En lördag med regn kommer här.


Vädret är verkligen jättetråkigt idag, men jag funderar ändå på om vi skall trotsa det? Klä på oss regnkläderna och gå ut o leka en stund innan lunch. Det tycker jag låter som en bra idé!

Elliot vaknade strax efter 7 i morse och det tycker jag ändå är rätt lagom tid för att gå upp på morgonen. Pelle var desto mer tröttare och sov i en timme till ungefär innan han kom ur sängen. Först fick Elliot välling som vanligt och sen gjorde vi lite frukost och kollade på Bolibompa. Han älskar verkligen att kolla på det nu och blir nästan som helt låst och glämmer nästan bort att äta sin frukost hehe :) Mitt charmtroll <3 Sen kom jag på en jättebra idé faktiskt! Jag skulle sätta mig och skriva en matsedel för nästa vecka så att vi slipper tänka p vad vi skall äta varje dag. Och det är oftast där som jag och Pelle blir lite osams för vi är sugna på olika saker. Men nu har jag lyckats kompa ihop en god och varierande matsedel tycker jag.

Jag kan skriva ut den här i bloggen för, så ni också får se vad vi skall äta och kanske att jag kan komma med lite mattips till er när det står still en hel dag :)

Måndag: Pastagratäng med sallad.
Tisdag: Minestronesoppa med lantbröd och pålägg.
Onsdag: Potatismos, köttbullar, brunsås och lingonsylt.
Torsdag: Tonfiskgratäng med sallad.
Fredag: Smördegsinbakad fläskfilé, rostade rotfrukter i ugn och sallad. Efterrätt: Vaniljglass med frukt.
Lördag: Tacopaj med sallad
Söndag: Stuvade makaroner, korv och rivna morötter.

Visst lät det som en trevlig vecka? Det tycker jag iaf. Jag försökte variera mig så mycket som möjligt men det är inte lätt när man har Elliot o tänka på och sen när man själv mår illa och kanppt äter. Men jag hoppas att jag lyckas med att äta nu :)

Nu skall jag faktiskt släppa datorn lite och sätta mig på golvet o leka med Elliot. Dags att klä på sig med och sen gå ut en stund. Hoppas ni också får en trevlig lördag, för det tror jag minsann att jag kommer få!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0