Rastlösa Elliot och snöstorm.


Elliot är något rastlös idag tydligen. Han gör allt han inte får och lyssnar knappt. Hade tänkt gå ut idag och leka, men det går inte nu får det är snöstorm ute. Så får stanna inne och sen om det blir bättre sen. Måste ta oss till affären åtminstone. Eller så får Pelle så snällt gå ner sen hihi :P

Natten har varit hemsk. Jag har vaknat massor och har inte sovit bra alls. Som tur var så fick jag en liten stund nu på förmiddagen till att vila av Pelle och Elliot. Skönt måste jag säga, men är ännu mosig i huvudet. Förhoppningsvis så går det över snart.

Tvättstugan har vi idag med. Fast skönt att vi inte har den förens kl.15. Då skall vi ta våra kläder och sen tvätta sängkläder. Hade egentligen velat ta bebiskläderna nu med, men får nog boka in en tid i morgon om det finns och sen pyssla med det. Ikväll kommer antagligen Svea hit med och skall sova här. Skönt att få en tjej i hemmet som man kan prata med. Även om Pelle är en bra lyssnare så finns det ingen kille som vill veta aaaaallt haha.

Dags att börja med lunchen snart. Blir rester från igår :) Ris och korvstroganoff! Och majs till det. Det är livsviktigt haha :)


(Bild lånad från ica.se)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0