Tisdag


Vi kom hem rätt sent igår. Jag, Pelle och Elliot var hemma hos Sandra och Jesper igår för att hälsa på deras lilla Elias som kom den 3 december. Samt att vi åt mat tillsammans och pratade en massa. Elias var helt ljuvlig! Mörkt hår och såg ut som en liten söt farbor när han låg och sov. Elliot var lite fundersam i början och undrade vad det där lilla pyret var, men sen vågade han sig fram för att först titta och till sist klappa honom fint på huvudet. Han var så dukitg min lilla plutt. Nu längtar jag jättemycket efter Elliots lilla syskon!

Nu på morgonen så tänkte Elliot nog ta en sovmorgon för jag fick väcka honom vid 8! Men jag gick upp redan vid 7 för att Pelle håller på så mycket i sömnen ibland att man inte kan sova haha. Det räcker inte med att putta honom eller väcka honom. Då blir det värre! Han gnisslar tänder i massor hehe. Jaja, men som sagt så gick jag upp redan vid 7. Jag klädde på mig och förberedde allt med frukost och packade Elliots ryggsäck till dagis.

Så nu är alltså min lilla älskling på dagis. Han hostade jättemycket morse, så vi får se om han får gå hela dagen. Personalen skulle ringa om han blev värre. Måste säga att det är jättetomt utan honom här hemma. Jag saknar honom sjukt mycket! Även om jag vet att dom här timmarna som han är där, så skall jag vila, men jag hade hellre velat ha honom hemma. Jag älskar hans dagis och hans fröknar, så det är inte att jag känner mig otrygg med vart han är. Utan att jag vill tillbringa varenda liten minut med honom. Pussa och krama om honom. Det är jobbigt när man lämnar honom på morgonen när han blir ledsen. Då vill jag inget annat än att springa in igen och trösta. Men jag vet ju att det går över när han inte ser mig längre.

Nu skall jag se om jag kan vila nått och kanske kolla lite på Sunes jul. Det var ett tag sen man såg det nu. Tror det var 2 år sen sist. Nostalgi? Japp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0