Torsdag


Idag är det torsdag och om en vecka åker vi hem igen. Visserligen så är det väl ganska långt kvar men tiden går ändå så fort. Jag kommer knappt ihåg vad vi har gjort. Igår så träffade jag Camilla och Dennis iaf :) Det var så kul att få träffa dom igen. Elliot var på stranden ute vid vår sommarstuga, med sin mommo och moffa, samt Mathilda och Mattias. Efter att vi hade fikat här hos mamma så tog vi bilen ner till stan för att titta lite. Jag fyndade en jättefin solhatt till Ian och en ryggsäck med sandleksaker i. Elliot vart superglad när jag kom hem och han fick det där. När han skulle duscha så hade han med sin hinken och hällde vatten på sig själv haha.

Kvällen och natten var inte lika rolig dock. Elliot vägrade sova först och somnade inte förrens vid halv 10 ungefär. Ian däremot somnade inte förrens vid 11 (!!). Usch det var inte roligt, men vad skall man göra. Mamma hjälpte mig och tog Ian en stund när jag började bli för frustrerad. Fast sen sov barnen hela natten har jag för mig haha. Jag var nog alldeles för trött för att komma ihåg om dom vaknade nått.

Jaja, idag som sagt så skall jag och barnen träffa Kim och hennes lilla Isabella som är en månad gammal. Det skall bli så roligt! Jag stötte på henne på stan igår och fick se hennes lilla underverk. Så söt och liten hon va hihi :) Annars ikväll så händer det inte så mycket vad jag vet om iaf. Vi kanske hittar på nått kul eller så har vi bara en myskväll.

Det är väl lika bra att avsluta det här nu innan barnen vaknar ;P Hoppas ni får en bra dag och bättre väder än här.


Ett måndagsnöje på Gotland.


Idag så skall jag ner på stan en stund medans Elliot sover middag här hemma hos mamma. Han avskyr att gå på stan och jag blir trött när det är så mycket folk som irrar omkring och vet inte vart dom skall. Sen måste turisterna kolla på allt som gatustenar till en fiskmås haha ;P Nä kanske inte riktigt men nästan. Men iaf så skall jag ner till stan. Måste köpa en ny slang till barnvagnshjulet, lite mat till Ian och sen bara kolla runt en stund innan det är dags att gå hem igen. Jennie kanske kommer med till stan och det hoppas jag. Var ju snart ett år sen man såg henne.

Sen får jag se vad resten av dagen har att erbjuda :) Det kommer nog regna en del, för vädret ser inte lovande ut idag.

Nu skall jag fortsätta umgås med familjen! Men jag saknar Pelle så sjukt mycket! Önskar han vore här vid oss. Elliot saknar honom fruktansvärt mycket, men det börjar bli bättre med det.

Over and out :P



Jag och Pelle för 3½ år sedan <3 :)

Knasig blogg?


Är der fler som ser att min blogg är knasig eller är det bara jag? Uppskattar svar tack :)

Gotland, nu är jag här :)


Jaha,, nu va man nere på ön. Vilket är jätteskönt, men som jag saknar Pelle! Elliot va helt hysterisk i går när dom skulle säga hej då. Jättehemskt att se o höra. Det kom fram en kille och försökte hjälpa mig att distrahera Elliot. Men han ville inte lyssna utan bara springa till pappa. Men när barnens Mommo kom så blev det bättre :) Jaja, nu va man här iaf och natten har varit jättebra. Barnen har sovit jättebra :) idag är min kusin Egon här. Elliot har inte riktigt förstått vem det är ännu. Det skiljer bara ett halvår mellan dom hihi. Men dagen ser mest lugn ut. Det blir väl så att vi går ut och leker på lekplatsen sen närt Elliot har vaknat. Ian börjar bli missnöjd nu på golvet så jag måste ta honom :) men nu vet jag hur man bloggar på iPhonen också! Kalasbra ju! Blir lite inlägg från mig då och då nu. Hoppas att ni har det härligt idag :)

Två underbara dagar

Igår vart det ingen bloggning mest för att jag inte orkade igår på dagen för jag hade annat att göra plus att vi var hos Sandra, Jeppe och Elias igårkväll och Freyda var också med. Det var så supermysigt! Grillade och pratade massor! När klockan var närmare 12 så bestämde vi oss för att gå hem. Vilket är en bit och tar en stund. När vi nästan var hemma så 10 meter framför oss sprang det en grävling! Min första riktiga grävling jag ser haha :P Under dagen igår städade vi en massa och fixade här hemma.

Idag så vaknade Elliot vid 7 och Pelle gick då upp med honom. Jag och Ian sov vidare fram till 9 :) Då blev det en snabb frukost och sen begav jag mig till affären med barnen så Pelle kunde få diska i lugn och ro. Var tvungen att köpa ett par badbyxor med till Elliot :) Ett par söta små orange blev det. Sen handlade vi lite mat och lite gott att ha med oss till badet idag :) Freyda och jag skall gå ner med barnen. Elliot ser jättemycket fram emot det, men Ian får ännu inte bada i poolerna eftersom han är alldeles för liten och det är mycket klor i vattnet. Pelle får dock stanna hemma för han är superallergisk mot det. Sen så ikväll kommer antagligen vår nya tv som vi har hittat billigt. Den gamla tv vi har börjar ge med sig nu. Bildrören börjar knäppa sig och sen blir den jättevarm. Det är en tjocktv, men nu skall vi byta upp oss mot en plattis istället :) Pelle är som ett litet barn på julafton haha ;P
Nej nu skall jag väcka min lillprins som sover i vagnen och ge honom lite mat. Idag får det bli potatis och morots-puré. Och lite efterrätt till det. Han skall få prova på mangopurén :) Freyda kommer om en stund också.
Ett kalkbrott på Gotland :)

En väldigt blöt måndag!


Den här måndagen är väl inget speciellt med. Fast lite har man fått gjort iaf. Var ute och gick en sväng med Freyda förut för att göra lite ärenden på stan, sen har man bokat biljetten ner till Gotland och nu är barnens farmor här. Om en stund kommer även svärfar hit för att äta lite middag med oss. Ozzy kommer också med, vilket är roligt. Elliot älskar ju hunden massor!

Elliot vaknade nyss och Ian somnade nyss. Sista sömnen han får innan läggdags ikväll. Men innan dess så var jag tvungen att torka vagnen och madrassen i Ians vagn för det regnade ju så dant att inte ens regnskyddet hjälpte. Hmm, borde det inte vara vattentåligt nog att kunna stå emot lite ösregn? Men men, det är som det är hihi. När Ian vaknar igen så är det dags för lite gröt. Det går så himla bra och han älskar ju allt. Då vi sitter och äter så får han en gurkskiva att snutta på för han blir så arg om han inte får smaka på nått haha. Knasgubben då :)

Jag kanske skall ta och börja skriva packlistan på det vi skall ha med oss till Gotland. Skall försöka att åka så lätt som möjligt för det är sååå otroligt jobbigt att bära på tiotusen väskor och ha med sig barnvagn, bilbarnstol och grejer. Mamma handlar blöjor till barnen dagen innan vi kommer och köper lite gröt o sånt till Ian. Så man slipper ta med sig det också. Iofs så åker vi ju bil, men det är ju jobbigt ändå eftersom vi skall gå ombord på båten. Men en egen kupé får vi så Elliot får springa som han vill och vi kan kolla på tv i lugn o ro. Nej det här kommer bli en underbar resa. Hoppas inte jag blir sjösjuk bara hehe.

Dags att vara lite social igen, men skall försöka hinna med ett inlägg till sen :) Hoppas er dag har varit bra och fortsätter vara bra!


Äntligen :)


Det vart nått galet med bloggen så det blev två likadana inlägg. Men men vad gör det då :)

Båda barnen har somnat om och jag skall se på tv en stund innan det blir sängen för min del. Elliot fick för sig att det var dags att gå upp redan vid 5 i morse och det tyckte inte jag var okej. Men Ian vaknade han med när Elliot blev ledsen så det var bara för mig att gå upp. Pelle fick sova vidare. Han var snäll nog och tog tvätten igår som vart klar vid halv 3 (!!) för att det var bara en maskin som fungerade i tvättstugan och vi hade en hel del att tvätta. Nej så man är lite mör i kroppen idag. Fast har iaf lyckats hunnit med massor idag. Tiden går så fruktansvärt fort nu på dagarna. Kanske för att det är fullt upp hela tiden?

Min nya syssla på kvällarna innan jag somnar är att kolla på Djursjukhuset på min iPhone. Hur skönt är det inte med en sån underbar telefon som den? Jag kommer aldrig vilja ha någon annan än den haha ;P

Just det ja, som ni kanske läste så skrev jag att båda barnen sover nu :) Vi har fått in så bra rutiner på båda barnen ochhar blivit skondade med två helt underbara barn som oftast sover på kvällarna och undantag för Ian som vaknar vid 1-2 på natten och skall äta lite.

Hur ser det ut för er? Har/hade ni några rutiner med era små när det kommer till läggdags på kvällarna?

Älsklingen sitter och väntar på mig nu så jag får ta och sätta mig vid honom i soffan o glo lite på tv innan jag somnar hihi :) God natt på er!


Elliot med sin favorit Freyda :) <3


Nu är det dags att ta tag i detta!


Förlåt förlåt förlåt! Jag vet att jag har varit frånvarande. Men min blogglust har inte varit stor alls. Men sak samma, nu tänkte jag ta tag i det igen iaf och ge detta ett försök ;) kanske inte hinns med inlägg precis varje dag men jag skall försöka så ofta jag bara kan.

Ian har redan hunnit blivit 4 månader och mat/gröt har redan blivit en favorit. Plus att han tar flaskan nu, men jag ammar ännu på heltid. Han får bara lite vatten när han äter annan föda än bröstmjölk. Idag så lärde han sig nått nytt med. Han vände sig från rygg till mage! Han har varit på väg jättelänge men inte riktigt fått kläm på det, men nu lyckades han. Elliot var ännu tidigare och var nog drygt 3 månader när han lärde sig det. Men alla är väldigt olika.

Elliot har just nu sommarlov från dagis. Det tycker han är jätteskönt, men det är svårt att trötta ut en vilding som han hehe :P Det är inte precis det bästa vädret jag hade hoppats på just nu men vi försöker ändå komma på roliga saker att göra varje dag och om vi orkar. Allt hänger ju också på hur nätterna har varit.

Annars då? Ja, vi har hunnit med både min födelsedag och Ians dop. Det har varit jättekul även om det kom väldigt tråkiga nyheter mitt emellan alltihop. Min gammelmorbror Arne gick bort troligtvis på min födelsedag och min mormor och hennes sambo hittade honom några dagar senare. Honom hade jag växt upp med och var en favorit i släkten. Så det var väldigt dystert, men kunde iaf hålla minen på dopet. Om mindre än en vecka åker vi till Gotland! Det skall bli väldigt skönt att få komma hem till ön lite. Även om jag kommer sakna Pelle för han måste stanna kvar här hemma för både katternas skull och sen för att han skall på möten. Sen kommer man ju sakna Freyda massor. Hon har ju ändå man träffat varje dag i princip. Fast 1½ vecka lär gå väldigt fort.

Nej Elliot vaknade nyss och var ledsen och Ian är hysterisk. Pappa duger tydligen inte just idag :/ Men nu fick jag äntligen lite fart på detta igen! Som jag har saknat att blogga :) Men nu är jag tillbaka!


Mina fina pojkar! Fotot är taget idag <3


Nu är det dags att ta tag i detta!


Förlåt förlåt förlåt! Jag vet att jag har varit frånvarande. Men min blogglust har inte varit stor alls. Men sak samma, nu tänkte jag ta tag i det igen iaf och ge detta ett försök ;) kanske inte hinns med inlägg precis varje dag men jag skall försöka så ofta jag bara kan.

Ian har redan hunnit blivit 4 månader och mat/gröt har redan blivit en favorit. Plus att han tar flaskan nu, men jag ammar ännu på heltid. Han får bara lite vatten när han äter annan föda än bröstmjölk. Idag så lärde han sig nått nytt med. Han vände sig från rygg till mage! Han har varit på väg jättelänge men inte riktigt fått kläm på det, men nu lyckades han. Elliot var ännu tidigare och var nog drygt 3 månader när han lärde sig det. Men alla är väldigt olika.

Elliot har just nu sommarlov från dagis. Det tycker han är jätteskönt, men det är svårt att trötta ut en vilding som han hehe :P Det är inte precis det bästa vädret jag hade hoppats på just nu men vi försöker ändå komma på roliga saker att göra varje dag och om vi orkar. Allt hänger ju också på hur nätterna har varit.

Annars då? Ja, vi har hunnit med både min födelsedag och Ians dop. Det har varit jättekul även om det kom väldigt tråkiga nyheter mitt emellan alltihop. Min gammelmorbror Arne gick bort troligtvis på min födelsedag och min mormor och hennes sambo hittade honom några dagar senare. Honom hade jag växt upp med och var en favorit i släkten. Så det var väldigt dystert, men kunde iaf hålla minen på dopet. Om mindre än en vecka åker vi till Gotland! Det skall bli väldigt skönt att få komma hem till ön lite. Även om jag kommer sakna Pelle för han måste stanna kvar här hemma för både katternas skull och sen för att han skall på möten. Sen kommer man ju sakna Freyda massor. Hon har ju ändå man träffat varje dag i princip. Fast 1½ vecka lär gå väldigt fort.

Nej Elliot vaknade nyss och var ledsen och Ian är hysterisk. Pappa duger tydligen inte just idag :/ Men nu fick jag äntligen lite fart på detta igen! Som jag har saknat att blogga :) Men nu är jag tillbaka!


Mina fina pojkar! Fotot är taget idag <3


RSS 2.0