Elliot skall ju ta allt!

Han vill komma åt allt. Han testar precis allt för att försöka komma åt hans mål. Man får lägga sakerna på sån höjd där han inte kommer åt nått men det är inte det enklaste när man har en supersmart son som gör allt för att få tag i det som han vill ha. Nu terroriserar han Pelle som ännu ligger och sover. Det är roligt att göra så att pappa rör sig tycker han. Han flinar och pratar på, när Pelle flyttar sig för att försöka sova i fred. Haha så här är det! Vi har en terrorist som älskar att sparka fötter i ansiktet och prata om alla världens problem på morgonen. Han är så fruktansvärt mysig och underbar. Man kan inte göra annat än att känna den starka kärleken för honom trots att han är en riktig busunge.

"Vakna med the Voice" står på på tv:n. Det är en räddning på morgonen när man är sitter i soffan och ger sonen välling. In my heart!

Snart är det dags för Elliot att sova igen. Han börjar bli trött, men väntar ett tag till innan jag lägger honom. Han skall bli jättetrött för då sover han hur länge som helst. Skönt för en själv så man kan göra lite saker på morgonen. Inte för att det finns mycket o göra, men gå o borsta tänderna, klä på sig lite och kanske till och med läsa eller ta en tupplur själv.

Måste kila nu. Elliot har kommit åt en tidning som han håller på att riva sönder. Inte trevligt att plocka upp alla dessa bitar sen!

Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0