Pysseldag!

Idag har det inte hänt så mycket förutom att jag har fixat här hemma. Städat och tvättat Elliots babygymsmatta som vårt lilla kattkräk har pinkat på. Sen har man skruvat ihop Elliots läragåvagn och en annan liten vagn som är en liknande läragåvagn.

Har oxå gått ner till Ica för att hämta ut ett paket på posten och köpt julkort som skallskickas iväg i morgon. Vi åt lite sen kvällsmat idag så Elliot är ännu vaken men skall snart sova. Tror han börjar bli lite trött. Just för stunden så ligger han och leker med Pelle i soffan. Mammas lilla älskling.

Svea är och handlar julklappar med Emil, men hon kommer väl hem snart får man hoppas hihi. Vi skall nämligen se på Runaway bride på kanal 9 ikväll kl.21:00. Den var riktigt länge sen man såg den sist så jag ser fram emot o se den. Speciellt med Svea som har samma filmsmak som jag. Pelle är absolut inte intresserad av såna filmer så det är verkligen tur att jag har Svea i mitt liv =)

Igår så gjorde jag och Svea nejlikaapelsiner o hängde dom i köksfönstret. Riktigt fint nu i köket och det ser så juligt ut. Plus så kollade vi klart på 2012 på kvällen. En sån bra film, men inte bra för mig haha! Jag blir så uppjagad att jag knappt kan sitta still i soffan och bara propar i mig en skål pop corn! Dock nyttigare po corn än vanligt men ändå. Nä men den var bra som sagt. Just det ja, bokade även bussbiljetter ner till Oskarshamn igår. Så nu är både båtbiljetter och bussbiljeter betalda. Så det blir en jul på Gotland =) Så jag, Pelle och Elliot åker den 21:a dec. Och dagen innan så skall vi fira lilljul med Pelles familj.

Längtar efter mina vänner nere på ön. Skall bli så skönt att få träffa er igen! Men synd är det att Svea inte är med oxå. Men hon skall vara här hemma och passa våra katter =)

Nä lägga Elliot nu och slöa framför tv:n. Får be min karl att gå ut med soporna och lämna en kartong i förrådet hihi =P!

Hörs i morgon!


Kommentarer
Postat av: Anonym

baby skynda er hit! Saknar dig! Vilket fint kort på elliot, vad stor han blivit!! Puss <3

2009-12-07 @ 21:23:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0