Läggdags!


Vi har precis tagit oss en varsin kvällsmacka och jag har druckit som vanligt massor med mjölk. Det finns ju inget godare än den gröna Klöver mjölken, kall och god! Jag och Elliot dricker nog upp runt 11 liter mjölk i veckan om inte mer haha. Kalla mig galen, men tusan vad gott det är!

Nej, nu skall vi snart göra oss klara för natten och lägga oss i sängen för att kolla på det senaste avsnittet av No Ordinary Family. Vi ligger några avsnitt före kanal5. Måste säga att det är en bra serie! Inte lika bra som One Tree Hill då, men nära.

Elliot ligger och sover nu. Vi var som sagt hemma hos Pelles föräldrar ikväll. Vi åt mat och pratade mycket om förlossningen och hundar. Ozzy var på ett otroligt busigt humör och Elliot har börjat vänja sig vid den söta lilla valpen. Nu vill Elliot ha pussar och busa massor med Ozzy. Väldigt kul o se faktiskt. Men men, allt bus gjorde Elliot jättetrött, så han somna strax efter att vi kom hem :)

Nej klä på sig pyjamas, borsta tänderna och fylla på vattenglaset. Sen är man redo att krya i säng med fästman och kissarna hihi. Skall bli skönt att få somna tidigt för en gång skull och förhoppningsvis så vaknar man utvilad i morgon. Vilket lär behövas, för då är Pelle på utbildning i några timmar.

God natt och sov gott! Vi hörs i morgon :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0