Ännu en måndag.

Idag känner jag mig på riktigt bra humör. Det är så underbart väder ute och det luktar nyklippt gräs. Visserligen så tål jag inte det men det luktar ju så fruktansvärt gott! Idag så blir det nog en promenad till lekparken med Elliot. Han måste ju få gräva lite i sandlådan. Och ikväll skall jag göra pannkakor :) Absolut min favoritmat hehe!

Elliot har fått två tänder till nu som kommer fram i överkäken bredvid framtänderna! Och idag är det exakt en månad kvar till hans födelsedag!! Åh herregud, jag kan inte förstå det själv. Det är ju vannsinigt va fort det går!

Nu är iaf lite av sommaren planerad! Jennie kommer hit den 1:e juli för att vi skall åka till Västervik för o se på Takida! Och den 2:e juli så åker vi till Oskarshamn för att ta båten till Gotland! Sen är det min födelsedag. Nu hoppas jag verkligen att Pelle kan följa med i sommar, men får han jobb så är det inget att göra åt tyvärr. Han skulle iaf försöka komma ner över en helg. Blir nog kvar där nere i 2 veckor (och inte lika länge som förra sommaren. Så ni som har era kommentarer kan bespara er på dom till er själva). Sen resten av sommaren skall vi bara avnjuta här hemma :) Det här kommer bli en toppensommar!!

Nu skall jag återgå till mina sysslor o försöka diska o underhålla Elliot :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0