Jag vet inte vad som hände.


Helt plötlsigt så blev jag på riktigt dåligt humör. Jag vet inte varför, men det kan ha att göra med att jag är så fruktansvärt trött. Storstädningen som jag skrev om förut har jag lagt på hyllan tills i morgon. Jag började plocka i ordning och fixa lite men fick sån foglossning tillslut att jag var tvungen att sluta. Nu har jag vilat mig lite men känner ändå att det knasar sig där bak. Skit! Jaja, bättre lycka i morgon då.

Elliot och jag skall snart sätta oss ner och äta mellis. Sen efter det så skall jag knata ner till affären för att köpa hemlite till ikväll. Har ingen lust och ingen ork alls, men vet att jag är tvungen om vi skall äta middag ikväll. Jag är för kräsen när det gäller kött just nu när jag är gravid, och Pelle kan inte det där med att välja ut kött som ser fräscht ut. Så som sagt, det blir jag som får gå ner till affären.

Ibland så kan jag känna mig riktigt värdelös på allt. Jag är gnäller och är grinig. Jag tycker att jag inte gör tillräckligt för Elliot, men jag vet innerst inne att jag gör mer än väl. Som till exempel som den här dagen så skulle vi städa men eftersom jag fick ont så blev det inte så mycket av det. Jag har ingen ork eller energi mer än till Elliot just nu. Jag orkar knappt bry mig om nått annat. Allt har blivit för mycket och jag står mellan allt och alla. Jag skall sitta ner och lyssna o ta emot. Men när jag väl prata eller så, så finns det knappt ingen som har tid eller lust att lyssna. Det finns ett par stjärnor i mitt liv som jag vet att dom bryr sig och lyssnar. Men tyvärr så träffar jag dom inte särskillt ofta :(

Usch vilket klagoinlägg men måste få ur mig detta. Mitt liv är inte alltid en dans på rosor, men det finns två små varelser som gör att jag håller ihop och det är Elliot och bebisen. Dom två får mig att orka fortsätta även om allt kanske känns pest för stunden. Allt kan inte bara flyta på, livet har sina med och mot-gångar. Det är tur i och för sig, för annars skulle vi ju aldrig veta hur det känns när man har fått medgång och när allt går bra för en.

Mellis nu och sen affären. Kanske lite frisk luft kan få mig på bättre tankar och humör :)

Kommentarer
Postat av: Jossie

Alla har vi våra dåliga dagar, bara det att vissa väljer att skriva om dem medan andra inte gör det. Kan vara skönt att skriva av sig! Hoppas allt känns bättre nu!

2010-10-08 @ 16:29:02
URL: http://jsantinelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0