Påskhelgen!

Visserligen är inte den helgen slut ännu men tror inte det händer mer firande än vad det va igår. Jaja, som sagt så va vi hos Pelles föräldrar igår och firade påsk. Vi målade ägg, åt massor med mat och sen fikade vi. Det var hur kul som helst. Elliot åt så han nästan storknade. Först mat här hemma till lunch och sen mer mat hos Pelles föräldrar plus att han åt massor med kex o sockerkaka hehe :) På vägen hem gick vi förbi Ida och Johan o frågade om vi skulle äta tacos på kvällen o låta ungarna leka lite. Sagt o gjort, så kom dom förbi här vid halv 5 och då gick jag o Ida med barnen till Willys för att handla sakerna till tacosen. Det va så skönt ute igår så man behövde bara ha på sig en tjocktröja och Elliot hade sin vårjacka på sig! Hur underbart är inte det? Väl hemma igen så lagade vi mat och åt. Vid 8 gick dom iaf hem för både Elliot och Isak var jättetrötta. Så det var bara att slå sig ner i soffan o kolla på Körslaget med Elliot. Kollade även på Flickan som lekte med elden på 1:an sen.

Nu idag så har det inte hänt så mycket. Hade tråkigt förut så efter att Elliot sovit och ätit så gick vi bort till svärmor och svärfar o hälsade på. Pelles storasyster Anna var där med. Hon fråga mig om jag ville följa med ut o gå med hennes kompis o hennes son. Och vem kan tacka nej till ett sånt förslag när det är så härligt väder ute? Inte jag iaf. Så det blev en ganska lång promis. När jag och Elliot kom hem sen så hade Pelle varit duktig! Han hade bäddat sängen, diskat och fixat i köket plus packat upp lite saker från kartongerna som är kvar.

Nu ikväll blir det bara o ta det lugnt som gäller! Elliot är jättetrött och det är snart dags för nån mat med som man ännu inte orkat lista ut. Får se vad det blir. Elliot skall även få bada vilket han älskar. Han måste ju få testa dom nya badleksakerna han fick av oss i sitt påskägg igår :)

Nej nu skriker Elliot så måste rusa! Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0