Kaos i vardagen och i livet.

Det är nog ingen som har påstått att livet är för enkelt någon gång. Precis så är det för oss oxå.

Jag och Pelle skall en gång för alla rädda vårat förhållande. Så nu har vi båda kommit överens tillsammans att jag skall åka hem till Gotland redan i morgon. Just så att vi får vara ifrån varandra länge och hinner längta efter varandra. Jag vill/orkar inte gå in på detalj om vad som är jobbigt och struligt i vårat förhållande för det angår egentligen bara mig och Pelle. Men nu är det så här och vi vill ju vara med varandra så vi gör det här får vår skull och för Elliots skull framför allt.

Annars är allt bra med Elliot iaf. Han växer och blir större för var dag som går. I morgon innan vi skall åka så skall vi till BVC och väga o mäta honom =) Men vår lilla älskling lider av värmen stackaren. Så han är lite mer gnällig nu.

Så här ifrån Sörping åker jag, Elliot och min låtsaspappa Jens senast kl.18 i morgon. För att hinna med båten som går kl. 21:10. Det skall bli jätteskönt att få komma hem, ni anar inte. Det blev lite som en chock för alla att jag skall åka tidigare och mitt samvete är ganska dåligt nu kan jag lova. Men jag måste det här för min, Pelles och Elliots skull.

Nu skall jag ta och börja packa lite smått och skriva en lista på vad jag måste packa ner. Det ör tusen saker som jag måste göra.. Får se om jag hinner skriva lite mer sen men jag kan inte lova nått..

PoK

Kommentarer
Postat av: . Pjumas . ♥

Låter inte alls trevligt det där! Hoppas verkligen att det löser sig, för du och Pelle är ett sött par! Och så hoppas jag ju för pojkens skull att allt blir bra!

Sköt om er och försök få det bättre!

Massor med kramar till er alla från mig ♥

2009-07-01 @ 22:59:39
URL: http://pjumas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0