Fullt upp!

Det var några dagar sen jag skrev. Har inte haft varken tid eller ork till att blogga. Jag har haft fullt upp i stort sätt hela tiden. Men men, man kan inte alltid ha tid jämt. I torsdags så var vi på bvc på läkarbesök. Allt såg bara bra ut då. Han vägde 6620g och 61,5cm lång. Stora killen man har då =) Sen bar det in till Linda för att umgås lite med henne och Oliver. Alltid lika mysigt och kul. Tycker så mycket om dom två. Skönt att man har några underbara vänner här på fastlandet. Just det ja, kom ni ihåg att Elliot inte hade bajsat på jättelänge. I torsdags så hade det gått 9 dagar sen han bajsade sist. Och självklart så tänkte jag att han kommer nog bajsa när vi kommer hem till Linda o vad gör han? Jo han bajsar! Så glad har jag nog aldrig varit när han bajsat haha! Nej nog om bajsprat =P På kvällen så gick vi iaf på Mc Donalds o åt mat. Fy vilket väder det var då. Dom enda som inte blev blöta var Oliver och Elliot, som ha det så skönt i sina vagnar.

Igår så var Ida, Sandra och Isak här. Vi hade det jättekul, även om vi bara tog det lugnt. Så det hände inte så mycket igår. Pelle var på fest en stund hos Svea och Emil. Emil fyllde nämligen 20 år igår =) Så Pelle gick vid 20:45 ungefär och då la jag Elliot i sängen för att somna honom och det tog en halvtimme, sen så kollade jag på Wildfire hela tiden fram till det att Pelle kom hem =) Så skönt o bara få vara själkv o få se det man själv vill se utan att behöva tänka på någon annan. Visserligen så kom Pelle hem halv 12 men ändå =P Skönt var det iaf.

Idag blir det bara o pyssla lite här hemma och mysa med Pelle och Elliot. Är så sjukt trött idag, tack vare vår lilla snuttis som inte ville sova klokt i natt. Men men =) Alla nätter kan inte vara perfekta hehe!

Nu är Elliot hungrig så jag skall ta o ge honom lite mat. Svärmor är på väg hit med. Hon skulle lämna lite saker innan hon skall upp till Pelles mormor. Sen tror jag att jag skall göra en hallonpaj som jag och Pelle kan mumsa på till fika idag. Plus så skall jag fortsätta o städa lite med hehe. Tål inte när det är stökigt! Jaja, sån är jag =P














Kommentarer
Postat av: . Pjumas . ♥

Söta katter och fina bilder :)

2009-09-05 @ 14:22:15
URL: http://pjumas.blogg.se/
Postat av: ♥ Jessica - Fotar och designar bloggar ♥

Allt är bra med mig..Händer hos dig då?

2009-09-05 @ 14:30:55
URL: http://designbyjessica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0