Måndag.

Idag när jag vaknade upp och gick ut i köket för att fixa välling till Elliot så tittar jag ut och vet ni vad jag ser? Massor med snö!! Snö nu i april när vi ändå har har haft det så varmt nu i nårgra dagar så sjunker temperaturen rejält o det kommer snö. Usch! Men iaf så sprang jag in till Pelle som låg o sov och skrek; "Älskling! Titta ut! Det snööööar!!" och så drog jag upp persienen för att visa att jag hade rätt. Jag fick bara n¨gra grymtanden till svar så jag gav upp och fortsatte med det jag skulle göra.

Något speciellt har inte hänt idag. Det har bara varit lugnt o skönt här hos oss. Jag skall snart ner till affären och handla lite medans Pelle skall fixa lite här hemma. Sen blir det matlagning och bus med Elliot. Ikväll blir det väl o glo på nån film med älsk eller kolla på det nya Stargate Universe-avsnittet som har kommit ut.

Svärmor är här på besök så jag skall väl återgå till o va social nu. Men skriver mer ikväll om det har hänt nått mer som är spännande!

Iaf så är det 4 dagar kvar till jag, Linda och barnen åker till Göteborg på Baby och Barn -mässan :) Det skall bli riktigt kul att få en liten minisemester med en av dom finaste vännerna man har :)

Jaja, nog om babbel. See ya!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0