Städa städa stääääda!


Idag så har jag startat ett stort projekt hemma hos oss som kommer ta hela dagen antagligen. Vi skall storstäda och då menar jag verkligen storstäda. Nu när hösten har kommit så kan det va mysigt att få allt rent och fint. Vi måste damma, putsa fönster, dammsuga, moppa golv, gå ner med sommarsaker från balkongen, vika tvätt, städa badrummet, fixa i köket och fixa inne i sovrummet. Men det skall bli skönt att få det gjort. Igår så städade jag och Elliot balkongen och rensade bort en massa skräp. Det blev jättefint! Det som är kvar där ute är att jag skall plantera lite ljung, fixa någon lykta med ljus som man kan ha där ute så det blir mysigt och en mysig kattbädd till Sirie och Skrållan så dom kan ligga under bordet på hyllan och mysa när dom är ute o får frisk luft.

Annars idag så blir det nån god mat och sen Idol ikväll. Jag funderar på om vi skall äta inbakad fläskfilé med nått gott i och en god sallad till. Får se vad det blir :)

Jag tror att det är dags att dra igång med städningen nu, ju fortare vi sätter igång detso fortare blir vi klara och kan göra annat resten av dagen! Jag lägger också in ett inlägg om vad som händer med magen just nu och den första magbilden med den här plutten <3 !

Kommentarer
Postat av: Jossie

Härligt att storstäda. Ibland får man sånt där ryck då man bara tycker det är skitkul att städa :D Och sen blir det så fint och luktar så friskt i hela hemmet, underbart! :)

2010-10-08 @ 11:17:30
URL: http://jsantinelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0