Lek och bus


Jahapp, valborg nu då. Känns inte som något speciellt. Vi skall leka lite idag med Pernilla och Wilma. Och ikväll skall vi äta gott och kanske gå ner till Brunnen och kolla på elden ifall Linda och Pontus kommer hit :) Får se hur det blir.

Jag har sovit alldeles för gott i natt känner jag. Man blir bortskämd när man har en liten bebis som sover hela nätterna med endast ett uppvaknande för ett litet nattmål mat ;P Så man är rätt trött i kroppen för den är inte van att få sova så mycket haha.

Elliot är den som vaknade först i morse som alltid. Så jag var lite snäll o gå upp med honom, bytte blöja och nu väntar vi på att pappa Pelle skall komma upp ur sängen för att äta lite frukost med oss. Ian ligger ännu och sover han med, så vi får väl se när han vaknar. Den lilla skruttungen är inte så liten längre! Han har redan gått upp till 3:or i blöjor och väger nog över 6kg nu och är lika lång som Svergie haha. Har kommit på varför han blir så arg när han ligger i vagnen med, han blir för varm! Igår testade jag att klä av honom byxorna, men strumporna fick vara kvar och sen ha sitt täcke över sig bara och han sov länge och blev så nöjd. Plus att jag hade lägt mitt nattlinne bredvid hans ansikte så han känner min lukt för han är grymt mammig av sig och det är sällan någon annan passar än mig. Det fungerade hihi!

Nope väcka min fästman, klä på sig lite och käka frukost. Sen blir det en promenad till affären så här tidigt så man slipper kön och allt folk :)










Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Jag råkade snubbla in på din blogg av en ren slump och jag har läst några av dina inlägg - det märks att du gillar att blogga :D

2011-07-20 @ 15:03:12
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0