Mys här hemma <3


Elliot är verkligen på ett strålande humör idag och det har inte varit mycket gnäll eller tjat från hans sida idag. Just nu står han och lagar mat tillsammans med Pelle. Jag passade på och tog en dusch tillsammans med Elliot för en stund sen, så ikväll kan jag bara slappa på soffan och ha det mys med Pelle älskling. Självklart skall jag kolla på Livet på BB och Efterlyst (om jag inte har hunnit somna).

Nu har vi möblerat helt klart här hemma också! Pelle var så duktig och fixade det sista förut med Elliots hjälp haha. Jag kan ju inte vara mer än stolt över min lilla fina familj. Det slog mig i morse när jag satt och funderade, att jag kan skatta mig verkligen lycklig som har en fästman som ALLTID ställer upp för mig och tar hand om mig när jag har ont eller är sjuk. Och sen har jag 1 och snart 2 helt underbara barn som jag och Pelle har skapat tillsammans. Vi har en egen lägenhet som vi stormtrivs i, vi har pengar så att vi klarar oss och 2 söta busiga katter som också förgyller vår vardag. Så man skall aldrig klaga, jag lever ett gott liv, fast vi inte har så galet mycket pengar. Det tänkte jag på i morse :P

Däremot nu så skall jag ta och pallra mig ut i köket och äta middag <3 och efter det vankas det ett telefonsamtal till Elliots mormor "mommo" och sen blir det läggdags o Halv åtta hos mig :)

Hoppas ni har haft en bra dag, för min har varit helt underbar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0