Grattis Moffa <3 i efterskott!

Igår skulle min morfar fyllt 70 år. Det är väldigt jobbigt att veta att om han hade varit i livet idag så hade vi haft stort fint kalas för honom. Hela familjen, släktingar och vänner. Min fina moffa, vi saknar dig massor!

Grattis igen fina du <3

Lägger upp en bild på hans grav som mamma och Jens gjorde den extra fin igår!


Detta är ju roligt!

Vet ni hur skönt det är att blogg.se har gett ut en app nu? Så himla skönt att kunna blogga från iPhonen när man är en måttligt stressad mamma som jag är ibland :P

I onsdags gjorde jag något så in i nordens pinsamt. Jag hade stressat heeela morgonen för att hinna i tid till tandläkaren med Elliot. När vi väl kommer dit så är jag jättesvettig och kinderna är alldeles röda haha. Huvudvärken är på topp för jag hann aldrig med morgonkaffet och receptionisten ber oss sitta ner och vänta i väntrummet. Sen frågar hon efter Elliots personnummer och då säger hon att han hade tid måndagen den 3:e oktober!! Gud så man skämdes. Men det kanske är tillåtet när man är mamma? Att glömma saker alltså ;)

Nej nu skall jag börja med maten :) potatisgratäng och kött med sallad till slår aldrig fel! Bjuder på en bild från lekplatsen :)


Utelek :)

Elliot och Ian är redo för lite utelek innan middagen :P


Tillbaka igen efter en välbehövlig paus

Ni kanske undrar varför jag har varit borta så länge. Det finns många anledningar. Min svärfar, barnens farfar har varit väldigt sjuk och har ännu blivit frisk. Efter många och långa sjukhusvistelser så är han hemma och har väl varit det i två veckor ca. Nu väntas operation av hjärtat. Jag själv har tänkt väldigt mycket på det här och sen Ians operation. Han opererades för snart två veckor den och det är så underbart att det är över. Känslan över att han sövdes och var så hjälplös när han sen kom till uppvaket fortfarande sovandes, den var inte rolig. Men nu är den över som sagt och det är härligt. Nu rullar vardagen på igen och allt fungerar fint. Elliot stortrivs på dagis och vill att man går helst innan han har hunnit klätt av sig haha. Pelle letar ännu jobb och det hoppas vi kommer snart.

Om en månad kommer mamma och Jens hit med mina småsyskon och hälsar på! Detta längtar vi jättemycket efter och kan knappt bärga mig. Då blir det väl massa mys, shopping och umgänge.

Det var lite av varför jag varit borta och vad vi gör nu men jag hoppas att jag hinner blogga nu igen när det inte är för mycket att tänka på :) kanske inte flera inlägg per dag eller precis varje dag men så ofta jag hinner.


RSS 2.0