En riktig dag men bara familjen.

Det har varit så mycket nu dom senaste dagarna att det känns som om jag och Pelle bara gått förbi varandra. Det känns som om man har varit själv fast man inte har det så idag när det är en massa "måsten" som skall göras så har vi bestämt oss för att bara ha en dag tillsammans med Elliot och verkligen ägna all tid åt honom. Tror att det behövs och Elliot blir nog glad då med att både mamma och pappa vill leka.

Elliot vaknade precis från sin middagslur. Tror han sov i över en timme iaf. Vilket är väldigt bra för då kanske han klarar sig tills han skall sova i natt :) Innan lunch så tvättade jag golven. Det behövdes verkligen. Nu är golven iaf jätterena och fina. Pelle sitter precis o äter sen lunch och sen skall vi gå ut till lekplatsen och leka lite med Elliot. Testköra gungorna lite. Tror det kommer att gillas.

Ikväll så blir det Talang 2010 som vi skall se tillsammans och till kvällsmat så blir det potatis och kassler- gratäng. Kan vara hemskt smaskigt. Även Elliot skall få en egen liten gratäng :) Det är ju fredag och inte vilken fredag som helst heller. Det är ju långfredag så det måste väl ätas lite gott och vara tillsammans.

I morgon skall vi hem till Pelles föräldrar på påskmiddag vid lunch. Kommer bli trevligt. Då är hela Pelles familj där o äter. Plus att det blir påskägg o lite :) Elliot kommer få 3 ägg vadjag vet just nu. Kanske blir nått mer få se. Men han är ju ännu för liten för godis så hans är ju fyllt med lite leksaker och kläder. Av oss får han ju badleksaker och nappar i sitt ägg.

Snart är det dags för Elliots pencillin som han skall få innan vi går ut på en promenad till parken. Så jag får sätta mig på golvet nu och leka med honom innan det är dags att bege sig ut i det halvdana vädret.

Blir fler inlägg idag skulle jag tro. Tar iaf med mig kameran ut så vi kan fota Elliot lite :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0