Ingen blogglust idag.


Jag har inte alls haft någon lust till att blogga, men tänkte iaf slänga in ett inlägg om att jag mår bra och att inget har hänt i fall ni skulle bli oroliga.

Allt har varit lugnt hos oss idag. Jag och Elliot begav oss ut på en promenad förut vid halv 12 för att fixa några ärenden på stan. På vägen ner så mötte vi Ida som också skulle ner på stan. Så vi gjorde sällskap ner och hem. Vi satt och pratade en stund här hemma innan jag började med lunchen.

Sen nu på eftermiddagen så har vi bara lekt och slappat. Elliot har varit på ett jättebra humör idag och gjort dom knäppaste konsterna som får att vika oss av skratt. Även han skrattar när vi skrattar åt honom. Gud vad jag älskar honom! Han dansar till Pelles musik som han lyssnar på och skakar rumpan. Hur söt får man bli?

Freyda kommer hit en sväng om en liten stund och efter det så skall vi äta lite. Tänkte göra våfflor här hemma idag. Det är kanske mer som lunch, men är sjukt sugen på det plus att jag har en grädde som snart går ut. Elliot och jag älskar våfflor, även Pelle gillar det även om han inte tycker att det mättar riktigt. Jag orkar typ två sen storknar jag haha.

Nej nu blir det att busa runt igen innan Elliot tycker att mamma är tråkig :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0