet på dagen!
Förutom kvällsmaten då hihi =)

Älskling skall precis gå och jag skall göra mig i ordning.
Fast då kommer det där problemet när man inte riktigt vet vad man skall ha på sig =S
Varje dag blir det så, men men så är det och kan inte göra så mycket åt det.

Lillen rör på sig därinne hela tiden just nu och jag känner mig pissnödig stup i kvarten!
Det känns typ som att jag pissar på mig men gör inte det.
Helskumt, men det är den bittra sanningen haha!
Jag vill bara att Lillen skall komma ut nu, för jag orkar inte va gravid längre.
Innan jag blev gravid så trodde jag att det var en dans på rosor och att man alltid gick på rosa moln, men haha, så fel man kan ha ibland =P
Fast jag ångrar mig inte och kommer aldrig göra det, för jag älskar ju mitt barn <3

Nej göra sig i ordning och ta i tu med mitt ruffsiga hår =S ?
Jepp får nog bli så hehe!

PoK


Var bara tvungen att lägga in en bild på mig och Patima!
Haha den dagen glömmer jag aldrig.
Ramla av och skada sig!
2 ggr dessutom!!
Saknar!

God/ond morgon tihi!

Min natt har väl inte varit den bästa, men det är sånt jag får stå ut med.
Dom senaste veckorna har nog ingen natt varit perfekt =P
Yeye, det är som det är och jag skall ju inte klaga hihi.

Älsklingen skall till vårdcentralen snart och kolla upp sina utslag i ansiktet som antingen kan vara svinkoppor eller bältros!
Stackaren råkar ju ut för allt =P
Men jag kan inte låta bli och va lite skadeglad, även om det är taskigt *skäms*.

Nej nu skall jag köra upp älsklingen så han kommer iväg och sen blir det frukost =D

Bye for now!

PoK

Besök i massor =P

Nu har jag och Pelle ätit mat för längesen, men jag skall snart ta mig en bit pannkaka till *mums*!
Angelica kom hit och umgicks lite, alltid lika trevligt =)
Sen så när vi sett klart Unga Mödrar så kommer Svea och Madde förbi utanför.
Så jag gick ut och pratade.
Och det gjorde vi i hela 2 timmar nästan!!
Snacka om o frysa lite hehe =P
Men det var trevligt.
Speciellt efter att få prata och lära känna Madde =)
Vi har ju haft vårat tjafs, men det är släppt nu.

Nu så skall jag och älsklingen iaf sätta och kolla på en film o sen blir det nog sängen.
Älskar när vi går och lägger oss tillsammans, för då håller Pelle om mig och myser med magen hihi!

I morgon så skall Svea och Madde gå med mig ner till Ramunderstaden och lämna nycklarna till vår gamla lägenhet =)
Trevlans hihi!
Annars är det inte så mycket planerat faktiskt =P

God natt och sov gott!

PoK

Ordning och reda skall det ju faktiskt va!

Jepp nu var vi klara med all städning här hemma.
Eller det är bara disken kvar men den håller älsklingen på med just i denna stund då jag skriver detta =)
Duktig han är tihi!

Klädkammaren är oxå fördig nu och det känns underbart, för nu vet vi iaf vad vi har därinne och så kan man gå in där haha!
Men jag är bra trött nu fast det får man väl lov o va?
Jag har ju trots allt varit duktig.
Alla Lillens saker är på plats nu och allt är bäddat och i ordning.
Känns grymt skönt att ha allt klart, för man vet ju aldrig när Lillen får för sig att titta ut =P
Fast h*n får vänta tills nästa vecka iaf så man hinner köpa blöjor o allt det där hehe!

Ikväll så skall jag göra fläskpannkaka till kvällsmat!
Gud vad hungrig jag blir bara tanken på det.
Det är ju så grymt gott!
Jag älskar verkligen pannkakor =)
Annars är det inget som händer ikväll.
Blir väl lugna puckar här hemma antar jag.

Tycker synd om Svea som skulle operera bort halsmandlarna idag, men läkaren var sjuk så operationen blev inställd =(
Det är så synd, för Svea blir väldigt lätt sjuk och man vill för hennes skull att hon skall få bort det som gör att hon blir sjuk.
Så nu får hon invänta en ny tid, stackaren =(

Jaja, jag kanske skall hålla älsklingen lite sällskap ute i köket medans han diskar.
Han brukar ju göra det när jag diskar så det skall ju va rättvist =)

Återkommer!
See ya!

PoK

Klädkammaren, våran skräck?

Har varit vaken nu en bra stund och fixat.
Har bara inte kommit så långt i bloggandet idag ännu =P
Det finns nämligen en som är lite spelgalen hehe.

Nu skall jag och älsklingen städa lite eller snarare rensa klädkammaren på massa skit.
Något som MÅSTE göras hehe =P

Sen så skall jag städa det vanliga här hemma så det inte ligger så mycket damm överallt.
Jag har även pysslat lite med Lillens saker, så nu är verkligen ALLT i ordning.
Bara blöjorna o dyligt som skall köpas och det blir nästa vecka!

Nej älsklingen börjar bli otålig så det är bäst att sätta igång.
Skriver mer sen =)

PoK

Huvudvärk och förvärkar = Härligt?

Hu, jag hade världens förvärkar nyss.
Vet att det är inget jämnfört med dom riktiga värkarna, men va tusan, förvärkar gör ju oxå ont.
Huvudet är på väg att sprängas oxå, så det blir nog tidigt i säng ikväll skulle jag tro.

Annars har vi inte gjort så mycket.
Vi lagade mat förut och åt, mumsigt värre.
Dessvärre så börjar jag bli hungrig igen =S
Nej men annars så har vi bara slappat framför datorn och tv:n.
Det behövs såna dagar med.

Nej snart skall man se på Sjukhuset på tv och jag hoppas man får se nån förlossning =)
Sånt är ju så spännande och jag har ännu svårt o tänka att snart är det dags för oss oxå.
Hihi jag blir nervös och förväntansfull bara vid tanken på att vi snart har lilla bebisen här i vårat hem och vi snart blir en liten familj =)

Här är några bilder från idag.


Mage v.34

Mage uppifrån v.34

Älskade Skrållan <3

Vår buskisse Sirie <3

Ja, det är nog dags o sätta sig i soffan igen.
Och sen blir det ett varmt härligt bad, kanske älsklingen vill hålla mig sällskap hihi =P

Den första Harry Potter- filmen visas på tv idag, som vi tänkte se om det var med svensk text och inte svenskt tal =)
Det blir nog ett blogg-inlägg innan det blir sängdags för min del.

PoK


Slappardag.

Jag och älsklingen har en riktig slappardag nu.
Jag har helt plötsligt börja må illa och huvudet gör ont =(
Så man kan inte göra annat än att ta det lugnt.

Vi har sett klart på alla avsnitt av A double shot at love nu.
Riktigt skönt att den serien är avklarad nu.
Kan bli lite mycket annars.

Jag glömde berätta förut att Skrållan rymde igårkväll.
Eller snarare så hade Pelle glömt henne ute på balkongen så hon var väl trött på att vänta för att bli insläppt så hon gick på upptäcksfärd.
Lite mer än en timme efter det upptäcker vi att Skrållan var borta så vi letade som tokar efter henne, men hon var spårlöst borta.
När Pelle väl gick ut på framsidan för att kolla om hon var där så var hon ju självklart där.
Först va hon kelig och ville komma in, men fick fnatt och sprang upp i ett träd som hon knappt kom ner ifrån, så vi hade jobb där för ett tag haha!
Hon satt där uppe, så ynklig och bara skrek på "hjälp" =P
Den synen glömmer jag aldrig!

Nu skall jag kasta på mig lite kläder och fixa det vardagliga här hemma.
Nått måste bli gjort iaf =P

Magbild kommer senare =)

PoK

V.34 <3

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2009-06-01

Barnet blev till omkring: 2008-09-08

Du är i vecka: 34

Du är i månad: 8

Antal graviditetsveckor och dagar: 33 veckor 0 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 49


Lillen:

Ca 2-2.4 kg tung och omkring 42 cm lång. Foten är 6-7 cm. Det finns 1 liter fostervatten i hinnsäcken. Barnet reagerar på mammas och pappas röster. Sugreflexen är tydlig, en del barn suger på tummen. Ögonens pupiller kan vidgas och dras samman. En del forskare menar att barnet redan nu har en förmåga att fokusera blicken. Det skiljer på ljus och mörker och uppfattar därmed dag och natt.


Jag:

Nu är magen så stor att din navel kanske buktar ut i stället för in. En del kvinnor har fått en brun pigmentrand, linea nigra, mitt på magen från naveln och ner till blygdbenet. Den bleknar efter förlossningen och försvinner i de flesta fall helt. För många kvinnor och män känns tanken på sex och samlag väldigt avlägset och främmande med den stora magen. Andra, såväl kvinnor som män, får en ökad lust och njutning när de är gravida. Påminn er om att sex inte alltid behöver innebära samlag och att det finns andra sätt att ha det skönt tillsammans på. Men samlag kan aldrig skada barnet. Det är heller inte farligt om du efter en orgasm får sammandragningar eller en lite molande känsla, som diffus mensvärk. Det är över huvud taget vanligt med en del förvärkar vid den här tiden i graviditeten.



Halshuggen men lever ändå.

Ja, jag drömde i natt/morse att jag kom till ett hus där många hade blivit skadade/mördade.
Ungefär som i Saw-filmerna.
Den person som jag kommer ihåg var en ung kille som hade blivit halshuggen men hade som långa rör som satt mellan huvud och kropp bara för att han skulle fortsätta leva och lida för något han hade gjort.
Huvudet var ställt på ett bord och kroppen satt på en stol en bit framför.
Snacka om äcklig dröm =(
Jag var dess utom väldigt kissnödig när jag vaknade men vågade inte under några omständigheter gå upp ur sängen för att gå på toa själv.
Så det var bara o väcka älsklingen som tände lampan vid sängen och höll sig vaken tills jag kom tillbaka.
Han höll dessutom om mig tills jag somnade om =)
Är han inte för underbar?

Idag ser det ut och bli fint väder igen och jag hoppas att det håller i sig.
Jag och älsklingen är bjudna på mat hemma hos hans föräldrar idag, så om jag inte har ont o så sen så skall vi gå dit sen när älsklingen har vaknat.
Kan va skönt med en promenad, fast nackdelen är att det är lite väl långt för mig att gå egentligen, men men.

Ikväll har vi inga planer alls.
Lite tråkigt men ändå skönt, för det är ju sista dagen för älsklingen som han är ledig.

Man märker att det börjar bli trångt inne i magen nu.
Lillen sparkar inte så jättemycket längre utan trycker mest på olika ställen.
Det är verkligen inte skönt!
Just nu är h*n helt tokvild där inne och hela magen rör på sig =P
Har gått in i v.34 idag!
Så snart är det nära =)

Nu är det frukost som gäller.
Är vrålhungrig =P

PoK

A double shot at love.

Jag och älskling skall kolla på tv nu.
Vi var ute och gick en sväng förut, kanske inte så långt men vi var ute iaf haha.

Annars har det inte hänt så mycket sen jag skrev sist.
Vi har tagit det lugnt mest och sen varit ute då.

Nu börjar A double shot at love!

PoK

Min älskade Fia!

Fia ringde mig förut och undrade om vi skulle hitta på nått.
Hon har flyttat sin här hit till Sörping nu så att jag gick o mötte henne vid Nyströmska ungefär och sen gick vi hem hit och pratade massor!
Vi lagade även mat =)
Det fick bli spagetti och köttbullar för att göra det lite enkelt för oss haha!
Men nu har hon åkt hem =(
Fast vi skall ses nån gång nu i veckan oxå, för vi har maaaaassor att prata om ju.

Nu vet jag inte riktigt vad man skall hitta på.
Mysa en stund med älsklingen kanske och sen ta ett bad?
Hade varit underbart iaf.

Ikväll har vi inget planerat heller, blir nog lugnt som alltid.
Det är trots allt Påskdagen och då skall man inte göra så mycket hehe.
Passar mig perfekt =)

Nej nu är det dags för mig att umgås lite med älsklingen.

PoK

Städning och dåligt humör.

Det märks att jag inte sovit så bra i natt.
Jag är så djävulskt trött och så himla grinig.
Men men, städa måste man ju göra.
Det är en nackdel med katter och vår, det är att dom hårar så in i helvete!
Det spelar ingen roll om man dammsuger 30ggr på dag, det är ändå lika mycket hår dagen efter.
Jaja, jag älskar dom iaf.

Mitt dåliga humör kanske har nått o göra med att älskling spelade förut oxå.
Det tog nog över 2 timmar för han att inse att man blir sårad.
Han går upp ur sängen och fixar thé eller kaffe, sen sätter han sig vid datan, först kollar han Aftonbladet, sen bloggar och sen är det dags för att spela en stund *suck*!
Jag fattar inte vad det är med killar och datorer?
Fast jag älskar honom ändå, även om det kan va extremt jobbigt ibland!
Han är inte alltid databeroende haha!
Jag tror det är viktigt att vi tjejer kommer ihåg allt det som är bra oxå.
Pelle är faktiskt en underbar människa, det är bara jag som är lite svår att leva ihop med.
Jag är som en geting, jag blir förbannad för minsta lilla.
Det är ju inte kul att ha ett sånt temperament, men men jag är som jag är.
Han älskar ju mig iaf =)

Nej man kanske skall ta och säga förlåt till älsklingen, för jag var nog lite för arg ett tag.
Tänk att det kan gå tre timmar innan jag pratar med honom igen haha!
Envis som en gammal get är jag =P
Plus att jag börjar bli grymt trött på att vara gravid och ha ont!
Jag vill ha ut min lillfis nu eller ja, om nån vecka kanske =)

Skriver mer sen.
Tänk vad lite bloggande kan göra.
Nu är jag inte på lika dåligt humör längre menar jag!

PoK

Påskdagen.

Vädret är inget att hurra för direkt.
Grått o trisst ute med andra ord.
Fy vad tråkigt, så den här dagen blir väl o tillbringa inne och städa lite.
Vi städade ju inget igår eftersom det var påskafton.
Men idag står jag inte ut, det skall bli rent och fint här hemma!

Pelle ligger ännu och sover som vanligt vid den här tiden då jag skriver mitt första blogg-inlägg.
Lite trisst att han aldrig kan vakna tillsammans med mig eller lägga sig med mig.
Nu i en veckas tid så har jag gått och lagt mig mååånga timmar innan Pelle.
Lite tråkigt faktiskt, han som lovade att han skulle lägga sig med mig hela helgen och det har ännu inte blivit av.
Igår när jag va trött och ville sova så var klockan runt tolv halv ett, men då var inte han trött så han satt o spelade långt in på natten =(

Yeye, jag skall väl få i mig lite frukost och sen blir det nog o städa lite.
Har lite o fixa idag här hemma så man slipper iaf bli gråhårig på att man inte har nått o göra.

Skriver mer sen!

PoK

Robinson 2009

Jag och älsklingen sitter och kollar på Robinson.
Jag är måttligt road, men är glad att jag har älsklingen här iaf =)

Hade egentligen velat varit ute hela dagen och umgåts med folk, men så är det när man är relativt nyinflyttad.
Jaja, man skall inte klaga. Det kunde varit värre hehe =P

Idag har det iaf varit en underbar dag!
Mycket god mat och godis uppå det det, kan det inte bli bättre?
Nej knappast =)

Sen har jag och älsklingen bara varit hemma o slappat.
Vi satt ute på balkongen ett bra tag med kissarna förut, det var ju alldeles underbart!

Jag tror inte att den här bebisen kommer stanna inne i magen så jättelänge till.
Det kommer bli i maj det känner jag, eller innan.
Men jag kommer inte gå en dag över juni iaf.

Usch jag har haft sammandragningar idag, och det fortsätter ännu.
Men det är inga kraftiga sådana så det är inget på gång hehe =)

Nu skall jag kolla klart på Robinson med älsklingen.
Orkar nog inte blogga mer ikväll, men jag skriver mer i morgon!
Älsklingen och jag behöver tid utan datan.
Så det blir nog bara en slapp kväll framför tv:n =)

God natt och sov gott sen!
Skönt att man inte har några måsten i morgon iaf =)

PoK

Klaaaar =)

Nu var man allt klar med det man skulle.
Kläderna sitter på och även sminket, så nu är man så gott som klar.
Det är bara älsklingen som skall göra sig i ordning =)
Men det tar ju inte sån lång tid.

Och efter det så skall man knata hela långa vägen hem till Svea och Emil haha =)
Nej så långt är det faktiskt inte, utan snarare 200 meter kanske hihi.

Fy tusan va fint väder det är ute!
Nu kan man ju verkligen njuta av påsken.
Kom ihåg att förra året hade vi snö och jättekallt.
Och idag är det tvärtom!
Säger då bara en sak, UNDERBART!

Jaja, nu skall jag fixa det sista och jaga på älsklingen lite så man inte kommer för sent =)

Ha det gött!

PoK

Glad påsk

Efter en tuff natt så är jag verkligen skittrött.
Tidigt i morse när klockan var runt halv 6 så fick jag såna förvärkar att jag trodde det var dags.
Men dom gick över efter ett tag, men ändå.
Lite läskigt och jag greps av lite småpanik, för vi har inte packat BB-väskan ännu haha.
Men jag klarade av o andas bort värken och sen gick jag ut och drack ett glas vatten.
Till sist somnade jag om, men det var svårt =S
Älsklingen låg och sov under hela tiden, för det är onödigt o väcka honom om det bara är fejk-värkar.

Men men, så nu sitter jag här och undrar vad som hände i morse egentligen.
Fast jag redan vet, men det kändes som en dröm iaf hehe.

Idag så skall vi ju hem till Svea och Emil vid tolv =)
Gud vad jag ser fram emot det!
Mest för att jag vill umgås med Pelles familj och sen snacka skit med Svea haha.
Nej och sen självklart maten o godiset =P

Annars ikväll blir det lugnt för vår del ser det ut som.
Det är jättemånga som skall iväg och träffa folk o umgås ikväll, men så blir det nog inte för vår del.
Det är lite tråkigt när man knappt har nå vänner här, så man inte bara kan ringa ett samtal och sen är kvällen fixad.
Nej, men det kan va mysigt o bara umgås med älsklingen ikväll med =)
Vi får fira en liten egen påsk här hemma ikväll hihi.

Snart skall jag väcka älsklingen.
Han får sova en liten stund till och sen skall vi äta frukost tillsammans.
Det är viktigt o göra det på påskafton tycker  jag.
Men måste ju skapa lite egna traditioner med älsklingen =P

Efter frukosten så skall jag göra mig i ordning.

Hörs sen!

PoK

Sovdags redan?

Fy nu är jag trött.
Jag funderar på om kanske skall krypa ner i sängen och kolla på King Arthur med älsklingen.
Eller han håller på o se den nu så jag har kanske inte så mycket o säga till om haha =P

Nej men krypa ner i sängen blir det nu iaf.
Så kan jag somna sen när jag vill istället =)

I morgon skall vi hem till Svea o Emil och fira påsk hos dom!
Gud vad jag längtar efter godis och all maaaaaaat hihi!

Hörs i morgon!
God natt!

PoK

Talang 2009 och massor med glass =)

Jag och älsklingen har precis varit ute på en liten promenad och gick  förbi Willys och handlade glass o fruktcocktail =)
Så nu skall vi se på Taland 2009 och mysa i soffan hela kvällen!
Det känns som en evighet sen vi gjorde det, men det är ju bara en vecka sen haha.

Nej, dags o fixa glassen!

Bloggar mer sen!

PoK

Städning = Klar

Nu har man städat klart hela lägenheten och även tagit disken som stod där o väntade på att bli ren =P
Men usch vad ont i ryggen man får om man står och diskar för länge.
Fick även lite hjälp av älsklingen med o torka lite glas o tallrikar så att all disk fick plats =)

Men nu har jag ingen aning om vad man kan hitta på.
Allt är ju liksom klart och det finns knappt nått att göra.
Jag skall kanske ringa till min farmor och prata lite med henne.
Det var ju ett tag sen vi pratade =)

Jag och älsklingen kollade oxå på nya Hell´s Kitchen- avsnittet och OJ säger jag!
Det blir ju bara bättre o bättre =P
Längtar som en tok efter avsnitt 10 nu så man får se vad som händer hihi.

Jaja, ringa till farmor va det =)

PoK

Nu då?

Nu har mitt goda humör gått över till trötthet, för jisses vad trött jag blev helt plötsligt.

Väckte Pelle för 40 min sen och tror ni att han har kommit upp ännu?
Nope, han ligger o blundar fortfarande!
Skrållan sitter och tittar på Pelle, för hon vill att han skall röka =P
Röka = Gå ut med husse!

Om man kanske skall börja plocka här hemma?
Fast just nu orkar jag egentligen inte.
Men jag måste, för annars blir det aldrig klart.

Vet ni hur man väcker liv i sin karl?
Jag försöker med massor, men han reagerar inte!
Så snart skall jag hälla vatten i örat på honom och hoppas att han vaknar då =P
Nej, så taskig kan man inte vara haha!

Jaja, dammsugaren nästa!

PoK

Kan inte låta bli o le =)

Nej jag kan faktiskt inte det.
Trots att jag har sovit riktigt dåligt i natt så känner jag mig ändå på bra humör.
Katterna ligger o glassar i solen i vår lägenhet och älsklingen sover ännu så sött =)

Jag vaknade för en halvtimme sen ungefär och kom på att det skulle bli riktigt varmt ute idag!
Så efter frukosten har jag bestämt mig för att göra mig i ordning o sen bara slappa hela dagen.
Eller ja, kanske inte hela dagen men lite iaf.
Jag måste städa lite oxå så katthår o sånt försvinner.
Det måste ju vara fint till påsken =)

Kanske blir den en promenad med älsklingen oxå får man hoppas.
Bara han kan släpa sig upp ur sängen nån gång.
Men det lär ju inte hända på nån timme ännu =P
Fast jag tänkte att man kanske skulle väcka honom sen vid 11 eller nått så han inte sover bort hela dagen hehe!

Nehe, det är kanske dags för frukost?

Lillen är förresten jättelugn just nu.
Har kanske bara känt nån fjuttig liten rörelse men inget mer =(
Men men, det kan va skönt för mina revben och organ o få vila lite hihi!

Återkommer senare =)

PoK

Adam och Eva

Den filmen börjar på 4:an nu kl. 21:00.
Den skall jag titta på och se om man kan äta nå gott till det, fast jag vet inte vad.
Kanske en tallrik hallonkräm =P
Älskar just hallon, det är så gott!
Förhoppningsvis så kollar Pelle på filmen tillsammans med mig men det tror jag inte.
Han tycker inte om svenska filmer förutom Beck!
Vadå? Svenska filmer är väl oxå bra?
Men men, det går inte o övertala honom.
Det är som att övertala en åsna att sitta haha!

Antar att det blir sängen sen, jag är ganska trött o så idag.
Men det kanske man kan förstå.

Nej nu skall jag kolla på Stockholm Arlanda på 3:an tillsammans med älsklingen =)

Kanske blir ett blogg-inlägg efter filmen men bara ett stort kanske!
Annars säger jag God natt nu istället för säkerhets skull =)

PoK


Vilken halsbränna =S

Jag skojar verkligen inte, har fått världens halsbränna.
Men skall äta mat snart och hoppas att det går över då iaf =)

Jag väntar på att potatisen skall bli klar snart så man kan få börja göra potatismoset.
Till det blir det köttbullar och lingon =)
Låter det gott?

Snart börjar Unga Mödrar oxå!
Börjar bli stressad, för jag vill inte missa det för fem öre =P

Nej nu skall jag kolla till potatisen och pussa lite på älskling så han slipper tro att jag är jättearg på honom =P

PoK

Äggmacka och Supernanny.

Har precis ätit äggmacka och kollat på Supernanny.
Angelica är oxå här.

Jag har världens kramp i hela högra sidan!!
Det gör skitont och att duscha jättevarmt hjälpte inte.
Jag vet inte vad jag skall göra för att bli av med det.
Har ni några tips?

Annars har det inte hänt så speciellt mycket.
Jag känner att mitt humör inte är på topp idag, tack vare att jag har så ont i benet o i armen.

Nej, till o bli social.
Älskling är inte mycket att hänga i julgran när det gäller i o va social.
Så tråkigt, antingen datan eller nån bok som gäller så fort vi får besök =(
Men, så är det iofs inte alltid men det händer.

PoK

Nytt badkar efter påsken =P

Japp, det får vi!
Vi har ju ett jättestort badkar nu som saknar ena kortsidan så katterna kan krypa in där.
Tyvärr så finns inte den kortsidan kvar och det finns ingen som passar så därför skall vi få ett nytt badkar.
Det är säker jättelitet med jämnförelse med det vi har nu.
Iofs så är det här hadikappanpassat och det klagar jag inte på, det är stort och man kan nästan sträcka ut sig helt rak i det.
Så det är bara att hålla tummarna för att vi får ett likadant hehe =P

Jag har ätit frukost och kollat på Hell´s Kitchen nu samt plockat undan lite saker här hemma.
Så det är bara att dammsuga och sen göra rent kattlådorna som gäller.
Men det behöver man inte stressa med direkt.

Jag skall ta och duscha sen och tvätta håret.
Känner mig lagom fräsch, eller inte haha.

Nej fortsätta kolla runt på nätet lite och lyssna på den underbara Taylor Swift!
Jag verkligen älskar hennes röst!

PoK

Grått o trist väder.

Inte roligt det inte, men men vad skall man göra?

Älsklingen ligger ännu och sover sött.
Men jag hade en mardröm och ville inte sova längre.

Idag händer det inte så farligt mycket.
Plocka lite här hemma och sen får man besök av Angelica =)

Annars vet jag inte så mycket ännu om vad som kommer att hända.
Jag antar att jag får ta saker o ting som det kommer.
Men det är iaf dags för frukost nu och får försöka äta lite iaf, trots att Lillen håller på och möblerar om där inne.

Haha Pelle blev helt chockad igår.
Han höll på magen när jag låg på sidan och helt plötsligt så kommer världens spark efter spark =P
Och jag kan lova att det va inte skönt, för det var minnsan inga lätta sparkar.
Ett tag trodde jag att revbenen skulle gå av, men jag hade tur haha =)
Lillen älskar tydligen o retas som pappa sin hihi!

Nej frukost va det och kanske nått Hell´s Kitchen.

PoK

Får man lov att vara lycklig när det är som det är?

Jag kan inte låta bli o le.
Jag är verkligen lycklig och ingen kan ta den lyckan från mig.
Jag har min underbara Pelle och snart får vi vår älskade lilla bebis i våra armar =D
Det är lycka på hög nivå.
Men jag kan inte låta bli att få dåligt samvete.
Hur kan jag vara så lycklig nu när det är så jobbigt i familjen?
Fast jag har ju rätt till o va lycklig. Det gör väl inte mig till en sämre människa för jag bryr mig verkligen om min familj på Gotland och jag är ju ännu arg för vad som hände och vad som kommer att hända.

Angelica har varit här ikväll =)
Vi pratade, gick ut på en kort promenad till Willys och sen gick vi hem hit och kollade på Rent Hus!
Jag kan verkligen inte fatta hur äckligt man kan leva.
Så i morgon skulle hon oxå titta förbi och bjuda på nybakta kakor *mums*.

Ikväll då?
Jo det blir nog o kolla på nått avsnitt av Hell´s Kitchen tillsammans med älsklingen =)
Mysa lite med magen blir det oxå självklart.
Lillen har kommit in i en helt galen period just vid den här tiden då h*n tycker det är mysigt att möblera om sin mammas organ, vilket jag inte tycker är lika skönt.
Fast en viss lättnad känner man iaf, h*n lever ju och mår bra där inne =)
Sen är mina revben jätteroliga att sparka på haha!
Det är helt galet egentligen, för tänk, nästa månad kanske vi har vår lilla bebis här! =D

Jag är världens lyckligaste människa!
Jag har allt jag önskar mig.
Jag har min underbara Pelle som en dag skall bli min man, vi har våra supersöta kissar och snart har vi vårat första barn tillsammans.
Kan man inte förstå varför jag är lycklig?
Sen självklart så får jag inte glömma alla mina underbara vänner <3

Nej nu skall jag prata vidare lite på msn och sen blir det sängen för min del med lite Hell´s Kitchen =P

God natt och sov gott =)

PoK

Finfint hemma hos oss.

Japp jag har städat här hemma och gjort det lite fint.
Handtvättat några nya handdukar som jag har fått av mormor och sen fixat lite runt omkring här hemma.

Älsklingen är vid den gamla lägenheten och städar det sista och sen skall han hem till sina föräldrar en stund tror jag.
Men jag hoppas han kommer hem innan det blir lite sent.
Jag är hungrig!
Vill inte äta mat själv, det är så tråkigt.
Så jag skall ta och göra mig nån macka med stekt ägg på och sen ett glas mjölk så länge så jag slipper hungra ihjäl.

Jag har inte gjort så mycket mer idag.
Tittat på tv och myst med mina små älsklingskatter (som ligger o sover för stunden).
Pelle har bara sutiit vid datan och nördat så man har inte så mycket att välja mellan.

Nej göra några mackor och sen kolla på Hell´s Kitchen!

Måste erkänna att det kan va rätt skönt o va själv ibland =)
Så man får sakna varandra menar jag!

PoK

Hjärnsläpp.

Jag har fått hjärnsläpp.
Så fort jag skall skriva nått så glömmer jag bort vad jag skall skriva.
Irriterande men men, det hör väl till.

Fick en kommentar för en stund sen av en tjej som undrade om det var jag som hade fått 4 års fängelse.
Det är alltså inte jag som fått det utan en annan som står mig och min familj väldigt nära.
Han fick det på falska grunder och tingsrätten är helt sjuka i huvudet som inte ens kan se sanningen i vitögat!
Det gör mig, min familj och en hel omgivning upprörda och förtvivlade.

Så så ligger det till.

Nu har jag iaf ätit frukost och skall snart väcka älsklingen så jag kan få börja städa.
Det ser hemskt ut här hemma och igår hade jag ingen ork alls, men idag måste det göras helt enkelt.

Just det ja, nu när jag läste tidningen och kollade tv-tablån så såg jag att det inte är nå Unga Mödrar ikväll =(
Pga den där förbannade hockyn som aldrig blir klar.

Jaja ingen idé och klaga. Det kommer ju ändå inte på tv idag hur mycket jag än vill.

PoK

Onsdag.

Idag har man inget o göra heller.
Jag mår bättre i halsen idag men är ännu ledsen inombords för det som hände igår.
Jag blev väckt för en kvart sen av att telefonen ringde men när jag svarade la den personen på!
Sånt kan jag bli riktigt förbannad på, dessutom när man sovit skitdåligt och drömt massor med mardrömmar.

Jag känner mig fortfarande helt tom och avskyr när jag inte får reda på nått.
Jag vill ha svar!

Det står i tidningarna om allt idag.
Det är grymt jobbigt o läsa, speciellt när man vet sanningen och allt är bara ljug.

Nej jag har inte en aning om vad som händer och sker idag.
Om jag skall va ärlig bryr jag mig inte.
Just nu bryr jag mig bara om personerna i min omgivning.
Det enda som spelar roll är att Pelle, Lillen och katterna mår bra plus min familj på Gotland.

Jag skall sätta mig o äta frukost nu o läsa tidningen.
Sen skall jag nog städa lite och efter det blir det nog en promenad.
Inte för att det är så fint väder, men just idag kan det va skönt o gå själv o bara tänka.
Får se hur jag gör.

PoK

Kväll redan?

Vart försvinner all tid?
Jag har bara gått i pyjamas hela dagen idag o verkligen inte gjort ett piss.
Bara kollat på tv, tagit det lugnt, badat, bakat en kladdkaka ( som blev helt misslyckad tack vare ugnen ) och sen mest tänkt på allt som har hänt idag.

Jag känner mig helt tom just nu.
Jag vet inte vad jag skall göra och allt känns verkligen helt galet.

Det här blir sista inlägget för ikväll.
Jag orkar inte skriva mer idag.

Nu har älsklingen gjort en ny kladdkaka som vi skall njuta av ikväll och sen blir det sängen för min del.
Det har varit en jobbig dag och jobbigare blir det.

Har fått sammandragningar ikväll oxå och dom känns en aning nu.
Men Lillen rör sig där inne så h*n mår iaf bra får vi hoppas.
Sammandragningarna går ju över och man skall inte klaga på att dom gör ont, för jag kommer ju få ondare.

Nej nu skall jag kolla vidare på tv:n och mysa med mina underbara katter, Pelle och magen.
Sov gott o dröm sött!

PoK

4 års fängelse!?

För vad!?
Jag kan inte bli mer än förkrossad på domen.

Det här har vänt upp och ner på hela vår dag och våra liv.
Kan inte gå ut med vad som har hänt fortfarande, man jag kan inte bli mer än arg!
Jag är förbannad, ledsen, uppriven och totalt i chock.

Dömma en oskyldig till 4 års fängelse när det har myglats så mycket i tingsrätten!
Jag fattar bara inte hur dom tänker!

Jag hoppas att NI har dåligt samvete för vad ni har gjort och att ni känner stor jävla skuld!!
Och hoppas på att pengarna gör er lyckliga!!
Kan inte säga mer än att NI är vidriga för det ni har gjort mot er pappa!!!!



Jävla skitdag!
Först ont i halsen och dålig!
Sen så kommer det här!
Vad gör man?
Kan inte direkt åka hem till Gotland för man har inga pengar till det!
Just snyggt nu när man behövs.
Men icke, jag sitter fast här.

Tur att Lillen är i magen och inte vet vad som händer runt omkring.
Och tur att jag har Pelle, för vad skulle jag göra utan honom?
Han är den underbaraste pojkvännen man kan ha och Lillen har en underbar pappa.

Nej jag måste få frisk luft.
Balkongen nästa och sen lägga sig i sängen igen.

PoK

Fram med spyhinken och en kopp thé tack!

Jag mår inte alls bra nu.
Halsen värker och jag är yr o mår illa =(

Jag fick sova en stund till efter frukosten iaf.
Fast jag funderar starkt på att lägga mig igen snart o vila.
Idag blir det en lugn dag som sagt.

Pelles mamma kommer hit om en stund oxå och skulle lämna lite grejer och så kommer Freyda ner om ett tag efter att hon har fixat det hon skulle.

Usch det suger o va sjuk kan jag lova.
Speciellt så här i slutet av graviditeten när man väger som en flodhäst o hars svårt o röra sig.

Nej sängen var det!

PoK

Telefonsamtal kl.9

Ja, min morgon började så med ett telefonsamtal kl.9.
Trodde först att det var nån försäljare eller nått av det slaget, men icke då.
Först va det helt tyst i luren men när jag hade sagt "hallå" andra gången så hörde jag min lillasysters röst.
Hon ville prata med mig och berätta att hon var sjuk idag.
Förkyld och feber =(
Jens hade skjutsat mamma till jobbet och Mattias följde med oxå.
Så då va det bara min äldsta lillebror hemma med Mathilda.
Fast David hade somnat om och Mathilda ville prata med mig under tiden Jens och Mattias va borta.
Älskade lilla stumpan säger jag bara.
Jag saknar verkligen mina syskon och familjen enormt mycket =(
Speciellt om Mathilda eller Mattias är sjuka, då vill jag bara hem och mysa o pyssla om dom.
Men men, skönt att det finns telefon iaf så man kan ringa o trösta dom! =)

Idag är det en sån dag då jag och älsklingen inte har nått planerat riktigt.
Fast älsklingen skulle upp till sina föräldrar en stund och sen ta det sista i lägenheten.
Känner mig skitdum som inte följer med och gör det, men har så ont i halsen idag oxå så han tyckte att jag skulle va hemma och vila istället.
Visst har jag en underbar karl? <3

Sen mitt och älsklingens samtal i söndagskväll så känns allt toppen.
Vi båda pratade om våra känslor och hur vi kände inför alltihop.
Sen dess har mycket förändrats =)
Pelle har blivit mer ännu mer vuxen än vad han va innan och ser verkligen till så att jag o Lillen mår bra.
Själv så har jag blivit mycket gladare och mår mycket bättre nu.
Jag känner mig förbaskat lycklig helt enkelt =)

Nu skall jag försöka pilla i mig lite frukost och läsa tidningen.
Sen skall jag krypa ner i sängen igen o sova en stund till tror jag.
Sömnen börjar bli riktigt dålig nu och det är många gånger man vaknar på natten och inte kan somna om.
Fast jag tror att det är ett sätt för kroppen att förbereda sig på vad som skall komma.

Det kan bli dåliga uppdateringar idag pga att jag inte mår så bra.

PoK


Bild på mig och Mathilda.
På hennes dopdag 2002 <3

Ont i halsen =(

Jag har fått ont i halsen och känner mig skapligt dålig =(
Älskling har gjort thé till mig och gett mig glass.
Han är underbar alltså!

Föräldragruppen var jätterolig, tråkigt bara att inte nått annat par hade kommit.
Så jag och Pelle var själva där idag, men det va rätt skönt för då lär man känna dom som håller i gruppen =)

Ni måste förlåta mig men jag orkar verkligen inte blogga nått mer nu.
Jag är så trött och hela kroppen värker.
Men i morgon blir det mer lovar jag =)

Sov gott sen, det tänker minnsan jag göra =P

PoK

V.33

Så här ser din graviditet ut

Beräknat förlossningsdatum: 2009-06-01

Barnet blev till omkring: 2008-09-08

Du är i vecka: 33

Du är i månad: 8

Antal graviditetsveckor och dagar: 32 veckor 0 dagar

Antal dagar kvar till förlossningen: 56

Lillen:

Vikt runt 2 kilo och 43 cm lång. Inlagringen av underhudsfett sker med ca 250 gram per vecka, musklerna utvecklas också. Lagunohåren börjar försvinna, huden slätas ut och är inte längre så rynkig som tidigare. Dess förmåga att reglera temperaturen har mognat. Barnet kan svettas, något för tidigt födda barn inte kan. Därför är dessa mycket känsliga för kraftiga temperaturväxlingar. Barnets organ är nu färdigutvecklade så när som på lungor och andningscentrum. Du kan, om du inte är väldigt överviktig, känna barnets olika kroppsdelar från utsidan av magen. Kanske kan du greppa om en liten fot? Barnet kan vid den här tiden i graviditeten ha lagt sig med huvudet ner i bäckeningången. Brukar ditt barn hicka? Du kan känna hur hela magen rycker till och hur det upprepar sig. Efter den här veckan kan barnets rörelsemönster ändra sig något som en följd av att det börjar bli väldigt trångt inne i livmodern.

Tjockiiis:

Livmodern fyller en stor del av din mage och det kan för många vara svårt att få plats med en hel måltid åt gången. Ät lite och ofta i stället. Har ni pratat om hur ni vill göra med föräldraledigheten? Den blivande mamman kan börja ta ut ledighet från 60 dagar före beräknad förlossning. Det är ofta välgörande att vara ledig några veckor innan barnet skall födas. De flesta mår väl av att få en liten tid för sig själva och i lugn och ro få ställa om sig från ett yrkesverksamt liv till livet som mamma och förälder.


Hemma igen från barnmorskan.

Allt såg bra ut med bebisen =)
Hjärtslagen låg på 150 slag/min och SF-måttet var på 30.
Ganska litet SF-mått men Lillen ligger väldigt långt ner med huvudet och är redan fixerad!!
Mitt järnvärde har oxå gått upp igen och det är underbart!
När jag skrev in mig så låg det på 135 och nu på 128 igen.
Glömde oxå säga att jag går in i v.33 idag med =D
Snart är slutet nära, jag känner det!
Jag och älsklingen längtar ihjäl oss efter lilla bebisen!

Precis innan vi skulle gå till BM så fick jag min deklaration =P
Gissa om jag blev glad!
Får tillbaka lite mer än 7200kr hihi =D
Så nu är vår semester till Gotland fixad.

Jag sa ju att det här kommer bli en bra dag!

Om ca 3 timmar så skall vi in till Norrköping för att gå på första färäldragrupps-träffen =)
Längtar kannjag lova!

Nu skall jag vänta tills lilla Svea och Josse har vaknat så man kan få umgås lite med tjejorna!
Mys med älsklingen blir det nog oxå =P

PoK

Fint väder idag!

Den här dagen kan ju inte bli mer än bra!
Jag känner mig på strålande humör och helt överlycklig.
Just för att det är så mycket o göra och allt handlar om våran bebis =)
Ni anar inte hur mycket jag har sett fram emot det här och jag längtar både till barnmorskan och till föräldragruppen!

Men mest glad är jag för att jag har världens underbaraste pojkvän.
Han kan förvåna mig riktigt mycket ibland och igår kväll så sa han att han ville följa med till BM =D
Han får ju aldrig tillfälle och göra det eftersom han går i skolan under dom tiderna och inte kan missa sina lektioner så nära studenten, men den här gången så skall han med =)
Och nu är det ju lite mer intressant än i början av kontrollerna man gjorde i v.10 osv.
Nej så nu skall han med iaf =)

Efter besöket så skall jag vara en stund med Svea och Josse!
Hihi med dom får man det aldrig tråkigt =P

Just det ja, glömde säga igår att jag träffade min älskade lilla Fia på bussen.
Vi har varken pratat eller umgåtts på jättelänge och det va verkligen jättekul och få se henne igen =)

Jahapp, kolla resten av alla bloggar, sen så skall jag äta frukost och sen bär det av till barnmorskan hihi!

PoK

Fy fan, skönt o va hemma!

Mitt huvud värker av alla blixtar kan jag lova!
Inte så jätteroligt direkt.
Men det gick bra o ta bilder iaf.
Jag blev nöjd med dom jag fick med mig hem och det är ju tur det!

Tråkigt bara att dom va lite smått otrevliga på Modelhouse.
Fotografen var den som var snäll och trevlig =)
Skönt det!

Så ikväll blir det bara o ta det lugnt.
Jag tror jag kommer somna tidigt ikväll.

Imorgon har jag mycket att se fram emot!
Då är det först barnmorskan kl. 10:30 och sen är det föräldragruppen kl. 16:00.
Det kommer bli jättekul att få hör Lillens hjärta och sen äntligen få träffa lite andra gravida par!
Pelle tycker nog att det oxå skall bli kul, fast han säger inget haha!

Nej nu skall jag kolla lite snabbt på nätet och sen skall jag kasta mig i sängen o bara mysa med älsklingen framför tv:n.
Det blir nog inte nå mer bloggande ikväll, jag är helt enkelt för trött.











Här är en del av bilderna från idag!
Titta och njut hehe =P

Skriver i morgon innan eller efter att jag har varit hos barnmorskan =)

PoK

Nu så..

Jag har bestämt mig nu och jag åker in till Norrköping.
Och känns det inte bra när jag väl är i studion då får jag helt enkelt avbryta.

Jag har precis fått ett anfall av att vara yr!
Och det är banne mig inte roligt.
Det känns som om hela rummet bara flyter runt, ja, nästan som på fyllan!
Kan det ha nått med att jag är stressad och nere?
Jag har ännu inte riktigt bestämt mig ännu vad jag skall ha på mig.
Jag skall iaf ha en svart klänning men man måste ha ett ombyte till.
Och som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag inte byxor att ha på mig =S

Aja det löser väl sig antar jag?

Nu måste jag fortsätta tänka på vad jag skall ha på mig och sen måste jag äta nått.

Skriver sen när jag är hemma igen från Norrköping!

PoK

4 timmar kvar

Nej jag måste bestämma mig hur jag skall göra nu.
Det är inte så lång tid kvar tills vi måste åka in i sånna fall och jag måste ju göra mig i ordning och det kan ta ett tag.
För jag vet inte ens vad jag skall ha på mig eller vad jag skall ha för frisyr =S
Det som jag hade tänkt passar inte alls in i det här dåliga vädret och jag har fasiken inte så mycket mer just nu som jag kan ha.
Jag kan ju inte fotas i i mjukisbyxor och en t-shirt heller =(

Fan hur skall jag göra?
Jag kommer ångra mig efteråt om jag inte gör det här, som Svea säger.

Jaja, som sagt så får jag ta och bestäma mig nu.
Jag får helt enkelt vända upp och ner på klädkammaren efter nått o ha på sig!

Skriver sen o berättar hur jag gör!

PoK

Ser ut o bli en grå-trisst dag.

Jag som trodde att solen skulle skina idag med, men som vi alla vet så skall man inte hoppas för mycket med det svenska vädret.
Att vi aldrig lär oss!?

Jahapp, så idag skall man fotograferas.
Igår kändes det skitkul och idag känns det inte alls bra.
Jag känner att jag inte passar in där.
Märks det att jag älskar mig själv?
Just nu ser jag mest som en fet flodhäst, inte pga gravidieten, för jag älskar verkligen min mage, det är nog den kroppsdel jag är nöjd med i dagens läge, för jag vet ju att Lillen ligger där inne.
Min rumpa har blivit stoooor och jag får inte på mig mina vanliga jeans längre.
Alltså nu menar jag inte att jag inte kan knäppa dom utan jag får inte ens på mig dom över rumpan!
Förut kunde jag få upp dom över rumpan och använda mig av magbälte och snoddar för att hålla dom uppe, men inte nu längre.
Usch jag känner mig verkligen inte på bra humör att göra det här idag, men jag vill ju ändå.

Var den här fotografen tvungen att ringa just mig?
Han tror väl säkert att jag är en av dom där som är ja, normala i kroppsformen och har bara en gravidmage o inte en 90-kilos klump med massor av finnar och svullna fötter.

Den enda som jag trivs med o visa mig naken för eller känner mig vacker inför är i Pelles sällskap..
Jag vet ju att han älskar mig oavsett hur jag än ser ut.
Jag kan ju inte blunda och låtsas att det är Pelle som tar bilderna direkt..

Oj nu fick jag ur mig det som jag har grubblat på i många dagar nu.

Nej, nu skall jag sätta mig och fundera en stund om jag skall avboka tiden eller inte.
Vad tycker ni?

PoK

Sova sova sova =)

Jepp nu efter en mysig dag så är det dags o krypa i säng.
Skall nog inte somna ännu, men kolla på nån film o somna till blir det nog.
Älskling är inte trött alls så jag får försöka vara snäll o hålla mig vaken så länge det går =)

Freyda va här förut ikväll o åt mat med oss!
Gud vad jag har saknat henne!

I morgon skall jag fotograferas.
Har inte nämnt det förut här, men skall ta bilder på Modelhouse inne i Norrköping =)
Skall bli riktigt kul, fast just nu bryr jag mig inte så jättemycket om mitt utseende men det blir nog nån bra bild får vi hoppas hihi =P
Freyda skall följa med in och hålla mig sällskap.
Kommer nog bli en riktigt bra dag i morgon med!

På måndag är det dags för barnmorskan igen.
Så då får vi se hur Lillen mår och jag hoppas nu oxå att mitt järnvärde har gått upp.
Sen på eftermiddagen skall jag och älsklingen på föräldragruppen! =D
Som jag längtat hihi!

Nej nu kallar sängen på mig och min kropp håller nog med.
Lillen är en vilding där inne just nu och möblerar om mina organ känns det som haha =)
Mysigt!

God natt o sov gott!

PoK

En dag blir bara perfekt.

Jag och älsklingen har suttit på balkongen nu en stund tillsammans med katterna.
Hur skönt som helst ute, nästan så man svettas ihjäl för att det är så varmt.
Underbart med sånt fint väder =)

Snart så skall jag och älsklingen ut o sätta oss igen med en varsin tallrik glass o fortsätta njuta av våren!
Kanske inte blir så mycket bloggande idag men det är ju förståligt.
Vem vill sitta vid en data när man kan vara ute och få sol?

Nehe, nu kallar glassen och katterna jamar o vill ut, så det är dags att pallra sig ut igen =)

På med solbrillorna och njut! =D

PoK

3 timmars sömn extra.

Kan inte påstå att jag känner mig utvilad, men jag behövde verkligen dom där extra 3 timmarna.
Nu kan jag iaf leva som lite människa.

Snart skall jag sätta mig i köket o äta frukost och läsa tidningen.
Älskar att koppla av med god frukost och tidningen på lördagar.
Då känner man att det är helg.

Fint väder är det ute oxå så jag skall nog duscha och göra mig i ordning lite o sen gå ut o sätta mig på balkongen o njuta tillsammans med våra kissemissar.
Pelle sover som en stock ännu och har fortfarande varit som en buffel i sängen.
Sammanlagt har jag väckt honom 3-4 ggr för att be honom hoppa ut eller vända på sig så man får lite mer plats.
Det är inte enkelt att sova i en 120cm säng när man är gravid kan jag lova!
Så högst upp på vår köplista är en ny/större säng!

Nej nu skall jag se om jag får nå liv i min karl eller om han skall sova bort den här underbara dagen!
Idag är det bara min och hans dag, har han sagt iaf.
Så vi får hoppas på att det blir så och inte att det blir övertaget av C.S och sånt.
Vi skulle behöva en hel dag utan massa spelande och bara rå om varandra.
Så håll tummarna på att det blir så =)

Jepp dags för frulle och tidningen!

PoK

Sova vad är det?

Har inte en blekaste och någon aning om hur man gör längre.
Jag har försökt somna dom senaste 4 timmarna men utan resultat.
Pelle vimsar runt i sängen och knuffas o har varit helt omöjlig hela natten.
Sirie har gått omkring o skrikit plus att Skrållan blir arg på henne och så är bråket i full gång mellan dom.
Den enda gången jag lyckades somna till var för en timme sen och då fick jag sova i hela 5 minuter, för sen kom tidningsbudet och lämnade vår tidning.
Självklart blev jag helt klarvaken och nu så sitter jag här.
Jag får helt enkelt försöka bli "trött", fast egentligen är jag redan för mycket övertrött som man kan bli.
Någon som kanske vet några bra idéer om hur man kan somna om?

Igårkväll så hade vi Freyda och Sofie här en stund =)
Det var hur trevligt som helst!
Så om det blir fint väder idag igen så skall jag o Freyda ta en promenad efter att vi har vaknat, eller ja, hon har vaknat.
Får se bara om jag orkar, jag kanske sover då *hoppas*.

Klockan är redan halv 7!
Fy fan va tiden går, snart börjar det komma vettiga tv-program på tv:n med, så då kanske man lyckas somna på soffan nån timme.
Kanske inte lika skönt som att somna i sin säng men men, bättre det än ingen sömn alls, visst?

Lillen är ovanligt lugn just nu och har varit det i natt med.
Jag har dessutom fått världens magknip och har svinont i magen =(
Gud va jag längtar tills lillplutten är här hos oss.
Hoppas Lillen mår bra där inne i magen, tanken på mitt magknip och för att jag inte sovit något i natt.

Nej jag skall ta och kolla runt lite till på nätet och sen skall jag försöka sova igen.
Den här gången skall jag lyckas!

PoK

Seg dag!

Fy va drygt det är när Pelle aldrig vill göra nått som t ex ut o gå.
Måste tjata ihjäl mig för att få med honom ut.
Nu har jag nästan tjatat i 3 timmar och inget händer.
Så nu skall jag klä på mig lite andra kläder och sen skall jag traska ut i solen själv o handla lite mjölk o nå gott till ikväll =)

Pelles storasyster va här på fika för en stund sen och vi pratade en massa!
Riktigt trevligt att få besök =)

Nej klä på sig va det =P

Skriver mer sen!

PoK

Dålig natt.

Jag har verkligen inte sovit bra i natt.
Lillen har verkligen tryckt på min kissblåsa hela natten och det var ett antal gånger då jag vaknade av att jag höll på o kissa på mig och fick rusa in på toaletten med ljusets hastighet haha.
Sen så när man väl somnade igen så drömmer man en massa mardrömmar om ailens och skit =(
Nu på morgonen har Pelles mobilalarm ringt 3 ggr under en kvart, fast han inte behöver gå upp.
Sen ringde jobbet och frågade om jag kunde jobba, men kom på sen att det ligger flera mil här ifrån och att jag inte har nå körkort så jag fick inte jobba tillslut iaf.
Och nu så vaknade man av en mardröm, så då insåg jag att jag inte skall sova längre.
Vad är det för mening med det?
Lika bra o vönja sig vid dålig sömn tills Lillen är ute hehe =)

Annars idag då?
Jag och Pelle skall bara pyssla här hemma.
Plus att han skall plugga idag med!
Sen så skall jag försöka få med honom ut på en promenad så man får njuta lite av det fina vädret =)

Ikväll så börjar Talang 2009 på 4:an så det skall vi självklart se!
Freyda kommer troligtvis ner här och kollar på det oxå =)
Så skönt att man har henne och Svea jättenära en så det alltid finns någon i närheten hihi!

Nu skall jag iaf ta och väcka älsklingen!
Han kan inte sova bort hela dagen när det är sånt fint väder ute =)
Sen blir det frukost och ett nytt Hell´s Kitchen-avsnitt.

Känner mig som en serienörd, men det är faktiskt kul o ha nått o följa =P

Njut av vårvädret nu så får ni fler blogg-inlägg från mig senare under dagen!

PoK

Myskväll med älsklingen <3

Ikväll så skall jag och älsklingen mysa framför tv:n.
Det har vi inte gjort på jättelänge o bara rå om varandra lite.
Jag har verkligen saknat det så det skall bli mysigt.

Jag är iaf på lite bättre humör nu, men jag har haft huvudvärk ett bra tag nu.
Jag och älsklingen hade egentligen tänkt att vi skulle ut och gå nu men det börjar bli mörkt nu så det är ingen idé.
Vi får göra det i morgon istället =)

Lagade mat förut och det blev köttfärssoppa med macka till!
Första gången jag gjorde den soppan och jag lyckades hihi =)
Sen har jag sett på Unga Mödrar och nu är det en förlossning på g där så det är jättespännande!
Tänk att man själv skall ligga där om ca 2 månader.
Tiden går riiiiktigt fort kan jag lova!

Det är Lyxfällan ikväll oxå så jag skall se om jag kan övertala älsklingen att se det med mig.
Jag tycker det är riktigt bra haha!

Till allas glädje har jag oxå tagit kort igår på Lillens nya saker som ni får se i slutet på inlägget.

Jag gjorde några myter/tester på en sida förut om vad vi kan tänkas få och alla visade FLICKA!
Jag tror faktiskt nu att det kan stämma.
Jag har ändå en känsla av att det kan va en kille, men jag drömmar bara att jag föder en liten flicka.
Så vi får se helt enkelt.
Det är som o vänta på att Tomten skall komma på Julafton när man va liten haha =)


Lillens säng =)

Lillens skötbord

Gulliga Sirie <3

Skrållans baktassar =P

Vår myskatt Skrållan <3

Premiärglassen igår =)

Min underbara älskling <3


Hoppas ni gillade bilderna.
Nu skall jag slänga mig på soffan och glo på tv =)
Älsklingen är snart klar med disken och skall baka en kladdkaka sen *mums*.

PoK

Nu var det i gång.

Jag menar städningen alltså.
Fast det går lite segt, men man kan inte alltid gör allt i turbo.
Måste få göra det i min egen takt.

Skall ringa Jennie sen och prata lite skit med henne.
Måste få prata av mig lite och hon med antar jag.
Vi har många hemlisar kan jag lova.

I morgon fyller min älskade moster 30 år oxå, så jag får inte glömma att ringa till henne o gratta.
Usch vad jag saknar henne.

Nej städa var det *suck*.
Känns som om man har tusan jävla saker att göra.
Jag börjar bli förbannat trött på det här och mitt humör är inte på den goda sidan idag kan jag lova!
Stackars den som kommer emellan mig och mitt humör idag.

Lillen, min älskade Lillen.
Snart är du här.
Bara 60 dagar kvar av väntan <3
Älskar dig mer o mer för var dag som går.
Och jag skall aldrig sluta älska dig mitt lilla mirakel <3


PoK


Älskar <3

Glömde bara skriva att jag Ä L S K A R Lillen och Pelle mest av allt <3

Städning?

Nope jag har inte börjat städa ännu.
Har precis kollat klart på OTH och gud va bra det är!!
Jag får nog kanske ta och klä på mig och göra mig i ordning snart.

Sen blir det att dra i gång med städningen.
Det känns bara så onödigt.
För jag vet att det kommer se ut som fan innan kvällen är slut iaf.
Jag försöker iaf hålla det fint här hemma, men det känns som om jag bara bryr mig.
Pelle respekterar att jag vill ha det fint och ordning.
Man kan väl säga att jag är lite av en perfektionist?
Det är väl inte nått som jag är stolt över, men jag klarar inte av att det ser hemskt ut.
Eller med hemskt menar jag lite disk, nån dammtuss eller kattsand på golvet.
Kan inte rå för att jag vill att det skall se hemtrevligt ut och det är väl mycket som har med att jag "boar" in mig.
Men det är inte mycket som händer under en dag om jag skulle vara borta.
Pelle kan gå och småplocka lite men det är ändå jag som städar och donar i stort sett varje dag.

Jag är otoligt glad för att jag har Pelle och hans lillasyster Svea.
Svea är den enda som jag har här som jag verkligen kan berätta allt för, bortsett från Pelle så klart.
Låg och tänkte på det igår precis innan jag somnade hur ensam en människa kan känna sig.
Jag har inte alls många här som jag kan umgås med.
Jag bor här, men kan inte riktigt kalla det här mitt hem utan mitt hem är på Gotland hos min familj och kommer alltid vara det.
En gång gotlänning alltid gotlänning!

Jag har det bra här, tack vare dom jag har i min omgivning.
Men tyvärr blivit sviken av den som var mitt eget kött o blod.
Eller sviken kan vi inte kalla det, men han lovade mig att inte flytta från Norrköping, fast nu några månader efter det, vad gör han om inte flyttar.
Nu måste jag och mina bröder åka 30 extra mil för att få träffa honom =(

Nej hu vilket deppigt blogg-inlägg det blev.
Men men, ibland måste man få skriva av sig.

Nej på med kläderna och sen är det städdags.
*suck* Vad det nu tjänar till?

PoK


Good morning.

Nu är det en ny dag men inte alls lika fint väder som igår =(
Jaja, det kanske blir bättre med tiden idag.

Räddade precis en blomma ute i köksfönstret från att bli nerspydd från Skrållan.
Mysigt, men men, fick sätta ner henne på golvet i stället, men då ville hon inte kräkas längre.
Älskling har försovit sig oxå, så han går runt här o vimsar o försöker hitta kläder hehe =P

Mina planer för idag ser ut så här.
Städa och diska, för det hann jag inte igår ( det ser hemskt ut här och det märks inte att jag storstädade i förrgår ) pga att vi hade folk här hemma hos oss i stort sett hela tiden igår.
Men men, får ta igen det idag och pyssla lite här hemma.
Sen så skall jag hitta på något med Freyda =)
Längesen man va med henne nu.

Jag har förresten tagit lite kort på Lillens nya saker så det kommer in senare idag på bloggen.
På tal om Lillen, så drömde jag i natt att jag fick Lillen.
Men på en dag växte h*n upp och blev 6 år =S
Tiden går verkligen fort va?

Äsch, jag får ta och sluta tänka på det och äta frukost i stället.
Till det blir det dom nya OTH-avsnitten som jag missat tack vare att vi har varit utan internet!
Det finns ingen annan serie än OTH som jag älskar så mycket.
Bästa serien, ever!!

PoK

Underbart väder!

Hoppas att det kan fortsätta hålla i sig nu och att det inte blir mer snö!
Men man skall inte säga för mycket.

Nu är det bara jag och älsklingen hemma igen.
Fast jag skall snart åka med Svea och Emil o handla.
Eller dom är så snälla och kör så att jag slipper gå hem med alla varor =)
Pelle är för "trött" för att hjälpa till o handla, men det är positivt för mig, då får jag bestämma vad vi skall ha hem =P

Nu är iaf allt klart här hemma, eller det mesta.
Och allt är i stort sett klart till Lillen med =)
Nu är det bara lite småsaker kvar som t ex blöjor, salvor och lite sånt.
Det får bli nästa lön för man vill ju inte köpa sånt för lång tid innan tanken på att salvor kan bli gamla =)

Jag skall väl ta och fixa i ordning lite här nu och skriva en inköpslista så det är klart!

Får lägga in bilder på alla Lillens nya saker sen och på lägenheten =)

Ha det så bra så länge!

PoK

Äntligen internet.

Nu så har man fått internet och hemtelefon igen!
Härligt härligt!

Jag och Svea har varit ute och gått för en stund sen och gick ner till Konfekthörnan o köpte årets första kulglass =)
Så underbart gott kan jag lova.

Nu så är Svea och Angelica här och Pelle har sin kompis Fredrik här.

Jag får skriva lite mer sen, just nu så skall jag va lite social =)

PoK

RSS 2.0