En väldigt blöt måndag!


Den här måndagen är väl inget speciellt med. Fast lite har man fått gjort iaf. Var ute och gick en sväng med Freyda förut för att göra lite ärenden på stan, sen har man bokat biljetten ner till Gotland och nu är barnens farmor här. Om en stund kommer även svärfar hit för att äta lite middag med oss. Ozzy kommer också med, vilket är roligt. Elliot älskar ju hunden massor!

Elliot vaknade nyss och Ian somnade nyss. Sista sömnen han får innan läggdags ikväll. Men innan dess så var jag tvungen att torka vagnen och madrassen i Ians vagn för det regnade ju så dant att inte ens regnskyddet hjälpte. Hmm, borde det inte vara vattentåligt nog att kunna stå emot lite ösregn? Men men, det är som det är hihi. När Ian vaknar igen så är det dags för lite gröt. Det går så himla bra och han älskar ju allt. Då vi sitter och äter så får han en gurkskiva att snutta på för han blir så arg om han inte får smaka på nått haha. Knasgubben då :)

Jag kanske skall ta och börja skriva packlistan på det vi skall ha med oss till Gotland. Skall försöka att åka så lätt som möjligt för det är sååå otroligt jobbigt att bära på tiotusen väskor och ha med sig barnvagn, bilbarnstol och grejer. Mamma handlar blöjor till barnen dagen innan vi kommer och köper lite gröt o sånt till Ian. Så man slipper ta med sig det också. Iofs så åker vi ju bil, men det är ju jobbigt ändå eftersom vi skall gå ombord på båten. Men en egen kupé får vi så Elliot får springa som han vill och vi kan kolla på tv i lugn o ro. Nej det här kommer bli en underbar resa. Hoppas inte jag blir sjösjuk bara hehe.

Dags att vara lite social igen, men skall försöka hinna med ett inlägg till sen :) Hoppas er dag har varit bra och fortsätter vara bra!


Kommentarer
Postat av: felicia - 19 år och mamma

hihi =) vad fina ni är!

2011-07-19 @ 00:25:33
URL: http://ettheltnyttliv.blogg.se/
Postat av: valeria<3 Mamma till prinsen Williot!

Vad roligt att du läser just min blogg! =)

Hoppas allt är bra med dig.

Kram

2011-07-19 @ 20:41:14
URL: http://valeriawikner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0