Nu är den här!


Granen alltså haha! Inomhus, pyntad och klar. Julkänslan har kommit och jag längtar massor till jul nu. Vi tog städningen och julpyntningen idag istället för den 23:e. Känner mig lite stressad över att inte få nått gjort, men nu så! Det är därför jag inte har bloggat något idag. Har hållt på fram tills nu. Det är bara dammsugningen kvar och katterna skall få rent i sina lådor. Fast det får Pelle ta hand om, för jag skall ställa mig och värma på risgrynsgröten och fixa i köket. Det är trots allt 4:e advent idag. Då är det ju ett måste att äta nått juligt. Vi har även köpt julmust och lussebullar till fika som vi skall mumsa på senare.

Min rygg är helt slut och jag överväger ett varmt bad tillsammans med Elliot sen efter maten. Jag får se bara om vi hinner. Våra kanaler på tv:n är borta och har varit det sen i eftermiddags. Och jag som skall se på Teen Mom kl.19 på MTV. Jaja, om det inte fungerar då, så slänger vi oss i badet och blir rena o fina.

Nu skall jag återgå till min underbara familj och mysa. Hörs i morgon :) Då kanske det kommer lite bilder med, om datorn inte krånglar ;)

Kommentarer
Postat av: Sanna - Gravid i v.30

Sv: Hoppas det blir bättre efter jul då! :) Skönt att du förövrigt mår bra. :)

2010-12-20 @ 13:08:55
URL: http://saaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0