Jag lever!


Jag lever och mår bra. Fast jag har ont, men det är sånt man får leva med. Jag skall börja ta tag i bloggandet nu igen, måste bara hitta orken till det. Julen och nyår har varit helt underbart. Julen firades hemma hos Elliots farmor och farfar med hela familjen. Och nyår så var vi hemma och tog det lugnt. Vi åt god mat och kollade på film :) Sen vid tolvslaget stod vi på vår balkong och såg ut över stan och alla fyrverkerier. Bättre nyår kunde det inte ha blivit. Elliot sov sig igenom hela tolvslaget och vaknade inte förens halv 9 dagen efter har jag för mig.

Men nu har vardagen kommit till oss igen och Elliot började på dagis igår. Alla julsaker skall ner i morgon och vårt hem skall bli trist igen. Jag älskar verkligen julen och allt som hör där till, så det gör mig så himla ledsen att den tog slut så snabbt och man han knappt njuta något kändes det som. Det finns inte mycket att se fram emot nu, FÖRUTOM att vår lilla bebis är här snart! Bara 70 dagar kvar nu och dom kommer väl rasa ifrån oss som alla andra dagar har gjort. Det är massor som måste ordnas innan den lilla är här och det känns som om man aldrig kommer bli färdig.

Nu skall jag däremot lägga mig på soffan en stund och vila. Jag är helt slut, huvudet värker och det känns som om att jag går i en dimma. Elliot är trött han med, så det blir att börja med maten om en stund och sen få honom i säng så småning om. Men nu vet ni att jag är tillbaka iaf :) Det är bara designen som skall fixas i ordning nu till nått trevligare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0