Ooooppss.

Nu har jag inte skrivit igen på några dagar men man hinner helt enkelt inte ibland. Jag har iaf haft fullt upp med massor att göra varje dag.

Lördag: Var med Jennie vid morfars grav samt så passade vi på med en liten utflykt =) På kvällen fick jag besök av Johanna och några av hennes kompisar.

Söndag: Grillade med min moster, hennes man och deras son Egon. Hur trevligt som helst. Vi var i deras kollonilott =)

Måndag: Hade en heldag med farmor här hemma. Vi gick på hela Skarphäll city o shoppade haha =P Det enda jag köpte var ett paket blöjor, smör och Muminplåster. Det var en underbar dag. Hon bjöd mig oxå på kinamat till lunch <3 Sen på kvällen så lagade jag mat åt henne medans hon passade min lilla Elliot <3

Idag då: Får besök av min kusin Jennie som jag inte har träffat på nästan ett år =D Hon och hennes kille Ante kommer hit på en fika och för att få träffa Elliot. Sen så skall jag till min moster för hennes man fyller år idag! 54 år! Grattis! Blir även att jag skall gå till Vila Outlet för att köpa en skitsnygg skjortklänning för bara 180 kr! Det är ingenting jue =P

Just nu så ligger min älskade lilla prins o sover uppe i sängen. Så jag får lite egenstund. Fick även duscha igårkväll av honom utan att han vaknade. Visst det tog lite tid för att få honom o somna men men hihi =P

Nej nu blir det frukost och sen skall jag ringa BVC o prata lite med dom. Både här nere på ön och hemma i Sörping. Vill väga o mäta honom så jag vet att min älskling mår bra =)

Vi hörs! Jag får försöka lägga in lite bilder sen när jag får tid nästa gång =)

PoK

Leksaker och mys med en nybadad Elliot <3

Elliot har fått massor med leksaker av sin mormor idag. Jisses vad han ler och skrattar när han håller på med dom. Vi har oxå varit i affären och handlat lite idag. Det har varit så varmt idag att man inte orkat någonting..

Nu ikväll så har jag badat Elliot. Han tycker det är så skönt =) Min lilla söta underbara prins. Mamma och co håller på o packar för fullt. I morgonbitti åker dom till Sälen så då skall man vara kattvakt i en vecka =P Myyyyspys. Jag håller redan på att få seperationsångest från min mamma. Jag vill inte att hon skall åka ifrån mig men det går ju över hehe. Jag är ju stor och vuxen nu så det är klart att jag klarar det här.

Vi skall se på film om en stund o bara mysa sista kvällen tillsammans på en vecka. Sen när dom kommer hem så hinner vi ses en dag sen åker vi hem =( Men men, vi kommer ju ner hit till jul igen.

Hoppas ni har haft en bra dag idag iaf =)

PoK


Trevligt uppvaknande..

Här ligger man och sover så skönt efter att man precis somnat om efter att Elliot hade ätit och fått en ny blöja, jo va tror ni händer då? Det kommer världens åskknall! Trodde fan att jag flög tio meter upp i luften och drog täcket över mig o Elliot. Men min lilla prins vaknade inte ens, det är bara han som har en lättväckt mamma haha! Eller nått =P

Nej det var både läskigt o spännande. Fast det är inte lika kul o vakna av en rejäl åskknall. Jag tror jag hade hjärtklappning ett par minuter efter. Jag hade hoppats på mere åska men det var den knallen o sen lite muller, sen har man inte hört nå mer =( Tråkigt, för när man för en gångs skull vaknade kunde väl vädret bjuda på en rejäl föreställning för oss åskälskare på ön?

Skall försöka somna om nu igen. Jag behöver min sömn o Elliot brukar vakna vid 5- halv 6 igen.

Vi hörs sen senare idag! God natt.

PoK

Torsdag.

Idag har det varit en pysseldag här hemma. Jag har städat inne på vårat sovrum och så håller jag på o tvättar lite nu. Sånt måste ju göras! Annars händer det inget idag. Känner inte för nått speciellt precis. Bara va hemma och ta det lugnt.

Elliot ligger här brevid och sover lite då och då. Han skall få bada idag för det behövs. För det har varit en riktigt skitig natt rent ut sagt. Han pinkade och bajsade i sängen i morse så jag fick byta sängkläder och sen bajsade han ner sig för några timmar sen.

Nu skall jag kolla runt lite på nätet, installera ett spel till Mathilda och Mattias och sen skall jag lägga mig och läsa en stund innan det är dags för Förlossningskliniken på TV4Fakta och sen Unga Mödrar =)

PoK

Just det ja! Två Gotlandsfärjor har krockat i Nynäshamn! Ett 40-tal passagerare har blivit skadade och "snabbfärjan" SF700 har blivit förstörd. Det är ett stort hål i båten, så den lär nog inte gå på ett tag..

Onsdag.

Idag har man inget inplanerat alls. Hur skönt som helst att bara få slappa o ta det lugnt med Elliot. Det enda jag vet är att jag skall ut o gå idag. Det är inte lika mycket storm som igår, så det borde gå o va ute idag utan att blåsa bort =)

Skulle vara skönt o gå ner till morfars grav idag med mamma. Även besöka Anitas grav som ligger bara en bit ifrån. Jag måste ju visa upp min lilla stolthet. Jag tror jag kommer släpa dit Pelle sen när han kommer ner. Kan vara mysigt o ta en jäääättelång promenad nere vid havet, gå till moffas grav o säga hej och sen ta kärleksstigen hem igen, myspys. Han vill ju se lite av ön så då får jag ju visa Pelle den oxå. Iaf visa Visby. Det som man inte hann med förra gången han var med här nere.

Nej det blir nog nog så att man går ner idag. Det behövs nog ändå vattnas så =)

Jag bjuder på några bilder från förra veckan och helgen!

Vad skall ni göra idag? Har ni lika fint väder som vi?


PoK



En sovande prins på Märthas <3

Camilla <3

Mattias o Mathilda ute vid vår sommarstuga <3

Vår sommarstuga =)

Vägen utanför vårat, precis vid kohagen =) Plus så är åskväder på g här!

Mattias och Mathilda på stranden dagen då vi skulle åka hem igen <3

Havet <3

Elliot redo för hemfärd <3


Jag fick låna en ängel... i 14 år.

Du log mot mig
En sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av
Du såg på mig
Att jag var rädd

Hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Du gav mig allt
Ett hjärta kan
Du lever kvar i mig
Så länge livet ger mig tid
Du sa till mig 'Var inte rädd'

Men säg mig hur kan man nånsin' va' beredd?

Ikväll.

Elliot ligger här hos mig, nyvaken o allt =)

Idag så blev det ändrade planer. Det blev inget med Jennie utan istället så kom mormor på besök. Även Sinikka och Göte kom förbi. Till fika idag så hade jag bakat en kladdkaka! Den var helt underbar!
 
Alldeles straxt så skall vi se på Allsång på skansen o mysa lite hela familjen =)

Jag har oxå börjat dricka och äta laktosfritt nu, fast det kom jag på att det hade jag skrivit i ett annat inlägg. Men Elliot mår mycket bättre nu och bajsar inte efter varje måltid. Utan nu har han ingen magknip! Han får även Minifom droppar som hjälper tycker jag. Så skönt att Elliot mår bättre nu iaf. Nu kan han va lite mer bebis =) 
 
Nu skall jag snart sätta mig framför tv:n. Ni får ha en bra kväll ikväll så kanskevi hörs sen igen eller i morgon!

PoK 

Tisdag.

Nu är det tisdag helt plötsligt! Dagarna bara försvinner förbi så man knappt hinner reagera.

Idag så blir det bara lugnt. Jag tror Jennie och jag skulle hitta på nått ikväll. Så det blir väl en promenad till Maria om hon är hemma. Har ännu inte träffat henne och det är ett måste på min lista. Annars blir det nog bara lugnt o skönt tillsammans med min lilla prins och min familj.

Igår så var ju jag och Elliot på stan med Camilla. Det var hur mysigt som helst men jag börjar bli sjukt trött på alla turister som står ivägen och måste bara vara allmänt dryga. Jaja, fast det är minnsan lite kul när man sitter på Märthas (ett café), när man kan se på alla utan att dom ens är i vägen för en. Men igår så köpte jag mest saker till Elliot så klart hehe =P Det blev iaf Minifom till hans mage, flasknappar, En dreggelklapp med Mumin på ( <3 ), En piercing till Pelle, öronhängen till mig och sen laktosmjölk, laktosfil och sen tvättlappar. Intressant va?

Just nu för tillfället ligger Elliot o sover här bredvid mig. Han och jag har börjat få rutiner nu. Det är helt underbart, för han sover så bra på kvällarna sen vi började med det. Min älskade lilla prins.

Nu skall jag kolla vidare lite på nätet =)

PoK


Ett snabbt inlägg.

Jag och Elliot skall ner på stan en snabbis idag med Camilla för att göra lite ärenden. Dels så skall jag köpa en ny piercing till Pelle, köpa nya flasknappar till Elliot och sen lite annat smått o gott.

Elliot vaknade nyss så jag skall klä på honom nu och sen vänta på att Camilla skall höra av sig =)

Jag får skriva mer sen när vi kommit hem igen från stan!

Hoppas ni mår bra, för vi mår finfint hihi =P

PoK


Det/Den bästa.

Jag har det bästa som finns och jag har den bästa som finns. Jag har en helt underbar son och jag har den mest fantastiska pojkvän (eller rättare sagt fästman). Pelle har gett mig det bästa som finns. Min son som jag älskar gränslöst mycket. Jag trodde innan jag hade Pelle och Elliot att jag visste vad riktig kärlek var, men jag mötte inte på min kärlek förrens jag fick både Pelle och Elliot. Nu är allt fullbordat. Så länge Elliot och Pelle mår bra och har det bra så mår jag oxå bra.

Det är så svårt o förklara det jag känner. Jag älskar dom så otroligt mycket <3 Jag skulle aldrig kunna tänka mig ett annat liv än det jag lever just nu. Mitt hjärta smälter så fort jag ser Pelle eller Elliot. Ni skulle bara förstå..

PoK

Dunder och brak två dagar i rad!

Nu är vi hemma från sommarstugan igen! Jag har tagit massor av bilder som ni skall få se i morgon. Just nu är jag för trött och vill bara ta det lugnt med Elliot =)

Ute i stugan var det jättemysigt. Men några promenader hann man med iaf och lite annat smått o gott. Jag, Elliot, Mathilda och Mattias gick ner på stranden idag på förmiddagen för att känna på vattnet. Det var jätteskönt, så det är så typiskt att man får bada. Sen på eftermiddagen så bjöds det på ett åskoväder, lika så i gårkväll =) Snacka om att jag o mamma myste! Det var helt sjukt vad det åskade! Fast luften var mindre trevlig. Jätteklibbbig och fuktig! Uscha!!

Nej nu skall jag ta o hoppa in i duschen och sen skall jag glo lite på tv innan det blir sängen med lite läsning =)

Vi hörs i morgon!

PoK

Hurts so bad!!

God morgon på er! Nu har man vaknat igen och lillfisen sover ännu. Han är ju så söt när han sover kan jag lova.

I nattar det väl inte varit allt för roligt. Jag hade så ont att jag trodde att man inte skulle överleva. Men det gjorde man haha! Idag så skall jag med Camilla på stan en liten sväng. Hon skall till optikern o så =P Hon måste få glasögon stackaren, men det är pga hennes diabetes och så har hela hennes familj glasögon oxå.

Sen ikväll så blir man helt själv hemma. Familjen åker ut till stugan och jag stannar hemma men åker ut på lördag och stannar tills på söndag.

Nu skriker Elliot så jag måste ta honom. Men vi hörs senare!

PoK

Snyggve själv!

Fy fan nu när man kan se solbrännan ännu mer så ser det helt sjukt ut! Det är inte snyggt. Jag ser ut som en panda i ansiktet och en kräfta på brösten och ryggen *snyft*. Jaja, vad gör man!

Elliot ligger och sover nu. Kanske inte så smart, han har ingen pyjamas ännu! Men det hinner man väl o sätta på iaf. Bara han sover sen i natt..

Jag tänkte att jag skulle se på Twilight men som vanligt när jag vill nått så vill inte datan det. Jag får väl se den i morgon i stället hihi =) Nej jag har typ inget vettigt o skriva så jag lägger in lite bilder från idag istället.


Min kusin Egon =)

Min trötta otroligt söta son <3

Min moster och Egon <3

En liten del av kollonilotten.

Min snygga solbränna!

Min rygg och nacke! Fy fan säger jag! Det brinner på mig.

Nu skall jag äta vattenmelon och se på film med mamma och Jens.
Vi hörs i morgon!

PoK

Solbränd kräfta mitt i stan.

Ja jag är verkligen skitröd! Det bränns överallt där solens strålar har kommit åt. Jag har nämligen varit ute o gått i över 4 timmar med min moster, hennes man och min kusin plus Elliot så klart. Det snyggaste är att ansiktet på mig är rött på dom ställena där solglasögonen inte suttit. Jag är helt vit runt ögonen och lite ner på kinderna, så sexigt! Men vad skall man göra när det är sol? Det är klart att man vill ha solglasögon på sig då =P Vi var nere på hamnen och tog en varsin glass på Glassmagasinet och sen gick vi bort till ÖoB. Vi kom på att vi kunde gå bort till deras kollonilott och fika, så vi gick och handlade lite fika och gick sedan bort dit. Jag har provat dom nya Singoallakexen med lakris! Och dom var riktigt goda, iaf för den som tycker om lakris.

Så nu sitter jag här hemma igen med den bärbara i knät och en nyvaken Elliot bredvid mig. Det blir bara lugnt här ikväll för nu tänker jag inte röra en fena till idag. Jag skall dessutom smörja in min kropp med kylbalsam och sen mysa med Elliot.

Jag satt och tänkte på att jag inte har skrivit någon förlossningsberättelse ännu, så det får jag ta och göra när man får lite tid =)

Men nu skall jag ta och amma lite o vila med lillprinsen min <3 Hörs senare!

PoK

Sömnlös i Visby.

I natt har lillprinsen inte riktigt varit medgörlig. Han tyckte att det var mycket roligare o flina mamma i ansiktet i stället för att sova. Det gick minsann inte o vara irriterad för att man var så trött, utan i stället smälter hela jag och bara älskar min son. Han är så himla söt när han ler. Även i morse när han låg på golvet o jollra lite så log han mot mig flera gånger =) Åh min lilla prins, han är världens vackraste bebis <3

Just i denna stund så ligger han helt nyvaken och ser på mig. Han ler och räcker ut tungan hahah! Vilken underbar sork jag har =)

Idag så skall min familj ut till sommarstugan och jag tror vi skall stanna hemma, för Elliot och jag får inte plats i bilen och jag tror inte att min låtsasfarmor och farfar skall ut. Nä men vi kan alltid ha det mysigt här hemma med!

Nu vill Elliot ha mat. Han ligger och skriker sitt hungerskrik. Så jag får väl ta o sluta skriva!

Skriver mer sen! =)

PoK


Nya bilder..
























Här är bilderna jag lovade. Det är lite blandat som ni kanske ser. Det är bilder på Elliot så klart, min farmors hus när vi grillade ute hos henne, på båtarna nere i hamnen nu under Stockholmsveckan, på mina bröders hund Jessie, mina syskon och en tam ekorre hemma hos min famor =)

Mer bilder kommer, men just nu orkar jag inte lägga in fler för den bärbara datorn är så seg. Men det kommer, det lovar jag.

Elliot ligger här bredvid mig i soffan och sover. Han har sovit jättebra i natt och var så glad när han vaknade. Jag fick massor med leenden av honom hehe. Han har började le för några dagar sen. Då menar jag alltså när man sitter o pratar med honom o så ler han på riktigt =)

Idag blir det nog lugnt för vår del. Jag och min moster Jessica var ute och gick igår. Fy fan vad jobbigt men det var kul och skönt att få röra på oss. Vi var nere vid hamnen igår och kollade på alla sthlmare som hade kommit i sina lyxbåtar. Dom lyssnade på jäääättehög musik och var fulla som bara tusan. Jaja skönt att det bara är en vecka!

Så jag skall nog lägga mig ute i trädgården en stund sen med Elliot på en filt i skuggan och vila en stund. Om man får någon lugn och ro från grannarna. Dom för ett hemskt oväsen hela tiden med skrik och gap från både mamman och barnen.

Mamma är på jobbet men slutar 4 så det är inte så mycket som händer. Så himla typiskt att hon jobbar, annars hade vi kunnat åka ut till sommarstugan och sova över där en natt.

Nu skall jag kolla lite på nätet medans lillprinsen ännu sover =)

Vi hörs!

PoK

Måndag

Nu är det en vecka sen jag fyllde år och det var ett tag sen man skrev ett inlägg. Så det är väl dags igen.

Jag har ju lovat nya bilder till er och här sitter jag nu med kamerasladden och kameran o skall lägga in bilder, men det går inte! Varför inte då kan man ju fråga sig? Jo, det kan jag berätta för er. Min älskade lillebror Mattias har suttit här och spelat. Han är 5 år och trycker bort sånt som är onödigt tror han. Så nu har han gjort nått med datan så jag inte kan lägga in bilder. Surt! Jag skall försöka göra det sen via mammas bärbara istället så får vi hoppas på att det fungerar.

Alla dagarna går åt till att träffa nära och kära, plus så skall man ta hand om Elliot så det är inte alltid man hinner sitta vid datan så man får passa på nu när han ligger och sover =) Några bekanta kommer hem till oss när som helst för att fika. Sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Jag tänkte nog ringa min moster o fråga om hon och Egon vill ut o gå med mig och Elliot =) Annars vet jag inte vad man kan hitta på. Blir väl i såna fall o sitta inne o mysa med familjen.

Nu har dessutom Stockholmsveckan börjat här nere på ön, så det gäller att hålla sig borta från centrum om man inte vill trängas med fulla och dryga stockholmare. Aja, det är bara en vecka. Förhoppningsvis så skall man ut till sommarstugan nån dag när det är fint väder o mamma inte jobbar. Då blir det sola och doppa fötterna i havet som gäller.

Annars då? Elliot mår bra på dagarna men stackaren har kolik på kvällarna. Så jag har slutat äta och dricka fil, mjölk och andra mjölkprodukter för att se om det hjälper. Men när han väl hare slutat skrika så somnar han som en stock och sover ungefär 4-5 timmar åt gången, sen vaknar han för att äta o sen somnar han om igen =) Duktig kille man har!

Nej nu skall jag se till så att lite saker o ting blir gjorda medans lilla älsklingen sover.

Ha det så bra så får vi se när vi hörs igen! Skall dock försöka lägga in bilderna sen på den andra datorn när jag får tid. Ni får ha tålamod.

PoK

Fy satan vilket oväder!

Nu är man fast här inne för vädergudarna är inte på ens sida idag. Men men, det är sånt man får ta ibland. Vi skall iaf åka ner till hamnen idag för o se om det har blivit någon översvämmning vid "vattenfallet". Sen blir det väl o åka till Willys o köpa blöjor och lite till min lillfis.

Elliot drog vapen mot mig förut i morse och kissade på mamma, inte bara en gång utan två gånger haha!

Annars idag så är allt lugnt. Det finns inte så mycket o göra när det är sånt här väder heller så det blir nog en dag framför tv:n och bara njuta av min lilla älskling.

I gårkväll så var det så synd om Elliot. Han hade sån magknip och skrek 3 timmar i sträck. Så tillslut så kom det tårar från både honom och mig. Usch det där var inte kul.

Nu skall jag umgås med min familj igen. Elliot ligger och sover just nu så jag får till och med tid för datan idag en liten stund =)

PoK

Skall förresten försöka lägga in några nya bilder sen från min nya digitalkamera jag fick i födelsedagspresent =)


Jag älskar Pelle så otroligt mycket <3 Det gör jag faktiskt, mer än vad NI någonsin kommer att förstå. Om ni skulle tro något annat så kan ni hoppa upp o ta er! Egentligen så har ni ingen aning om vad som pågår. Ni vet inte hur vi har det. Visst ni kanske vet lite grann men ni vet inte allt. Sluta lägg er i vårt förhållande. Ni hjälper inte direkt till! Ni gör det bara värre, förstår ni inte det!? Och sen skicka kommentarer anoymt är så förbnannat fegt! Det här är snart slutet på min blogg, bara så ni vet. Jag skriver i min blogg för min egen skull och för dom som vill följa Elliots utveckling, men så är det här en blogg om mina egna känslor och tankar. Skall inte jag få ha det? Vill ni verkligen ta det ifrån dom som vill läsa min blogg. Så håll era jävla dumma kommenterarer för er själva om ni inte har nått viktigt att komma med. Jag blir så satans trött på alla fega idioter som inte vågar stå för det dom skriver!!

Hurtful..

Jag kan ställa mig i ett fullsatt rum o skrika utan att någon hör mig. Allt gör så ont. Jag älskar och jag saknar honom, men varför är det alltid jag som skall bli sviken..? Inte ens min födelsedag var tydligen någe värt i fira.. Visst jag visst jag är ju här på ön, men förtjänar jag inte någe mer än ett sms? Hur svårt kan det till exempel vara o skicka en blomma med blombud?
 
Jaja, jag är bara så ledsen..


Dagen efter..

Om man har förväntningar så är det ju självklart att man hoppas på att det blir som man har tänkt sig. Hela tiden under gårdagen så kunde jag inte låta bli o vara ledsen. Det var något som fattades och det var självklart Pelle.. Det var jättekul att så många kunde komma hit igår och jag fick mycket fina presenter, men jag var ändå ledsen även om jag inte behövde vara det.

Mitt huvud gör så ont idag och det gjorde det igår med men jag måste ändå fungera idag för Elliots skull. Jag skall även till mina bröder idag och bli firad av dom. Trevligt trevligt. Sen ikväll så skall vi se på Twilight, för jag fick den i present. Sen händer det väl inte så mycket mer..

Jag har ingen lust längre.. Varför får inte jag bli unnad något jag tycker om? Som till exempel vara här hemma på ön. Så länge som jag har längtat efter min familj så blir jag ändå berövad på allt när jag väl kommer ner iaf. Jag trodde jag skulle få njuta av att vara här nere, men redan från första dagen blir det problem.. Jag får helt enkelt skita i det här och komma hem för jag har verkligen ingen lust längre.. Varför skall jag försöka ha kul när jag vet att det finns dom som blir arga och ledsna på mig oavsett vad jag gör. Hela min existens har bara ställt till det den senaste tiden och nu vill jag inte mer. Jag vill så mycket men jag kan inte vara alla till lags hela tiden. Den enda jag kan/vill vara till lags för är självklart Elliot.. Mina vänner är få nu tack vare att jag bor på fastlandet och det är sällan dom hör av sig när jag är hemma.. Den enda jag pratar mest med är Camilla. Åh vad jag har saknat henne och längtat efter henne! Men nu så blir det väl o åka hem tidigt iaf.. Nästa gång jag får åka ner blir till jul.. Jag vet inte vad jag gör för fel? Så många gånger jag har blivit sviken tar ingen hänsyn till utan det handlar bara om vad jag gör. Det är det viktigaste.. Nej nästa vecka kommer jag hem.. Varför skall jag vara här när jag inte ens kan få vara ifred utan att det skall bli så mycket tjafs..

Nu börjar Elliot vakna för att det är dags för mat för hans del. Sen skall jag göra mig i ordning.. Får se när jag skriver igen...

PoK..

21 år idag!

Idag så blir man ett år äldre! Känns inte direkt att man fyller år utan det känns mer som en vanlig dag med lita fika bara. Det kanske blir så när man blir äldre och precis har blivit förälder? Jaja, snart kommer gästerna hit för att fira mig och då är det presentdags =P Jag har i år önskat mig en digitalkamera, pengar, Twilight-filmenoch lite annat smått o gott. Plus så önskade jag att älsklingen skulle komma hit till ön o fira mig. Det var nog det jag önskade mig mest. Men det gick ju tyvärr inte. Men han kommer sen i slutet av månaden =) Då skall vi vara kattvakt åt mammas kissemiss Fia!

Nej jag skall ta och hjälpa mamma med min tårta. Elliot ligger och sover så sött i soffan. Man får ju ta och passa på lite medans fisungen sover =P

Ha det så bra!

PoK

Söndag och en dag kvar.

Idag så skall min farmor och farfar (på låtsas) komma hit och fira mig. Varför? Jo för att jag fyller år i morgon hihi =P Då är jag inte 20 längre utan 21, weeiii. Innan det så skall jag och Elliot gå till Willys för att handla tvättservetter och så var det nå mer som jag just för stunden inte kommer på haha!

Annars blir det rätt lugnt skulle jag tro. Vi skall iaf grilla ikväll och det längtar jag till kan jag lova! Älskar verkligen mammas mat, speciellt på sommaren när färskpotatisen finns. Det är nog den enda gången som jag verkligen älskar potatis hihi.

Elliot ligger just nu och sover i min mammas famn. Jag fick äta frukost och även göra mig i ordning i lugn o ro. Elliot var hur snäll som helst i natt. Han och jag somnade vid 24:00 och så vaknade han vid halv 3 för att han tappade nappen och sen somnade han om och sov till halv 7!!! Så underbart. Han fick då bröstet och sen somnade vi om igen och sov fram till kvart i 9 =) Så jag är utvilad idag!

Nu skall jag kolla runt lite på nätet medans min lillfis sover hos mamma hihi =)

PoK

Jag älskar dig så mycket Pelle <3 Saknar dig, men vi ses ju om ett tag igen!

Nu är man bra trötter!

Japp, det har varit en lång dag idag och det känns i både kropp och huvud. Jag handlade självklart Mari Jungstedts bok och fick den signerad, sen köpte jag även en ny amnings-bh, en barnvagnsskylt och insektsnät till barnvagnen. Det som vi har är så löst och det blåser bara upp hela tiden.

Väl här hemma så kom min familjs vänner hit och fikade. Det var så trevligt att få träffa dom igen =) Sen gick jag och min lillebror David hem till våra bröder och fikade där! Hur mysigt som helst.

Nu ikväll skall vi se på film och bara ta det lugnt. Elliot skall oxå få bada =)

Nu skriker han så jag måste rusa! Vi hörs och hade så bra!

PoK

Lördag.

Igår hade jag så mycket o göra att jag inte hann skriva här på bloggen. För först tittade min moster och min kusin förbi här på en fika, sen kom mammas väninna för att titta på Elliot och sen på kvällen gick jag hem en sväng till Jennie för att visa upp Elliot =) Det var minsann lite stressigt.

Idag så kommer några vänner hit till hela familjen för att fika, träffa mig och Elliot o bara prata. Det skall bli trevligt! Sen på kvällen skall jag hem till mina bröder för att hälsa på och visa upp oss lite =P Det blir en fullsmockad dag det här med. Plus så skall jag och mamma ner till Bokia här vid tolv för att träffa Mari Jungstedt och få en bok signerad av henne =) Hon är ju min favoritförfattare och älskar hennes böcker så det skall bli kul =)

Nej nu ligger Elliot i soffan och grymtar. Det är den där nappen som flyger ut hela tiden så han blir lite småarg. Men han mår iaf bra och vi har det jätteskönt här nere. Jag saknar bara älsklingen, men vi ses snart förhoppningsvis <3

PoK

Den kära gotlandsfärjan!

Nu sitter vi och väntar på att få åka ombord på båten. Elliot är vaken och är inte allt förtjust i att sitta fast i bilbarnstolen. Men men det går ju inte att göra nått åt det. Det skönaste är att man inte har behövt ge flaskan till honom ännu. Utan varje gång han har varit hungrig så har vi tagit en rast.

Så snart skall man åka den "jätteroliga" båten. Skoj skoj, eller inte. Men snart är man hemma. Fy fan vad skönt! Saknar älsklingen dock =( Men har man lite tur så ses vi ju på måndag eller ja det är nog tisdag då när dom kommer i land med båten. Samma tid som vi kommer i land. Alltså 00:05.

Nu skall jag sluta för batteriet börjar ta slut nu. Men jag skriver mer i morgon!

Ha en bra kväll =)

PoK

Today is the day.

Det är alltså dags för förämdring i våra liv. Det skall bli så skönt och jag tror verkligen på oss! Det här fixar vi. Vår kärlek är stark och med rätt hjälp så kommer det här fungera nu.

Mina pojkar och kissemissar sover allihop. Men jag själv är vaken och kan knappast sova. Mina tankar flyger runt i huvudet på mig och det gör så att man inte kan få ögonen att ens stängas. Men men! Kors i taket kan jag bara säga iaf! Elliot har sovit från klockan 2 till 6 i natt och det är vääääldigt ovanligt. Så jag är faktiskt ganska utvilad haha!

Mellan mig och Pelle är det helt lugnt nu. Vi är vänner och helt sams. Jag vill inte åka ifrån honom om man fortfarande inte är sams, det förstår man ju. Åh han var så söt igår! Han köpte jordgubbar till mig, så håll tummarna på att Elliot inte blir prickig nu för gud så gott det var! Jag njöt av varje tugga kan jag lova! Och jagh ar har ännu mer än hälften kvar som jag kan ta med i bilen sen när vi är på väg mot Oskarshamn.

Annars idag så består dagen av städning, packning, BVC, åka till Pelles föräldrar en stund, åka bil och åka båt. Plus sakna Pelle fruktansvärt mycket! För gud vad jag kommer sakna honom. Tårarna är på väg att falla varje gång jag tänker på det. Men vi får hoppas på att han kan komma ner och fira min födelsedag iaf.. Annars skulle jag nog bli väldigt ledsen och besviken =(

Nu skall jag ta och fixa lite här och kanske försöka sova en stund till innan min lilla fisunge vaknar =)

Får se om jag hinner med ett blogginlägg till sen innan jag åker! Annars hörs vi i morgon!

PoK

Här kommer några nya bilder på vår sötnos! Plus ett på mig och min pappa <3










En dag innan min 19-årsdag för två år sedan!
Man ser inte alls ut så längre!
Vart tog den snygga jag vägen?


 


Kaos i vardagen och i livet.

Det är nog ingen som har påstått att livet är för enkelt någon gång. Precis så är det för oss oxå.

Jag och Pelle skall en gång för alla rädda vårat förhållande. Så nu har vi båda kommit överens tillsammans att jag skall åka hem till Gotland redan i morgon. Just så att vi får vara ifrån varandra länge och hinner längta efter varandra. Jag vill/orkar inte gå in på detalj om vad som är jobbigt och struligt i vårat förhållande för det angår egentligen bara mig och Pelle. Men nu är det så här och vi vill ju vara med varandra så vi gör det här får vår skull och för Elliots skull framför allt.

Annars är allt bra med Elliot iaf. Han växer och blir större för var dag som går. I morgon innan vi skall åka så skall vi till BVC och väga o mäta honom =) Men vår lilla älskling lider av värmen stackaren. Så han är lite mer gnällig nu.

Så här ifrån Sörping åker jag, Elliot och min låtsaspappa Jens senast kl.18 i morgon. För att hinna med båten som går kl. 21:10. Det skall bli jätteskönt att få komma hem, ni anar inte. Det blev lite som en chock för alla att jag skall åka tidigare och mitt samvete är ganska dåligt nu kan jag lova. Men jag måste det här för min, Pelles och Elliots skull.

Nu skall jag ta och börja packa lite smått och skriva en lista på vad jag måste packa ner. Det ör tusen saker som jag måste göra.. Får se om jag hinner skriva lite mer sen men jag kan inte lova nått..

PoK

RSS 2.0