Sista gången för den här veckan!


Nu bloggar jag för sista gången den här veckan. Jag vet ännu inte om min pappa har med sig datorn eller om han har mobilt bredband, men det lär ni märka i så fall. Jag hoppas att han har det. Vill ju inte sluta blogga nu när det äntligen går så bra hehe :)

Nu är allt färdigpackat i stort sätt. Bara lite småplock kvar men annars så är allt färdigt! Så himla skönt! Och jag klarade det utan att stressa ihjäl mig. Wiiiiihhhuuu! Nu skall vi sätta oss och äta upp resterna från igår, Pelle och jag alltså. Elliot fick lunch för en stund sen.

Pappa och Micaela kommer snart så det är nog dags att sätta lite fart! Hoppas ni får en bra vecka, iaf vad som är kvar av den! Hörs vi inte i morgon så vet ni att jag inte har någon dator i närheten. Annars hörs vi på måndag morgon! :)

Kraaaaam

Påklädda och halva packningen är klar!


Japp nu har vi fått kläder på oss men jag skall ännu hinna duscha senare. Resväskan är nästan färdigpackad, nu är det bara resten som skall packas. Som flaskor, välling och blöjor plus skötväskan skall packas. Biljetterna är färdigköpta och allt känns rätt bra nu. Pappa och Michaela kommer om några timmar så vi har ännu mycket tid på oss :)

Nu skall vi gå till affären och då kan jag bocka av en till sak från min lista. Skriver mer sen!

Nu så kan jag äntligen sätta lite fart!

Elliot vaknade för en liten stund sen så nu skall vi byta blöja, äta välling och sen klä på oss. Måste ner till Willys så fort som möjligt så vi har det gjort. Blir även lite irriterad på bussbiljetterna som jag skulle boka. Elliots måste jag ringa och boka för han är så liten, men min kan jag köpa online på nätet. Surt att man måste vänta på att kundtjänst skall öppna! Vilket är kl 8. Är iofs bara en timme kvar men ändå. Hade tänkt att vi skulle gå och handla då. Men nu får jag så snällt vänta så.

Pelle är lite trög att få upp den här morgonen men snart så är han uppe för jag hör hur det rör sig där inne.

Nej frukost till Elliot va det och en ny blöja :)


Här får ni en liten bild på Elliot från i sommras när han fastnade i sin lekkorg hemma hos mamma hehe :D <3


Uppe med tuppen.


Nej jag kan verkligen inte somna om. Har legat o vridit och vänt på mig sen kl 4 så jag orkade inte hålla på längre. Magen började kurra med så jag fick gå upp o ta mig en macka. Jag får helt enkelt sitta och underhålla mig här framför datorn ett tag tills Elliot och Pelle vaknar.

Idag så har jag supermycket att göra. Både jag och Elliot skall duscha och bada, vi skall packa, gå och handla, fixa här hemma och sen skall man hinna med o kolla på OTH innan pappa och hans sambo kommer. Vilket dom gör redan vid ca kl. 13. Känner mig riktigt stressad redan nu men vet att om jag bara tar det lugnt så fixar det sig, plus att jag har ju Pelle som också finns här hemma och som skall fixa saker så jag slipper göra allt. Skönt det!

Nu skall jag sätta mig och boka biljetter för hemresan och sen skall jag ta hem senaste OTH-avsnittet hihii :)

Hörs senare!

Varför just jag?


Nu börjar min hals göra riktigt ont igen och det är alltid så på kvällarna. Jag pratar nog för mycket haha! Nej då, men vet inte varför det blir så. Hoppas bara att jag får sova lite i natt så jag orkar vara uppe länge i morgon. Är inte hemma hos farmor förrens kl. halv 2 på natten. Så jag måste orka hålla mig vaken. Så snälla, håll tummarna på att jag får sova något iaf.

Pelle gick ner till tvättstugan för en liten stund sen och startade första tvättmaskinerna. Skönt att det är i gång nu. Jag själv har satt på Elliot pyjamas, borstat han tänder och tvättat honom så han är klar o redo för sängen. Han är dessutom jättetrött så förhoppningsvis så somnar han tidigt ikväll. Vi skall iaf se på Idol ikväll, vilket är ett MÅSTE! Men innan det så  blir det Halv åtta hos mig så klart! Mitt favoritprogram. Jag kom precis på att det är House ikväll med. Oj oj, skall jag orka vara vaken till kl. 22 tror ni? Får försöka hehe!

På tal om nått helt annat förresten! Vet ni vad jag upptäckte upp hos Elliots farmor och farfar? Jo Elliot har fått 4 nya tänder!! Och jag har inte märkt nått. Jisses! Fast i och för sig så är det inte så himla lätt att kolla i Elliots mun för han avskyr det. Men tur att jag upptäckte det iaf. Nu har vi 4 nya tänder att borsta fram över tills det kommer fler. Min lilla kille är inte så liten längre.

Om man skall ta och sätta sig i soffan nu kanske och bädda in sig själv och Elliot med filt och lite välling innan Halv åtta hos mig börjar? Han står dessutom och drar mig i byxorna just i denna stund o vill nog sova, så jag får va en snäll mamma o lägga sin lilla prins <3 Gud vad jag älskar min son! Och mitt ofödda barn också för den delen! Plus Pelle så klart ;P <3

Lillprinsen hemma!


Elliot är hemkommen från dagis nu. Och han envisas med att han skall gå hem. Vagnen börjar bli mindre intressant och jag kan förstå honom. Vem är det som inte vill gå i blåsigt höstväder när solen skiner? Jag vill bara ut hela tiden men nu säger min kropp i från lite grann. Jag börjar få ont i huvudet och min hals börjar knasa sig igen. Den har ändå varit rätt okej nu under förmiddagen men nu börjar den göra ont igen och min röst börjar försvinna. Får hoppas på att den inte krånglar i natt bara så jag kan åtmisntone få sova några timmar.

Det är snart dags för mellis för Elliots del. Om en stund skall vi upp till Elliots farmor och farfar för att säga hej då och fika lite. Plus att jag måste få träffa deras hund Mo. Han börjar bli dålig nu och vet inte hur länge han kommer att ha livet kvar. Så jag vill inte åka till Gotland utan att träffa honom en sista gång (om det nu skulle bli så att dom måste ta bort honom). Och ikväll så skall vi göra nått jättespännande! Vi skall tvätta haha! Inget som man ser fram emot men man måste. Vill ju gärna ha på sig rena och snygga kläder när man åker hem till ön.

Just det ja, Elliot fick en liten överraskning av mig förut. Köpte en sån otroligt söt mus som heter Måns! Jag kunde verkligen inte låta bli. Lägger in en bild på Elliots nya medlem i gosedjurskaran :)

Mellis nu innan mina ögon trillar igen! Jag sov inget vidare i natt tack vare halsen :/


Min nya frisyr :D


Jag har varit och klippt mig nu och jag måste erkänna att jag känenr mig riktigt snygg och fräsch igen :) Kan lägga in en före och efterbild så får ni se. Måste skynd mig lite för Elliot skall hämtas på dagis om några minuter!

 
Jag före. En dålig bild men kolla mitt långa hår! (OBS! Ölen är inte min)


Jag och min nya frisyr! Nyfärgat hår och nyklippt! Erkänn att jag är snygg! ;P

Halvt tillbaka nu.


Jag har ännu vrålont i halsen men känner att jag inte kan hålla mig undan längre. Min öro värker lite också och jag hoppas för glatta livet att det inte håller på och bli en öroninflammation. Det blir så alltid tyvärr, att så fort jag skall träffa släkten på pappas sida så blir jag alltid sjuk. Och så har det varit i alla år. Men jag får hålla både tummar och tår på att det inte blir så haha.

Elliot skall gå på dagis i morgon och under den tiden så skall jag faktiskt gå och klippa mig. Pinsamt nog så va det förra sommaren som jag klippte mig sist. Alltså 2009! Då förstår ni att jag kanske är i behov av en klippning? Köpte även hårfärg till mig idag. En kastanjebrun färg. Perfekt till hösten plus att jag passar i det. Något annat jag lider av sen jag fick Elliot är torr hårbotten och med det så blir det en massa mjäll. Äckligt, men sant. Jag tror nog att det är många som lever med det bara att ingen vill gå ut med det. I alla fall så köpte jag Head and Shoulders med, vilket jag har tvättat håret (två gånger) med idag! Och redan så ser man resultat! Älskar det schampoot och att det luktar extremt gott är ju bara ett plus i kanten :)

Svea kommer och skall färga mitt hår idag, tack och lov för det! För jag har världens utväxt o vill inte gå med det tilll frissan i morgon haha. Och ikväll så skall vi lyxa till det lite och äta tacos! Visst det är måndag men eftersom vi åker på onsdag så blir vi ifrån Pelle hela helgen så det myser vi lite nu innan. Sen är det också en ursäkt för jag är GRYMT sugen på gräddfil haha! Sen om det är svårt att få ner resten med tanke på halsen, bryr jag mig inte om,  bara jag får lite gräddfil ;P

I morgon blir det dagis som sagt för Elliots del och klippning för min. Måste nog också åka in en snabb sväng till stan efter för att köpa lite smink. Mitt är totalslut :/ Vill vara så fin som möjligt på lördag när vi skall på farmors kalas. På kvällen blir det nog en sväng till Pelles föräldrar för att säga hej då och sen skall vi tvätta hela kvällen.

På onsdag så skall vi bara packa hela förmiddagen och på eftermiddag kommer pappa och hans sambo hit för att hämta mig och Elliot. Sen bär det av till båten och vidare till mitt kära Gotland! Längtar som tusan men bara efter att få träffa familjen och släkten. Och jag vet inte om min pappa tar med sig datorn eller om han har mobilt bredband så det kanske inte blir nått bloggade på ett tag när jag är där nere. För min farmor har inget internet och inte en dator för den delen heller hehe. Nej, så vi får se helt enkelt :) Men jag lovar ta en massa kort när vi är där nere så det blir väl en bildbomb nästa måndag :D

Nu skall jag sätta på lite thévatten och vänta på att Svea hör av sig. Plus att Elliot vill nog busa med sin sjuka mamma :) Hörs sen!

Paus..


.. Tills jag blir frisk. jag fick ont i halsen igår och feber. Tänkte bara skriva det så ni inte undrar om nått har hänt. Mår pyton och halsen värker :( Men jag skriver så fort jag mår bättre igen.


Fredags morgon.


Elliot och jag vaknade runt 6 i morse. Och Pelle kom upp ca halv 7 :) Det är väl en positiv sak med att han är sjuk, han vaknar tidigt haha. Elliot leker med alla sina leksaker och mest med sina bilar. Jag sitter och funderar på om vi skall in till Norrköping idag för att försöka hitta en present till farmor. Jag vet inte vad jag skall köpa till henne och känner på mig att det kommer ta tid att hitta nån. Helst skall det va två också, för hon fyller nästa fredag men skall ha kalas på lördagen. Då vill jag ge nått för båda dagarna, men vad är ju frågan? Jaja, jag får klä på mig och Elliot, fixa lite här hemma, äta lunch och sen åka in.

Ikväll blir det lite fredagsmys med god mat, efterrätt och sen lite snacks till Idol. Är sjukt sugen på fruktsallad :) Den här dagen kommer nog bli riktigt bra känner jag på mig.

Jag skall nog leka lite med Elliot nu innan vi klär på oss. Fredagar är en dag för oss (om vi inte skall göra nått speciellt) som vi leker och myser lite på förmiddagen. Bara tar det lugnt o slöar :) Jag älskar verkligen min familj! <3 Jag längtar tills vi tre blir fyra <3

Aj aj aj mitt huvud.


Nu bultar mitt huvud som om jag hade 1000 galopperande hästar inuti. Nej så jag skall faktiskt flytta mig in i sovrummet till sängen för att kolla på Kniven mot strupen och sen lägga mig o sova..

Jag fick sällskap av en liten Elliot i badet förut. Mysig och blött blev det i hela badrummet, tur att det bara är vatten hehe. Sen diskade jag och plockade lite, för att sen börja med maten.Potatismoset blev helt underbart och nog ett av det godaste moset jag har gjort. Och nu ikväll somnade Elliot till och med innan Halv åtta hos mig och det kommer jag inte ihåg när han gjorde det senast hehe.

Jaja, nu har programmet börjat så jag skall studsa i säng nu och förhoppningsvis så lyckas jag se hela också innan jag somnar ;P Sov gott på er!

Ledsen för dålig uppdatering.


Jag är så himla trött och har varit det sen igår kväll känns det som. Men jag va så himla trött igår när jag kom hem från mammagruppen, så det blev o se på Idol och sen en halvtimme på Efterlyst, sen somnade jag. Jag vaknade också alldeles för tidigt för Pelle var upp på toaletten och snörvlade och hostade. Så runt halv 6 så va jag redn uppe ur sängen och vid 6 så vaknade Elliot. Då vart det bara frukost, mys framför Bolibompa och sen klä p sig och gå till dagis.

Lite senare på förmiddagen så gick jag och Pernilla lite ärenden på stan och sen bar det av för mig att gå på ett möte på AF. Det gick över förväntan, superbra! Och snabbt med, så jag hann till och med hämta Elliot och kom dessutom lite tidigt haha.

Resten utav den här dagen så skall jag bara ta det lugnt. Blir potatismos ikväll, för Pelle har ont i halsen och kan inte äta så mycket annat plus att det inte vart nått igår för Pelle visste inte hur man gjorde hehe. Så ingen tonfiskgratäng ikväll alltså. Jaja, kanske blir på söndag istället. Det kan ju inte alltid bli som man har tänkt sig heller.

Nu är jag så förbaskat trött så jag tror nog att jag skall lägga mig o badet en stund och börja med maten. Ikväll blir det i säng tidigt (igen).

Alldeles strax är det dags!


Nu har jag, med mycket om och men, blivit klar. Jag har gjort mig i ordning och mitt i alltihop så tröttnade jag på mitt dumma hår som inte ville som jag och tvättade det, så nu känner jag mig ganska nöjd. Bytte även kläder ett par gånger, fast nu så! Nu är jag klar.

Jag skall bara pussa och mysa lite med Elliot nu och sen är det faktiskt dags att gå. Måste va helt ärlig så skall det bli skönt att få komma iväg lite själv o få lyssna på musik :) Eller själv är jag väl inte, jag har ju plutt med mig i magen också.

Nog med babbel, mysdags nu!

V.16 (15+0)

Plutt:

Massor av plats att plaska omkring

Ditt barn skulle få plats i handflatan. Fötterna är 2 centimeter långa, och huvudets diameter är cirka 3 centimeter.

Han eller hon rynkar pannan, suger på tummen och sväljer vatten. Det sistnämnda kan orsaka hicka, men det är ingenting du känner av än så länge.

Barnets hår växer. Det finns ögonbryn och naglar som man kan se tydligt.

Färglöst, tunt hår som kallas lanugohår börjar nu täcka kroppen. Man tror att syftet med det här håret är att hålla kvar fosterfettet, som bildas under de kommande fyra veckorna. Fosterfett är en oljig substans som skyddar barnets tunna hud. Lanugohåret försvinner inte förrän i slutet av graviditeten.

Just nu är det fantastiskt att vara i magen. Det finns massor av plats att sparka och röra sig på.

Jag:

Den första sparken

Om du väntar ditt andra barn är det möjligt att du känner sparkarna redan. Många kvinnor beskriver känslan som ”gasbubblor” eller som en fladdrande känsla. Du kan ha märkt av det här i flera dagar, men inte förstått vad du kan ha känt.

Oroa dig inte om du inte känner barnet ännu. Fosterrörelser känner man oftast för första gången mellan vecka 16 och vecka 20. En del barn är mer aktiva än andra. De har redan en alldeles egen personlighet.

Har du märkt att det inte alls är lika bekvämt att ligga på rygg längre? Sluta ligga på rygg. Om du gör det trycker barnet på aorta och hindrar blodflödet i din kropp. Det är därför du känner dig svimfärdig.


Onsdag innebär massor!

I morse så var jag och älsk på ett möte och efter det så gick vi till Willys och handlade lite till middag ikväll och sen lite lunch. Jag har varit helt seg hela dagen idag, men nu skriver jag iaf. Elliot är på dagis ännu men vi skall gå ner och hämta honom snart :) Det skall bli skönt att få hem min lilla skatt. Jag har saknat honom massor idag!

Sen skall jag göra potatismos till mina herrar här hemma. Dom får äta middag utan mig ikväll, för jag skall till mammagruppen ikväll. Och då brukar jag komma hem rätt sent. Då är det läggdags för Elliot. Usch idag får man inte umgås mycket med honom, men det kan va kul för honom att vara själv hemma med pappa sin. Jag har även gått in i en ny vecka idag och det känns att för varje vecka jag går in i så bli foglossningen värre. Jag hoppas och önskar att jag kan jobba lite nu innan jag får för ont. Men jag skall inte klaga, bara jag får ett friskt barn så kan jag må hur som helst. Det är värt det!

Nu skall jag fixa lite ny musik på min mobil, så jag har lite nytt att lyssna på när jag går till mammagruppen :) Det är en bit att gå så det kan va riktigt skönt att få lyssna på musik som inte är sönderlyssnad haha!

Lägger in ett inlägg om vad som händer inne i magen den här veckan i ett annat inlägg :) Hörs sen när jag är hemma från mammagruppen!


Musiken poppar och vi pysslar :)


Elliot är hemkommen från dagis nu och har varit hemma en stund. Han åt mellis för en stund sen och nu skall vi sätta igång med lite städning. Eller jag skall dammsuga bara och sen göra bakelserna som vi skall äta ikväll och därefter förbereda soppan lite grann så det går lite fortare sen när Sandra och Jesper kommer :)

Annars har dagen varit rätt lugn. Vaknade med huvudvärk och en söt son som ville gå upp alldeles för tidigt men det får man ta som förälder. Svea sov ju här i natt med så Elliot fick en trevlig överraskning när han kom upp på morgonen o fick se faster ligga i soffan och sova hehe. Jag gick och lämnade Elliot på dagis runt kvart i 9 och gick faktiskt hem o sov en stund sen för o försöka få bort min huvudvärk. Men till min förbannelse så va den kvar när jag vaknade en timme senare. Men efter att jag hade ätit lunch så försvann den äntligen och vi gick en promenad i regnet ner till Willys för att handla hem lite till bakelserna och annat smått o gott. Strax efter att vi va hemma igen så kom Henka också hit o fikade.

Jaja, nu har dom åkt iaf och vi skall sätta igång här hemma. Jag börjar bli en aning stressad men har egentligen ingen anledning till o bli det. Längtar till i morgon. Då går jag in i v.16 (v.15+0)! En vecka till som är avklarad :) Vårt lilla pyre ligger o har det bra där inne får jag hoppas. Nej Elliot gillar inte detta när jag sitter vid datorn så jag får väl ta o röra på mig nu :)

Buselibus :)


Vi kom nyss hem från lekparken med Elliot. Vi var nog ute över en timme tror jag :) Det var iaf riktigt skönt att få komma ut o röra på sig, men den här dagen är inte slut ännu. Jag skall ännu ner till Willys för att handla lite till maten ikväll. Svea kommer hit om en stund med och skall sova hos oss i natt. Mys! Får se vad vi hittar på sen. Jag funderar på om jag skall ställa mig o baka bröd till soppan som vi skall ha i morgon. Då kommer Sandra och Jesper hit på middag och fika. Jesper fyller nämligen år på onsdag, men då skall jag på mammagrupp på kvällen så då hinner vi inte fira honom, så det blir i morgon istället. Då skall jag nog göra nån enkel god bakelse. Ni får se vad jag hittar på hihi!

Nej nu skall jag skriva ner receptet till soppan så jag kan handla hem till den i dag också så vi slipper göra det i morgon :)

Vad har ni hittat på under dagen då?

Måndag, en ny dag med nya tag.


Åh herregud! Ni skall bara veta hur irriterad jag är på min jädra hosta jag har. Jag kan ta ett andetag sen hostar jag ihjäl mig en stund och så håller det på. Plus att näsan rinner ännu och det är lika med att jag börjar nysa. Jag hatar verkligen att vara förkyld! Jag vill bara bli frisk nu så jag kan få umgås med mina andra vänner som har barn och hitta på annat med för den delen. Jag skulle t ex in till Norrköping idag egentligen med en mammakompis o hennes dotter, men det får jag ställa in eftersom jag hostar och snorar som en ganling ännu. Tråkigt! Jag har iaf turen att Svea kommer hit senare idag. Plus att jag skall gå ut med Elliot och leka i på lekplatsen :) Måste också ner till Willys, men får se om jag inte skickar ner Pelle i stället. För det finns inget jobbigare än o stå där bland hyllorna o hosta medans folk glor på en som om man bar på pesten eller nått.

Jaja, vilket klaginlägg det blev nu då. Valvakan gick som den gick igår. Inte direkt vad jag hade hoppats på iaf. Vi får väl leva med att Sverige blir annorlunda. Typsikt!

Äsch Elliot är grining och på dåligt humör idag, så jag måste rusa nu innan han har sönder datorn haha. Frukost kanske vore en bra idé?

Valvaka med bästa Svea.


Dagen har bestått av röstning, fika hos Pelles syster och sen umgåtts med Svea :) Får se om Svea sover här i natt för just så sitter vi och kollar på Valvakan. Det slutar ganska sent och jag är supertaggad till att se klart hela valvakan. Elliot springer runt här i vardagsrummet o vägrar sova. Han är jättepigg :) Men han fick bada förut och sen blev det sen middag. Ikväll så åt vi ugnspannkaka! Jaja, jag tänkte bara skriva lite så att ni vet att jag lever.

Nu skall jag faktiskt återgå till soffan. Rökelsen är på och thévatten skall kokas också. En riktigt myskväll :)

Bebis rör sig där inne, nu känns det på riktigt! <3

Valdagen, städdagen eller söndagen?

Fick sovmorgon av Pelle i morse. Fast jag sov bara till 9. Jag gick upp och gjorde några mackor till mig och Elliot. Sen satte vi oss i sängen o kollade på Bolibompa och åt våra mackor. Elliot och Pelle somnade strx därefter o jag kunde inte sova mer så jag valde att gå upp o börja städa lite. Nu är det rent och fint i klädkammaren och på toaletten. Jag vek en massa tvätt och då menar jag massor!

Pelle och Elliot vaknade när jag nästan va klar med tvätten. Jag själv börjar bli riktigt trött igen nu. Elliot är gnällig och får raseriutbrott så fort man säger till honom när han gör nått dumt. Då kan han bitas eller slåss :/ Inte speciellt roligt, men men. Han får också ha dåliga dagar som en själv ibland.

Nu skall jag ta och hoppa in i duschen, sen skall vi möta upp Svea och gå till röstlokalen för att rösta. Efter det så blir det fika hemma hos Pelles storasyster Anna :) Det blir mysigt! Bara min lilla skrutt kan va på lite bättre humör. Hörs sen!


Lek och stoj!

Elliot tröttnade på att vara inne förut så vi trottsade regnet och gick ut iaf. Elliot tyckte det var riktigt kul. Fast dom hade precis lagt dit ny sand så den var hemskt mjuk så Elliot hade jättesvårt att gå i den :/ Men jag lyckades ta lite kort oxå på hnom medans vi var ute. En tur upp i skogen blev det också :) Sen gick vi hem och åt mellis. Sen efter en stund la sig Elliot i mitt knä o somnade en stund. Han borde ju inte sova vid den tiden men han var så himla trött att jag inte kunde hindra honom.

Nej dags att ta tag i maten och sen blir det lördgasmys med familjen :) Hur har er lördag varit än så länge?










Vadå att det är segt?

Hela familjen är typ sega, lika så jag. Huvudet börjar kännas tugnt och tror att jag är i behov av ett bad och en huvudvärkstablett. Elliot skall också få bada sen :)

Nu blir det åter till min otroligt söta son!


Pyttsan också!

Nu när vi är påklädda så somnade Elliot i soffan och ute så ösregnar det :/ Jahapp, det blir kanske att vi går ut och leker senare istället då? Hoppas iaf, för jag vill uuuut! Lunchen blir säkert försenad också eftersom Elliot somnade nyss. Nej, jag skall sätta mig i soffan o vänta på att älsklingen skall komma hem från affären. Jag får pyssla med vår familjealmenacka så länge. Det är mycket som skall skrivas i för nästa vecka :) Och idag är det 11 dagar kvar tills jag och Elliot åker ner till Gotland med min pappa och hans sambo för att fira min farmor som fyller 70 år! Det ser jag jättemycket fram emot. Men frågan är bara vad jag skall köpa för present till henne från oss? Hmm..

Jaja, almenackan var det ja! Haha!


En lördag med regn kommer här.


Vädret är verkligen jättetråkigt idag, men jag funderar ändå på om vi skall trotsa det? Klä på oss regnkläderna och gå ut o leka en stund innan lunch. Det tycker jag låter som en bra idé!

Elliot vaknade strax efter 7 i morse och det tycker jag ändå är rätt lagom tid för att gå upp på morgonen. Pelle var desto mer tröttare och sov i en timme till ungefär innan han kom ur sängen. Först fick Elliot välling som vanligt och sen gjorde vi lite frukost och kollade på Bolibompa. Han älskar verkligen att kolla på det nu och blir nästan som helt låst och glämmer nästan bort att äta sin frukost hehe :) Mitt charmtroll <3 Sen kom jag på en jättebra idé faktiskt! Jag skulle sätta mig och skriva en matsedel för nästa vecka så att vi slipper tänka p vad vi skall äta varje dag. Och det är oftast där som jag och Pelle blir lite osams för vi är sugna på olika saker. Men nu har jag lyckats kompa ihop en god och varierande matsedel tycker jag.

Jag kan skriva ut den här i bloggen för, så ni också får se vad vi skall äta och kanske att jag kan komma med lite mattips till er när det står still en hel dag :)

Måndag: Pastagratäng med sallad.
Tisdag: Minestronesoppa med lantbröd och pålägg.
Onsdag: Potatismos, köttbullar, brunsås och lingonsylt.
Torsdag: Tonfiskgratäng med sallad.
Fredag: Smördegsinbakad fläskfilé, rostade rotfrukter i ugn och sallad. Efterrätt: Vaniljglass med frukt.
Lördag: Tacopaj med sallad
Söndag: Stuvade makaroner, korv och rivna morötter.

Visst lät det som en trevlig vecka? Det tycker jag iaf. Jag försökte variera mig så mycket som möjligt men det är inte lätt när man har Elliot o tänka på och sen när man själv mår illa och kanppt äter. Men jag hoppas att jag lyckas med att äta nu :)

Nu skall jag faktiskt släppa datorn lite och sätta mig på golvet o leka med Elliot. Dags att klä på sig med och sen gå ut en stund. Hoppas ni också får en trevlig lördag, för det tror jag minsann att jag kommer få!




Det är riktigt mys!


Jag och älskling skall faktiskt krypa ner i sängen och kolla på tv en stund och sen skall jag sova. Jag är jättetrött och känner inte alls för att vara vaken länge ikväll. Jag vet att jag måste upp tidigt i morgon så då kan det va skönt att få sova många timmar :P På söndag dock så får jag sovmorgon av älsk.

Just nu kollar vi på Criminal Minds på 5:an och sen blir det nog att vi kollar på Dödligt vapen en stund. Sen tror jag faktiskt att jag kommer somna ganska snart därefter hehe.

Ni får ha en riktigt bra fredagskväll :) Bebis bubblar på där inne i magen och Elliot sover och är supersöt! <3

God natt :)

Idooooool!


Om en liten stund så är det dags för lillprinsen att sova och vi skall kolla på Idol! Oj oj, hoppas det går bra för gotlänningen! :) Han var faktiskt jätteduktigt så det är inte bara för att han är gotlänning som jag gillar honom.

Elliot och jag lyssnar just nu på låtar från Emil i Lönneberga. Han älskar det och dansar :) Mammas fina älskling <3

Nej pyjamas och välling nu för Elliots del :)


Budget, räkningar och en massa räkna!

Jag och Elliot gick upp till hans farmor och farfar strax innan lunch och åt mat hos dom, fikade och pratade. Elliot lekte med alla leksaker och busade med deras hund Mo. Då kände jag mig faktiskt ganska bra, men när jag kom hem igen och har varit hemma ett tag så började jag känna mig lite hängig igen. Kan kanske bero på att jag inte va riktigt frisk och ansträngde mig lite väl? Jaja, skönt o få komma ut iaf och få träffa svärföräldrarna. Elliot tyckte nog oxå att det var kul att få komma hemifrån lite.

Väl hemma igen så satte jag Elliot i sin stol.  Jag gav honom ritpapper o kritor, så fick han rita lite medans vi satte oss för att räkna ut hur mycket pengar vi får den här månaden, hur mycket som skall ut och hur mycket vi hade kvar när allt var betalat. Det är bra att göra så, så man vet vad man har för utgifter och sen får man lite koll på saker o ting.

Snart skall vi fixa i ordning någon mat, men vad vet jag inte. Jag mår så fruktansvärt illa hela tiden och får alltid kvällvningar efter maten. Inte mysigt eller roligt för den delen. Men vad gör man inte för att vara gravid :P Ja, vi får se helt enkelt vad vi hittar på. En sak är säker, Pelle får laga mat annars kan jag inte ens äta riset eller spagettin.

Igårkväll tror jag att jag kände bebis (som jag nu kommer kalla för "plutt" i bloggen) för första gången. Är inte helt säker men så kände jag första gången när jag kände Elliot första gången med. Plus att det sägs att man känner barn nr. 2 tidigare än med första barnet. Riktigt mysigt är det iaf! Då vet man att det är på riktigt. Redan nu kan jag längta efter förlossningen och bara vill att tiden skall gå fort. Men massor skall inhandlas innan dess. Spjälsäng, nått klädesplagg och en ny barnvagn :) Resten har vi iaf, tack och lov. Fast lite egna kläder skall bebis få så den inte bara ärver från Elliot.

Kanske dags att ta tag i middagen nu? Klockan tickar i väg fortare än vad man tror :P


V.15 (14+2)

Plutt:

Ögonbrynen börjar avteckna sig

Titta på ansiktet. Ögonen fortsätter att röra sig mot ansiktets framsida, men de är inte på plats än. Ögonbrynen börjar synas nu. Om ditt barn ska bli mörkhårigt börjar det producera mörka pigment. Mot slutet av veckan kan ditt barn knyta näven.

Lillhjärnan (som är en del av hjärnan) och ryggmärgen har nu bildats.

Huden är fortfarande så tunn att man kan se blodkärlen genom den.

Jag:

Jag har ingenting att sätta på mig

För första gången i ditt liv kan du ärligen säga: "Jag har ingenting att sätta på mig!" Din midja finns helt enkelt inte där längre! Nu har du en liten bula under naveln.

Eftersom din livmoder växer uppåt och utåt är det kanske inte så viktigt längre att snabbt hitta en toalett.

Ditt hjärta har ökat sin kapacitet med 20 procent för att klara den ökade blodmängden och för att ditt barn ska få syre ordentligt. Det kan ibland ge hjärtklappning. Det är ingenting att oroa sig för.




Nästan tillbaka igen!


Jag mår lite bättre idag, även om näsan tydligen har tagit semester. Den är helt igenblockad av allt äckligt snor :/ Kan knappt andas och huvudet värker ännu. Men jag mår iaf bättre idag!

Om en liten stund skall vi ta hand om lite saker här hemma som måste göras. Börjar få panik! Bara det ordnar sig så blir det nog bra. Sen blir det bara lugnt här hos oss. Vi skall väl gå ut en liten stund sen för att få lite frisk luft och få kanske få en lättare andning ett tag. Ikväll blir det bara fredgasmys med familjen. Blir antingen en film eller så blir det OTH :)

Jag skriver lite nu bara. Jag är ännu inte riktigt fylld med energi för att sitta vid datorn :/ Elliot stökar runt i svrummet just nu så jag måste springa o ta honom innan han har möblerat om helt. Men jag skriver senare igen!

Däckad..


Jag ligger och är helt däckad i soffan idag.. Mår verkligen pyton och inte bara jag utan Elliot och Pelle med.. Så jag återkommer till bloggen när jag mår lite bättre..

Hoppas ni är friska och krya iaf :)

Snor, hosta och vila idag.

Dagis ringde nyss och sa att min lilla älskling är sjuk :( Så han skall få lite lunch där nere och sen skall jag ner och hämta honom. Får se om han får gå i morgon men jag tror inte det blir nått dagis i morgon. Och jag o Pelle är med förkylda nu, så det här blir en lugn dag med mycket vila. Iaf för Elliot.

Nu skall jag och Pelle äta lite lunch och kolla på OTH en stund innan vi skall ner till dagis och hämta skrutten :) Skriver mer senare när jag orkar och har tid.


Mår illa och har ont i huvudet :(


Jag mår verkligen inte bra just nu. Självklart så mådde jag jätteilla när vi skulle äta och fick i mig lite spagetti bara :/ Sen värker huvudet på mig som attan och har ingen alvedon eller panodil. Plus att jag är galet trött. Men måste hålla mig vaken ett tag till. Skall se på Halv åtta hos mig alldeles strax och sen blir det Idol :) Freyda kommer hit och ser det med oss. Mysigt! Då blir det thédrickande, tända ljus och en rökelse på! Elliot skall snart få hoppa i säng och förhoppnigsvis så sover han bra i natt. Allt beror på Sirie som jamar hela tiden! Hon löper :/ I morgon blir det veterinären för jag orkar inte med henne längre. Och vi skall inte avliva henne, bara ge henne p-piller haha! Om det inte hjälper mot hennes revirpinkade (tror vi att det är iaf) så tror jag att det nästan är lika bra att bort henne. Men först skall vi ju självklart kolla upp henne ifall om det är nått annat fel på henne. Hoppas inte det! Och hoppas hon blir bra, bara man stoppar hennes pinkande över allt!

Just det ja, i morgon går jag in i en ny vecka!! :) Då går jag in i v.14 :)


Nu kom Freyda, men skriver mer i morgon. Skall lägga mig tidigt ikväll oxå. Orkar inte vara vaken länge alls på kvällarna längre!

Sov gott på er mina älskade läsare! :)

Äntligen!


Visst är det skönt när barnen är på dagis ibland, men herrgud så skönt det är att få hem dom sen :) Nu är det dags för mig att gå neråt och hämta min busunge på dagis! Som jag har längtat efter honom idag!! <3

Nu känns det.


Mitt huvud är bra segt nu. Tror jag skall göra nått annat i ett tag, för jag kan knappt se datorskärmen längre haha! Kanske börja o fundera på vad man skall äta till lunch. Hmm kanske får ner mig en bit pizza från igår? Har massor kvar, så det får nog bli det. Om inte Pelle hinner före och äter upp den för mig ;P

Och vet ni? I morgon så kommer det första avsnittet i One Tree Hill i säsong 8 ut!! Åh gissa vad jag skall göra i morgon när Elliot är på dagis? :D

Jag saknar Elliot massor när han inte är hemma. Det är så lugnt o lyst. Ingen liten kille som sitter i soffan och skrattar åt barnprogramen eller busar med oss. Han gav mig bara en kram förut när jag skulle lämna honom och sen gick han. Iofs så tycker jag det är bättre än när han blir ledsen när man går, men ändå. Det känns i hjärtat. Min lilla kille är inte så liten längre :/ Snart blir han ännu större när bebisen kommer. Då är han helt plöstligt storebror!! Jag kan ännu inte förstå att 6 månader så har vi 2 barn. En till liten att ge kärlek åt :) Det finns inget som gör mig lyckligare än tanken på mina barn och min lilla familj som jag och Pelle har skapat tillsammans <3

Nej nu skall jag ta tag i saker o ting här hemma :)

Jag älskar dig <3

Jag har aldrig älskat någon annan i mitt liv
Så som jag älskar dig
Innerst i mitt hjärta har jag ristat in ditt namn
Du är en del av mig
Precis som sommaren, som kommer om igen
År från år
Ska du finna kärleken, ja alltid ge dig

Som en vind i ditt hår
På den väg där du går
Ska jag alltid finnas kvar hos dig
Som en våg mot din strand
Och som sol i din hand, ska du känna min närhet ibland
Som en vind i ditt hår

Det kan komma dagar när du tror att ingen ser
Och ingen hör din röst
Nätterna du söker, men du finner ingen ro
Ingen ger dig tröst
Då kan jag höra dig, och jag ska röra dig

Som en vind i ditt hår
På den väg där du går
Ska jag alltid finnas kvar hos dig
Som en våg mot din strand
Och som sol i din hand, ska du känna min närhet ibland
Som en vind i ditt hår

Vi är förbundna
För alltid vi två
Jag känner din smärta och din glädje
Och jag vill att du ska förstå

Som en vind i ditt hår
På den väg där du går
Ska jag alltid finnas kvar hos dig
Som en våg mot din strand
Och som sol i din hand, ska du känna min närhet ibland
Som en vind..


Mamma älskar dig Elliot <3


Tisdag = Dagis för lillprinsen.

Elliot och jag skall ner till dagis alldeles strax. Han börjar kl. 9 och det tar typ 5 min o gå om inte ännu snabbare :) Förlåt för att jag inte skrev nått igår kväll förresten. Jag somnade redan kl. 21.30 ungefär. Fast då hade jag inte sovit nått sen 4 på morgonen :P Duktigt gjort av mig att hålla mig vaken hela dagen..

Idag medans Elliot är på dagis så tänkte jag städa lite. Får se om jag orkar bara :) Kanske blir så att man fastnar i soffan eller framför datorn :P

Nej dags att klä på sig lite och sen börja gå neråt. Hörs sen!


Nu är det helt plötsligt kväll!


Gud det kändes som om jag sa till Freyda att klockan går så långsamt och då va den 3. Hehe nästa gång skall jag va tyst :P

Som sagt så har jag varit på AF idag för att skriva in mig igen, men naturligtvis så glömde jag mitt leg! Typiskt mig. Så jag skall dit på onsdag igen när dom har öppet. Efter så gick vi till ICA o handlade lite lunch till mig, Pelle och Elliot. Freyda skulle hem och äta hon med, sen kom hon ner till oss igen för att umgås lite. Vi satt och slötittade på tv ett bra tag o drack thé. Nu till kvällen så bestämde vi oss för att gå ner till Willys för o handla. Jag köpte mat till ikväll bara. Jag vart vrålsugen på hemmagjord pizza ikväll, men när jag väl satte mig o åt så klarade jag bara en liten bit sen mådde jag illa :( Jag som va så hungrig.. Jaja, nu kollar jag på Halv åtta hos mig och just nu är det paus. Men skall sätta mig i soffan nu igen :)

Hörs sen :D

Hoppas det blir bättre.


Jag har rensat kattlådorna nu och gjort rent inne på toan om det va så att Sirie protesterade mot nått. Det hade jag gjort om jag va tvungen o gå på toa efter Skrållan haha! Om några timmar skall jag ner till AF. Oj det va hundra år sen jag va där typ, känns det som. Men det är bara 6 månader med jobb framför mig sen blir jag ju mammaledig igen ;P Men vi får se hur länge jag klarar av o jobba den här gången. När jag väntade Elliot klarade jag bara av o jobba till v.32 sen gick min rygg av kändes det som. Men över till där jag va, Freyda skall med ner till AF för hon skulle på nått möte. Sen resten av dagen får vi se vad jag skall hitta på med Elliot :)

Har ännu inte ätit frukost, så nu är det verkligen dags. För jag mår vrålilla!

Lägger in en liten bild på Elliot som jag tog nyss :)



Den där dumma katten!

Jag vet vad Sirie gjorde i natt i vårt sovrum! Pissade på överkastet och på Pelles shorts. Kattlådorna var ändå rena och det enda som låg där i morse var Skrållans äckliga skit. Åh jag blir så irriterad på henne! Hon sätter sig på lådan när det passar henne i princip. Jag vet inte om jag står ut med henne längre.. Vad skall vi göra? Jag funderar på om jag skall ringa till en veterinär o rådfråga dom om vad vi skall göra. Finns det inget som kan koppla bort hennes beteende så vet jag inte vad man skall göra med henne. Usch nu har jag beklagat mig tillräckligt över henne.

Nu blir det frukost och mys med familjen <3


Du är en djurvän Fanny!

Jag vaknade för 2 timmar sen och har försökt somna om. Jag vaknade av en outhärdlig stank, och kände direkt vem som va skyldig. Skrållan!! Jag har aldrig i hela mitt liv varit med om en katt som skiter så otroligt fult. Och då kan ni förstå hur illa det luktar om man vaknar av det! Sen kom Sirie in i sovrummet och pysslade med nått och jag orkade inte se efter, men nått gjorde hon sig skyldig till. Dumma katter! Älskar dom två men ibland kan jag önska att vi inte hade några djur överhuvudtaget. Elliot tycker det är kul med dom två iaf :P Så efter några timmars försök till o somna om så struntade jag i det. Ingen idé och ligga vaken o väcka Pelle och Elliot när man kastar sig runt i sängen. Det är illa nog att jag inte kan sova på magen längre för det känns konstigt.

Elliot vaknade för en liten stund sen också. Han kände väl på sig att jag var vaken. Jag kan medge att det är hemskt mysigt o va vaken så här tidigt på morgonen, när det ännu är lite mörkt ute och det regnar. Jag skall väcka Pelle om en liten stund för vi har tvättstugan om 50 min och det är lite tvätt som skall sorteras.

Nu är det dags o ge Elliot ny blöja och sen välling! Nanny börjar ju snart på 3:an ;P


Nu är det min tur..


Att lägga mig alltså. Elliot är jätteledsen och vill inte sova själv. Tror att han drömde nått som skrämde honom för en stund sen. Pelle är inne i sovrummet just nu och tröstar honom. Usch jag tycker inte om när han blir så rädd för nått. Och man vet ju inte vad det är heller :/ Nej, så jag får lägga mig i sängen o mysa med honom tills han somnar omoch kan sova i sin egen säng. Jag får kolla på Irene Huss så länge på 5:an och vänta tills lillprinsen somnar. Sen skall jag sova också! Är skittrött, verkligen.

God natt på er allihop, så hörs vi i morgon :)

Rökelser :)

Nu är vi hemma igen. Det var riktigt mysigt o fika hos Pernilla och Rickard :) Barnen kommer så bra överens och lekte jättefint med varandra. Jag fick en overall till Elliot som han kan ha i vinter när det är kallt ute och rökelser. Nu börjar det lukta riktigt gott hemma skall jag tala om!

Elliot skall snart i säng efter att ha ätit lite kvällsmat. Först skall han bara få välling! Vi skall sätta oss o äta så fort Elliot har somnat. Plus att Ensam mamma söker börjar snart med!! Som jag har längtat hihi. Och efter det så skall vi sätta oss och sortera tvätt eftersom vi skall tvätta kl.7 i morgon bitti. Inte så roande men det är verkligen dags. Skönt o massa rena kläder :)

Nej få Elliot i säng nu. Han är supertrött och jag börjar må illa. Ikväll skall jag äta pommes o béasås. Köttbullarna kan Pelle behålla för sig själv ;P

Sköt om er så länge!





Min supersöta lilla Elliot <3
Mamma ÄLSKAR dig så himla mycket <3


Graviditeten med Elliots syskon :)

Allt började i somras när jag och Elliot var nere på Gotland hemma hos mamma. Jag började må riktigt illa den sista veckan o kände hela tiden att det inte va nått som stämde. Men eftersom det va så varmt så hade jag inte nån vidare aptit heller. Och alla vet ju att om man inte äter tillräckligt mycket och går hungrig så börjar man må illa till slut. Så jag trodde det bara berodde på det. Men sen när mensen blev sen så misstänkte jag att jag var gravid. Så jag bestämde mig för att jag skulle testa mig sen när vi kom hem från Gotland igen. Sagt o gjort! Två dagar efter att vi kommit hem så bestämde jag mig för att köpa ett grav-test. Det var alltså den 4:e aug då. Svea och Henka var här också för vi skulle äta middag ihop. Jag gick in på toan så fort vi kommit hem från apoteket och satte mig o pinkade på stickan. Nästan direkt så visade den positivit! Först blev jag jätteglad men det övergick i ren panik. Jag skulle ju börja plugga var det tänkt och skaffa mig en annan utbildning. Jag gick ut till Svea och Henka som satt vid matbordet. Jag visade dom sticka på långt håll och sa, "Vet ni vad det här betyder??". Pelle kom ut och gick nästan lika snabbt igen för han vart chockad, riktigt chockad. Resten utav den kvällen velade jag fram och tillbaka. Ringde mamma och frågade om råd. Hon sa bara att jag skulle tänka igenom det noga och att hon stöttade mig/oss vad vi än valde.

En vecka senare ungefär bestämde vi oss! Vi skulle behålla bebisen. Elliot skulle bli storebror och vi berättade det för nära o kära. Ren glädje var det jag kände då. Jag visste att vi valde rätt, även om tajmingen kanske inte var speciellt rätt. Jag hade ändå inte klarat av att tagit bort barnet. Jag ringde till MVC för att boka tid för inskrivning och sen tid till ultraljudet för att vi inte visste vilken vecka jag var i.

Den 25:e aug så skrev vi in oss på MVC. Min barnmorska gissade på att det skulle bli runt den 16:e mars. För eftersom jag och Pelle hade haft sex senast på midsommarafton. Eller ja, det va sista gången innan jag åkte till Gotland alltså. Men vi fick vänta o se vad dom sa på ul.

Den 2:e aug så gjorde vi ul och allt såg jättefint ut. Bebisen växte som den skulle och min bm hade gissat helt rätt för det va den 16:e mars som vi fick som BF :)

Nu under hela gravidieten så har jag mått riktigt illa och kan nästan inte äta nått. Kött, fisk och kyckling kan jag knappt se på utan att må illa. Det går o äta om jag inte har lagat det och äter med nått som tar över smaken och gömmer t ex köttet. Jobbigt värre. Jag vill ju ändå kunna äta helt normalt. Vi får hoppas på att mitt illamående går över snart iaf :)

Här kommer lite fakta om just den veckan jag är i just nu; 


Vecka 14 (V.13+4)

Bebis:

Lite hår på huvudet

Barnets muskler växer och det blir starkare. Barnet kan hålla uppe sitt huvud och nicka, och rörelserna blir mer märkbara. Händerna kan gripa tag, och fötterna kan sparka lite. Barnets ben är nu längre än armarna.

Det lilla ansiktet ser mer mänskligt ut, och om det har ärvt några ansiktsdrag från dig eller din partner blir de tydligare för varje dag som går. Lite hår kan ha växt ut på huvudet.

Nu börjar produktionen av myelin . Det är den substans som bildar ett skyddande lager runt det system som skickar meddelanden genom hjärnan. Produktionen kommer att fortsätta under de första åren av barnets liv.

Jag:

Magen växer

Kläderna har förmodligen börjat kännas mindre och du måste köpa byxor och toppar i en större storlek än vanligt. Och din livmoder är inte större än en grapefrukt än.
Mängden fostervatten som barnet flyter omkring i ökar väldigt mycket nu, och det får din mage att växa.

Har du fått en mörk rand mitt på magen? Randen kallas för linea nigra, och vissa kvinnor får en sådan rand nu. Den kommer att blekna bort i de flesta fall när barnet är fött.

Håret återhämtar sig från stressen i början av graviditeten och är nu mer tjockt och glänsande än någonsin förut.

Om du fortfarande är trött ska du se till att du får tillräckligt med järn. Prata med barnmorskan eller läkaren.

Glöm inte bort att graviditet är ett fullständigt legitimt skäl att säga nej till allt du inte känner för att göra. Det är smått otroligt. Och väldigt användbart.




Ren o fräsch :)

Duschen va ljuvligt skön och jag kände att jag behövde det där. Nu skall vi bara vänta på att Pernilla o hennes familj skall äta klart så skall vi gå upp till dom sen. Så jag tänkte på att jag kanske kan sätta mig och skriva lite om min graviditet i ett annat inlägg nu när jag inte har nått o göra. Elliot sitter på golvet o leker jättefint för sig själv :)


Duschen först!

Nu har Elliot sovit och ätit mat. Han går just nu runt och ropar "mamma!" hela tiden och drar runt på golvmoppen :P Jag skall hoppa in i duschen lite fort och sen bär det av till Pernilla och Wilma för fika o bus :)

Dags o sätta lite fart nu då!


Nu kom dom tillbaka.


Mätarna är tillbaka nu iaf. SKÖNT!

Elliot kollar på Dansfeber på 4:an just nu o klappar händerna och dansar med :) Så himla söt är min son <3 Nu är jag på bättre humör när det är som det nästan ska på min blogg igen :) Nej dags för lunch, sen skall Elliot sova och jag skall hoppa in i duschen och tvätta mitt fågelbo till hår! Jag måste klippa mig och färg håret! Jag står inte ut längre med skiten som växer som ogräs ;P


Irriterad till max..

Nu vart man irriterad oxå.. Jag fick världens överraskning när jag kollade in på min blogg för o granska o såg att allt som jag hade gjort igår hade förändrats.. Pelle ville överraska mig i natt och hade gjort om en massa på min blogg samt tagit bort mina mätare om Elliots ålder, vilken vecka jag va i och sen hur mycket min blogg va värd. Visst det va hemskt gulligt att han försökte överraska mig men min blogg är privat och det är bara jag som skall logga in o skriva och göra om. Men nu är det som det är och allt skall bli bättre igen.. Jag får sätta mig och pyssla med det nu för det går ganska snabbt.

Vill inte va irriterad och har dåligt samvete för Pelle ville bara va snäll men kan inte bli annat än ledsen för jag va så stolt över det jag hade gjort igår :(  Men nu får jag börja om från början igen för nu har jag ingen skrivlust när min blogg ser ut som den gör..


God förmiddag!

Usch i natt har jag inte sovit nå vidare. Elliot har gnällt och jag har drömt en massa konstigt. Hatar när det blir så.  Man blir ju så seg när man vaknar o känner sig tröttare än vad man va när man gick och la sig. Men men, nu i morse så har vi haft familjemys i sängen o ätit frukost o kollat på Disneydags. Elliot tycker det är superkul :) Men nu är vi uppe iaf och skall alldeles strax äta lunch. Jag hoppas bara att Elliot äter bra. Det har kommit några dagar nu när han inte har ätit speciellt bra. Men som han dagisfröken säger, hade hon inte vetat om att han va stor i maten så hade man trott att åt bra :P Han har väl kommit in i en period när det är annat som gäller o inte bara mat?

Idag så skall vi upp till en tjejkompis som bor lite längre upp i kvarteret för o fika och hennes dotter o Elliot får leka med varandra :) Det skall bli kul! Annars händer det inte något speciellt. Bara se på tv ikväll för det är ju säsongspremiär på Ensam mamma söker på 3:an idag ju kl. 20.00. Det är ju ett måste!

Nu skall jag dock fixa lite lunch o försöka få Elliot att somna senare. Önska mig lycka till för just nu är han pigg som en mört!



Elliot i vår sommarstuga i somras :) <3


Hemma!

Nu är jag hemma igen :) Blev bananer, välling, cola till Pelle och lite godis till oss som vi skall ha ikväll :P Mumsigt värre! Ikväll så visas World Trade Center kl. 22.00 på TV4+ som jag skall se tror jag eller så kollar jag på OTH en stund. För jag har en känsla av att jag kommer somna ganska fort ikväll.

Jag får se om jag orkar skriva nått om min graviditet ikväll. Kanske får ta det i morgon istället :) Hoppas ni inte blir allt för ledsna.

Ha en toppentrevlig kväll :D Nu skall Elliot läggas hehe :P


En liten promenad o godis ;P

Jag och Freyda skall gå ner till Willys snart för jag måste ha lite surt godis. Jag är galet sugen på det hehe :)

Ikväll tänkte jag att jag skulle skriva lite om min graviditet om vad jag känner just nu o så :) Samt jämnföra lite med den jag hade med Elliot i början o den jag har nu. Nu är jag på g igen, eller hur?

Hörs ikväll :)

Matdags!

Skall ställa mig o laga lite mat här alldeles straxt. Men tänker göra det enkelt idag och bara koka spagetti o steka lite köttbullar. Åt tacos igår så man behöver inte alltid lyxa till det bara för att det är helg, visst? Men ikväll så skall jag knapra på salta pinnar o dricka lättdryck till nån bra film :) Jag äter inte speciellt mycket längre o är inte sugen på nått annat förutom salta pinnar o salta o sura godisar. På tal om godis så blev jag vanisnnigt sugen på dom där sura flaskorna som smakar tuggummi. Hmm undra om man kanske skulle kunna gå ner till Willys sen bara för o köpa pyttelite surt? Och nån banan? Får se vad jag känner för sen. Elliot skall bada oxå, så jag får oxå se om jag hinner innan allt bra börjar på tv och Elliot skall sova :P Det återstår mina vänner!

Matdags nu!


Välkommen tillbaka Fanny!

Hej på er där ute! Nu är jag tillbaka i bloggandet igen :) Som ni ser har det hänt en del, både på bloggen och i mitt liv *fniss*.

Den 4 aug fick vi veta att vi var gravida igen! Elliot skall alltså bli storebror igen :) Jag och Pelle tvekade lite i början och undrade verkligen om det va rätt tillfälle att sätta ett nytt liv till världen men efter mycket tänkande fram o tillbaka så bestämde vi oss för att behålla Elliots syskon. Bebis är beräknad att komma den 16:e mars än så länge, men det händer ju sällan att det blir på BF-dagen. Så nu har vi en hel del framför oss att göra i ordning och fixa med här hemma. Men roligt skall det bli! Gick ut helt igår om att vi skulle ha en bebis till och fick en massa grattis från alla vänner o familj.

Vad har annars hänt här på sistone då?

Ja, Elliot har börjat på dagis nu. Han gick sista inskolningsdagen igår, vilket har gått superbra hela vägen faktiskt. Han gråter lite när jag skall gå men blir snabbt glad igen. Han leker med tre tjejer på dagis som är i hans ålder. Riktigt söta är dom när dom leker ihop. Fast Elliots favorit är ruschkanan dom har på hans avdelning :) Den kan han åka i hur länge som helst.

Den 2:e sep så va vi på vårt första ultraljud med lilla bebisen. Mest för o se vilken vecka jag va i och sen om det var som vi misstänkte så skulle vi göra KUB-testet (det kallas oxå för NUPP). Jag hade precis då gått in i vecka 12+0 så vi fick göra KUB och allt såg jättebra ut. En riktig boxare där inne som inte ville ligga still o allra minst ställa upp på mätningar.

Och det har även varit tråkigheter i Pelles familj som jag inte vill skriva om här på bloggen. Så vi har varit med om en hel del oro. Fast just nu ser det varken bra eller dåligt ut. Som tur är har iaf allt gått bra hittills :)

Annars har det väl inte hänt så mycket mer faktiskt :) Jag har som vanligt ett tokigt humör som pendlar upp o ner tack vare alla hormoner, men för det mesta så är jag faktiskt väldigt glad och lycklig nu för tiden :D Så himla skönt o känna att livet börjar bli bättre och att det går bättre för oss nu!

Över till vad som skall hända här framöver då :)

Nästnästa helg så kommer en tjej och hennes kille och deras dotter från Sthlm på besök över helgen. Vi har pratat en hel del på msn o på FB, i över ett år nu och äntligen skall det bli av att vi ses o låter barnen träffa varandra :) Sen den 29:e sep skall jag och Elliot åka till Gotland över några dagar för att min farmot fyller 70 år och då skall hela släkten komma o fira henne. Det skall bli kul att få träffa en del som man inte har sett på nästan två år och en del har det gått ännu längre. Och den 18:e okt så skall vi på rutinultraljud :)

Det är mycket som kommer att hända här fram över. Nu har jag säker glömt hälften oxå haha!

Idag så har vi haft en mysdag här hemma. Jag har suttit o pysslat med designen och Pelle har busat med Elliot o kollat på tv. Ikväll så blir det mat, bad och sen tv-tittande för oss. Det blir så när man är småbarnförälder och dessutom blir man trött redan kl. 22 så det är ingen idé att göra nått annat. Det är bara när vi är iväg som jag orkar hålla mig vaken lite till haha.

Nu skall jag dock sätta mig i soffan en stund o mysa lite. Har suttit här hela dagen känns det som haha :) men nu vet ni, jag är tillbaka ! :D



RSS 2.0