Hej och hallå!

Sorry för att jag har varit borta allför länge från bloggen. Men jag har verkligen inte haft nån lust att blogga nät vi har haft strålande väder på ön plus att vi har knappt varit hemma nått :P Men nu har jag bestämt mig för att blogga lite när jag har tid. Som sagt så vill jag ju helst kunna slappna av utan att tänka på bloggen, vilket jag inte har kunnat. Jaja, nu under dom här veckorna så har vi haft det jöttebra Elliot och jag. Två dagar efter att vi hade kommit till Gotland så åkte mina föräldrar och småsyskon till Finland i en vecka plus några dagar i Kolmården oxå :) Så jag och Elliot blev själva här hemma i 1½ vecka.

På den söndagen så träffade vi Johanna en stund o pratade lite.

På måndagen kom min farmor in till stan för att bjuda mig på kinamat och shoppa lite med mig. Jag fick en bh och Elliot fick en "Barbapappa"-body och ett par tuffa shorts :)

Den tisdagen så var det min födelsedag. Eftersom min familj var bortresta så hade mamma skrivit ett brev som gav ledtrådar till mina presenter. Så jag och Elliot gick och letade på morgonen efter dom. Pelle hade oxå gett mig en present som jag fick den morgonen. Mamma hade fixat det hihi :) Iaf så fick jag böckerna "Så länge vi båda andas" av pelle och "Bree Tanners andra liv" av mamma, Jens och barnen och så fick jag pengar till kläder. Senare på dagen badade jag en sommartårta bestående av färska gotländska jordgubbar och vaniljkräm *mums*. När jag nästa hade hunnit klart med tårtan så kom första besöket som var min mormor. Av henne fick jag ett par jättesöta silver-örhängen och pengar till vad jag ville (som jag sen valde att ha till kläder). En timme senare så kom min farfar och hans sambo hit för att fira mig. Av dom fick jag en tavla målad av en gotländsk konstnär. Senare på eftermiddagen så kom min moster Jessica och min kusin Egon hit. Och av dom så fick jag gravad lax efter min morfar recept. Den var superduperunderbar! Alla som känner mig vet att jag älskar lax haha :P Sen när moster och kusin min hade gått så kom Jennie hit för att hämta upp mig och Elliot. Då stack vi till Mc Donalds och åt mat o firade mig lite till hihi. En kanondag helt enkelt :)

På onsdagen så hände det inte nått speciellt, men på torsdagen så var jag med min kompis Kim. Vi gick till Märthas o fikade sen gick vi på stan o shoppade och pratade :) Sen på kvällen kom Jennie förbi och tittade på film med mig.

På fredagen så blev det oxå en dag med Jennie. Vi åkte hem till henne ochh städade och bar ut en soffa. Elliot hjälpte till så gott han kunde hihi. Efter det så åkte vi och hämtade hennes nya soffa och sen åkte vi faktiskt hem till hennes föräldrar och åt mat :)

På lördagen så gick vi hem till mina bröder för att hälsa på. Det var så varmt den dagen att Elliot fick bade i en bakskål som han fick plats perfekt i haha!

På söndagen så var det så tråkigt o varmt att jag och Elliot bara gick hemma och svettades ihjäl typ.

På måndagen så åkte vi till stranden med min platsmamma Carina för att bada o sola. Det blev första doppet för både mig och Elliot i havet :) Så himla varmt och underbart var det i havet!! På kvällen sen kom min kusin Jennie hit och hennes kille för att fika o träffa Elliot. Riktigt kul att se dom igen efter ett år :)

På tisdagen så kom min klasskompis från gymnasiet för att fika och träffa mig o Elliot :) Det är alltid lika kul att vara med henne. Så tråkigt att det inte blir så ofta bara. Men nästa vecka skall vi ses igen :)

På ondagen så kom familjen hem på kvällen. Då blev Elliot jättepigg och glad och vägrade att sova när hans lekkamrater hade kommit hem hihi. Elliot fick en t-shirt med Bamse på från Kolmården och sen ett "Timmy Lamm"-gosedjur. Jag fick en massa Mumingodis, Muminpantflaskor (som jag promt måste ha) och sen en väska med Mumin :D Till min stora förälskelse! Lite tråkigtheter oxå, Elliots farfar fick åka akut in med ambulans till sjukhuset för att han hade fått en propp i hjärnan :( (Men nu är han ganska pigg iaf och är på sitt skämtanade humör).

På torsdagen så blev det bara lugnt men i fredags så åkte v ut till stugan för att bada o sola! Det var helt underbart i vattnet, nästan lite för varmt. Vi hade runt 25 grader i vattnet. Så man skall inte klaga direkt ;P

Igår så blev det bara att hålla sig inne, för vi hade åska, regn och blåst hela dagen igår. Plus att vi hade flera timmars strömavbrott, inte bara en gång utan två gånger :P Barnen blev helt uppspelta och jag, mamma, jens och Elliot stod ute och beundrade skådespelet :)

Och idag så skall jag och Elliot vara med Jennie. Vet inte riktigt vad vi skall hitta på men nått blir det :) Man får iaf inte tråkigt med henne.

Imorgon så åker vi ut till stugan för att bo där i några dagar :) Skall bli skönt att få komma ut lite på landet och bara få va.

Så nu tror jag att jag, lite kortfattat, fått med om vad som har hänt sen vi kom ner till Gotland och fram till nu :) Jag har tagit en massa kort med kameran, men tyvärr får ni inte se dom förrens jag har kommit hem. Glömde sladden hemma tråkigt nog :( Jaja, nu skall jag ha ta hand om Elliot som har lärt sig att stänga av tv:n hela tiden. Man blir ju helt svettig när han håller på, men det är svårt att bli arg på honom för han är ju så himla söt och charmig ;P

Slänger in en liten gammal bild på Elliot så blir inte bloggen så tråkig iaf :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0