Måste faktiskt..

Jag måste njuta av mina sista dagar här nere nu, så ni kan inte räkna med att jag skall blogga nått under dom här dagarna. Vill träffa alla o säga hej då och så har jag en tokvild Elliot med som tar upp nästan all min tid :)

Men så fort jag får tid över så kanske jag slänger iväg ett inlägg :)

Idag skall vi iaf åka ut till min farmor och hälsa på. Skall sova över där en natt, så att vi hinner umgås mycket. Vi skall även till gården som ligger granne med farmor o kolla på alla djur :) Jag kanske kan få upp Elliot på en lite häst hihi. Fast det får nog vänta nått år till hehe :D

Nej skall ringe farmor nu och sen klä på mig o fixa lite inne på rummet.

Ha det så bra nu dom här dagarna när jag inte skriver! <3

Tråkiga dagar, nästan iaf.

Så tråkigt det kan bli när det inte finns nått att göra. Tur att jag har Elliot, mina syskon och mina föräldrar här hemma iaf. Och Camilla. Det är typ dom som vill umgås med en. Resten av mina så kallade vänner hör typ aldrig av sig eller så glömmer dom bort att vi skall vara. Roligt värre när man väl är här hemma.. Nej inget sånt här inlägg..

Det har typ bara regnat här på ön. Igår så regnade det heeeeela dagen, kvällen och natten. Efter att alla barn hade somnat igår så satte sig jag, mamma och Jens o kollade på Shutter Island. Riktigt bra faktiskt, lite halvläbbig men inte på ett läskigt vis. Den va bara spännande hehe. Till kvällsmat igår så åt vi tacos. Mycket gott med lite salt, surt och vad alla grönsaker nu är :) Plus att det stod nästan en full burk med pepperonis på bordet som inte va så full längre när jag hade varit i farten. Det är ju så förbannat gott! Muuuuuuums!

Elliot har blivit jättemammig och ingen annan duger än bara jag. Hamnar jag ur hans sikte så blir han hysterisk och börjar följa efter mig. Jag får inte ens sova i fred eller gfå på toa i lugn o ro. Jobbigt när det blir så. Men jag har iaf insett nu att jag inte skall klaga på Pelle längre. Jag skall vara glad för att jag har honom. Någon som delar allt med mig.

Nej, Elliot börjar bli trött och jag håller på att falla i sömn. Usch har inte blivit många timmars sömn i natt. Det är inte nyttigt att se på en spännande film innan man skall sova och dessutom så blir man halvtihjälskrämd av Elliot som vaknade och skrek mitt i natten. Så nu blir det ett par timmars sömn o sen får man gå till apoteket o köpa nått åt mitt dumma munsår som har kommit efter att jag har glömt att smörja in mina läppar med solskyddskräm när vi har solat på stranden haha. Det är jag i ett nötskal ;P

Hemkommen igen :P

Nu va man hemma från sommarstugan. Kom hem igårkväll men iaf. Nu är vi iaf hemma igen inne i stan. Det har varit helt underbart trots spindelhysteri och mygg. Det har varit så skönt i vattnet. Runt 25 grader :D Bara lite släke i vattenbrynet och några döda fiskar i släken hihi. Så i onsdagskväll kom vi hem.

Igår så va jag inte på nått vidare humör så jag struntade faktiskt att blogga då. Vill inte sitta och dra ner alla andras humör heller haha. Men jag var iaf med Camilla som fick mig på mycket bättre humör :) Hittade ett diskmedel på Rusta med smultrondoft. Hälsade på Camillas mamma på sitt jobb och sen hem till Camillas pappa för att hälsa på o fika lite. Ditte (Camillas hund) blev lika tokig när hon fick se mig. Snart blir hon 11 år och det är helt otroligt vad tiden går fort. Kom ihåg när hon bara va en liten valp.. Jaja, väl hemma sen så åt vi mat och sen va det dags för Elliot att krypa i säng.

Idag så har det varit lugnt i både humöret och runt omkring. Jag och Elliot tog oss en tupplur i förmiddags och sen blev det lunch. Snart så kommer mammas bästa väninna för att fika och träffa oss. Skall bli roligt :) Sen senare idag kanske jag skall träffa en kompis som jag inte har sett på en hel evighet. Skall bli kul att få träffa honom :)

Nej duscha Elliot nu, röka och sen diska innan hon kommer :)

Sommarstugan, here we come!

Idag är det den dagen som vi åker till sommarstugan för att sola, bada, grilla och bara njuta! Plus att några bekanta till familjen kom till Gotland i går från Sthlm så dom kommer ut idag med för att hälsa på! Det skall bli kul :) Mest ser jag fram emot att få se min lilla prins Elliot bada <3

Så nu när jag väl har kommit igång med bloggen igen så skall jag vara ifrån den i 2 dagar. Vi kommer hem på onsdag igen på eftermiddagen/kvällen. Allt hänger på vädret. Snart skall jag börja packa lite, väcka mamma o Jens och sen slänga mig i duschen innan mamma skall in i badrummet :P

Visst ja, när vi vaknade i morse och skulle gå på toa så upptäckte vi att mammas katt hade bajasat, missat lådan lite och sen gnidit in bajs på golvet o mattan. Mysigt när man skall äta frukost, eller inte haha.

Nu får jag väl ta o väcka mamma innan min lillebror gapar allt för mycket! Vi hörs på onsdag då :) <3

God natt!

Nu skall jag ta sista kvällsciggen med älskling som sällskap i luren och sen bosta tänderna och efter det så blir det att lägga sig i sängen o läsa dom sista kapitlerna i "Så känge vi båda andas". Vill läsa ut den nu så jag kan få läsa "Bree Tanners andra liv" hihi :) Det får bli läsning ute i stugan på kvällen när Elliot somnat.

Elliot somnade gott runt kl. 21 typ. Straxt efter det så sätter jag mig ute på balokongen för att röka, vem dyker inte upp i balkongdörren då? Jo, min lillebror som har varit i Sundvall i en månad som jag inte har träffat sen april när jag och Linda var i Göteborg med våra söner :) En trevlig överraskning. Och det kanske blir så att vi får en inneboende hos oss i några månader tills han har hittat en egen lägenhet. Nu menar jag dock inte min bror utan hans katt Nova :) Får bara se hur det går med Skrållan och Sirie. Men först skall David höra med ett par bekanta till vår familj om dom vill ha henne ett tag, om inte så tar vi henne om det går för sig för mina andra två damer där hemma.

Nej röka nu och ringa älsk <3 God natt på er!

Ändrade planer.

Det blev inget med Jennie idag. Hon skulle städa och när hon tycker det så behövs det verkligen. Så i stället så blev det en fika på stan med Camilla och Dennis. Det va längesen vi sågs så det var roligt :) Sen efter fikan så gick vi en promenad i innerstan och ner på hamnen. Sen upp för alla dessa förbannade backar, men motion skadar aldrig, visst?

Nu är vi iaf hemma igen och städat lite på rummet oxå. Snart blir det mat och sen kommer mammas kompis hit för att träffa mig och Elliot o fika :) Och ikväll blir det bara lugnt o skönt.

I morgon åker vi som sagt ut till stugan i två nätter, vilket skall bli ljuvligt! Ser riktigt mycket fram emot det :)

Nej min lillebror sitter här bredvid mig och väntar på att få datorn igen så jag får väl flytta på mig! Timmy Lamm är Mattias nya favorit, ett försök att få Elliot intresserad ;P

Väntar o väntar!

Hur lång tid skall det ta för en Jennie och vakna till? Många år tydligen haha. Elliot och jag har iaf ätit lunch nu och skall om en stund bege oss till stan för att inhandla lite grejer till stugan i morgon. Skall ju vara där i några dagar så då behövs en hel del. Tvättlappar är iaf ett måste och nån burkmat. Till lunch så äter vi ju mest fil och sånt om det är varmt. Längar massor till i morgon :) Plus att ett par vänner till familjen kommer till Gotland ikväll som skall komma och hälsa på i morgon. Skall bli kul att få träffa dom igen. Sist dom träffade Elliot så var han ju nyfödd hihi.

Nej nu skall jag faktiskt ta tag i det här o se om jag kan få nå liv i Jennie haha! Håll tummarna nu ;P

Hej och hallå!

Sorry för att jag har varit borta allför länge från bloggen. Men jag har verkligen inte haft nån lust att blogga nät vi har haft strålande väder på ön plus att vi har knappt varit hemma nått :P Men nu har jag bestämt mig för att blogga lite när jag har tid. Som sagt så vill jag ju helst kunna slappna av utan att tänka på bloggen, vilket jag inte har kunnat. Jaja, nu under dom här veckorna så har vi haft det jöttebra Elliot och jag. Två dagar efter att vi hade kommit till Gotland så åkte mina föräldrar och småsyskon till Finland i en vecka plus några dagar i Kolmården oxå :) Så jag och Elliot blev själva här hemma i 1½ vecka.

På den söndagen så träffade vi Johanna en stund o pratade lite.

På måndagen kom min farmor in till stan för att bjuda mig på kinamat och shoppa lite med mig. Jag fick en bh och Elliot fick en "Barbapappa"-body och ett par tuffa shorts :)

Den tisdagen så var det min födelsedag. Eftersom min familj var bortresta så hade mamma skrivit ett brev som gav ledtrådar till mina presenter. Så jag och Elliot gick och letade på morgonen efter dom. Pelle hade oxå gett mig en present som jag fick den morgonen. Mamma hade fixat det hihi :) Iaf så fick jag böckerna "Så länge vi båda andas" av pelle och "Bree Tanners andra liv" av mamma, Jens och barnen och så fick jag pengar till kläder. Senare på dagen badade jag en sommartårta bestående av färska gotländska jordgubbar och vaniljkräm *mums*. När jag nästa hade hunnit klart med tårtan så kom första besöket som var min mormor. Av henne fick jag ett par jättesöta silver-örhängen och pengar till vad jag ville (som jag sen valde att ha till kläder). En timme senare så kom min farfar och hans sambo hit för att fira mig. Av dom fick jag en tavla målad av en gotländsk konstnär. Senare på eftermiddagen så kom min moster Jessica och min kusin Egon hit. Och av dom så fick jag gravad lax efter min morfar recept. Den var superduperunderbar! Alla som känner mig vet att jag älskar lax haha :P Sen när moster och kusin min hade gått så kom Jennie hit för att hämta upp mig och Elliot. Då stack vi till Mc Donalds och åt mat o firade mig lite till hihi. En kanondag helt enkelt :)

På onsdagen så hände det inte nått speciellt, men på torsdagen så var jag med min kompis Kim. Vi gick till Märthas o fikade sen gick vi på stan o shoppade och pratade :) Sen på kvällen kom Jennie förbi och tittade på film med mig.

På fredagen så blev det oxå en dag med Jennie. Vi åkte hem till henne ochh städade och bar ut en soffa. Elliot hjälpte till så gott han kunde hihi. Efter det så åkte vi och hämtade hennes nya soffa och sen åkte vi faktiskt hem till hennes föräldrar och åt mat :)

På lördagen så gick vi hem till mina bröder för att hälsa på. Det var så varmt den dagen att Elliot fick bade i en bakskål som han fick plats perfekt i haha!

På söndagen så var det så tråkigt o varmt att jag och Elliot bara gick hemma och svettades ihjäl typ.

På måndagen så åkte vi till stranden med min platsmamma Carina för att bada o sola. Det blev första doppet för både mig och Elliot i havet :) Så himla varmt och underbart var det i havet!! På kvällen sen kom min kusin Jennie hit och hennes kille för att fika o träffa Elliot. Riktigt kul att se dom igen efter ett år :)

På tisdagen så kom min klasskompis från gymnasiet för att fika och träffa mig o Elliot :) Det är alltid lika kul att vara med henne. Så tråkigt att det inte blir så ofta bara. Men nästa vecka skall vi ses igen :)

På ondagen så kom familjen hem på kvällen. Då blev Elliot jättepigg och glad och vägrade att sova när hans lekkamrater hade kommit hem hihi. Elliot fick en t-shirt med Bamse på från Kolmården och sen ett "Timmy Lamm"-gosedjur. Jag fick en massa Mumingodis, Muminpantflaskor (som jag promt måste ha) och sen en väska med Mumin :D Till min stora förälskelse! Lite tråkigtheter oxå, Elliots farfar fick åka akut in med ambulans till sjukhuset för att han hade fått en propp i hjärnan :( (Men nu är han ganska pigg iaf och är på sitt skämtanade humör).

På torsdagen så blev det bara lugnt men i fredags så åkte v ut till stugan för att bada o sola! Det var helt underbart i vattnet, nästan lite för varmt. Vi hade runt 25 grader i vattnet. Så man skall inte klaga direkt ;P

Igår så blev det bara att hålla sig inne, för vi hade åska, regn och blåst hela dagen igår. Plus att vi hade flera timmars strömavbrott, inte bara en gång utan två gånger :P Barnen blev helt uppspelta och jag, mamma, jens och Elliot stod ute och beundrade skådespelet :)

Och idag så skall jag och Elliot vara med Jennie. Vet inte riktigt vad vi skall hitta på men nått blir det :) Man får iaf inte tråkigt med henne.

Imorgon så åker vi ut till stugan för att bo där i några dagar :) Skall bli skönt att få komma ut lite på landet och bara få va.

Så nu tror jag att jag, lite kortfattat, fått med om vad som har hänt sen vi kom ner till Gotland och fram till nu :) Jag har tagit en massa kort med kameran, men tyvärr får ni inte se dom förrens jag har kommit hem. Glömde sladden hemma tråkigt nog :( Jaja, nu skall jag ha ta hand om Elliot som har lärt sig att stänga av tv:n hela tiden. Man blir ju helt svettig när han håller på, men det är svårt att bli arg på honom för han är ju så himla söt och charmig ;P

Slänger in en liten gammal bild på Elliot så blir inte bloggen så tråkig iaf :)


RSS 2.0