På dåligt humör.

Jag är verkligen inte på bra humör idag. Först krånglar CSN, sen så FK. Och nu så har vi inte fått någon post heller. Fast egentligen är det inte så konstigt eftersom dom håller på och hackar sten här ute som små grottmänniskor. Dom har dessutom lagt världens största hög med kullersten utanför vår dörr precis så vi kommer inte ut! Roligt va? Jag skulle få Lillens pyjamasar från mamma idag, men eftersom postbilen inte kommer in här så blir det väl ingen post. Vi har inte fått någon post sen i måndags. Hmm det är ju lite skumt och måste bero på dom här byggarbetarna?

Usch vilket klag-inlägg det blev nu! Men jag är så irriterad på att inget går som man vill. Och vi har fan inte haft nån medgång på evigheter känns det som. Blir så less och trött då.. Just det ja! Dom har tagit bort vår handikappramp oxå. Vilket dom inte får! Det måste ett handikappförbund godkänna först och sen får dom ta bort den. Och vi har sagt till dom att dom inte får göra det men ändå så gör dom det. Inget blir som man tänkt sig..

Nu skall jag städa det sista i lägenheten och jag hoppas att jag kan komma ut snart för att slänga soporna. Dom stinker ju!

PoK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0