Sorry för dålig uppdatering.

Usch nu är jag verkligen jättedålig på att uppdatera min blogg. Men det är så mycket just nu som skall göras att jag knappt hinner. På kvällarna är jag så trött att jag bara vill sitta i soffan o glo på tv en stund innan jag håller på att somna hehe. Men men, nu är jag här iaf. Skall skärpa mig :)

Det har inte hänt något speciellt förutom att vi har städat färdigt den gamla lägenheten nu och Pelle skall upp och vara med på besiktningen idag. Jag skall stanna hemma och packa upp mer saker, som kläder o sånt. Har ännu inte blivit av, men det börjar iaf se ut som ett hem nu :) Jag skall moppa av golven idag med och fixa lite i badrummet, vilket behövs! Sen blir det nog att Ida kommer hit en stund idag med. Tycker det är kul att packa upp och se lite resultat. Men nu dröjer det innan vi flyttar igen. Det är ju så sjukt jobbigt och vi räknade ut att jag har flyttat 8 ggr sen 2006 tror jag det va. Herregud! Nej så nu får det va slut med det på ett bra tag :)

Elliot håller på att slita mig i byxorna just nu och försöka bita mig med sina små tänder. Han börjar få två där uppe nu oxå! Och på lördag blir han 10 månader! Jisses vad tiden går. Vill ju att min lilla älskling skall vara liten för alltid, men det kan man ju drömma om hehe. Äsch varje ålder har sin charm :) Samtidigt som jag och Elliot håller på och leker så ser vi på Vakna med The Voice. Så fort det kommer en musikvideo så stannar Elliot upp och börjar dansa till musiken. Tror ni att han kommer bli en musikintresserad kille som resten av min familj? 

Nu börjar Elliot bli otålig så jag får ta och röra på mig igen :) Lovar att skriva mer idag!

Sjuka..

Elliot har råkat på öroninflammation som han fick i lördags. Plus att han har feber och är jätteförkyld. Och jag själv har fått ont halsen och är förkyld jag med.

Så igår så fick jag och Elliot åka in till Norrköping till jourvårdcentralen. Och då sa dom att det va öroninflammation som vi misstänkte. Efter det så gick vi till stan för att hämta ut Elliots pencillin som han fick utskrivet. Men apoteket var stängt o öppnade tolv! Vad roligt, så när vi kom till apoteket så var klockan halv 11. Jahapp, då får man gå in och sätta sig på Mc Donalds som är det enda som hade öppet. Tog mig lite frukost där inne och väntade på att apoteket skulle öppna. Och när det väl gjorde det så hade Elliots recept inte kommit in ännu. Jätteroligt när det bara går bussar varannan timme och Elliot hade jättehög feber. Nej då åkte jag hem. Så idag skall vi ner till apoteket här i Söderköping o hämta ut hans medicin.

Mer idag då? Jo vi skall slänga lite grovsopor idag på soptippen. Åka till gamla lägenheten och städa lite grann. Skönt att man snart har det gjort så att man bara kan få bry sig om den nya lägenheten och får göra i ordning här. Nu har det inte varit så lätt när Elliot är dålig o så, men ikväll så skall vi pyssla lite med o plocka upp saker. Skönt att köket är färdigt iaf.

Nu måste jag dock ta hand om Elliot som håller på o gnäller. Igår så gnällde han i 3 timmar! Utan uppehåll. Jätteskönt när man har ont i huvudet. Tur att jag har Pelle som oxå kan ta honom. Just det! Vi hade strömavbrott igår med! I hela stan! Mysigt men lite irriterande när man bara hittade ETT stearinljus haha.

Hörs sen! Skall leta fram min kamera senare, som ligger nerpackad någonstans o ta lite bilder på lägenheten :)

Internet?

Helt sjukt men vi har internet. Hmm konstigt men jag gnäller inte hahah!

Allt gick iaf jättebra med flytten. Katterna känner sig dock lite vilsna men det dröjer nog inte länge förrens dom känner sig hemma här. Elliot har blivit förkyld stackarn :/ Han har iaf varit upp hos hans farmor och farfar hela dagen medans vi flyttade och det gick hur bra som helst.

Jag är ledsen men jag skriver och berättar mer i morgon för jag är helt slut i kroppen. Så nu skall jag slå mig ner i vår nya soffa med Ben & Jerry-glass och kolla på Män som hatar kvinnor med älskling. Har även tagit en välförtjänt dusch nyss vilket var helt ljuvligt :)

Men hörs i morgon igen ! :)

Förresten så kommer det lite bilder när vi har fått mer ordning!

Sista inlägget på några dagar!

Nu har vi packat klart allt så det enda vi kan göra nu är att vänta på att Pelles storasyster Anna och hennes kille Peter kommer med flyttkärran. Jag har verkligen inte sovit bra i natt. Det kan ju bero på att man är spänd och nervös. Fråga mig inte varför jag är nervös men det är jag. Känns helt sjukt att den här dagen är här nu. Att vi har sovit sista natten i den här lägenheten där jag hade mina sista månader i min graviditet med Elliot, mitt vatten gick här och när jag låg i vårt badkar med värkar. Och när vi kom hem med Elliot ifrån BB och vi blev en liten familj. Man blir lite känslosam ändå, även om jag inte trodde att jag skulle bli det. Men vi kommer få det jättebra i vår nya lägenhet tror jag! Den är större och vi kan verkligen leva som en normal familj gör med sovrum och allt som hör till. Ärligt talat så skall det bli skönt att få slippa trängas i en etta.

Katterna känner helt klart på sig att något är på g. Skrållan blev livrädd när hon såg djurtransportsburen och gömde sig. Men Sirie gick in på en gång haha. I natt så välte Sirie självklart vasen med påskriset oxå. Fast det är inget ovanligt med våra katter dom är riktigt klumpiga.

Elliot kryper omkring och är allmänt glad tack och lov. Han har oxå sovit ganska oroligt i natt så han känner väl oxå på sig att nått kommer att hända. Pelles föräldrar skall ha honom nu ett tag på förmiddagen så han får sova och äta lunch i lugn o ro utan att bli störd.

Nej kolla internet lite till innan det är dags att stänga av datorn. Som jag skrev i inlägget innan så kanske jag skriver då och då när Svea är på besök.

Ha det bra!


Jag är helt slut och det är inte över ännu!

Fy fan rent ut sagt! Om jag har varit trött innan så är det inget emot vad jag är nu. Jag och Pelle har hållt på och plockat ner allt från köket nu. Nu är det bara två skåp som skall tömmas på ugnsformar och kastruller. Sen är det klart. Men oturligt nog så tog kartongerna slut!! Får helt enkelt plocka ur någon kartong i morgon så får vi packa ner resten där i. Men allt annat är klart iaf. Så otroligt skönt skall jag tala om. Så nu resten av kvällen så skall jag och Pelle först o främst få Elliot att somna och sen skall vi lägga oss i sängen o kolla på Stargate Atlantis men lite Ben & Jerry-glass :) Mysigt. Det känns som om min rygg skall gå av dessutom.

Jag har haft så mycket att göra idag att jag inte har hunnit skrivit förrens nu. Men det kanske ni förstår.

På tal om nått helt annat så kommer vi vara utan internet nu i en vecka ungefär. Så inget mer bloggande på ett tag :/ Nu när jag precis har kommit igång igen. Men men, det går inte att göra nått åt tyvärr.

Nej nu skall jag faktiskt ta och kolla facebook och sen sätta mig i soffan igen. Måste få ta det lugnt nu. Har haft ont i huvudet hela dagen med pga all stress. Men vi hörs! Och sköt om er där ute nu och NJUT av det härliga vårvädret som visade sig idag. Jag skriver nog kanske nått inlägg nån gång ändå, för Svea kommer på besök ibland och hon har trådlöst bredband på sin bärbara.

Önska oss lycka till i morgon hihih :)

Hemma från sjukhuset igen.

Allt visade sig att vara bra. Alla prover alltså. Elliot hade bara något virus tydligen. Men så otroligt skönt att vara hemma igen.. Nu skall vi lägga oss och sova. Det är en lång dag i morgon..

God natt och sov gott mina älskade läsare!

Sjukhuset..

Vi skall åka in tyckte dom så sitter och väntar på att Svea o Henka skall komma hit. Just nu hatar jag mig själv för att jag inte har körkort.. Det här är det sista jag behövde *snyft*..

Något är fel.

Nu börjar jag bli riktigt oroad. Sen i söndags har Elliot inte ätit alls bra. Han som brukar älska mat och nu vägrar han nästan att äta. Han äter en halv burk eller en halv tallrik hemmalagad mat, sen efter det så kräks han! Ganska mycket vid varje gång. Det enda han äter någorlunda bra är välling. Men sen resten kräks han av. Allt hände så helt plötsligt att jag blir jätteorolig. Han vill ju alltid smaka det man äter!



Update: Sitter och pratar med sjukvårdsrådgivningen just nu i telefon.

Lite fullt upp idag!

När Elliot sov sin förmiddagslur i morse så vaknade jag upp av att han satt i sängen och gallskrek och jag vet exakt vad som väckte honom. Jo grannkärringen! Hon lyssnar ju på tv som om hon vore döv! Man kan seriöst höra vad dom säger på tv:n. Jävla kärring som inte kan visa lite hänsyn klockan 9 på morgonen! Skönt att vi flyttar snart!

Annars idag då? Jo jag och Elliot har umgåtts med Ida och hennes son Isak idag. Vi åt våfflor till mellis och sen fick barnen leka ihop :) Myspys! Annars har det inte hänt så mycket mer. Skall snart sätta igång med maten som är liiiite sen ikväll. Men det får man ta ibland. Efter det så blir det läggdags för Elliot och jag skall se på Halv åtta hos mig som vanligt. Sen kanske man börjar packa lite smått i köket, men det beror på helt hur Elliot sover.

I morgon skall vi hämta nycklarna till nya lägenheten och ev. köra upp lite kartonger redan i morgon. Sen blir det att packa resten av sakerna. Usch jag längtar tills detta är över! Orkar inte flytta men kul skall det bli hehe.

Nej nu måste jag verkligen börja med maten! Skriver mer ikväll när jag kan släpa bort Pelle från datorn ;P


Våffeldagen!

Idag är det då den så kallade våffeldagen. Älskar våfflor så ni kan ju gissa vad jag skall göra idag? Jag skrev det igår med i ett tidigare inlägg om att jag skall nog bjuda på det idag när Ida kommer hit. Jag kom på att jag även måste gå till Woddy för att köpa ett lysrör. Kanske inte så speciellt roligt, men det måste köpas. För det lysröret ovanför diskbänken är trasigt och man kan ju inte flytta ut när o ge lägenheten i det här skicket med ett tarsigt lysrör ;P

Över till en annan sak nu. Elliot vaknade 06:45 idag! Så hiiimla skönt. Då blev det välling till Elliot och macka med ett glas mjölk till mig, samtidigt så tittade vi på Vakna med the Voice. Just nu håller han på o bråkar med Sirie och drar ner kuddarna i soffan på golvet. Han börjar bli trött igen så om en timme kanske så blir det sovadags för honom igen. Vem vet, jag kanske och tar mig en liten tupplur hihi.

Åh nu är det bara 2 dagar kvar tills vi flyttar! Helt ofattbart att vi bara skall sova här i 2 nätter till och sen helt plötsligt så skall vi sova i våran nya lägenhet. Så då kommer vi oxå vara utan internet ett tag, men skulle tro att det är igång igen till den 1:a april. Hade egentligen tänkt att jag skulle ha en liten tävling med apotekets varor. Men det sket sig för den skulle börja den 29:e mars och då måste man ju ha internet så jag kan blogga o sånt. En annan gång kanske?

Oj oj, nu börjar Sirie bli arg på Elliot så jag får ta honom nu innan hon börjar riva och bita honom!

See ya later!

Natti natti!

Skall alldeles straxt gå och lägga mig. Jag skall bara kolla klart lite här på datorn innan jag kryper ner i sängen med älsklingen min. Elliot har varit lite besvärlig nu ikväll och har vaknat 3-4ggr :/ Men så kan det va ibland. Jag tror han håller på att få en ny tand, vilket gör att han gnäller och sover oroligt. Det va så iaf när han skulle få sina första tänder.

Imorgon så kommer Ida hit på en fika. Då blir det våfflor (hoppas jag att Ida vill ha). Det är ju faktiskt "våffeldagen" i morgon. Det blir oxå till att packa allt det sista så man slipper stå med det dagen innan man flyttar. Vi skall bara ha kvar lite så att man kan laga lite enkel mat och nått att äta på för vår och Elliots del. Så ingen middag för vänner här inte hehe. Dom får gott vänta tills vi har flyttat :) Det är ju faktiskt bara tre dagar kvar nu eller ja, snart två! Redan på fredag så skall vi börja med att köra upp lite kartonger till lägenheten och sen åka till soptippen och kasta vår gamla säng, en gammal tv och lite annat som behöver slängas. Och i morgon så skall vi oxå göra rent balkongen! För det behövs verkligen haha! Åh nu längtar jag otroligt mycket tills vi får komma in genom vår nya dörr och skapa ett helt nytt hem tillsammans med våran älskade son <3 Det kommer nog bli så himla bra och att vi slipper gnabbas och bli irriterade på varandra, får småsaker. Att jag kan lägga mig utan att behöva vara störd av tv:n eller datorn :) Tror till och med katterna känner på sig att det är något skall hända för Skrållan har blivit en helt ny katt eller så beror det på det nya kattfodret vi har köpt till dom haha.

Nej nu skall jag kolla färdigt på nätet och inta vår sköna säng o sova himelskt gott (om jag får av min lilla gosfis). Sirie ligger oxå o väntar på mig så att hon kan få krypa in under mitt täcke o få sova. Sov gott mina goa läsare så hörs vi i morgon!


Jag ungeför vid den här årstiden förra året! Nyinflyttad med älsklingen i våran etta och väntar på att våran älskade lilla Elliot skulle födas <3 (Kolla min mage och inte mitt ansikte haha)


Badadags.

Nu va maten avklarad och nu är det dags för ett bad för Elliots del. Han är ju helt sjövild i badkaret och han ÄLSKAR verkligen att bada. Det värsta är när man skall ta upp honom för han blir så himla arg hihi. Sen väntar välling och läggdags för Elliot. Om en halvtimme så är det dags för Halv åtta hos mig oxå, vilket jag alltid sitter och kollar på. Det är ju världens roligaste matlagningsprogram iaf :) Och vid 9 så är det Grey's Anatomy igen! Weeeii!

Nej badkaret väntar *fniss* :)


Hemma igen.

Nu har vi kommit hem från Willys, eller ja det va ett tag sen men ändå. Jag har haft fullt upp med att pynta påskriset jag har köpt och sen fixat med Elliots påskägg :) Köpte oxå massa städgrejer till lägenheten när vi skall städa både här och i den andra hehe.

Jag är totalslut nu, men det va skönt att få lite inhandlat. Haha kom på en sak, när vi va inne i blomaffären för att köpa påskriset så va en schäfer där. Den hunden tillhörde hon som jobbade där (jättetrevlig va hon förresten) och först va hunden nyfiken och skulle lukta på vagnen och sen blev hon nyfiken på Elliot. Helt plötsligt får Elliot en liten lätt puss av hunden hihi. Elliot blev lite chockad men tyckte det va roligt eftersom han skrattade. Sen när vi skulle gå så vinkade han till kvinnan. Har man inte världens charmigaste bebis? :)

Elliot håller på och river sönder en av mina Vecko Revyn-tidningar just nu. Fast måste snart avbryta honom för dte blir lite sent mellanmål för honom. Fast i och för sig fick han lite sen lunch oxå.

Jag bjuder på lite bilder från dagen!












Ny design.

Har suttit och pysslat med designen nu ett tag och äntligen blev den klar men lite hjälp från älskling. Det blev kanske inte riktigt som jag hade tänkt men det blev bra iaf tycker jag! Nu känns det lite roligare att blogga igen plus att jag har lärt mig photoshop (äntligen) hihi.

Nu är det lunchdags för min och Elliots del. Jag skall äta ärtsoppa och Elliot får spagetti och köttförssås :) Sen blir det en promenix till Willys.

Skriver mer sen!

Det är nått fel på mig tror jag.

Jag var/är på dåligt humör, men det kommer i omgångar plus att jag har skitont i magen som mensvärk typ. Jag hade ju det för två veckor sen och nu skall jag tydligen ha det igen. Verkligen något jääättefel på mig!

Elliot vaknade klockan 05:30 i morse. Fast jag fick honom att somna om en liten stund o sov då till 06:40. Skönt men sen va det bara att gå upp o göra allt man skall göra på morgonen. Blöjbyten, frukost till både mig och Elliot och plocka disk o möjligen diska om det är mycket. Sen leker vi ett tag o då blir Elliot jättetrött o vill lägga sig o sova en timme ungefär.

Har ingen aning om vad man skall göra idag. Blir o gå till Willys o handla lite. Elliot måste ha lite frisk luft kan jag känna. Jag med för den delen.

Just det ja, jag håller på med en ny bloggdesign till min blogg. Hoppas på att få den klar idag. Tack vare älskling så har jag lärt mig photoshop, wiihuuu! Men skall göra några ändringar på headern. Blev inte riktigt nöjd med det jag gjorde igår, när jag fick sova på saken. Så idag måste den bli klar för vill verkligen ha lite ändringar :)

Nu måste jag gå! Elliot river i katternas mat ute i köket och Pelle pratar i telefon ^^ Hörs sen!

Sovadags alldeles straxt !

Nu sitter vi och kollar på House på 4:an. Elliot vaknade vid kvart i 9 ungefär men somnade om för en 20 min sen skulle jag tro. Lilla busungen trodde att det redan va dags att gå upp o leka hehe.

Usch nu är jag riktigt trött. Tror bara att jag skall slänga mig i duschen lite fort innan vi hoppar i säng. Älskar att lägga mig när jag känner mig ren. Sen blir nog o kolla lite på Stargate Atlantis tills man somnar. Skönt att Pelle är lite segare än mig när det gäller att somna. För då slipper jag kliva upp ur sängen och stänga av datorn hihi :)

Jaja, nu skall jag sätta mig i soffan igen med älsk :) God natt på er!


Mitt lilla busfrö <3

Elliot han älskar att leka tittut. Han ställer sig vid vårt soffbord och gömmer sig under det och sedan hoppar han fram igen och då MÅSTE man säga tittut annars blir han arg hehe. Han är fortfarande hängig och gnällig men det hindrar inte honom från att busa med oss <3 Mitt lilla hjärta får ta o bli frisk nu. Tycker inte om att se honom sjuk :( 

Idag har det varit en hel slappardag. Myst med Elliot och Pelle o donat lite här hemma. Måste ju det för snart flyttar vi. Bara 4 dagar kvar nu tills vi flyttar och när jag väl inser att det är så kort tid kvar så börjar jag känna mig stressad som tusan! Hur skall vi hinna med allt? Äsch det ordnar sig nog. Kanske ta hit svärmor så man kan få några extra händer till hjälp? Usch jag är så seg idag. Vädret är riktigt pissigt, vilket innebär att man inte har lust att gå ut en kort promenad själv heller. Får vänta med det tills Elliot blivit frisk! Just det ja, nu är tågbiljetterna betalda och klara till Baby och Barn-mässan i Göteborg. Den 9:e april bär det av för mig och Linda med våra små knattar :) Åh ser verkligen fram emot det. Tåget går riktigt tidigt på morgonen så jag och Elliot sover inne hos Linda o Oliver natten mellan torsdag och fredag. Men vi åker hem samma dag så det blir ingen övernattning i Göteborg. Det skall bli så otroligt skönt att få slippa lilla Söderköping och Norrköping för en dag och se lite annat här i Sverige hehe.

Snart dags för kvällsmat för vår del. Ikväll blir det sallad för mig och Pelle och skall se vad Elliot vill ha o äta. Han har iaf börjat äta lite vanlig mat nu. Så det är skönt att han börjar visa tecken på att han håller på och bli bättre :) Just nu sitter Elliot och river ut sitt Duplo på golvet. Det skall bli trevligt att plocka upp alla dessa bitar sen hihi.

Äsch nu får ni ursäkta! Jag har en son som vill leka :)


Goder morgon mitt herrskap!

Elliot vaknade vid det spännande klockslaget 5 i morse. Fast för en gångs skull va jag inte så jättetrött när han vaknade. Vi gick upp och satte på Elliot en ny blöja och gjorde välling. Han verkade bara va hungrig och sen somnade han om igen typ och sov fram till 8. Riktigt skönt att få ta sig 2 timmar till typ. Men iaf så är Elliot mycket piggare idag och har ännu inte kräkts något så det är skönt. Man får hoppas på att han är bättre idag.

Idag så skall vi tvätta, men får se hur det går eftersom Pelle kanske skall till praktiken och då blir jag själv hemma. Lite svårt att tvätta med en sprattelfis i famnen. Vågar inte ta hit någon heller ifall om han skulle smitta. Annars får jag lösa det på nått sätt, men det brukar ordna sig iaf så. Måste till Willys idag med o köpa lite till katterna och lite till oss med för den delen. Men som sagt, allt beror på om Pelle skall iväg eller inte.

Nu skall vi sätta oss och äta frukost. Min mage vrålar så det börjar nog bli dags för det. Hörs senare!

Oj oj oj vilken dag!

Började med att Elliots farfar kom hit i förmiddags o bjöd på fika. Var jättetrevligt att sitta o prata. Elliot satt med hela tiden och jag märker då att han inte sitter och "tjatgnäller" om att få smaka. Försöker ge honom en macka men det totalvägrade han. Han dricker bara vatten och då får han vänta till lunch tänkte jag. När jag väl har gjort i ordning lunch (potatismos och fisk, vilket han älskar) så får man nästan tvinga i honom mat. Han äter några skedar och vad gör han sen? Jo han kräks otroligt mycket i flera omgångar. Har nog aldrig sett honom spy så mycket. Det va helt galet! Då konstanterade vi att han va magsjuk. Först ringde jag mamma för o fråga om vad jag skulle göra först o främst. Hon bad mig då ringa sjukvårdrådgivningen. Där sa dom att jag skulle ge Elliot vätskeersättning, majsvälling, jättesvag saft och isglass. Så det har inhandlats nu! Svea va här oxå en stund förut :) Som jag har längtat efter att få umgås med henne igen. Saknar ju henne när hon inte är här <3 Vi gick ner till spelbutiken bredvid Willys för att hämta hennes nya mobila bredband och sen gick vi in i en tygbutik så att jag kunde kolla lite tyder till Elliots skötbädd till skötbordet och det finns många kandidater kan jag tala om haha! Det blir att inhandla det så fort Elliot är frisk :)

Just nu är Elliot ganska pigg men lite feber har han så han ser väldigt hängig ut men det är nog inte så konstigt när min lilla älskling är sjuk :(

Snart blir det o sätta sig i soffan o kolla på Halv åtta hos mig. Och sen blir det New Moon som kom hem idag :D Måste bädda upp och plocka upp Elliots leksaker oxå innan jag sätter mig.

Skriver mer sen om jag hinner! Annars hörs vi i morgon :)

Slänger in en liten bild på min söta sjukling oxå <3


God natt på er...

... För nu tänker jag faktiskt lägga mig i sängen och mysa med Pelle framför ett Stargate Atlantis-avsnitt. Usch det känns verkligen i hela kroppen hur slut jag är. Tror jag kommer somna innan avsnittet är slut eller vad tror ni?

Elliot fick duscha/bada ikväll. Vilket han tycker är jättekul! Min lilla fisk haha <3 Efter det åt jag och Pelle mat innan det var dags för Elliot att sova.

Blev oxå bestämt att min familj kommer hit i april och hälsar på :) Det skall bli jättekul! IKEA NÄSTA hihih :D Plus att jag, Linda och våra små fina pojkar skall åka till Göteborg den 9:e april på Baby och Barn-mässa! Inte helt klart ännu, men det blir nog så får  jag hoppas :D

Alltid lite kul med onödigt vetande ;P

Nej sängen nu! Sov gott på er!


Promenad kanske?

Jag sitter här och är jätteseg. Tror jag skall klä på Elliot ytterkläderna och sen gå ut en stund. Måste iaf handla mjölk och välling.

Har precis packat ner massor av saker från badrummet för en stund sen så nu är det bara det viktigaste uppe. Som t ex Elliots saker och sen lite hygienartiklar till mig och Pelle. Men det är iaf klart nu att vi flyttar på lördag nästa vecka! Det skall bli så himla kul, fast jobbigt. Den här gången har jag iaf fördelen med att inte va gravid när vi skall flytta. Det var jag ju förra gången så jag kunde inte lyfta så mycket då tack vare min foglossning.

Äsch nu måste jag ge datorn till Pelle för han skall nörda nått spel ett tag nu. Så lika bra att plocka upp Elliots saker och sen bege sig ut. Tråkigt att gå själv bara :/

Hörs ikväll skulle jag tro!


Mammas lilla gosfis <3

Söndag

Usch jag är skittrött men det får man nästan vänta sig när Elliot vaknar klockan 5 på morgonen o vill gå upp. Fast lite mysigt är det när man får se sin sons leende på morgonen och sen äta frukost ihop. Men men, vi la oss och sov sen ungefär vid halv 8 och sov en timme så det va skönt.

Just nu leker Elliot med sina leksaker på golvet och jag fåt lite tid här framför datorn. Fast snart är det dags att klä på sig lite lite och klä på Elliot kläder. Hans utslag har blivit bättre iaf. Men dom finns ännu där, så det blir o smörja smörja smörja!

Har ingen aning om vad som händer idag. Får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda :)


Mamma älskar dig mest av allt <3

Lördag.

Igår hade vi en helt underbar dag med Linda och hennes son Oliver. Barnen leker så fint ihop och jag hoppas verkligen att Elliot o Oliver kommer leka ihop när dom blir äldre :) Men det tror jag att dom kommer göra. Vi gick bort till Ingelsta på Babyland o kollade på en paraplysulky till Elliot som han skall ha i sommar när vi åker till Gotland. Hittade två stycken som jag va hemskt intresserad av. En Carena och en Gracco. Priset skiljde lite dock men jag betalar gärna lite mer för en vagn som är lätt att köra och som är säker för Elliot så klart. Men men, efter det så tog vi en liten tripp till den "Gyllene fågeln" innan jag och Elliot skulle med bussen. En toppen dag var det iaf!

Idag så har vi inte gjort så mycket faktiskt. Jag och Elliot tog en liten promenad till apoteket för att köpa en salva till Elliot stjärt som har blivit jätteröd och knottrig. Så den går på behandling just nu. Sen svängde vi förbi Ica för att köpa färska frallor o aprikosmarmelad. Var så sugen på det när jag vaknade i morse. Nu på eftermiddagen så har vi kollat på Stargate Universe när Elliot sov middag. När han vaknade igen så satte vi i gång med att packa lite saker. 4 kartonger blev det och nu är det riktigt kalt på väggarna.

Ikväll blir det Körslaget med älsklingen. Hejar så klart på Mojje. Han har ju plockat ut folk från Gotland så jag hoppas att jag känner igen nån där. Sen måste jag ju skryta att jag och Mojje bodde på samma gata. Det enda som skiljde sig va gården emellan. Så jag kunde se bort till honom varje dag när jag skulle med bussen till skolan hihi :) Så det är väl så klart att man skall heja på honom?

Elliot börjar bli riktigt otålig nu och börjar riva i allt han kommer åt, så jag måste nog jaga honom lite nu haha!

Hööörs :)

Sova sova sova.

Den här dagen har varit oooootroligt seg. Fast mysig samtidigt. Har verkligen fått tid för både Elliot och Pelle idag, tillsammans. Finns ingen bättre familj än den jag har. Tidigare idag så pratade jag lite med mamma på telefon oxå. Hon skall ju till Norrköping i april med jobbet, men kanske (bara kanske) att hon stannar några dagar extra för att umgås med oss. Jag hoppas verkligen att det blir så, men måste tänka på mina syskon oxå så klart. Annars kommer dom i maj någon gång :)

Nu ikväll så har jag kollat på Halv åtta hos mig, Det Okända och Gray's Anatomy. Ganska lyckad kväll, om jag inte hade haft så ont i huvudet då. Men men, sängen väntar på mig nu. Skall bli ljuvligt att få lägga sig o sova. Finns inget bättre när huvudet värker på en.

I morgon skall Pelle på praktik så jag och Elliot blir själva här hemma. Skall tvätta och dona. Det behövs efter Elliots små incidenter igår. Både kiss och kräks på mina två par mjukisbyxor.

Nåja, sängen var det! God natt!

Vet inte vad det är.

Jag är galet trött. Riktigt trött alltså. Känns som om någon har kört över mig 30 ggr och sen lagt in mig i en tvättmaskin på det högsta programmet. Ändå så sov man gott förgående natt och var pigg i morse och jag har inte gjort nå speciellt förutom o busat med Elliot och umgåtts med Ida en stund. Kanske håller på o bli sjuk eller så är jag väl bara trött.

Pelle och jag sitter o kollar på House just nu på 4:an. Sen blir det väl kanske något 2½ män-avsnitt. Men jag lär nog somna direkt när jag har lagt mig i sängen. Men men, vi får se.

Elliot fick bada nu ikväll. Han är ju sjukt söt och ser ut som en vild pingvin i vattnet. Men han blir riktigt arg när man tar upp honom. Han tycker det är både skönt o roligt att bada. Tror jag det när han får svätta ner mamma lite hehe. Efter badet när jag skulle lägga upp honom på skötbordet så pinkade han på mig. Typiskt haha! Sen va det väl bra. När jag satt  o kollade på "Halv åtta hos mig" så fick han välling och helt plötsligt så kräks han! Skiiiiitmycket!! Det va bara o tävtta av honom, sätta på honom och mig rena pyjamasar o försöka få honom o somna om igen.

Nej nu blrjade House igen! God natt :)

Ojoj vilken dag..

.. Eller inte direkt. Snarare motsatsen. Den har varit seg som tusan! Har städat o pysslat lite här hemma men inget mer. Elliot och jag har busat runt. Han går med sin Lära-gå-vagn helt själv nu men måste ändå hålla koll på honom o gå med så han inte ramlar. När Elliot låg o sov sin eftermiddagslur förut så låg jag bredvid honom o läste. Så mysigt att få försöka komma igenom boken någon gång innan den har biopremiär den 30 juni. Är lite seg när det gäller böcker, men har inte heller så mycket tid för att läsa.

Snart skall jag sätta mig o ge Elliot mat o sen bada honom. Han hatar att duscha :/ Visst bada är jättemysigt o kul för honom, men när man inte har så mycket tid så måste man göra det ibland. Men men idag så skall han få bada o leka med sina saker. Tror jag måste sätta på mig regnrock o sydväst, för han plaskar ju ner heeeela badrummet haha. Min gosfis är bara för söt <3

Nej mat var det :)

ÄNTLIGEN!!

Nu har den nya trailern kommit ut för tredje filmen i Twilight "Eclipse". Den verkar sjukt bra och jag skall se den! Måste måste måste! Den har ju biopremiär den 30 juni så det är perfekt. Lagom till min födelsedag o allt :)

http://www.eclipsethemovie.com/ kan ni kolla på den nya trailern!



Söndag idag då. Inget speciellt som händer idag heller. Blir nog o packa fler kartonger med saker bara o mysa med Elliot. Är ju trots allt söndag och då får man ta det lugnt hihi. Ikväll skall jag se på Wallander som vanligt på 4:an. Det blir lite som en tradition på kvällarna nu. Får bara hoppas på att Elliot sover då hehe. Men det skall nog inte vara några problem. Elliot vaknade klockan kvart över 6 i morse. Lagom roande, men man måste gå upp. Det är väl kanske dom första minuterna som känns jobbiga, men resten är bara mysigt. Han och jag sitter o kollar på Barnkanalen för det är precis i tid till Elliots favoritprogram "Timmy Lamm". Han dansar verkligen till introt o blir helt fastlimmad i soffan när det börjar haha. Så underbar han är då :)

Han har oxå börjat lära sig o säga "mamma" och "pappa" :) Min lilla kille är inte så liten längre. Men gud så mycket jag älskar honom!

Nu skall man åter till alla sysslor som skall göras innan lunchdags. Bädda sängen o vika kläder plus att man skall packa lite om man får tillåtelse för Elliot hihih ^^.

Hörs !

Löööööördag !

Jepp nu va det lördag... Igen! Älskar lördagar. Det är så mysigt att bara få vara hemma med familjen och pyssla lite. Just nu så håller vi på o tvätta lakan o lite kläder. Det är massor med lakan, men kläder är det nästan ingenting utav så det är grymt skönt kan jag lova. Men lika bra att få lakanen o sånt rent innan man flyttar så man slipper ta det sen. För torktumlaren i den tvättstugan där vi skall flytta till är verkligen kass. Inget blir torrt även om man torkar på det högsta och den längsta tiden. Så det är lika bra att allt blir rent.

Vi skall nog packa mer idag. Pelles mamma kommer hit snart med fler kartonger o lite saker så vi kan skrubba balkongen. Får se vad som händer mer idag. Skönt att bara få va hemma idag iaf o bara umgås med Pelle o Elliot. Har inte haft en dag själva med dom för det har alltid varit massa människor på besök, men jag klagar inte. Jag älskar att umgås med vänner o så. Fast dag skall det bli skönt att bara få va o pyssla i hemmet :)

Det är snart dags för Elliot att få lunch. Sen blir det oxå diska o dammsuga som gäller. Men det tror jag att Pelle skulle ta. Kanske blir en liten promenad i det här fina vädret oxå? Men det får vi se. Har lite o göra som sagt :)

Nej nu skall jag ta o busa med Elliot en stund innan jag skall ner till tvättstugan o hänga tvätt o slänga in lite i torktumlaren. Sen blir det lunch. Potatismos (hemmagjord såklart) o fiskpinnar. Är sjukt sugen på det haha!





Tre år har redan gått. Saknaden är ännu lika stor som den var då.. Kommer aldrig glömma det beskedet och att man fick bekräftelse på att det var du som var död. Våran Tomte, DJ och vän <3

R.I.P
Joel Klasson
1985-2007


Torsdag.

Hela veckan har det varit fullt upp. så det är därför jag inte har hunnit blogga nått ännu. Men nu sitter jag här o har en stund över.

I måndags så var jag med Ida hela dagen. Det var jättekul för det va ett tag sen vi umgicks en hel dag. Det va så fint väder att vi fick för oss att gunga med Elliot, men vi kom inte ut till gungorna för att det var så djup snö så vi valde att gå ut på en promenad istället hihi.

I tisdags så va jag och Elliot uppe hos hans farmor o farfar hela eftermiddagen. Alltid lika trevligt, men jag hade vrålont i ryggen efter att gått omkring på is o spänt mig hela tiden. Plus att det är backar upp till dom. Inte det lättaste med en 20kg vagn med Elliot i och mina platta sneakers.

Igår så va jag med Ida igen, vi möttes vid Willys för att handla saker till våfflor :) När vi kom hem hit gav jag Elliot lunch. Isak (Idas son) blev lämnad här precis efter att Elliot hade ätit klart. Sen satte jag igång med våfflorna som blev himmelskt goda kan jag lova! Elliot och Isak lekte tillsammans en jättelång stund. Så söta dom va dom! Vid kl 14 så kom Pelles storasyster hit och hennes sambo. Dom skulle hjälpa oss att hämta vår nya säng :) Så nu har vi den här! Så skönt att vi alla tre kan sova i samma säng.

Idag så kommer Sandra, hennes kille Jeppa och Freyda hit på en fika. Det skall bli kul. Det är nog allt som händer idag. Jag skall väl ta o städa lite med om jag orkar! Min söta Elliot vaknade 5 i morse o cvägrade somna om så det va bara för mig att gå upp. Inte ens "Vakna med The Voice" hade börjat på tv :/ Nej hoppas det blir bättre i morgon. Snällt av Pelle iaf o ge mig en sovmorgon sen, så jag kunde få sova nån timme till.

Nu skall jag snart ge Elliot lunch, så innan det blir det en lekstund :)

Hörs!

Bjuder på några bilder med :)


Jag i fredags :P


Jag och Svea :P


Elliot o Isak :)


Elliot <3


Nya sängen! Självklart så skall Skrållan inspektera allt nytt hihi. Ni ser henne uppe till vänster :)

Lördags förmiddag.

Elliot vaknade för ett bra tag sen så vi har lekt o myst i sängen ett tag. Mysigt eller vad? Igår så hade jag, Svea, Anna o Carina tjejkväll med middag, efterrätt och massa god dricka. Vi spelade lite spel och lyssnade på musik. Riktigt trevligt.

Idag mår man helt okej, förutom att kroppen är trött. Men annars är jag fit for faight ;P Det är strålande solsken ute så jag funderar på att gå ut o gå en sväng med Elliot. Behöver frisk luft känner jag o samt Elliot tycker det är skönt att vara ute. Plus att man kommer hem lagom till lunch igen.

Nej ut i solen blir det :)

Måndag.

Nu va det mars! Fan va tiden går!! Om en månad så sitter vi i vår nya lägenhet och har det nog hur bra som helst :)

Idag så har det inte hänt så mycket här hemma förutom att vi har plockat o fixat som vanligt här hemma. Lekt med Elliot och börjat planera packningen. Vi var nere i vårat förråd i eftermiddags för att rensa undan lite och hämta massa kartonger så vi kan börja packa i morgon, men måste bara säga en sak! Fy fan vad saker man har då! Jisses det va helt galet. Ser verkligen inte fram emot att flytta ut alla grejer därifrån när det väl blir dags. Just det ja! En sak till, vi har köpt en dubbelsäng nu! Jiiiiiiippie! Äntligen kan vi lägga i samma säng igen :) Nu har vi ju bara en 120 säng och det är lite litet när man har en bebis plus en sambo som vill sova med mig. Ikväll så har jag umgåst med Freyda en stund. Vi käkade lite mat ihop och Elliot AVGUDAR henne haha :) Sen har man suttit framför tv:n. Såg "Halv åtta hos mig", "Outsiders" och "Spårlöst". På Outsiders så handlade det om unga mammor. Riktigt bra va det! Det handlade om tre unga mammor, men en mamma fastnade jag för. Hon heter Ronja och va bara 14 år när hon fick sin dotter. På samma dag som jag födde Elliot! Så det va lite roligt :) Funderar om man skall försöka leta efter hennes blogg, för det hade varit lite kul o läsa den faktiskt..

Imorgon så blir det kontraktskrivning på lägenheten. Efter det så skall vi mäta upp svärmor som skall följa med hem och hjälpa oss o packa lite. För man har som sagt lite grejer :P

Nu skall jag kolla vidare på nätet :) Sov gott när ni läsare väl skall sova!

RSS 2.0