Promenad i solen

I förmiddags gick vi upp till Pelles föräldrar för att hälsa på och vi blev bjudna på lunch. Det blir aldrig tråkigt när man är där hehe. Elliot somnade innan lunch och sov till ett ungefär. Då gick jag med barnen och mötte en tjej som har en dotter som är lite mer än en timme yngre än Ian. Vi låg på förlossningen samtidigt med andra ord och vi bor bara en halvtimmes promenad härifrån. Det var jättekul att prata och ni kan ju tänka er att vi hade massor att prata om. Detta skall vi göra om fler gånger, låta barnen leka lite och fika. Så det blev en promemnad i solen och var nog ute två timmar innan jag och barnen kom hem igen :)

Snart dags att göra middag, men först skall jag sitta lite till här och lyssna på musik o kolla runt på nätet. Kolla på CDON.com om hur mycket OTH kostar. Har ju 3 säsonger, men hade 4, fast lånade ut den men fick aldrig tillbaka den. Vill ha komplett samling! Och jag ÄLSKAR OTH galet mycket.

Vad gör ni en dag som denna? Skolan kanske har börjat för en del igen?

Igår så vart det inte speciellt lugnt iaf hehe. Vi bestämde oss för att städa och fixa i vårt uteförråd och jag kan lova att det var STÖKIGT! Vi har ju bara slängt in allt haha. Men nu är det städat och ordning. Kartongerna står på rad och på varandra och vi har en slänghög med bara skräp och skit. Skönt att det blev gjort någon gång så att man kan få in utemöblerna, leksaker mm.

Nej nu skall jag njuta av musiken och som sagt kolla OTH-säsonger :D Slänger in lite nya bilder med!


Ian har det roligt hemma hos faster Svea i torsdags :)

Jag är ute och provkör den nya vagnen på torsdagskvällen :)

Här sitter man bra här :D

Elliot sitter bra han med :)

Mina stora älsklingar <3

Barnens farmor och farfars hund Ozzy :)

En mysig helg

Helgen har varit riktigt mysig. Även om det egentligen inte har gjorts nått speciellt eftersom Elliot har haft feber hela helgen. I fredags (innan vi upptäckte febern) så mötte jag upp Pernilla för att köpa deras mjuklift som vi använder till syskonvagnen. Vi gick till Willys för att handla lite. På kvällen lagade vi mat och kollade lite på tv. I lördags och söndags så gick vi ner till Willys för att kolla vad dom hade för rea eftersom dom stängde i söndags eftermiddag pga flytt till en ny butik. Och gisses så mycket vi fyndade! Mat i massor till halva priset, tvättlappar, böcker och en massa annat. Nu har vi det fullproppat i kylskåpet och frysen full till hälften iaf :) och då har vi bara handlat för 500kr ca. Idag då så blir det lugnt med :) skall ner på stan en sväng med Freyda men mer än så vet jag inte. Vi får se vad som händer :P Elliot är feberfri fast han fick stanna hemma från dagis mest för att vila upp sig efter febern som gick över igårkväll.

Sjukstuga här idag

Elliot har hög feber och har ingen aning om vad det beror på :( därför har det inte hunnits med att ägna bloggen många tankar. Jag och Elliot har precis duschat och nu sitter vi i soffan. Det är läggdags för barnen och en regnig kväll som denna blir det lite te, kex och Stargate Atlantis. Är själv jättetrött så det blir nog sängen tidigt för vår del med. Ian somnade precis men Elliot tittar ännu lite på tvn. Ni får verkligen ursäkta en dålig bloggning idag. Puss o kram

Vrålåk och glada ungar!

Vid kl. 18 var vi hemma ungefär och ni kan ju tänka er vad jag gjorde när Svea och Henrik hade åkt, packade upp vagnen. Så ivrig att händerna skakade haha. Fem minuter senare stod den där i vardagsrummet ihopmonterad och luktade ny. Elliot ville provsitta och det fick lillebror också göra :) så jag tog med dom ut på en sväng till affären medans Pelle lagade mat. Köpte en påse chips till min duktiga älskling som hade städat och fixat så fint tills jag och Ian kom hem. Elliot och Ian somnade båda två i vagnen för natten och sov väldigt gott hihi. Jag och älsk har sett några avsnitt av Stargate Atlantis innan läggdags. Så nu ligger vi i sängen o skall sova. Barnen sover gott än så länge så man får passa på o försöka sova då med. I morgon blir det att köpa mjuklift till vagnen, handla hem mat till helgen och gå några ärenden på stan :) sov så gott! I morgon kommer det kloka inlägg med bilder!

Framme :)

Nu är vi inne i Norrköping hos Svea. Jag har kopplat upp mig på deras trådlösa nätverk, så nu kan jag blogga på telefonen :) vi har precis fikat lite. Svea hade bakat rulltårta som var vääääldigt god. Ian ligger på golvet just nu och leker. Smarta jag tog med en liten lekfilt och leksaker till snuttungen :) vi sitter och pratar. Det är rixfm-festivalen ikväll här i Norrköping och jag hade inte brytt mig egentligen men fick veta nyss att Jay Smith skall sjunga ikväll! Han är ju så bra och Ian föddes till hans låt "Like a prayer" :P äsch nog om det, nu skall jag bli social igen! Hörs senare :)

Norrköping idag

Elliot är på dagis nu sen en timme tillbaka ungefär och jag har gjort mig i ordning för att åka in till Norrköping med svärmor för att hälsa på hos Svea. Ian följer också så klart med in. Tråkigt att Elliot inte kan följa med in idag bara :/ Vill ju ha med båda mina gullsnuttar när jag åker buss. Mest för att Elliot ÄLSKAR att åka buss.

Natten har varit bra. Ian har sovit ganska bra och vaknade bara för att få mat två gånger. Skönt! Kände att jag behövde få sova många timmar i natt. Resan vart lite planerad igår med, men Sandra skall också få vara med och bestämma. Det blir nästa vecka vi skall ses och komma fram till vart, när och hur vi skall åka.

Måste röra mig lite smått nu och möta upp svärmor om en stund. Men kommer hem någon gång sent i eftermiddag. Då får vi hem nya vagnen med! Antar att det blir en promenad ikväll för att testköra den ;P

Hoppas er dag blir fin!


Stolt faster Svea som håller i Elliot när han var liten <3


En väldigt trött mamma idag

Ian höll låda resten av natten sen. Så det är inte många timmars sömn man fick. Jag har försökt att sova lite när Ian har sovit idag men det är ändå inte samma sak. Så idag kan jag lova er att inget alls har hänt mer än att jag har diskat och städat badrummet. Det vart en sväng till apoteket med för att köpa hem magdroppar till Ian som antagligen har ont i magen. Elliot har varit på dagis och efter det tog Pelle med honom upp till farmor och farfar en stund. Nu är dom och handlar hem lite till middagen. Jag är så trött idag att jag knappt vet vad jag heter och man känner sig sjuk. Men men, har man barn har man inte tid att vara trött när dom är hemma. Det är full rulle hela tiden så man får gott vänta tills barnen sover för natten innan man själv kan få bli riktigt trött.

Nu ikväll får vi lite oväntat besök av Jesper som kommer hit på middag och fika. Vi skall sätta oss och kolla på hotell och vart vi skall resa någonstans. Det skall bli spännande! Jag hoppas att Ian sover gott i natt så jag är pigg till i morgon. Då kanske jag och Ian skall in till stan för att hälsa på hemma hos Svea :) Och i morgon får vi barnvagnen med! :D Greeeeaat!

Nej jag skall ställa mig och fixa i ordning en äppelpaj lite fort. Har så mycket äpplen att man knappt vet vart man skall göra av allt haha. Det blir inte så mycket bloggning från min sida idag, men jag hoppas att ni förstår. Jag bloggar nog över telefonen sen om jag orkar i så fall. Jag vill mest njuta av mina fina barn och min älskade fästman <3


Vad hade jag gjort utan er? Mina fina älskade små barn <3



Notera vad klockan är

Ian har precis haft ett litet argt utbrott. Han var hungrig och ibland när jag är yrvaken kan det ta någon minut innan jag förstår vad han egentligen vill. Och nu efter utbrottet, efter att han har somnat om med tröst och magen full av mat så vart jag himlans pinknödig (oviktig information, jag vet) så blev jag så klart tvungen att gå upp för att gå på toaletten och sen för att gå vidare mot köket o dricka nått. Jag tror att jag ser saker, vilket som skrämmer mig. Och allt resulterar en mörkrädd och en pigg Fanny som skall kliva upp igen om 3 timmar för då måste Elliot upp för han skall till dagis. Men jag skall försöka somna om nu, var bara tvungen att skriva av mig och för att bli trött igen. Jag tror jag lyckades ;P

Soffhäng med mina fina små <3

Nu är man hemkommen från promenaden med Frey :) Skönt var det att gå, men jag gjorde misstaget att ta på mig jeans när det är typ 25 grader varmt! Jag trodde det var kallt ute eftersom det var det igår. Men icke, höll på o svettas ihjäl haha. Gick till Willys och handlade lite med. Plus att jag fixade självscanning-kort till det nya Willys som öppnar nästa vecka, då fick man en mörk chokladkaka som present :) Perfekt till helgen!

Nu skall jag slänga upp mina ben i soffan och vila en stund med familjen. Elliot och Pelle skall väl gå ut till lekparken om en stund, men jag stannar inne med Ian. Han har inget tålamod alls till att ligga och hänga i vagnen och jag skulle svettas ihjäl :P

Vad gör ni en dag som denna?


En busig liten fis som vill äta upp kameran :P

I väntan och längtan :)

Jag och Ian sitter i sovrummet och väntar på att storebror Elliot skall somna. Sen är det tuttedags och efter det så skall jag o lilleman ner till stan o möta upp Freyda. Då blir det promenad vid kanalen :) just nu längtar jag som tusan efter vår lilla minisemester i höst och efter barnens nya syskonvagn som kommer snart hoppas jag :) måste fixa i ordning mig lite nu! Måste bara tillägga att jag älskar min iPhone, just för att jag kan blogga på den med weeeii !

Tisdag

Det vart inget bloggande igår, men tur är väl det för jag var inte på allt för bra humör igår. Framåt kvällen vart det bra och jag var ute och gick med Anna. Det var skönt även fast det regnade lite grann.

Idag är jag däremot på bra humör, dock en aning trött. Ian sover just nu men ändå kan jag inte sova med honom. Kanske blir en lur sen i eftermiddag istället. Får se hur jag känner då. Elliot är ledig från dagis idag, så vi skall nog till lekplatsen en stund efter att han har sovit middag. Annars händer det inget speciellt idag. Jag vill att det skall hända nått roligt men det blir ju vad man gör det till eller hur?

Igår så satt vi och klurade lite på att resa iväg en helg i höst. Först tänkte vi åka till Sundsvall för att hälsa på min lillebror David och hans tjej Jessica, men det var alldeles för krångligt och för dyrt att åka dit. Men iväg vill vi och nu skall vi boka hotell någonstans i Sverige med Sandra och Jesper. Se en stad vi aldrig sett förut och bara mysa. Jag har väl lite krav på hotell och har hittat några fina som Scandic har. Hittade ett i Falun med allt som jag vill ha hihi ;P Men nu får vi ju se vad Sandra och Jeppe säger med. Vi måste bestämma tillsammans och lägga fram en reseplan. Men vi hade väl tänkt att vi åker i oktober någon gång :) Det kommer nog bli en mysig helg!

Jag skall väl ta och hoppa in i duschen nu. Sen är det nog dags att börja med lunchen :) Bjuder på lite bilder från dom senaste dagarna!


Min fina familj <3

Min älskade klätterapa :P

Tai-woken jag gjorde i lördags :) Det var riktigt gott skall ni veta!

Äppelpajen jag bakade i söndags :)

Knasbollen Elliot igår <3

Lillfisen Ian <3

En grode jag och Anna stötte på igår när vi var ute och gick :)

En mysdag till all ära

Idag har vi bara tagit det lugnt. Hushållssyllor vlev gjort med annars har vi inte gjort nått speciellt. Handlade förut och bakade en äppelpaj som vart väldigt god. Den tog vi med upp till barnens farmor och farfar :) Dom gillade den hihi. Nej som sagt väldigt lugn dag och nu skall vi snart äta middag. Skulle ha gjort fläskpannkaka men klockan blev så mycket att det fick bli en nödsamtal till pizzerian. Elliot och Pelle får dela på en pizza och jag tog en liten kebab med bröd, fast med gyros istället. Har tröttnat på kebab och gillar det inte så mycket längre.

Strax skall vi spela bingolotto, se på lite Stargate Atlantis när barnen har somnat och sen i säng tidigt. Det är dagis för Elliots del i morgon och Pelle skall ringa några jobb och jag skall ringa till veterinären om sterilisering av Sirie. Och ID-märkning.

Skriver mer sen men nu är jag så hungrig och maten skall hämtas nu :)


Sirie som liten jultomte :P

Trevlig lördag

Vi har fått mycket gjort idag och hunnit med massor av saker. Helt otroligt :) efter lunch gick vi till Pelles mormor och hälsade på. Fick lite fika och pratade. Barnens farmor Eva och faster Anna var också där. På hemvägen stannade vi till vid kommunens kontor och plockade äpplen. Eller snarare Pelle som fick klättra och plocka åt oss haha. My monkeyman <3 tog en sväng till Willys också för att handla hem till middagen. På väg till affären så ringer en kille som är intresserad av vagnen vi hade ute på annons så nu är vi en vagn fattigare och lite rikare på pengar ;P till middag ikväll åt vi taiwok med kyckling och ris. Bilder från dagen kommer i morgon. Har inte orkat att sitta vid datorn så mycket idag. Elliot somnade för en timme sen ungefär och Ian somnade nyss. Så jag och Pelle skall se lite Stargate Atlantis nu och bara njuta av lugnet. Våra grannar har kräftskiva och väsnas en del, men jag hoppas att dom håller tysta så småningom. Ha en trevlig lördagskväll, för det kommer jag iaf ha :)

Arbetsmyran

Så här på en lördagsmorgon brukar man väl ta det någorlunda lugnt. Men jag lät älsklingen få lite sovmorgon så gick jag upp med barnen, satte på dom nya blöjor, fixade frukost, gjorde gröt till barnen, diskade, satte på kaffe till älsk och putsade fönster! Allt på bara 2 timmar haha. Alla våra blommor fick också en välförtjänt dusch :P och nu ligger jag och Ian i sängen. Ian sover och jag är för pigg för att sova så jag vilar lite bara. Vad skall ni göra idag? Vi har ett strålande väder. Det blir nog att passa på att vara ute en hel del. Skall ner till stan och hämta våra bingolotter som vi har fått gratis, 4 st. Vi brukar aldrig spela annars men i morgon får det bli ett undantag. Vem vet, vi kanske vinner ett par hundra? Vi skall väl också passa på att gå längs kanalen och titta på fåglarna och dom turister som är kvar. Detta kommer bli en mysig dag, det känner jag på mig :)

Massor att göra.

Idag har jag haft massor att göra, även om jag inte har gjort nått speciellt hehe. Nej men har pysslat massor hemma. Diskat, busat med barnen, lagat mat, tvättat av vagnen vi skall sälja, fixat med tvätten och mycket mer. Bara vardagssysslor med andra ord. Nu ikväll har Pelle varit duktig och tagit tvättstugan och jag har varit ute och gått en sväng med Freyda. Perfekt väder för det ikväll. Fint väder med sol men ändå inte för varmt. Tänkte egentligen inte blogga nått nu men det vart så ändå ;P idag gjorde jag lasange till kvällmat och det uppskattades massor av både mannen och Elliot. Då tycker jag att det är roligt :) har även pratat en stund med mamma ikväll och varje gång jag gör det längtar jag så mycket efter henne. Ens mamma är ju alltid ens mamma och jag älskar henne jättemycket! Naj, nu skall jag ta och susse kudden me mine elsklingar, som jag säger med gotländsk dialekt hihi :P fast det låter roligare på riktigt, iaf för fastlännigar. God natt och hoppas ni har fått en bra och mysig fredagskväll :)

Har ni tänkt på?

Ian sover och jag har pysslat lite här hemma. Och när jag är själv, lyssnar på musik så tänker jag väldigt mycket. Jag har tänkt på just hur mycket just människor kan påverka en och hur man blir den man är just nu. Jag och Freyda satt och pratade om det igår. Och då slog det mig hur jag var innan jag träffade en del personer och hur mycket man går på. Nu tycker jag ändå att vad jag än har gått igenom så är jag tacksam för det, annars hade jag inte hamnat här idag. Vissa saker har varit otroligt tunga och då har jag knappt orkat andas, men på nått sätt så tog jag mig upp på fötter och förändrade mitt liv. Fast det tog ett många år..

Så var glada för allt även om det har varit jobbigt och var tacksamma för det ni har idag :)

Den är här, den är här :D

Åh gissa om jag är glad nu! Mer än valigt alltså :P Vagnen har kommit!! Så underbart och så snabbt den kom. Nu skall den visserligen bara komma hem till oss och det fixar snällaste och bästaste Svea o Henrik ;D Detta kommer bli kanoners och jag kan bara se framför mig när den står här hehe. Visst är jag töntig? Som ett barn på julafton, men gud vad jag älskar att få hem nya saker, mest om det är till barnen :)

Pelle har gått iväg på möte och tog Elliot med sig för han var så ledsen när Pelle skulle gå. Nu är det bara jag och Ian hemma. Men han skall sova om en stund och då skall jag försöka få lite mer gjort.

Vad hittar ni på för nått idag?


Städarväder

Jag vet inte vad det är med mig, men oftast när det är förmiddag brukar jag vara trött och seg och det tar flera timmar för mig att vakna till och bli människa. Men idag så är jag på hugget och har redan städat av lite grann. Känner att det är tvunget och varför inte passa på när Elliot är på dagis? Ian ligger och sover just nu så man får väl köra på i snabb takt så man kanske hinner klart innan han vaknar. Det är ju inte så mycket att göra, men det vardagliga plocket av leksaker, bädda sängen osv osv.

Vi får se vad det blir av dagen idag. Jag har två stora blåsor en bakom underläppen och en bak på tungan och det gör att det är lite jobbigt att prata idag :/ Dumma blåsor. Skall med Frey på stan en sväng och sen hämta Elliot.

Nej, rädda blommorna från Skrållan som tydligen tycker att hennes privata grönsaksodling måste skördas haha :P Och sen städa vidare.



Mitt forna jag :P Och jag kommer åter!

Nattelinatt

Just nu sitter jag med Freyda och ser på tv. Snart är det dags att se på Celeberity rehab på 5:an. Sen blir det nog sängen :) kalaset var trevligt med god mat och gott fika. Nu har man fått i sig lite sött igen så hjärnan fungerar som den ska haha, nej men gott var det iaf. Pojkarna sover nu så lite tid i lugn och ro slår aldrig fel :) Ian börjar få lite feber efter sprutorna men det går nog över till imorgon. Nu skall jag va social igen, så jag säger god natt för idag. Hoppas ni får en bra kväll och sover gott!

Kalas :)

Snart skall vi bege oss hem till Pelles storasyster Anna och fira henne o tvillingsystern Inka som blir 32 år idag. Då vankas det mat och tårtkalas. Farligt för mig som skall gå ner och inte har ätit nått sött på flera dag :P Fast kan ta en liten bit, men då blir det en långpromenad i morgon. Med mitt sockerabstinens är det nästan som en drog, jag måste ha mer och mer. Ni skulle ha sett mig på Willys idag, det krävdes en hel del styrka att inte ta nått sött. Bara om det så är en liten godisbit. Allt är skadligt just nu. Får väl sätta på mig skygglappar nästa gång. Kanske har nått par kvar efter hästen haha ;P Nej då men det är skitjobbigt att gå och vara sugen hela tiden. Men jag var duktig nog och köpte keso och tomater istället. Plus popcorn less fat.

Nej dags att fixa frillan och sätta på sig lite spackel och gå iväg. Ian skall ha mat och Elliot en ny tröja efter att ha ätit massa tomater hehe.

Hur har eran dag varit?

BVC - min stora lilla kille!

Vi kom nyss hem från BVC med Ian. Det var dags för vaccination igen och för att kolla vikt o längd. Nu är han 66cm lång och väger 8045g! Det börjar bli en stor kille nu. Innan BVC så lämnade vi Elliot på dagis, för nu är det dags igen. Och efter så tog jag en timmes promenad vid kanalen. Jätteskönt att kunna gå med musik i öronen när lillfisen sover i vagnen :) Nu har vi precis ätit lunch och Ian har fått lunchtutte hehe. Vi ligger i sängen just nu. Ian har redan somnat och Sirie ligger på mitt ben och sover. Pelle sitter vid datorn så jag mobilbloggar just nu. Skönt att det fungerar nu! Jaja, nu skall jag med vila och njuta av lugnet.

Anonymt

Jag gillar verkligen inte att få anonyma kommentarer. Jag tycker att skall man skrivs till mig anonymt så kan man lika gärna låta bli. Men eftersom frågan inte va nå elak eller så, så svarar jag på den här. Frågan va så här: Vad är det för fel på vagnen ni har nu?? Svar: Elliot envisas med att åka vagn igen. Och jag slår alltid in i ståbrädan och det resulterar i irriterad son och mamma. Sen var vi tvugna att skaffa nått till vintern så att båda barnen sitter varmt och bra. Jag kommer vara mycket själv på dagarna eftersom Pelle kommer jobba. Anledningarna är många. Men Ians vagn har vi kvar för att om jag skall gå själv t ex BVC, kan det va skönt att ha nått enkelt att köra :)

Full rulle, det är livet som en småbarnsfamilj är van vid ;P

Idag då var det fullt ös, medvetslös om vi säger så. Visst nu kanske jag överdriver, men med huvudvärken plus allt som måste göras här hemma och en trotsig tvååring och en mammig bebis så blir det så hehe. Fick sova till 8 idag iaf. Pelle gick upp med Elliot som vaknade klockan 6 redan. Och sen tog vi det mest lugnt på förmiddagen, iaf jag. Svea kom passande till lunch, så hon också fick lite i sig. Sen har vi bara busat med barnen, varit hemma hos barnens farmor och farfar en stund, handlat vid affären med Frey och sen gjort alla dagliga kvällbestyr.

Något vi även har gjort idag är att beställt den nya syskonvagnen! Åh den kommer iaf inom en vecka :D Som jag längtar. Har även fått tag på en mjuklift för en billig penning att ha i Ians sittdel eftersom jag anser att han ännu är alldeles för liten att sitta själv i sittdel. Vi kan iaf minst vänta med det i en månad till! Vi har även lagt ut en av våra sittvagnar på blocket. Varför sitta med 4 vagnar haha? Nä lika bra att skapa lite plats åt vår nya bjässe och tjäna lite pengar :)

Elliot har sovit i en timme nu och Ian skall få sin sista "kvällssnutt" och sen få sova han med :) Jag skall se på Whitechapel på 4:an och äta nektariner. Min huvudvärk vet jag nog varför jag har den. Kanske är det vädret eller tack vare mitt sockerabstinens? Jag har ju slutat äta godis och allt onyttigt för nu skall jag banne mig gå ner i vikt! Har haft sockerfall idag så det stod härliga till. Fick köpa dextrozol(stavas?) och äta två innan jag vart bra igen. Farligt och läskigt när det blir så där. Måste skärpa mig och äta mer pga att jag ammar än. Nej nu blir det soffläge :)

God natt på er och hoppas ni får en bra kväll!


2 av 3 i min fina familj om man inte räknar med katterna ;P <3


Huvudvärk :(

Ursäkta för att jag inte har skrivit nått men har sån huvudvärk, så jag återkommer i morgon :(

Hoppas det är bra med er iaf! :)

Vilket väder vi har haft idag då!

Det har nästan regnat hela dagen. Det kom in två blöta herrar förut efter att dom hade handlat hehe. Pelle hade glömt att ta med regnskyddet till vagnen som Elliot sitter i och på hemvägen så regnade det som tusan, ja då kan man inte räkna med annat än att allt blir blött. Det har verkligen inte hänt ett dugg hemma hos oss idag. Vi har lekt med barnen som för övrigt ligger och sover för natten nu.

Jo en sak har hänt idag! Vi skall köpa en ny vagn på tisdag :) En syskonvagn! Det behövs nu när Elliot älskar att åka vagn igen plus att vi vill ha nått bra till vintern som går att dra båda barnen i. Bra att ha när jag skall till dagis med Elliot när Pelle jobbar bland annat. Kanonfin och en sån som jag har letat efter! Jag ogillar vagnar som har sittdelarna vända framåt och inte mot mig. Men eftersom Elliot älskar att åka framåt och jag vill ha Ian mot mig så trodde jag att det var omöjligt tills jag hittade den perfekta vagnen som går att ha sittdelarna som man själv vill :)



(Bild lånad från google.se)

Nu skall jag och älskling sätta oss och kolla på film. Det blir Mr.Deeds ikväll :) Den var länge sen man såg. Vad har ni gjort idag? Och har vädret sett ut så här hos er också?


Jag känner mig duktig och inspererad!

I morse när jag blev väckt av Elliot så kände jag genast på mig att det skulle bli en bra dag. Jag känner mig väldigt peppad och duktig till allt möjligt plus att vi skall hem till goa vänner ikväll för att grilla och spela kubb gör ju inte saken sämre! Detta är sista helgen jag kan unna mig vad jag vill för att sen köra stenhårt i min kamp om att gå ner i vikt. Så jag skall njuta av den fullt ut. Men men, när vi vaknade och gick upp så kände jag mig ännu väldigt trött så efter frukost så gick jag och Ian in o la oss i sängen igen för att sova ett par timmar till. Sagt och gjort, skönt var det! När vi kom upp igen så lång mina två andra herrar o sov i soffan hihi. Söta var dom :) Då passade jag på o bada Ian i lugn och ro, pyssla om honom lite extra för att sen lägga honom på sitt lektäcka i köket så jag kunde få diska och laga pureér åt honom. Det gick hur bra som helst och gott vart det med :) Nästan så att jag ville äta upp det själv. Ian har inte provsmakat ännu för han vart så trött så han fick bröstet och sen somnade han igen och sover ännu.

Vi har precis ätit lunch och dte vart Elliots favvo idag med. Köttbullar och pasta :) Gott gott. Pelle skall diska nu och sen hoppa in i duschen och göra sig i ordning. Sen är det min tur. Elliot får duscha med pappa sin. Dom stimmar ändå och blöter ner allt, så varför inte göra det tillsammans så slipper man städa två gånger? ;P

Dags att fixa lite till här hemma och packa ner sånt som skall med. Det kommer tyvärr bli dåligt bloggning idag, men jag tror ni klarar er, visst? Ha en kanonfin lördag :)


Som sagt, jag har en del och gå ner igen efter graviditeterna med båda barnen :P


En ny tradition :P

Ja ikväll blir det lite fredagsmys på balkongen med pommes och krov. Elliots favoritmat och när vi äter det så skall vi äta på balkongen tycker han. Vilket vi med tycker är jättemysigt. Så det blir det om 10 min ungefär. Just nu diskar mina herrar, inte Ian så klart. Han sitter här i mitt knä :)

Vi var hos Pelles föräldrar förut och hälsade på. Ozzy vart jätteglad när Elliot kom. Dom två får så fin kontakt och vad dom kan busa med varandra. Men det vart bara ett par timmar där för vi var tvunga o gå hem o laga mat.

Som sagt, snart dags o äta och kl.20 skall jag och Freyda ner till Willys. Ian får följa med och somna i vagnen. Han sover ju i den på kvällarna och sen lägger jag över honom i sängen när vi skall sova. Skönt med lite rutiner!

Nu blir det fredagsmys på högsta nivå! Hoppas ni får en trevlig och rolig fredagskväll :) Var rädda om er där ute!


Mina skruttar i morse :)


Ian när han precis hade vänt sig från mage till rygg och sen till mage igen :) <3 Se så glad han är hihi!



Lite mysfrukost framför tvn i morse, vilket Elliot älskar :P <3

Fredag

Idag blir det en relvativit lugn dag. Vi skall bara tvätta och sen gå upp till Pelles päron som nog vill träffa oss. Ian och jag har sovit några timmar till nu på förmiddagen och det var välbehövligt och väldigt skönt! Blir nog en tripp till affären också. Måste ha hem lite käk. Jag har en idetorka när det gäller mat. Jag är inte sugen på speciellt mycket heller :/ Aja nått skall vi äta till middag idag iaf. Om en timme är det dags för lunch och då blir det gårdagens mat.

Just det ja! Ian har lärt sig att rulla från mage till rygg nu :) Duktiga mammas lilla kille!

Alla mina tankar idag går till morbror Arne som begravs idag <3 Du dog alldeles för tidigt! Du finns i våra hjärtan i all evighet <3 Vila i frid

Bildbomb!



Ett grötmonster i mommos kök :)


Kusinerna Elliot och Egon och moster Mathilda :)


Kusinerna <3


Ian sover sig igenom all lek i lekparken <3


Bada i mommos diskho går precis lika bra :P


Ute hos gammalfarmor <3


Gammelfarmor och Elliot matar lamm med gräs <3


Ån som går bakom farmors hus.


Elliot och "Gammo" <3


"Mata bä är roligt ju"!


"Jag vågar även klappa lite" :)


Bus hos mommo :)


Ian och moster Mathilda myser <3


Elliot äter vinbär hos Camilla :)


Och Ian får titta på :P


Busungar!


Sötnosar <3


Morbror Mattias spelar dataspel :)


Väntar på båten som lägger till vid kajen


Mommo och moffa kollar på båtar med Elliot <3


Sömntutan <3


Likaså här <3


Here I come!


Nu är det dags för sängen. Det skall bli skönt att få sova i sin egen säng med min älskade familj :) Elliot sover just nu i sin egen men han lär väl komma till vår säng i natt.

Frey va här för en stund sen och kollade på film med oss. Ikväll vart det Hall Pass. En rolig film som är en typisk komedi som jag gillar. Jag rekomenderar den varmt till er som inte än har sett den :)

Sängen var det dags för nu ju :) Sov så gott mina fina läsare!


(Bild lånad från www.google.se)


Ny design :)


Nu är det lite bättre ordning på bloggen. Nu skall det bara in egna bilder i headern men det överlåter jag till älskling :) Vad tycker ni? Finns en jättebra hemsida som heter www.designbloggar.se och är hur bra som helst för er som inte heller är så bra som jag :)


Hej igen mitt fina Söderköping


Då var man hemma igen. Resan hem gick lysande och man kunde nog inte ha mer flyt. Trots den långa bilresan hem så höll sig ungarna lugna och lekte massor i bilen hehe. Dom sov en timme med så jag fick lite "egentid" med musik i öronen. Skönt!

Vi har precis ätit mat och vi va lite lata ikväll och beställde hem. Usch orkar ju inte laga mat efter en 6 timmar lång resa direkt. Elliot kollar på "Bä" (Fåret Shaun) och Pelle byter blöja på Ian. Skönt att ha armarna fira och att nån annan också kan ta blöjbytena ibland hehe. Mamma har visserligen hjälpt till en hel del, men ändå. Pappa är ju bäst ;) Freyda kommer hit en sväng ikväll så hon och jag får prata av oss! Har saknat henne massor med.

Pelle skall fixa med ny design ikväll. Vill inte att det skall se ut så här på min blogg. Den har ju verkligen blivit helt knäpp!

Nu skall jag fortsätta mysa med mina fina familj <3 Ha det så gött! Slänger in ett inlägg i morgon med massor av bilder från Gotland :)


Elliot och hans gammelfarmor matar riktiga "bä" ;P

Sista dagen nu då



Jahopp, nu åker vi i morgon. Som vanligt när man är här så rusar dagarna förbi och helt plötsligt så är man hemma igen och man tror att allt har varit en dröm. Nästa gång blir det nog några dagar längre. Men det skall bli urskönt att få komma hem till Pelle, kissarna och alla fina vänner o familj. Sen framför allt att få ligga och sova i sin säng, se vad man vill på tv och få göra vad man vill.

Det mesta är redan packat, bara lite småsaker kvar. Elliot och Ian sover nu. Vi skall snart se på tv efter att mamma har duschat klart. Det känns lite sorgligt alltihop, men vi får ju nästan hala dagen i morgon med så man skall inte klaga :)

Idag så har vi träffat Camilla och hennes älskade hund Ditte. Än idag kommer Ditte ihåg mig och blev lika glad nu som då när vi var små. Fina vovve! Sen så har vi bara varit här hemma och umgåtts. Jag väntar på att min lillebror Simon skall höra av sig så man kan få träffa honom och lämna fadderbrevet till honom, men han jobbar nog ännu. Synd att han inte får träffa barnen. Några vänner till familjen kom hit idag med för att säga hej då till oss. Mamma och Jens åker ju också över till fastlandet för att gå på morbror Arnes begravning (min mammas morbror, men vi kallade honom för det). Vännerna åker hem på fredag, så sista gången för i år vi ses.

Nu skall jag sätta mig i soffan och njuta av lugnet :) Hoppas ni får en fin kväll! Jag hör av mig i morgon om jag får tid sen när jag har kommit hem. Kanske pussar sönder Pelle hela kvällen ;P

2 dagar kvar på ön


Om två dagar åker vi hem och jag har knappt hunnit med att göra det jag vill och alltid brukar göra. Men så kan det va när man har två småbarn och vädret som inte har varit det bästa. Det skall både bli skönt och tråkigt att åka här i från, men gud så jag längtar hem till min egen säng, katterna och hela mitt hem! Och Pelle så klart :)

Idag var det tänkt att vi skulle träffa en kompis men fick ställa in det för hon hade lite krångel idag. Men i morgon skulle vi försöka ses istället. Så dte blir nog att umgås och va lite med Jennie idag. Men det blir senare efter att hon har kommit tillbaka från stranden. Det blir väl så att vi går bort till hennes föräldrar o säger hej :) Och lite lek på lekplatsen. Får ta med lite fika och dricka i kylväskan o ha det mysigt idag.

Men annars blir väl den här dagen ganska lugn. Barnen sover just nu och jag skall fixa till mig lite nu innan ungarna vaknar. Är lite småseg i huvudet idag. Ian höll på och krånglade i natt. Kanske sov lite oroligt?

Vad skall ni göra idag? Vädret är väl antagligen fint hos er med. Passa på och njut medans sommaren är här :) Ha en bra dag alla finingar till läsare!

En lugn och fantastisk helg


Helgen har varit jättehärlig. Det finns nog inget jag skulle vilja förändra med den. I fredags så regnade det dock hela dagen, så vi gick bara till affären och köpte lite godis och på kvällen så var mamma barnvakt åt Egon. Det åskade lite grann med på kvällen också. Supermysigt!

I lördags så tog jag och barnen bussen ut till min farmor och blev kvar där över natten. Hennes granne har en gård med massa djur, café och en liten butik där dom säljer Gotlandsinspererande saker. Det finns så mycket fint där, men det kostar ju också lite. Jag köpte iaf en tvål som luktar jättegott som nån här på Gotland gör. Önskar ni kunde få känna lukten :P Jaja, Elliot fick se på alla djuren och som han älskade det! Lammen var det som han gillade bäst. En lammunge som var svart med lite vitt i pannan vart hans kompis. Elliot matade, klappade och pussade på den hela tiden och pratade bara om "bä" som han säger det hehe. På kvällen åt vi jättegod kycklingwok med ris till som farmor hade gjort. Efter maten så tog vi en promenad igen till lammen och sen gick vi runt ån som finns där. Sen senare såg vi på tv och åt lite chips.

I går så åkte vi hem från farmor som sagt och det tar emot att lämna henne där ute på landet i sitt hus. Hon bor ju själv och kan knappt köra bil längre pga synen (farmor lider av en sällsynt ögonsjukdom som inte finns något bot på och som leder till blindhet så småningom). Så vart lite ledsen i själen när vi åkte. Vi gick hem och lämnade väskorna och gick sedan bort till Jessica och Egon för en playdate och lite fika o snack :) Riktigt mysigt! Jesscia hade bakat en en toscakaka med browniebotten och kokostosca på. Underbart god måste jag säga! Och på igår på kvällen hade jag tänkt bege mig ut på promenad med Ian när Elliot hade somnat men först och främst så fanns det ingen som ville med och sen vart kvällen rätt stökig när Elliot vaknade och var ledsen hela tiden. Så det blev en kväll framför tvn med mamma och Jens i stället. Med Grey´s Anatomy och lite popcorn så blev kvällen inte så dum iaf :)

Idag då, så skall vi ner på stan en sväng för att Mattias skall få nån skylt som finns på lekstugan. Och jag skall köpa en kylväska och en webkamera så vi kan prata och se varanadra via Skype sen. Skitsmart ju! Annars idag så blir det nog att träffa Jennie en sväng och sen ikväll efter maten så skall vi till min lillebror Simon som är gudfar till båda barnen. Han jobbar så mycket nu så det finns knappt tid till att ses men ikväll så blir det en stund iaf. Då får man träffa voffsingen Jessie med. Åh hon börjar bli så gammal nu så det är nog bra att träffa henne nu medans hon finns i livet.

Vad skall ni hitta på idag? Har nmi lika fint väder som vi idag? Strålande sol ocg jättevarmt o skönt :D Nu kanske det blir lite sommar här ;P Hoppas ni får en fin dag iaf!


Min farmors hus, dock taget för två år sen :) I bild syns min pappa, min lillebror David och min styvpappa Jens :P

RSS 2.0