Härliga fredag!

Idag så har vi varit på BVC med Elliot för att ta andra dosen svin-vaccin, vägt o mätt honom. Stora killen växer bara som han ska, så nu väger han 8440g och är 69.5 cm lång. Alltså så har han gått upp 190g sen förra gången och växt 1.5 cm. Åh han bli bara större. Det är kul när det händer saker i hans utveckling men det är klart att man vill att han skall vara liten o mysig hela livet. Får bara hoppas på att han blir en snäll pojke när han bli äldre =) Men när vi var hemma igen så fick Elliot lunch och sov i 2½ timme!! Det är länge för att vara Elliot Cederblad, iaf på dagarna hihi.

Nu så har jag diskat, tagit ut sopor, gjort rent kattlådorna och gjort det fint här hemma hos oss. Älskar när det är fint o rent hemma. Man kan lägga sig med gott samvete och vakna med ett bra humör =) Jag väntar på att Pelle och Svea skall komma hem från deras föräldrar så vi kan börja med maten. Svea skall iväg ikväll, därför blir det tidig middag. Tacogratäng! MUMS!

Ikväll skall jag och älskling titta på film och bara mysa vi två. Men det blir ju när prinsen har somnat! Det är hopplöst o se på film när han är vaken, speciellt nu när han är så rörlig.

Min nya tele är heeeelt underbar. Jag tycker verkligen om den och är lätt en av dom bästa mobiler jag har haft. Skönt o slippa min Nokia.

Jag skall väl ta och busa med Elliot nu. Innan han gör nått han inte får haha!

Ha en bra fredag =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0