Lucia firande i ottan.


I morse vaknade jag kl.4 och väntade på att klockan skulle bli halv så att jag kunde väcka resten av familjen. Svea kom hit igår kväll för att sova här, eftersom hon också skulle med till dagis idag. Sen blev det frukost och dags att göra sig i ordning. Klockan 6.15 skulle vi befinna oss nere på dagis. Elliot var en aning sprallig och förstod inte ett dugg varför man var tvungen att gå upp så tidigt. Det tog faktiskt ganska lång tid innan jag fick upp honom ur sängen haha. Luciatåget var jättefint men Elliot totalvägrade att gå med i det så han fick sitta vid oss och dansa till alla glada melodier om Lucia. Efter blev det frukost på hans avdelning. Det bjöds på risgrynsgröt och skinksmörgås. Det var riktigt smaskigt!

Väl hemma igen så var klockan inte speciellt mycket, och Elliot visade stora tecken på att vara trött. Alla vi var trötta så vi gick och la oss en stund. Så nu är alla uppe förutom Svea. Men om Elliot får bestämma så är hon nog uppe snart hehe. Han ropar "Ea" hela tiden och hänger vid henne haha. Så söt!

Nu är det snart dags för lunch, då får vi se om vår lille fis vill ha något att äta. Min mage kurrar nu, och jag är faktiskt sjukt sugen på brunsås.

(Försökte lägga in en bild från lucia, men datan vill inte som jag. Så en bild på vår tomtenisse Elliot kommer senare idag)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0